RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
قربون اون دل گل پسرررررررررررررم بررررررررررررم من
تو حسود که نیستی هیچ بلکه جای خودت را در دل من داری
و اما نیاز همه ی انسان هاست که نوازش بخواهند و بگیرند و چه خوب که این نیازشان را با صدای بلند و مستقیم اعلام کنند و چه خوب که نوازش دهنده را فیلتر نکنیم و در مقابل نوازش مثبت گارد نگیریم .
و این توانایی تو در درخواست مستقیم نوازش مثبت به واقع فوق العاده است . بهت تبریک می گم که چنین شهامتی داری .
اگر دیگران را فیلتر نکنیم کف خیابان هم می بینیم که نوازش ریخته و می توانیم از برکت هستی و کائنات بانک نوازشی خود را پر کنیم .
پسرم - مهربونم- خوش تیپ - توانا
تو هم یکی دیگه از شگفتی های جهان افرینش هستی
تو هم دوست داشتنی هستی
تو هم عزیزی
دوستت دارم یک عالمه دوست جوانم :72:
گل مریم !!!!!!!!!!!!!!!
حالا زد و بچه چند سالی زن گرفتنش طول کشید یعنی چند سال بی نوازش زندگی کنه ؟!!!!
خارپشت جان هر وقت نوازش کلامی خواستی بگو خودم تائید و نوازشت می کنم .................
دهنده که باشیم جریان عشق هستی را به چرخش در می آوریم و از برکت آن خودمان هم به یک نان و نوایی می رسیم .
جهان بی منت می دهد و می بخشد ...................ما هم این قابلیت را می توانیم داشته باشیم .
نه آنی جان تا اون موقع از دوستای همدردی حسابی نوازش خواهد گرفت :D، اینجا هم که همه عاشق نوازش دادن
هستند بس که گلند:72::46:
در این شب تاریک برای سرافراز دعا کنید... خداوند در دلهای تک تک شما عزیزان جا داره... برای اندوهی که به من هجوم آورده، برای سرنوشتی که به خاطر خواست پروردگارم در مقابلش سر تعظیم فرود آوردم و بخاطر عزیزی که ازش گذشتم برای من دعا کنید صبور باشم. نه صبر با درد بلکه صبری با رضایت و خرسندی...
از دلهای همه شما متشکرم:72:
سرافراز جونم اگر لایق باشم حتما چرا که نه؟ دعای مخصوص امشبم مال تو:46:
تو هم بیا تو بغل خودم:43::72: ، نبینم غمت رو عزیزم
سر افراز جان چی شده نازنینم
اگر دوست داشتی حرف بزنی خوشحال می شوم صدای دلت را بشنوم .
عشق عشق می آفريند
عشق زندگی می بخشد
زندگی رنج به همراه دارد
رنج دلشوره می آورد
دلشوره جرأت می بخشد
جرأت اعتماد به همراه دارد
اعتماد اميد می بخشد
اميد زندگی می آفريند
زندگی عشق می آفريند
تقدیم به تو نازنینم و همه بچه های گل تالار که همه ی شما را صمیمانه دوست دارم
**عسل**, 1majid, 861010100, AllestyUntone, Andiaaaa, Denthulacealcuck, Eliham, Farbek-W14, LEGENDS, MHJN13, Matin_Alone, SABA198526, VasiliyPetrovsky, afsooon, ahmadi 00, alid, alone boy, ani, armin-90, as56, asdivorceh, b-Ordibehesht, bahar.ghamgin, blue sky, capitaniiii, ch_1383615, del, deljoo_deltang, dokhtare khaste, dokhtaretanha, eghlima, fae, faezeh1, farnaz1, farnaz_a, freedomloving74, gole maryam, haaj.amir, habibeh.bijad, hadi85, hadieh, hamed65, hamid_diablo, hrahimi, javad150, kamran2007, kamranj, keyvan, kking, liliyoom, lord.hamed, lucky19, mahgol2, mahi91, mamosh, mansour4737, maryamj, maryamp, masoudoo, mehd, mehrabooni, mel!ka, mina salari, mohammad matin, mohsen201061, mohsenn, myheart, nadia65, naomidhastam, nazgol-1do0ne, negaar, noter, pardis81, parnaz, parvane123, pk1365, raha, reza zafran, reza_ss, robi, rojan, rozza, saba3, saboktakin, saboora, saddays, sahar_1987, sahra100, saint mary, sanjab, sargol26, sarshar, sci, setareh soheil, shamim_bahari2, shiva64, shyhan, siam, siamak60, sisili, srr72, taranee, tasnime_elahi, teddy, tesoke, turnaround_mcs, vahid_pioneer, yasmin44, yekta_b, zahra52, zari 66, آتش خاموش, آتنــــــا25, آسایش, آشنا, آفتاب همدرد, آهانا, آویژه, ابر بهاری, اتنا, المیرا خانوم, اميني, ای کاش, ایوب, برنابا, بهار66, بی دل, بی نهایت, تنهاي نا اميد, تک دختر, جاذبه, جام طلا, جان سخت, حنان, خارپشت, داملا, دانوب, دختر مهربون, رایحه عشق, رهايي, زهراخاتون, سابینا, سارا بانو, ساقی, ستاره23, سرافراز, سیامند, شمیم الزهرا, عالی, عسل من, فائقه ایوبی, فرانک68, فرشته سفيد, فرهنگ 27, قاسمي, ليلا موفق, لیلای تنها, ماه پیشونی, محمد 171, محمدابراهیمی, مدیرهمدردی, مردان نامی, مریم بهره ور, ملاحت, ملینا جون, مهاجر بینشان, مهساعاطفي, نازنین 1, نورالدین حق پناه, هاله نو, هلینا, هما11, همسفر65, پارميدا, پاییزان2, چرخ و فلک, کنجکاو, گفتگوی بیتا, گلنوش67, یک زن امیدوار
ممنونم گل مریم گلم! اینجا تنها جایی هست که مطمئنم دستها خالصانه برای دعا بلند می شن...
آنی عزیزم! گفتنش طولانیه و از حوصله اینجا خارجه... باید صبر کنم و به خواست خداوند راضی باشم...از خدا بخواهید به من قدرت بده و درهای جدید بروی من باز کنه. برای عزیز من هم دعا کنید به بهترین خیر و صلاحش و به آرامش درونی و پایدار برسه...دست همه شمارو از دور می بوسم...
نقل قول:
نیاز همه ی انسان هاست که نوازش بخواهند و بگیرند و چه خوب که این نیازشان را با صدای بلند و مستقیم اعلام کنند
من هیچ وقت جرأت نکردم از کسی این درخواست رو داشته باشم:302:
سرافراز عزیز، منم در حد خودم برات دعا میکنم خدا دلت رو آروم کنه و همیشه پیشت باشه:46:
از تو هم ممنونم دختر مهربون عزیزم... فقط به امید دعای شما هستم وگرنه خودم...؟!
:323:
بچه ها یه دعای خالص هم بکنیم کسایی رو که نیاز به دعا دارند ولی چون شارژ ندارن ، دسترسی ندارن که اینجا ازمون بخوان تا براشون دعا کنیم:323:
امیدوارم در این دهه محرم همه ماها به حاجات دلمون (اگر به صلاحمون باشه) با لطف و عنایت خدا برسیم:323:
بچه ها حالا که حرف دعا شد تو رو خدا منم فراموش نکنید....گرهی تو کارم افتاده که مگر با دعای شما دوستان باز بشه...:323: