RE: ~~ صندلی داغ سری هفتم ~~
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
سلام سلام به بهار نازنین و گلم
سلام بهارشادی عزیز و شاد:72:
جناب جرجیس مگه مسابقه هفتس سوالای تخصصی میپرسی؟ :311:
واقعا سوالاشون سخت بود اما ادمو به فکر مینداخت و این خیلی خوب بود.ایشون واقعا ادم دلسوزی هستن
صندلی داغ واسه اینه که از خود فرد و راجع به خودش سوال یپرسیم!
خوب بریم سراغ صندلی داغ بهار گلم :
1- چه حسی داری که ازت دعوت شده رو این صندلی بشینی؟
ممنونم.فکر میکردم الان زوده چون حس میکردم شاید حق اعضای قدیمیتره که روی این صندلی بشینن.
2- میدونستی که عاشق روحیات و شخصیت فوق العادتم؟
ممنونم عزیزم..جنبه ندارما..لوس میشما..:).
3- اگه من بخوام نقطه مثبتت رو بگم ، می گم باهوش و زیرک و دانا! نگاهت به زندگی و زوایای
زندگی هم فوق العاده متفاوت و زیباست...از خوندن نظراتت همیشه لذت می برم! حالا دوست
دارم بدون تعریف یک انتقاد از من بکنی؟
وای چوب کاری کردی...میگن ادمایی که خودشون خوبن دیگران رو خوب میبینن.
واقعا بدون در نظر تعریفایی که کردی انتقادی ازت ندارم.یادمه اون اوایل که تازه اومده بودم تالار فکر میکردم متاهلی از بس تو تاپیکای مربوط به زندگی مشترک خوب نظر میدادی.باورم نمیشد مجرد باشی اما تو این مسائل انقد پخته نظربدی.بعد فهمیدم کارافرینم هستی گفتم بابا این بهار کارش درسته.الکی بهار نشده
4- بهار چرا آلاچیق همدردی نمیاد؟
اخه اون جا همه با هم خیلی وقته اشنا هستن.نمیدونم اونجا باید بیام در مورد چی حرف بزنم چون اکثرا موضوع مشترک دارن:(
اخر شبا هم نمی تونم بیام تو اینترنت.غر میزنن
5- نظرت راجع به داستان دختر مهربون راجع به حامد چیه؟
همون داستان جناییه..خیلی جالب بود واقعا
6- قبول داری که برخی از افراد این تالار خاص هستن و اخلاق به خصوصی دارن؟
راستش تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم.مثلا کیا؟؟
7- بهار اسم معلم کلاس پنجمت یادته؟
اره..اقای مرادی معلم کلاس چهارممون بود.رفتیم پنجم،کلاس چهارمو ول کرد شد معلم کلاس پنجممون.خیلی مرد باحالیم بود.خیلی دوسش داشتم
8- دوست داری کجاهای دنیا رو ببینی؟
خیلی جاها...خیلی زیاده...هر جایی که ندیدم...عالم پهناوره و شگفتیاش زیاد.اما طبیعت بکر (جنگل رو خیلی دوست دارم)و جاهایی با تاریخ اسرار امیز مثل مصر برام جالبه
9- فکر می کنی اگه تو 1 جزیره تنها گیر بکنی که هیچ آدمی نباشه ، اولین کاری که بکنی چیه؟
اولین شوکه میشم..بعد گریه..بعد هم کم کم باید به اونجا عادت کنم.ولی خداییش خیلی وحشتناکه
10- با خانوات سر به دل نشستن خواستگار به تفاهم رسیدی بالاخره؟
تفاهم نیم بند...به هر حال بین من و اونا سر مسائل مختلف مشکل بوده همیشه...وقتی میگم نمیخوام نمیتونن به زور شوهرم بدن که اما خیلی اذیت میکنن
11- بهار66 چه رنگیه؟
هر دفعه یه رنگی..موقعی که ناراحتم یا شادم و..رنگم فرق داره اما سبز و صورتی و ابی رو دوست دارم
12- تاحالا سر امتحان تقلب کردی؟ چه درسی بوده؟ :D
اره..چند بار بوده...اسم درسا یادم نیست..چون یه درس نبوده.
تو دانشگاه بیشتر جوابا رو میگفتن اما دوران مدرسه روشامون متنوعتر بود.روی پاک کن مینوشتیم.برگه عوض میکردیم.کتاب بازمیکردیم.اما تو دانشگاه کم شد چون حس میکردم اینجوری حق دیگران رو ضایع میکنم.سیستم نظارت هم خیلی قوی بود
13- دوست داشتی زمان به عقب برگرده تا برخی از اشتباهاتتو جبران کنی؟
اره..اما اگه بخوام به این فکر کنم که زمان به عقب برگرده چون محاله ناامید میشم.پس بهتره برای الان و ایندم برنامه ریزی کنم
14- بخشی از زندگیت بوده که دوست داشته باشی حذفش کنی؟
دوران سخت زیاد داشتم.اما دلم نمیخواد حذفش کنم.شاید اگه اون سختیا نبود من الان اینجا نبودم
15- فکر می کنی بهترین فرصتی که به آدم از طرف خدا داده شده چیه؟
وقتی متوجه میشیم داریم گناه و اشتباه میکنیم و تصمیم میگیریم روشمونو عوض کنیم،اون شروع دوباره بهترین فرصته
16- دوست داری بچه های سایت رو از نزدیک ببینی؟ کیو؟
نه...چون اینجا محیط مجازیه ادما راحتن..نقابی که در طول روز میزنن رو برمیدارن و حرف دلشونو میگن..فقط دلم میخواد بدونم خارپشت چقد شبیه خارپشته؟؟:D
17- وقتایی که دلت می گیره چه کار می کنی؟
دعا..حرف زدن با کودک درون(جدیدا)...تالار همدردی...صحبت با دوستام...لذت ازطبیعت
فعلا کافیه دوست گلم
از اینکه با دختر باهوشی مثل شما آشنا شدم واقعا خوشحالم! ;)
خجالتم دادی.منم ازاشنایی با دختر فهمیده ای مثل تو واقعا خوشحالم:72::72:
.اگر قدرت در دستت باشه این افراد را چگونه تنبیه میکنی ؟
* قاتل
*تخلف در رانندگی
*کسی که ناسزا میگوید
*مادرشوهری که منطق نمیداند و طرفدار عروس نیست
*کسی که تنها خواست خودش را بر جان و مال و عزیزان دیگران ترجیح میدهد.
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...68010717b0.gif
:302: من یه معذرت خواهی از شایانای عزیز باید کنم
شایانا جان یادم رفت بهت بگم دختر مهربون ،گفت چند روز فرصت نمی کنه به بقیه سوالات جواب بده ولی بعدش می اد جواب می ده .
راستی دختر مهربون کجایی،بازم ازت سوال شده عزیزم !
بهار66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
راستی میخواستم بگم حواست باشه کودک درونت رو پسر میدیدی این سوال رو هم از همه میپرسی..شاید ربط داشته باشن
بهار جان نگاش کن چه کودک خوشگلی دارم سمت چپی هم تویی سمت راستی هم بهار.شادی
خدایی پسر بچه من خوشگل تره :311:
http://www.hamdardi.net/imgup/32562/...c71ab9cdb8.jpg
خیلی دلم می خواد ادبش کنم ادای پسرارو در نیاره ولی دلم نمی اد :(
بهار جان خواستگاری که دنبالشون گشتی پیدا نکردی
یکیش همون لکنت زبانیه بود
اون یکی هم الان می فرستم
1.اگر کسی بیاد خواستگاریت که همه شرایطش ایده ال باشه ولی ادم جذابی نباشه ،ردش می کنی؟
2.بهار جون نمی دونم چرا همین جوری فکر می کردم مغرور باشی از لحن تایپت !یا از چی !واقعا نمی دونم.حالا بارزترین خصوصیات اخلاقی که دوستات یا خانوادت بهت نسبت می دن چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
.اگر قدرت در دستت باشه این افراد را چگونه تنبیه میکنی ؟
* قاتل
چه سوال سختی!!!بستگی داره قتلش چه جوری بوده.مثلا من همیشه فکر میکردم وقتی دونفر دارن با هم دعوا میکنن و همدیگه رو میزنن اگه یکی اون یکی رو هول بده و سرش به جایی بخوره و بمیره ایا واقعا قتل کرده؟این باید خیلی فرق داشته باشه با کسی که با اگاهی و قصد قبلی این کارو میکنه.
برای مورد دوم همون قصاص خوبه،اما اولی فکر کنم قصاص حقش نیس یا وقتی دفاع از خود باشه
این قانون مسخره که اگه پدر دخترش رو بکشه قصاص نمیشه رو هم بر میداشتم.:163:
*تخلف در رانندگی
بازم بستگی داره...کسی که خلافش واقعا دیگران رو به خطر میندازه تنبیه ازجریمه هم سنگینتر مثل لایی کشیدن.اما مثلا وقتی جای پارک نیست یه نفر دو دقیقه دوبل پارک میکنه یا پارک ممنوع میایسته نیاز نیست با جریمه جیب... رو پر پول کنیم.هر وقت جای پارک به اندازه کافی درست کردیم و کسی خلاف کرد اونوقت میشه ایراد گرفت
*کسی که ناسزا میگوید
اونم بستگی داره(چقد بستگی داره).مثلا جریمه اش این باشه تا چند مدت از یه سری مزایا محروم بشه.مثلا از سهمیه کارت سوختش کم بشه:D
*مادرشوهری که منطق نمیداند و طرفدار عروس نیست
این مادرشوهر رو به جای اینکه تنبیه کرد چون نتیجه عکس میده باید درمان کرد.اما یه تنبیه کوچولو مثلا کم کردن رفت و امد باهاش
*کسی که تنها خواست خودش را بر جان و مال و عزیزان دیگران ترجیح میدهد.
اینو باید یه تنبیه اساسی کرد.واسه این کوتاه نمیام.بهتره یه مدت منافعش و داراییهاش رو ازش بگیریم و مجبورش کنیم مثل بقیه باشه.اما اینم درمان لازم داره
مرسی گلنوش جان.چه سوالای سخت و جدیدی بود
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...68010717b0.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
:302: من یه معذرت خواهی از شایانای عزیز باید کنم
شایانا جان یادم رفت بهت بگم دختر مهربون ،گفت چند روز فرصت نمی کنه به بقیه سوالات جواب بده ولی بعدش می اد جواب می ده .
راستی دختر مهربون کجایی،بازم ازت سوال شده عزیزم !
بهار66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
راستی میخواستم بگم حواست باشه کودک درونت رو پسر میدیدی این سوال رو هم از همه میپرسی..شاید ربط داشته باشن
بهار جان نگاش کن چه کودک خوشگلی دارم سمت چپی هم تویی سمت راستی هم بهار.شادی
خدایی پسر بچه من خوشگل تره :311:
http://www.hamdardi.net/imgup/32562/...c71ab9cdb8.jpg
خیلی دلم می خواد ادبش کنم ادای پسرارو در نیاره ولی دلم نمی اد :(
ماشالله شون باشه...چه بچه های مامانی...یه کم اسفند براشون دربیارم چشم نخورن.:)
نه نازنین جان ادب برای چی؟پسر هم خوبه...
بهار جان خواستگاری که دنبالشون گشتی پیدا نکردی
یکیش همون لکنت زبانیه بود
اون یکی هم الان می فرستم
1.اگر کسی بیاد خواستگاریت که همه شرایطش ایده ال باشه ولی ادم جذابی نباشه ،ردش می کنی؟
یعنی چی جذاب نباشه؟؟کسی که همه شرایطش ایده اله واسه من جذابه مگه این که حالم خوب نباشه که اونوقت اول باید برم دکتر بعد جواب بدم.:)
اما گذشته ازشوخی اگه بخوایم خیلی هم سختگیر باشیم هم که نمیشه.
همین خوبه...بگو بیاد...کی ایشالله؟؟..قبلش خبر بده دارن میانا:D
به اون که لکنت داشت خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که مگه اون که لکنت داره ادم نیست حق ازدواج نداره؟؟
اگه خونوادم میذاشتن و خودشم ازبقیه جهات خوب بود قبول میکردم و کمکش میکردم که خوب بشه چون مشکل قابل حلیه اما خونوادم صدو بیست درصد موافقت نمیکنن.البته اون سری هم همین جواب رو دادم اما خواستم بگم چرا خونواده ها انقد ظاهر بینن.؟
2.بهار جون نمی دونم چرا همین جوری فکر می کردم مغرور باشی از لحن تایپت !یا از چی !واقعا نمی دونم.حالا بارزترین خصوصیات اخلاقی که دوستات یا خانوادت بهت نسبت می دن چیه؟
منطقی..جیغ جیغو(مامانم میگه)...دلسوز...عجول
سلام. با تشکر از بهار عزیز و نازنین عزیز،
و با تشکر از همه ی دوستان دست اندر کار :311:
با اجازتون من سوالای نصفه کارمو جواب بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
9.هدفت از رفتن به انجمن ازاد چیه؟راستی یه چیزی،هدیه الان تنهایی شارژ نکن،من الان که نمیتونم
شارژ کنم،چون کمتر وقت میکنم بیام همدردی،بزارین نزدیکای عید بریم اون ور مرزها،هزینه ی سفرو هم حامد تقبل میکنه،حالا یا از خزانه همدردی یا از جیب خودش:311:
گذشته از شوخی،یکم فکر اقتصادی داشته باشین،تو عید شارژ نیم بهاست:326: اونموقع من میام :311:
دوس دارم روی بعضی موضوعات بیشتر بحث بشه. بتونیم راحت تر در موردش صحبت کنیم و به یه نتیجه ای برسیم. اینجا خب ظرفیت نداره این کارو بکنیم. انجمن آزاد رو گذاشتن برای این کار دیگه.
پیشنهادت خوبه ها:) باشه میذاریم عید میریم.
