آموخته ام که امروز مال من است؛ مخصوص خود خودم؛ با همه ی اتفاقات درون آن. پس من می توانم با کمک او بهترین اتفاقات رو برای امروز خودم رقم بزنم.
خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوستت دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:227::227:
نمایش نسخه قابل چاپ
آموخته ام که امروز مال من است؛ مخصوص خود خودم؛ با همه ی اتفاقات درون آن. پس من می توانم با کمک او بهترین اتفاقات رو برای امروز خودم رقم بزنم.
خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوستت دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:227::227:
از زندگی 3 چیز آموخته ام:
اندیشیدن, شک کردن, عصیان کردن
آموخته ام که همیشه نسبت به جریانات زندگیم آگاه باشم و با توانایی و آگاهی درصدد باشم تا بهترین تصمیمات رو بگیرم!
هنگامي که غم و اندوهمان را با ديگري قسمت ميکنيم، نصف ميشود
امّا هنگامي که شاديمان را با ديگري به اشتراک ميگذاريم، دوبرابر ميگردد.
آموخته ام که توی زندگی باید از یه سری چیزهای کوچیک گذشت کرد تا به داشته های بزرگتری رسید.
آموخته ام که باید آروم باشم تا بتونم از دیگران برخورد آرامش بخشی رو ببینم.
آموخته ام که باید خودم باشم؛ خودم در مورد مسائلم فکر کنم و خودم برای مشورت پیش یه متخصص برم تا اینکه با در میون گذاشتن مسائلم با دیگرانی چون خواهرانم؛ نسبت به همسرم از دیدگاه اونها بدبین بشم.
آموخته ام که باید به تدریج و گام به گام پیش رفت و مثبتها و پیشرفتها رو دید و شکرگذاری کرد تا به نتیجه ی مطلوب رسید.
آموخته ام که خداوند رو در هر لحظه ی زندگیم حس کنم تا به بهترین چیزها برسم.:43:
[/font][/color]
اموخته ام که ....
محکم باشم شجاعت عمل داشته باشم
اموخته ام که...
از شکست نترسم با مشکلات روبرو بشم
اموخته ام که...
زندگی نوعی بازیست زیبا بازی کنم
اموخته ام که...
ببخشم صبور باشم و با گذشت
اموخته ام که...
خواستن افریدن است خواستن عین داشتن است
اموخته ام که...
هرگز تسلیم نشوم همیشه امیدوار باشم
اموخته ام که...
از محبت خارها گل میشود محبت خرجی ندارد در حالیکه همه چیز را خریداری میکند
اموخته ام که...
بدی دیگران را با خوبی پاسخ دهم
:72:
آموخته ام که :
نمی شه کسی رو مجبور کرد شاد باشه اما می شه واسه شادیش تلاش کرد ..
نمی شه کسی رو وادار کرد به تجربه هات اعتماد کنه اما می شه از تجربه ها باهاش حرف زد ..
نمی شه از کسی بخوای دوستت بداره اما می شه همیشه دوست داشتنی بود ..
:72::72:
آموخته ام
اگر قصد و هدفم براي انجام كار ي 100 نباشد آن كار ، درست و به موقع انجام نمي شود .
آموخته ام
قبل از انجام هر كاري اطلاعات خودم را بايد بالا ببرم . و براي آن انجام كار برنامه ريزي داشته باشم .
آ موخته ام
در ساعتی که سایه آدمهای کوچک بزرگ باشد
آفتاب در حال غروب است
آموخته ام كه ....
قبل از اینکه ترا قضاوت کنم، کفش هایت را به پا کنم و اندکی قدم بزنم !!!