RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
نقل قول:
حالا دختر مهربون که گفتی 2 هفته برای نامزدی کافی هست، دوست دارم بدونم کلاً از زمان خواستگاری اول تا عقد رو چقدر وقت در نظر گرفتی؟
به نظر من وقتی صیغه موقت خونده میشه، دو طرف کاملاً به ازدواج راضی هستن.
یعنی به مرحله ی صیغه موقت، زیاد به دید زمان آشنایی نگاه نمیکنم.
اگه به من باشه، زمان آشنایی (اولین خواستگاری تا عقد دائم) حدود دو یا فوقش 3 ماه خوبه.(اینو از روی تجربه ی ازدواج برادرم میگم. چون بعد از حدود 2، 3 ماه میدیدم داره زجر میکشه چون یه طرف، شدن بود و یه طرف، نشدن. ولی احساسی که باید بوجود نمیومد بوجود اومده بود) البته من برای خودم دارم میگم. چون منم خواهر همون برادر هستم. :) فکر نمیکنم بتونم یه رابطه رو حدود 7 ماه ادامه بدم و احساسی نشه.
حالا هر کس خودش و طرف مقابلش رو باید ببینه. من ترجیح میدم حواسم رو بیشتر جمع کنم و کاری که بقیه ممکنه توی مدت زمان بیشتری انحام بدن رو سریعتر انجام بدم. تا بتونم توی زمان کمتری تا جایی که میتونم بشناسمش.
اینم بگم برای مدت زمان صیغه موقت (همون نامزدی ای که شما میگین) حق انتخابی ندارم:) پدرم اصلا به صیغه اعتقادی نداره!
این نظری هم که برای خارپشت عزیز نوشتم، نظر دکتر شاهین فرهنگ بود که چون پشتش دلیلی بود که قانعم کرد، معتقدم این مدت یکی دو هفته لازمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
به نظر من هم نباید در این دوران رابطه ی جنسی باشه. به خاطر اینکه این رابطه جنسی زود هنگام مراحل شناخت رو تحت تاثیر قرار میده و کلاً مسیر رو منحرف می کنه.
و کلاً ابراز احساسات هم بهتر هست که کنترل شده باشه. نه اینکه اصلاً نباشه، ولی کنترل شده.
به این خاطر که در این مرحله آدم باید ببینه که طرف مقابل از نظر احساسی در چه سطحی هست...
نه منظورم رابطه جنسی نبود
وقتی قراره شش ماه یا حتی یه سال نامزد باشن قطعا نمیشه به ابراز احساسات کلامی اکتفا کرد
بوسیدن یا نوازش و در کل روابط محدود خواسته یا ناخواسته صورت میگیره
من فکر میکنم اگه از همون ابتدا این محدوده تعریف بشه هر دو طرف ارامش خاطر بیشتری دارن
تا اینکه بخوان احیانا روابط پنهانی داشته باشن
نقل قول:
وقتی قراره شش ماه یا حتی یه سال نامزد باشن قطعا نمیشه به ابراز احساسات کلامی اکتفا کرد
خارپشت عزیز، باور کن 6 ماه و یک سال و اینا خیلی زیاده برای صیغه موقت!
قطعا رابطه خیلی پیش میره توی یک سال. جلوشو هم نمیشه گرفت!
شما چرا اصرار داری، یا چه مشکلی هست که باید انقدر طولانی باشه؟!
یه سوال داشتم با اجازه اقای خارپشت
البته قبلش بگم منم بادختر مهربون موافقم یکسال خیلی زمان زیادیه،کسی که این همه تعلل کنه،حتما خیلی سختگیره و وسواس داره
و اینک سوال:
اقایون !
اگه تازه عقد کرده باشین و هنوز جوهر عقدنامه خشک نشده،وسر خونه زندگیتون نرفتین،خانومتون بگه مثلا فلان ملک یا ماشین حالا هر چی،نصفشو بنام من کن چیکار میکنید؟
اینم اقا حامد نوشته بودن هر کی از اقایون و خانوما بلدن جواب بدن
نقل قول:
در محیط ها و موقعیت های مختلف همدیگر رو محک بزنیم.
میشه یکی دو تا مثال بزنی،که چه شکلی محک بزنیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
من میگم یکی دو ماه کافیه
نقل قول:
نوع سوال پرسیدنت ترسناکه، انگار داری از متهم سوال می پرسی! :311:
خب ببین، دختر پسر چند جلسه با هم صحبت می کنند. هر کسی از خودش یک چیزهایی رو تعریف می کنه. اینکه تا چد حد این مسائل درست باشند رو آدم باید کنترل کنه.
مثلاً طرف به شما زبونی می گه که من همیشه مودب هستم. همیشه خونسرد هستم و ...
حالا این رو شما باید چک کنی. مثلاً یکبار با او بیرون بروی، ببینی در ترافیک چطور برخورد می کنه.
یا مثلاً با هم برید خرید، ببینی چطوری هست.
یا ببینی برخوردش در رستوران چه شکلی هست...
اینها همه مهمه. یا با دوستانش برید بیرون، ببینی با چه کسانی رفت و آمد می کنه!
خب اینها رو که دیگه قبل از نامزدی نمیشه انجام داد!
بعد از عقد هم که تقریباً دیگه دیره!
به نظر من زمان نامزدی برای این مرحله از شناخته.
اگر مخالفید، بگید! :)
( میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره! :311: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
من فکر میکنم اگه از همون ابتدا این محدوده تعریف بشه هر دو طرف ارامش خاطر بیشتری دارن
تا اینکه بخوان احیانا روابط پنهانی داشته باشن
البته یک سال به نظر من زیاده دیگه!