10. دختر مهربون تو موقعیت زیر رفتار جراتمندانه،منفعلانه،پرخاش گرانتو(اصلا داری مگه؟ :311:) بگو؟
یه خانوم تو سالن دانشکدتون بیاد نه بزاره نه برداره،همینجوری یه سیلی
بخوابونه دم گوشت،تو هم قبلش دندون درد داشتی،حالا با این ضربه انگار روح از بدنت جدا شده،بگه حالا پسر منو از راه به در میکنی و..بعد همه دانشجوها هم اونجا جمع شدن،یکی از دوستات میگه اوا دختر مهربون
چی شده؟خانم ضارب میگه وا مگه تو فلانی نیستی و...(مطلبو که گرفتی،اشتباهی یه سیلی خوردی :D،خلاصه که موقعیت اسفناکیه،میخام بدترین شرایطو در نظر بگیری و خلاصه ناراحت بشیو و بعد جواب بدی)
:311: خیلی باحال بود شایانا.
پرخاشگرانه: منم نه بذارم نه بردارم، یکی محکم تر بخوابونم تو گوش خانومه(که درد نداشته ی دندون هم بهش اضافه بشه) 4تا حرف بووووووق هم بهش بزنم، بعدش بگم ببخشید اشتباه گرفته بودم!:163:
منفعلانه: عین ماست نگاش کنم
جرات مندانه: چون یه سوء تفاهم بوده، فکر نمیکنم خیلی باید جدی گرفته بشه. ولی حتماً بهش میگم که دندون درد داشتم تا درد وجدانش بیشتر بشه. (واقعاً هر چی فکر میکنم، میبینم از این بیشتر نمیتونم جرات مندانه عمل کنم. سوالت سخت بود!)
11. تو سری قبلی هم تصویر نزاشتی برا بچه ها،ایندفه رو باید بزاری،برا هر کی که تو ذهنته، بزار،برا بچه های از یاد رفته هم یه تصویر کلی بزار،برا من حتما بزار.
کار خیلی سختی ازم میخوای!!
دفعه پیش نمیدونی چقدر خدا خدا کردم کسی ازم نخواد اینو:)
اگه وسط صندلی داغ نفر (یا نفرات) بعدی اومدم و تصویر گذاشتم اشکال نداره؟ با این تاخیر شونصد روزه فکر کنم میخوای سر به تنم نباشه!آره؟
12. بوی عید یواش یواش داره میاد،اگه خرید کنی واسه عید از دو سه ماه پیشش دست به کار میشی یا نه همون دم دمای عید میری؟الان هم مثل بچگیا اسفند رو بخاطر حال و هوای عید دوست داری؟
من واسه عید خرید نمیکنم معمولاً.
هر وقت چیزی نیاز داشته باشم خرید میکنم. سعی میکنم دم عید به چیزی نیاز نداشته باشم. زیاد حوصله ی شلوغی بازار دم عید رو ندارم.
هشت، نه سالی میشه که خونمون رو عوض کردیم و اومدیم یه جای سردسیرتر.
سالای بچگیم رو خیلی دوس داشتم که از چند وقت قبل عید همه چیز سبز میشد و بوی عید میگرفت. اما اینجا وسطای فروردین(شایدم دیرتر) تازه برگ درختا، کوچولو کوچولو در میان!
اینه که اسفند ِالان ِمن، با اسفند بچگی هام یکی نیست. اصلاً حسش نمیکنم!
13.چند تا چیز که تو موقعیتهای مختلف خیلی بهت میچسبه و حالتو جا میاره رو بگو .
منظورم اینمدلیه،بعنوان مثال:شبای گرم تابستون که خونه نمیتونی بخوابی،بری پشت بوم،تراس،حیاط بخوابی و نسیم خنک هوا بیاد بخوره به سر و صورتت،سردت بشه،دندونات از سرما بهم بخورن،پتو رو محکم بکشی سرت،خیلی میچسبه، نــــــــه؟
اینی که گفتی میچسبه لابد. ولی من تا حالا امتحان نکردم.
چند تا دیگه بگم:
توی تابستون از راه برسی، تشنه! داری میپزی از گرما، تا زنگو میزنی و میرسی بالا، مامانت (یا حتی داداشت! فکرکن!!) یه لیوان شربت خنک بده دستت (البته برای من هیچ وقت این اتفاق نیفتاده)
بتونی بشینی پای همدردی یا یه فیلمی که خیلی دوس داری و وسطش هیچ کس صدات نکنه که دختر مهربووووووون، بیا کارت دارم!