ولی خب.
(تو فیلم نان و عشق و موتور هزار 8 سال با هم نامزد بودند! :311:)
درسته، باید محدوده تعریف بشه. هر دو هم سعی کنند رعایت کنند.
قبول دارم که به هر حال نوازش یا بوسیدن صورت می گیره. بالاخره محرم هم هستند.
ولی نباید زیاده روی بشه. چون مراحل شناخت رو تحت تاثیر قرار میده.
یعنی بیشتر سعی کنیم که ناخواسته باشه :)
هر وقت دیگه از ناخواستگی در اومد، همان بهتر که زودتر عقد بکنند! :)
نه به اینکه این تاپیک انقدر خاک میخورد، نه به الان که فاصله زمانی هر سوال جند ساعت هم نمیشه:)
هی همه هم از همدیگه اجازه میگیرن :311: خب این همه مدت چرا سوالاتون رو تو دلتون نگه داشتید! :)
من فقط به این قسمت یه جواب بدم
نقل قول:
نقل قول:
(باز هم به نقل از دکتر شاهین فرهنگ):
مثلاً میتونی بری خونشون آلبوم خانوادگیشون رو ببینی والبته ایشون هم آلبوم شخصی شما رو ببینه. (اگه مثلا توی عکسای خانوادگیشون حجاب رعایت نمیشه ولی به شما گفته که رعایت میشه دستش رو میشه. یا اگه روابط خیلی آزادی با دخترای فامیل داشته باشه ممکنه توی عکسای خانوادگیش بتونی تشخیص بدی. کلاً چیزای زیادی از عکسا میشه دستگیرت بشه)
یا میتونی یهو گوشیش رو برداری و بگی میتونم عکساشو ببینم؟ و منتظر عکس العملش باشی.
الان میبینم که حامد عزیز هم نظرش رو گفته. همینایی که حامد هم میگه هم اضافه کن.
نقل قول:
میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره!
هیسس! مگه نمیبینی lordhamed تو تالار تشریف دارن؟!
خدا به خیر بگذرونه!!
من هرچقدر مشکل رو بازتر میکنم حامد هم اپن تر موضع میگیره
بهتره دیگه ادامه ندم :)
فرض کنین یه شرایطی پیش میاد که شما مجبور میشین به نامزدی یکساله اون هم به شرط نداشتن هیچ نوع رابطه ای(حتی خیلی محدود ) تن بدین
ممکنه تو عقدنامه (موقت) هم این شرایط ذکر بشه
ایا پذیرش این شرایط عقلانیه ؟
در صورتی که توافق طرف مقابل رو در جهت خلاف اون شرایط بدست بیارین ، ایا داشتن روابطی پنهان از دید خونواده دختر از نظر اخلاقی و یا حتی شرعی مشکلی نداره ؟
ببخشین اینجوری میپرسم
خیلی حیاتی نیست ولی ذهنمو مشغول کرده
نقل قول:
نوع سوال پرسیدنت ترسناکه، انگار داری از متهم سوال می پرسی! :311:
:311:،کجاش ترسناکه:97:
بابا من خودم مثلا با یه غریبه حالا اگه خواستگار باشه خیلی مودبتر و محجوبتر رفتار میکنم تا تو خونه،یعنی میتونم عصبانیتمو پیش نومزده کنترل کنم ولی همون موقعیت تو خونه واسم بوجود بیاد،زود قاطی میکنم،یعنی میخام بگم میتونم نقش بازی کنم البته دور از جون،نظرتون چیه؟
نقل قول:
( میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره! :311:)
حالا ببین میتونی این تاپیک فرهنگو منتقل کنی به انجمن ازاد :311:،یه همینجا رو واسه پرسش و پاسخ داریم:311:
جدیدا مدیرا زیاد شدن تاپیکا زود بزود قفل یا منتقل میشن
اون یکی سوالو هم جواب بده اقا حامد
چقدر سوال تو سوال شده،همه جا به نوبت:D:،بزارین سوال من جواب داده بشه، بعدخارپشت بحثتونو با حامد تا صبح ادامه بدین:311:،اخه من خوابم میاد:302:
از نظر شرعیش رو شک دارم بدون اشکال باشه (مخصوصا که میگی توی عقدنامه ی موقت، شرایط و محدودیت ها ذکر بشه) از یکی که وارده باید بپرسی.
داشتن رابطه توی این شرایط، شاید عواقبی هم داشته باشه خب!!
به نظرم اساساً قبول کردن این مدت زمان طولانی کار درستی نیست. ضمن اینکه بزرگترا هم شرایط رو درک میکنن و فکر کنم کمتر پدر و مادری باشن که به این شرایط راضی باشن! چه از طرف دختر خانم چه از طرف آقا پسر. یعنی همه میدونن شرایطی گذاشتن که به هیچ وجه ضمانت اجرایی ای نداره. (آخه مگه میخوان خودشون رو مسخره کنن!)
چون میگی این سوال خیلی برات حیاتی نیست، کلاً بیخیال لطفاً. :)
(من فردا بیام ببینم این تاپیک نیست، خودمو سر به نیست میکنم ها!:302: )
جون من با سرعت پست نزنین،من دو تا ارسال بالا رو هزار دفعه ویرایش کردم
دختر مهربون ممنون از مثالات:46:
میگم من یه تاپیک داشتم این سوالها خوراک اون تاپیکه اونجا هم بیایین نظر بدین تا کم رنگها هم بتونن نظر بدن