بتونی توی چمنا دراز بکشی و از لابلای برگ درختایی که بالا سرته، خورشید رو ذره ذره ببینی و گاهی نورش چشمت رو بزنه. یه نسیم خنک هم بیاد و صورتت رو نوازش بده. (البته اگه چمناش خیس نباشه، سوسک و حشره نره توی جونت، بالای درختم کلاغی چیزی حضور نداشته باشه!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
14. اگه قرار بزاریم همو ببینیم خجالت میکشی ازم،نه؟منم خجالت میکشم،وای فکرشو بکن،ادم زبونش فک کنم قفل شه،ولی فک کنم زیبایی دنیای مجازی به همین ذهنیت خیالی داشتن از طرفه،من اینجا رو مثل رادیو میدونم که فقط صدای گویندشو میشنوم (اینجا نوشته ها رو میبینم و تصویرسازی میکنم) و این برام جذابتره،وقتی ادم قیافه اون گوینده رو میبینه تو ذوقش میخوره،تمام تصوراتش بهم میخوره و...
حالا اگه منو دیدی،بنظرت اولین واکنشت و واکنشم چی میتونه باشه؟
خجالت؟ نه! چرا؟
اوووووووم. . . آره شاید. یه کمی. اینکه یکی تقریباً همه ی چیز آدمو بدونه، یه کمی برای آدم خجالت آوره!
راستش اولین واکنشمون رو، نمیدونم! ولی فکر میکنم بعد از اینکه همدیگه رو ببینیم، روابطمون اینجا رسمی تر بشه. از هم فاصله میگیریم فکر کنم. تا حالا تجربه ی اینجوری نداشتم. شایدم این اتفاق نیفته و صمیمی تر بشیم!
توی اولین برخورد، من که فکر کنم با لبخند بهت سلام کنم:) همین. انقدر اینجا حرف زدیم حرفی برای گفتن نمیمونه:311:
(توی این سوال چقدر شبیه آن شرلی حرف زدی:311: دقیقاً یادش افتادم!)
15. از کی چادر پوشیدی؟به خواسته ی کی؟اگه همسرت بگه من نمیخام چادر بپوشی یه حجاب کامل با مانتو داشته باش،قبول میکنی؟
فکر کنم دبستانی بودم. اینکه کدوم پایه یادم نیست.
خب پدر مادرم دوس داشتن. آدم توی اون سن زیاد استقلال رای نداره. هر چیزی که پدر مادرش دوس داشته باشن براش دوس داشتنی میشه. حداقل من اینجوری بودم. اما بزرگتر که شدم، حتی اگه پدر مادرم هم بهم میگفتن میتونی چادر سرت نکنی، من قبول نمیکردم.
قسمت دوم سوالت رو هم جواب دادم دیگه. نه قبول نمیکنم.
دختر مهربون مثل اینکه سیستم سوال کردنم عوض شده،بیشتر از اینکه از تو سوال کنم خودم حرف زدم،چون دوست داشتم و دوست داشتی که بیام کنار صندلیت،تو هم که خواهش التماس که سوالها ملایم باشه،ملایم ناک اومدم پیشت!
خسته نشی الهی :46:
آره. شایانای مهربون شده بودی این بار!!
مرسی اومدی پیشم نشستی. فقط فکر کنم یه کم بوی دود گرفتی:D
این محدودیت شکلک گذاری منو هم بدجوری ازار میده،همیشه مجبورم چند تاشو حذف کنم .
من مجبور شدم بشمرم هر جا ده تا شد بفرستم. تیکه تیکه ایراد نمیگیره.
سلام خانوم بهار گفتم بازم سوال دارم
1..تعریفتون ازیک زندگی راحت آسوده عالی بدون دغدغه چیه؟
2.چه چیزی باعث این میشه که هم خدا و خلق خدا ازم راضی باشن؟
3.ترتیب اینا باید چه جوری باشه که موفق باشم؟
1.توکل به خدا 2. تلاش 3. پشت کار 4.دعای پدر و مادر 5.توسل 6. کمک از دیگران 7.تجربه
4..نظروحستون و ازشنیدن اسم ((شب اول قبربگو)) آیاشده در زندگی واقعا جوری بشی که میگن بدترازشب اول قبر برام؟؟
5.اگه بهت بگن یکی از کسایی که از دستشون دادی رو میتونی زنده کنی کی رو زنده میکردی؟
6.وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟
7. دختر نجیب از دید شما چه دختریه؟
8.پسر نجیب از دید شما چه پسریه؟
9.دوست دارین بچتون به چه چیزیتون افتخار کنه؟
10. اولین درسی که به یچه تون میدین چیه؟
11.فکر کنید من نماز نمی خونم چه طوری من و ترغیب به این کار میکنید؟
12.نظرتون در مورد من چیه؟
13.فکر میکنید نوع مرگتون چه جوریه؟
14.بهترین شغل چیه؟
15.من شاگردتون یه جمله بگین که همیشه به یاد داشته باشم؟
16.برداشتتون از هر کدوم از این احادیث چیه ؟(به درد همه می خوره)
1.امیر المومنین: الافراط في الملامة تشب نيران اللجاج .
زیاد روی در سرزنش آتش لجبازی را شعله ور می کند.
2.واحتمل أخاك على ما فيه ، ولا تكثر العتاب فإنه يورث الضغينة ، ويجر إلى البغضة واستعتب من رجوت إعتابه .
برادرت را با هر آنچه در او هست قبول کن و سرزنش کردن را از حدّ نگذران که این کار کینه به ارمغان می آورد و
منجرّ به نفرت می شود واز کسی رضایت بطلب که امید داری به تو رضایت بدهد و از تو خوشنود شود.
3.:أمير المؤمنين عليه السلام : لا يزال الناس بخير ما تفاوتوا فإذا استووا هلكوا .
انسانها تا هنگامی که با هم تفاوت دارند به خیرشان است پس هنگامی که با هم مساوی شدند هلاک می
شوند.
4.الهجران عقوبة العشق.
جدایی فرجام بد عاشقی
5.من كرمت عليه نفسه هانت عليه شهوته .
هر که نفسش برایش کرامت و ارزش داشته باشد شهوات برایش بی ارزش و آسان خواهد بود.
6.امام صادق: لا غنى بالزوج عن ثلاثة أشياء فيما بينه وبين زوجته وهي الموافقة ليجتلب بها موافقتها ومحبتها
وهواها ، وحسن خلقة معها ، واستعماله استمالة قلبها بالهيئة الحسنة في عينها ، وتوسعته عليها . ولا غنى
بالزوجة فيما بينها وبين زوجها الموافق لها عن ثلاث خصال وهن : صيانة نفسها عن كل دنس حتى يطمئن قلبه
إلى الثقة بها في حال المحبوب والمكروه ، وحياطته ليكون ذلك عاطفا عليها عند زلة تكون منها ، وإظهار العشق
له بالخلابة والهيئة الحسنة لها في عينه .
شوهر نسبت به زن خویش از سه چیز بی نیاز نیست: اوّل موافقه و سازگاری با زن تا بتواند سازگاری زن و محبّت
و هوای او را و خوش خلقی او را جلب خویش کند. دوّم نرم کردن قلب زن به ظاهر و قیافه آراسته در دید زن و
سوّم توسعه و آسان گرفتن در رزق و روزی او. نیز زن نسبت به شوهر خویش به سه چیز نیاز دارد: اوّل اینکه زن
خود را از هر ناپاکی تطهیر کند تا مرد به زن در همه حال اطمینان و اعتماد بکند، دور او بگردد تا با این کار عطوفت
مرد به زن جلب شود مخصوصاً زمانی که از زن اشتباهی سر می زند، سوّم ابراز عشق و محبّت به مرد با دلربایی
سخن و چهره زیبا در مقابل مرد.
7.امام کاظم: إذا كان الجور أغلب من الحق لم يحل لاحد أن يظن بأحد خيرا حتى يعرف ذلك منه .
اگر زمانه زمانه جور و ستمکاران است، شایسته نیست کسی به کسی خوش گمان باشد مگر اینکه مطمئن
شود.
17.اگه بخواید به خدا بگید دوسش دارید فکر میکنید بهترین کار چیه؟
18.اگر مادر شوهرتون تو کاراتون دخالت کنه چی کار میکنید؟
19.بهترین شرایط برای دعا کردن؟
20.دوست دارین خدا بهتون چنتا بچه بده و چه جنسیتی؟
21.بهترین نوشیدنی بهشت؟
22.ما از کجا ضربه میخوریم تو زندگی؟
23.بزرگترین هدفتون؟
24.امام رضا فرمودن:اگر کسی سنگ رو دست داشته باشه خدا با همون محشورش میکنه (نقل به مضمون)
شما فکر میکنید با کی محشور میشین؟
25.فکر میکنید آیندتون چه رنگیه؟
فعلا تا اینجا کافیه
دوستان عزیز، ببخشید که وسط سوال پرسیدناتون مزاحم میشم!
ولی نوبت بهار عزیز تموم شده.
داملای عزیز و جرجیس عزیز، میدونم زحمت کشیدید برای سوالاتون. پست هاتون حذف نمیشه.
من از بهار عزیز میخوام که به سوالاتون پاسخ بده.
خوشحال میشم که برای بهار عزیز (که به اندازه ی کافی سایر دوستان از خجالتش در اومدن و حسابی سوزوندنش:) )سوال ارسال نکنید. و سوالاتون رو نگه دارید برای نفر بعدی:)
از همگی متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جرجیس
سلام خانوم بهار گفتم بازم سوال دارم
1..تعریفتون ازیک زندگی راحت آسوده عالی بدون دغدغه چیه؟
معلوم نیست؟؟...زندگی که همه چیزسرجاش باشه.ارامش تو این زندگی زیاد
باشه..همچنین عشق و همه چیزای خوب.
و این ارامش ابدی باشه
2.چه چیزی باعث این میشه که هم خدا و خلق خدا ازم راضی باشن؟
ازشما؟؟اگه سوالای اسون بپرسین همه خدا هم خلق خدا (بنده) رو خوش میاد.
حق و حقوق ادما رو رعایت کنید تو همه موارد.یعنی احساس،اجتماعی و..
3.ترتیب اینا باید چه جوری باشه که موفق باشم؟
1.توکل به خدا 2. تلاش 3. پشت کار 4.دعای پدر و مادر 5.توسل 6. کمک از دیگران 7.تجربه
توکل به خدا..تلاش..(تجربه،پشتکار)..(د ای پدر ومادر،توسل،کمک ازدیگران)
اونایی که تو پرانتز نوشتم تو یه سطحن.
4..نظروحستون و ازشنیدن اسم ((شب اول قبربگو)) آیاشده در زندگی واقعا جوری بشی که میگن بدترازشب اول قبر برام؟؟
شده اوضاع حسابی بهم بریزه ولی تا حالا با شب اول قبر مقایسه نکردم.
بلاخره واسه همه این اتفاق خواهد افتاد ........میترسم نگید لطفا.حالم بد
میشه
5.اگه بهت بگن یکی از کسایی که از دستشون دادی رو میتونی زنده کنی کی رو زنده میکردی؟
نمیدونم..شاید مادربزگم..شاید پسر داییم که جوون مرگ شد و از داغش مادرش از
پا افتاد..یا داییم که هرگز ندیدمش یا پدربزرگم که بچه بودم ازدستش دادم و
دلم میخواست بیشتر داشتمش..واقعا نمیتونم انتخاب کنم..شایدم پسرخالم..
6.وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟
خودم..و اونایی که واقعا گرفتارن
7. دختر نجیب از دید شما چه دختریه؟
.کسی که احساسش نجیب باشه...........................
8.پسر نجیب از دید شما چه پسریه؟
متعهد به همسر
9.دوست دارین بچتون به چه چیزیتون افتخار کنه؟
دلم میخواد کلا از مادرش که من باشم راضی باشه و از داشتن من خوشحال باشه
10. اولین درسی که به یچه تون میدین چیه؟
محبت-توکل به خدا-تلاش و اینکه خودشو همونجوری که هست دوست داشته باشه و بپذیره
11.فکر کنید من نماز نمی خونم چه طوری من و ترغیب به این کار میکنید؟
به در میگین دیوار بشنوه
نمیتونم کاری کنم چون باید خودتون به این نتیجه برسین که بخونین
12.نظرتون در مورد من چیه؟
دلسوزید .مهربونید.اما خیلی سوالای سخت میپرسین..کمی حساس و زود رنج هم
هستین..اطلاعات خیلی زیادی دارین و حوصله دار هم هستید..کلا ادم خوبی هستین:72::72:
13.فکر میکنید نوع مرگتون چه جوریه؟
نمیدونم..اخه از کجا باید بدونم؟؟
ولی دوست دارم قبل از پیری و از کارافتادگی بمیرم.
14.بهترین شغل چیه؟
کاری که از انجامش لذت ببری میشه بهترین شغل دنیا واست
15.من شاگردتون یه جمله بگین که همیشه به یاد داشته باشم؟
اختیار دارین..شاگرد چیه؟؟
کلی تو پست قبلی نصیحتتون کردم کافی نیست؟
الان یادم نمیاد بعدا میگم.
16.برداشتتون از هر کدوم از این احادیث چیه ؟(به درد همه می خوره)
1.امیر المومنین: الافراط في الملامة تشب نيران اللجاج .
زیاد روی در سرزنش آتش لجبازی را شعله ور می کند.
2.واحتمل أخاك على ما فيه ، ولا تكثر العتاب فإنه يورث الضغينة ، ويجر إلى البغضة واستعتب من رجوت إعتابه .
برادرت را با هر آنچه در او هست قبول کن و سرزنش کردن را از حدّ نگذران که این کار کینه به ارمغان می آورد و
منجرّ به نفرت می شود واز کسی رضایت بطلب که امید داری به تو رضایت بدهد و از تو خوشنود شود.
3.:أمير المؤمنين عليه السلام : لا يزال الناس بخير ما تفاوتوا فإذا استووا هلكوا .
انسانها تا هنگامی که با هم تفاوت دارند به خیرشان است پس هنگامی که با هم مساوی شدند هلاک می
شوند.
4.الهجران عقوبة العشق.
جدایی فرجام بد عاشقی
5.من كرمت عليه نفسه هانت عليه شهوته .
هر که نفسش برایش کرامت و ارزش داشته باشد شهوات برایش بی ارزش و آسان خواهد بود.
6.امام صادق: لا غنى بالزوج عن ثلاثة أشياء فيما بينه وبين زوجته وهي الموافقة ليجتلب بها موافقتها ومحبتها
وهواها ، وحسن خلقة معها ، واستعماله استمالة قلبها بالهيئة الحسنة في عينها ، وتوسعته عليها . ولا غنى
بالزوجة فيما بينها وبين زوجها الموافق لها عن ثلاث خصال وهن : صيانة نفسها عن كل دنس حتى يطمئن قلبه
إلى الثقة بها في حال المحبوب والمكروه ، وحياطته ليكون ذلك عاطفا عليها عند زلة تكون منها ، وإظهار العشق
له بالخلابة والهيئة الحسنة لها في عينه .
شوهر نسبت به زن خویش از سه چیز بی نیاز نیست: اوّل موافقه و سازگاری با زن تا بتواند سازگاری زن و محبّت
و هوای او را و خوش خلقی او را جلب خویش کند. دوّم نرم کردن قلب زن به ظاهر و قیافه آراسته در دید زن و
سوّم توسعه و آسان گرفتن در رزق و روزی او. نیز زن نسبت به شوهر خویش به سه چیز نیاز دارد: اوّل اینکه زن
خود را از هر ناپاکی تطهیر کند تا مرد به زن در همه حال اطمینان و اعتماد بکند، دور او بگردد تا با این کار عطوفت
مرد به زن جلب شود مخصوصاً زمانی که از زن اشتباهی سر می زند، سوّم ابراز عشق و محبّت به مرد با دلربایی
سخن و چهره زیبا در مقابل مرد.
7.امام کاظم: إذا كان الجور أغلب من الحق لم يحل لاحد أن يظن بأحد خيرا حتى يعرف ذلك منه .
اگر زمانه زمانه جور و ستمکاران است، شایسته نیست کسی به کسی خوش گمان باشد مگر اینکه مطمئن
شود.
یه چیزکلی درباره همشون میگم که برداشتی از حرف خودتونه...با وجود اینکه
این امامان اطلاعات واقعا مهم رو با زبان ساده بهمون گفتن اما ما بهشون
توجه نمیکنیم و اصلا به ذهنمون خطور نمیکنه این مطالب مهم خود شناسی و
روانشناسی توسط ادمای مربوط به دین گفته بشه...کلا تصورمون از دین اشتباهه
انگار..
خیلی خوبه که با این احادیث بیشتر اشنا بشیم و استفاده کنیم
17.اگه بخواید به خدا بگید دوسش دارید فکر میکنید بهترین کار چیه؟
شاید بهترین کار نماز باشه..یعنی اینجوری میگن اما من هنوز با اینکار
ارتباط نگرفتم ولی دعا بهم ارامش میده
18.اگر مادر شوهرتون تو کاراتون دخالت کنه چی کار میکنید؟
اصلا اجازه اینکارو بهش نمیدم.دوبار که به صحبتش توجه نکردم و کار خودمو
کردم حساب کار میاد دستش
تازه رفتار جرات مندانه مال همین وقتاست دیگه
19.بهترین شرایط برای دعا کردن؟
میگن دل شکسته اما به نظر من هر لحظه و هر شرایطی برای دعا بهترینه و نباید
خودمونو محدود کنیم.همون الهی شکری که تو دلمونم میگیم بهترین دعاست
20.دوست دارین خدا بهتون چنتا بچه بده و چه جنسیتی؟
یک یا دو.اگه یکی بود جنسیتش فرق نمیکنه هر چی باشه عزیزه.اگه دو تا بود یه
دختر یه پسر.غیر اینم باشه بازم عزیزن
21.بهترین نوشیدنی بهشت؟
نمیدونم...اب کوثر و؟؟؟
22.ما از کجا ضربه میخوریم تو زندگی؟
ازخیلی جاها..ازاشتباهاتمون..ازدیگر ان..ازشرایط و...
23.بزرگترین هدفتون؟
به شرایطی برسم که ازهمه نظر به چیزی که مد نظرم بوده رسیده باشم
24.امام رضا فرمودن:اگر کسی سنگ رو دست داشته باشه خدا با همون محشورش میکنه (نقل به مضمون)
شما فکر میکنید با کی محشور میشین؟
متوجه معنی حدیث نشدم.
منظور همراه و همنشینه؟؟
نمیدونم...
25.فکر میکنید آیندتون چه رنگیه؟
امیدوارم خوشرنگ باشه
فعلا تا اینجا کافیه
ازتون بابت سوالا و کمکهاتون خیلی خیلی ممنونم.:72::72::72:
این فرهنگه...فرهنگ تحویل بگیر
مرسی.واقعا جالب بود.
با تشکر از بهار 66 که خیلی خوب و با حوصله و سریع به سوال ها پاسخ داد :72::46: