RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام شایانای عزیزم:
منم بپرسم منم بپرسم( آواتار قبلی سارا بانو...همون که یه هی ورجه وورجه می کرد... راستی سارای گل تالار کوش؟ ... )
1- کلاس چندی دخترم؟
2- مامان بابا می دونن اینجایی شما؟
3- یه جک بگو بخندیم
4- آخرین اس ام اسی که فرستادی چی بود؟ ( حریم خصوصی روی صندلی داغ به رسمیت شناخته نمی شه! شرمنده :D )
5- دنیا چه رنگیه؟
6- شایانا چه رنگیه؟
7- اگه بخوای به یه نفر نشون بدی خیلی دوستش داری چیکار می کنی؟
8- آهنگای رضا امیرخانی رو دوست داری؟ نظرت چیه در موردش؟
9- با چهار تا جمله این جمله ناتموم رو تموم کن:
یه روزایی هست که وقتی وایسی روبروی پنجره اتاقت و ...
10- می تونی واسه بچه ها قصه بگی؟ اصن یه بچه بدن دستت بگن دو ساعت نگهش دار، چیکارش می کنی؟
11- منو دوس داری؟ :D
12- هر کدوم از روزای هفته چه رنگی ان؟
13- یالا راستشو بگو ببینم کجا خیلی ضایع شدی؟ :P
14- بچه های کنار خیابونو دیدی چیز می فروشن؟ چیکار می کنی؟
15- حاضری کنار یه کارتون خواب بشینی و اگه چیزی تعارفت کرد بخوری؟
16- دنیا دست کیه واقعا؟
17- چندش آورترین کاری که تا حالا مجبور شدی بکنی؟
18- یه سوال از خودت بپرس بی زحمت.
شایا نا محترم سلام سو ا ل از شما
اقای ابراهیمی محترم علیک سلام جواب هم از ما
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
خواننده های زیادی رو دوست میدارم ولی هر اهنگی از هر کسی بشنوم که بهم ارامش و حال خوشی دست بده گوش میکنم،اینا رو بیشتر دوس دارم:شجریان ها،افتخاری،مختاباد،سالار عقیلی،علی رضا قربانی،خواجه امیری،رضا صادقی،اصفهانی،از خارجیا هم تعریف ماریا کری رو زیاد شنیدم.
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
فوتبال البته بازی کردنشو ،تماشاشو زیا دوس ندارم
3ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
خیلی چیزا اموختم ولی نمیدونم عملی کردنش رو هم یاد گرفتم یا نه؟؟اینکه زودی قضاوت نکنم،وقتی مشکلی تو زندگی پیش میاد دست وپامو زود گم نکنم و صبر و شکیبایی رو چاشنی رفتارهام بکنم و خیلی چیزای دیگه.
4ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تاثیر گذار بوده است
نمدونم،به هر حال فکر ادم عوض میشه دیگه،فکر و باور هم اگه عوض بشه رفتار و اعمال هم به تبع اون عوض میشن،من الان نسبت به قبل خیلی بیشتر میدونم تو زمینه های رفتاری،ولی عملیاتی کردنش سخته.
5ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
انسانیت،نوعدوستی و...
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
توجهم زیاده،دوس دارم علمم روز بروز پیشرفت کنه ولی خب یکم تنبل تشریف دارم،معنویت هم دوس دارم طوری به خدا نزدیک بشم که داشتنش برام بقولی جبران همه نداشته هام بشه ولی هنوز راه زیادی در پیش است...خیلی از قافله عقبم.
7ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
.اینکه انسان باشم!!!
8ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
نه من بچه بیدم دوس داشتم بازیگر بشم ،دکتر بشم،هیشکدومو نشدم.ولی چرا یه ارزو داشتم که براورده شد اینکه ادم بزرگ شم(از نظر سنی)
9ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود و واسه چه درسی
دانشگاه،روم به دیوار فیزیک1شدم1.75:Dالبته سرزنش نکنینا،کلا4نفر پاس شده بیدن،بقیه هم بغیر از ده نفرینا که بالای 5تا7 بیدن زیر5بیدیم،استادمون ما رو با دانشجوهای فیزیک اشتباهی گرفته بید
10ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
باشد میگوید:Pاقای ابراهیمی اونطور که من دیدم خاطرش برا قدیمیای تالار خیلی عزیزه،برای ما هم همینطور به هر حال من تو تاپیکهای شما شرکت میکنم بهتونم دست مریزاد میگم،شیدا خانوم حاتمی هم که روی هر چی دختر خانومه سفید کرده،بسیار انسانی متشخص و محکم هستن ایشون.
11ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
خودتون،ولی چون فعلا شما نمیشه،دوس دارم گرین یا اریکس یا سارا بانو باشه.
12ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
زیاد بودن،بعضی حرفای تسوکه که منو یاد داداشم میندازه(اینکه با اخوانش گروه میتی کمانو تشکیل داده بودن)،یه پستی هم اقای بی بی داشتن تو سوتی های خاستگاری،اونم خنده دار بود.
13ـ چه غذایی دوست دارید
قورمه سبزی
14ـبا لوله کتاب و زرشک یک جمله بساز
کتاب منو لوله کردی در حالیکه زرشک دستاتو قرمز کرده بود.(خیلی بیمزه شد)
[color=#0000CD]
15ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدی
دلگیر دلگیرم از غصه میمیرم،شبانگاهان تا حریم فلک،ای نسیم سحری،یاد تو در دل من طوفان به پا میکنه-خداحافظ خواجه امیری
16-یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
اینکه تنها دو گروه هستند که نمیتوانند افکار خودشونو تغییر بدن،مردگان گورستان،دیوانگان تیمارستان.واسه همین سعی میکنم اگه یه طرز فکر غلطی دارم اونو تغییر بدم.
17ـ وقتی غمگینی چه می کنی
صحیفه سجادیه میخونم،با خدا گپ میزنم،تو کاغذ به خدا نامه مینویسم،اهنگ ملایم و اندوهناک گوش میدم،اشک میریزم.
18ـیک ضرب المثل بگوید
اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب!
امیدوارم همیشه موفق باشید :72::72::72:
و همچنین:72::72:
مجددا سلام شایانای عزیز.اول یه خبر بد بدم که آواتارتون رو خانوم مهتاب دارن
سلام شیدا خانوم،من قلبم ضعیفه خبر بدو که اینجوری نمیدن .باید بگم منو این همه خوشبختی محاله محاله:302:
این اواتار پیدا کردنم واسه ما شده دردسر
خب سوالا:
_شب رو بیشتر دوست دارین یا روز؟چرا؟
نمیتونم بینشون فرق قائل بشم هر دو رو دوس دارم روزو برای کار و فعالیت،شبو برای استراحت ویه خواب راحت،امیدوارم همه وقتی سرمونو میزاریم رو بالش راحت و راضی از اون روزمون بخابیم.
_ترجیه میدین یه همسر پولدار کم سواد داشته باشید یا یه همسر با سواد بی پول؟
باسواد کم پول نه بی پول،اگه بی پول باشه از کجا بیاریم بخوریم و....
_یه کتاب خوب بهم معرفی میکنید؟
نهج البلاغه
_اگر بگن فقط یک روز دیگه زنده ای توی اون زمان باقیمانده چکارا میکنید؟
سعی میکنم از لحظه به لحظش استفاده کنم،از باباو مامان و اخوان گرام حلالیت میطلبم،مثل مراد میرم از کسایی که به نحوی بهشون بد کردم حلالیت میطلبم،از زمین و زمان حلالیت میطلبم،از خدای خوبم استغفار میطلبم.البته فک کنم یه روزه نمیشه همه اینکارا رو کرد حداقلش نخورم ونخابم یه سالی فک کنم وقت لازمه.
_راستی واقعابه نظر شما چرا بیشترین درصد استفاده از لوازم آرایشی متعلق به خانم های ایرانی هست؟
واقعا چرا؟؟؟شاید چون اعتماد به نفسمون کمه،فک میکنیم تمام ارزش زن به ظاهر و جسمشه،نه به فکر ودانشش،میخایم جلب توجه کنیم،البته به نظرم مردای ایرانی هم تو این زمینه مقصرن،وقتی یه خانوم چهل کیلو ارایش بخودش میماله،این اونه که مورد توجه قرار میگیره هر چند موقت!
_سنی که توش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
شور و نشاط جوانی،ادم هر کاری بخاد بکنه باید تو این دوره بکنه،بعدش نه دیگه حوصله هست نه وقت نه انرژی
_با فمینیسم موافقی؟
نه،ضد فمینیسمم
_شما با اینکه حق طلاق رو به زن ها بدن موافقی؟
هم اره،هم نه،اصلا طلاق چیه بدم میاد ،باید چشم وگوشمونو وا کنیم ببینیم با کی داریم ازدواج میکنیم
_یه رویای قشنگ و به یاد موندنی تون رو برامون تعریف میکنید؟
یه بار خواب میدیدم کنار ساحل با همسرم هستم فک کنم لباس سفیدم پوشیده بودیم هر دو،ولی من قیافه اونو اصلا نمیدیدم پشتش به من بید بعد همه جا کنار ساحل سبزه و گل بود داشتیم بازی میکردیم زمین فوتبالم بود اونجا،حال و هواش خاص بود خیلی احساس خوبی داشتم از اون خواب
_ شخصیت مجازی دوستان زیر رو مختصر برامون تحلیل میکنی:
مدیر همدردی مذهبی و مهربون
فرشته مهربان عاقل و با ایمان
طاهره خیلی نمیشناسمشون ولی چون همه دوستشون دارن:دوست داشتنی و خانوم به تمم معنا
بالهای صداقت شوخ و صبور و با اراده
سارابانو عشقولانه و با سواد
فرهنگ27 شوخ، کم گوی وگزیده گوی
محمد ابراهیمی نوع نوشتنش یه جور خاصه(قواعد دستوری رو میگم)با نمک و حس مسئولیت پذیری بالا
حامد65 دلسوز و ریاضیدان و منتقد
دختر مهربون مودب و مهربون
_به نظرت تالار همدردی تا چه حد تونسته به افراد کمک کنه؟
اینجا خیلی ها رو دیدم زندگیشون در معرض تلاشی بوده ولی به همت خودشون و راهنماییهای صمیمانه دوستان زندگیشون نجات پیدا کرده،البته تا خود ادم نخاد اینجا و هیچ کس دیگه نمیتونه زندگیشو بهتر کنه،ولی به شخصه واسه من خیلی مفید بوده.
_اگر قرار بشه روزی همه اعضای همدردی یه جا جمع بشن،شما هم میاین؟مثلا توی یه نمایشگاه؟موقع دیدن اعضا عکس العملتون چیه؟
اره واقعا چی میشد یه همچین کاری میشد البته بلیط رفت و برگشتم با یه کارت دعوت هم واسمون میفرستادن:D،من خیلی فکر میکنم به این مورد اصلا از کجا معلوم که ما قبلا همدیگه رو ندیده باشیم،یا از کنار هم رد نشده باشیم، راستش منم مثل انشرلی تو تخیلات خودم یه قیافه هایی واسه خودم از بعضی از بچه ها ساختم، برام خیلی هیجان انگیز خواهد بود.
_وقتی خیلی خوشحالی میشین چه واکنشی نشون میدین؟
اگه تنها باشم بالاو پایین میپرم،با صدای بلند میخندم و هورا میکشم،بعضی وقتا اشک شوق هم میریزم وخدارو شکر میکنماگه دور و برم پر باشه خودمو کنترل میکنم فقط لبخند میزنم.
_وقتی خیلی عصبانی میشین چی؟
گریم میگیره،گاهی یه حرفی میزنم که نباید بزنم:163:
_بزرگترین نقطه ضعف شایانا رو برامون میگین؟
زود عصبی میشم،زود احساساتی میشم و....
بر میگردم.حتما
منتظرتون میمونم.
جواب بقیه دوستان رو هم که زحمت کشیدن سوال پرسیدن سعی میکنم در اسرع وقت و فواصل مختلف بدم:72:--------------------------------------------------------------------------------
خب شایانا جون
نوبتی هم باشه این دفعه نوبت توئه.
سلام اریانا جان در خدمتیم
واما سوالها:
1- الان دراین سنی که هستی چه احساسی داری؟
خیلی نتونستم به اون قله های رفیعی که تو ذهنم بید برسم،بعضی وقتا از خودم ناراحت میشم که بابا چرا زیاد تلاشی نمیکنم،فک میکنم از خیلی ها عقب موندم،بعضی اوقات هم میبینم هنوز وقت دارم واسه جبران کمکاریام،یکم خوشحال میشم،
کلا احساساتم در حال نوسانه
2- آشپزی بلدی؟تاچه حدکدبانویی؟
اییییی،کمی تا قسمتی ،مامان و بابام تعریف میکنن از اشپزیم،ولی این داداش کوچیکم همیشه اذیت میکنه البته میدونم شوخی میکنه(میگه یه غذای دیگه نیس،اگه اینو بخوریم بیمارستانی میشیم،اگه هم قبلش ندونه که من غذا رو پختم میگه دیدم چه طعم بدی داشت :311: )
کدبانو ولی نیستم تو اینکارا گیج میزنم.
3- زندگی روچه جوری می بینی؟
پر از فراز و نشیب،تلخی و شیرینی،خیر و شر...
4- ازهمسرآینده ات چه انتظاری داری؟
انتظار دارم بهم احترام بزاره،صادق و پاک وبا ایمان باشه،تو هر شرایطی باهام بمونه و بی وفایی نکنه،تشویقم کنه به پیشرفت و پویایی،تکیه گاه روزای سختم باشه،مرد زندگی باشه ...
5- قهوه تلخ رومی بینی؟نظرت چیه؟
فیلمش هست تو خونه ولی حوصلشو نداشتم نیگا کنم،مثل اینکه باید نیگاش کنم چون خیلی تعریفشو شنیدم و میشنوم.
6- دیدی بعضی ازدوستان تالاربعدمدتی دیگه خبری ازشون نیست،به نظرت چرا؟چه اتفاقی می افته؟
نمیدونم،شاید دیگه فرصتشو ندارن،یا میان ولی خموش و بی سر و صدا میان که کسی ندونه،شاید اینترنت رایگان ندارن،یا از adslدیگه استفاده نمیکنن حوصله کارت خریدنو ندارن،شاید تو مرحله ترک اعتیادن،منکه خودمو کمتر از بچه ها تو بحثا در گیر میکنم اینقدر تمام فکر وذکرم میشه مراجعین محترم،دیگه تو خواب هم اینجام،وای به حال اونایی که کلا درگیر حل و فصل مشکل یکی میشن به هر حال مراجع هم ازینا انتظار داره جواب بدن،واقعا انرژی و حوصله میخاد،اجر همتون با خدای من.فقط امیدوارم که اتفاق بدی واسشون نیفته،بهشت عزیز نمیدونم چرا دیگه نمیاد؟
7- چه جوری باخدات درددل می کنی؟
نماز،دعا،من همیشه تو دلم با خدا حرف میزنم،وقتی تنهام
8- بخوای گناهی روجبران کنی چیکارمی کنی؟
بخدا میگم:خدایا توبه:323:
9- آواتور کدوم یک ازدوستان به نظرت پرمعناست؟
همین اواتار مهتاب خانوم که الان من غصبش کردم.:311:
10- یه جمله درموردشیداحاتمی؟
دختری صبور و مقاوم و موفق و با اراده
11- با "کفش،نمکدان،تفنگ" جمله بساز.
اون نمکدان را از توی کفش من در بیار والا با این تفنگ یه گلوله تو مغزت خالی میکنم(با شما نیستم اریانا جون ها)
12- تومجموعه تالارکی روبیشترازهمه دوست داری؟
فرشته مهربون
13- تومدتی که اینجابودی کدوم یکی ازتایپیکها نظرت روجلب کرده؟
زیاد بودن،یکیش همین تاپیک اقای m25tehهمیشه تاپیکشو دنبال میکردم
14- دوست داشتی جای یه شخصیت دیگه بودی؟
نه،بعضی خصوصیات مثبت هر کدوم از بچه ها رو دوس داشتم داشته باشم ولی اینکه کلا جای کسی باشم به هیچ وجه
15- یه آرزوی محال...
هیچ ظالم و ستمگری تو دنیا نباشه،البته تا قبل اومدن اماممون محاله، بعدش نه،هیچ کس بیمار و مریض نشه
16- دوست داری به کجاسفرکنی؟
سرزمین عجایب مثل الیس،شوخی کردم،مکه
17- چه جورشخصیتی رودوست داری؟
شخصیتی که از شکست نترسه اگه افتاد بتونه بلند شه،اعتماد به نفس داشته باشه،تو هر کاری اول خدا رو در نظر داشته باشه ،عالم وعامل باشه و.....باید بگیم کارخونه درستش کنن:311:
شایاناجان ببخشید خیلی شد.
اشکالی نداره،بقول شیدا حاتمی چیزی که عوض داره گله ندارم،ممنونم از سوالاتون:72:
یه کم توی مایه های سوالای خودت:
1) با کسی که میخوای ازدواج کنی، ازش میپرسی اگه خدای نکرده جنگ بشه میره یا نه؟ اگه گفت نه باهاش ازدواج نمیکنی؟ حتی اگه همه ی معیاراتو داشته باشه؟
عجب سوال خفنی کردی دختر مهربون،تا حالا اصلا بهش فکرم نکرده بودم (پرسیدن از خاستگار)،خب نمیدونم،سوال سختی پرسیدی،جوابش از اونم سختتره،تو معیارام این هست که با ایمان و مذهبی باشه،ولی اینکه ازش بپرسم شاید در این حد که ببینم نظرش چیه،همه چیو فدای یچیز شاید نکنم.
2) حالا از یه زاویه دیگه، فرض کن ازدواج کردی(ایشالا) و جنگ شده(خدای نکرده). همسرت میگه من هر قولی وقت خواستگاری دادم یادم رفته. من نمیخوام برم. تشویقش میکنی بره؟ یا نه، حالا که واقعا جنگه تو هم بدت نمیاد نره؟
قشنگ خودتو بذار توی اون شرایط ها...
خب خیلی سخته،اونقدری خودمو نشناختم که بدونم واقعا واکنشم اون موقع چیه،من دست تمام همسران و مادران شهدا،جانبازان رو میبوسم که همراهی کردن با عزیزانشون برای دفاع از کشور ....تشویقش شاید بکنم شایدم نه،دل کندن فوق العاده سخته،اینکه عزیزت بره ولی معلوم نیس که این رفتن اومدنی هم داشته باشه
:72::72: :72::72:
ای بابا
مثل اینکه بدون آواتار موندید.ناراحت نباشید من یکدونه قشنگش رو برات پیدا کردم.نظرت چیه؟
دستت درد نکنه،من برم لب دریا دریا خشک میشه:302:،برای اینکه دلت نشکنه باشه فعلا اینو میزارم:72:
خب چند تا سوال دیگه :
اگر بخوای توی یک برج 40 طبقه خونه بخری طبقه چندم رو انتخاب می کنی؟
بخاطر امنیتش طبقه اول و بخاطر اینکه شهر تو دیدته،مخصوصا شبا خیلی خوشگل میشه که از پنجره اتاق بیرونو نیگا کنی،طبقه40
اگر خواستگارت کچل باشه ولی همه چیز داشته باشه و خودش هم آدم معمولی باشه ، قبول می کنی؟
وای نه:302:،ولی هر کی هم سر راه ما سبز میشه کم مو وکچله،کاش کاشت مو ارزونتر بود اونوقت شاید...
گر خواستگارت فقط جلو پاش رو ببینه و اصلا به آینده فکر نکنه قبولش می کنی؟
معلومه که به هیچ وجه،باید برنامه بلند مدت و کوتاه مدت داشته باشه،بدونه میخاد چیکار کنه.
ایول سوالای اینجوری چقدر باحاله.آخه من تا حالا خواستگاری ندیدم و شایدم نبینم.باید خیلی باحال باشه
چرا نبینی اگه خواهرم نداشته باشی خودت که بالاخره باید بری خواستگاری،حداقل دختر خانوم هم اگه ازت خاستگاری کرد بصورت صوری باید که بری خاستگاری،مگه اینکه بری خارج و اونجا ازدواج کنی یا اینکه.....
شبا ساعت چند می خوابی؟
دانشجو که بودم و درس میخوندم تا2-3هم بیدار میموندم ولی الان11،11:30،فوقش12،البته متغیره
کوه نوردی دوست داری،از اون برنامه هایی که می رن توی دل طبیعت و چند روز می مونن؟
دوس میدارم ولی اینجوری تا حالا نرفتم کلا عاشق هیجانم
سریال نگاه می کنی؟friends رو دیدی؟اگر دیدی نظرت راجع بهش چیه؟اگرم ندیدی حتما بخر ببین.
اره میبینم،دیدم،بد نبود فقط خنده دار بود با بعضی شوخی های....از انیستون و شوهرش خوشم میومد،دختر مو زرد هم با نمک بود.
به نظرت آواتار فرهنگ 27 چه حیوونیه؟
نمیدونم،موش که نیس،بیشتر شبیه سگ ابی هست(البته میدونم نیس همینجوری گفتم)تو کارتون هم ندیدمش
به نظرت چرا فرهنگ 27 بیشتر از یکساله که عضو فرومه ولی هنوزم میگه 27 سالمه؟
خب دیگه دلش خوشه میگه 27سالمه نه28،به روز نیست دیگه،یکی هم بخاطر اینکه شاید میدونس شما این سوالو از من میکنین
به نظرت فرشته ی مهربان کجاست و چه شخصیتی داره؟مثل خدا فقط باید از روی آثارش (حذف و مدیریت پست ها) شناختش مگر نه خودش رو نمی بینی؟به نظرت روزی فرشته مهربان هم برامون پیامبر می فرسته؟اگر بفرسته کی رو انتخاب می کنه؟
فک کنم این فرشته عرب نیس،کرده،نمیدونما همینجوری میگم چون اهنگ کردی چند بار گذاشته بود تو تالار،مثل بقیه فرشته ها هم تابع حرف خداس،این فرشته ما همین اثارش،میتونه شخصیتشو بهمون نشون بده،خدا نکنه که پیامبر بفرسته ایشالله خودش همیشه بیاد،اگه بفرسته منو میفرسته مطمئن باشین خودش بهم گف در گوش من گف:P
عجیب ترین عضو فروم به نظرت کیه؟چرا؟
گرد افرید بود فک کنم،همینجوری:D
شرمنده دیگه باید برم ناهار،مامانم دعوام میکنه از صبح نشستم پای کامپیوتر،عصری میام جواب میدم،خب تقصیر خودتونه دیگه دیروز بست نشسته بودم تو تالار هیشکی نیومد یه سوال بکنه.
ای بابا با این آواتار دل آدم به رحم میاد:321:
من یه چند تا آواتار پیدا کردم.گفتم شاید به درد بخوره.توی یک فایل زیپ توی لینک زیر می تونی دانلود کنی
https://sites.google.com/site/universalidentification/avatar.zip
البته زیاد خوش سلیقه نیستم .پس اگر نپسندیدیشون اشکال نداره نذاریشونا.من فقط برای پیشنهاد گذاشتم.
به نظر خودم آواتار خودم هم که الان هست بد نیست.این رو هم خواستی بردار من یکدونه دیگ می ذارم:)
خب چند تا سوال دیگه :
چه جور ماشینی دوست داری؟چه برندی؟
خرید کردن رو دوست داری؟
با کامپیوتر بازی می کنی؟اگر اره چه بازی؟
استرس جواب ارشد رو داری؟
دوست داری چه رشته و چه دانشگاهی قبول شی؟
اگر حق انتخاب داشتی ایران رو وطنت انتخاب می کردی؟
نگران آینده هستی؟
یک جمله قصار بگو
مرسی .خیلی خوب داری جواب می دی:)
:72:
سلام به شاياناي عزيز
متاسفانه بدليل حضور نداشتن در تالار، صندلي داغ دوست عزيزم دختر مهربون نازنين رو از دست دادم. حالا جورشو شما بكش.:310: ببينم جواب اين سوالهارو چطوري مي دي.
1- اگر يكي دقيقا جلوت يه سوتي بده يا توي جاده يخ زده بخوره زمين بهش مي خندي؟
2- دوست داري 5 سال ديگه اوضاعت چطوري باشه؟
3- بنظر خودت منحصر بفرد بودنت در چيه؟
4- آيا تا حالا حس تنهايي وحشتناك بهت دست داده؟
5- اگر يه آدمي از كنارت رد شه و بهت بگه خانم يه كمكي كنين و وضع ظاهريش هيچي رو نشون نده بهش كمك مي كني يا نه؟
6- بنظرت چيكار ميشه كرد كه حس رضايت از زندگي بالا بره؟
7- حاضري يك تجربه تلخ رو سپري كني ولي بعدش رضايت از زندگيت 30% بالاتر بره؟ و البته قبلش ندوني كه قراره رضايتت بالاتر بره؟
8- بنظرت پيدا كردن عشق شانسي و اتفاقيه؟
9- براي افراد زير شكلك بذار
اول قسمت مردونه:
مدير همدردي
آريكس
حامد
فرهنگ
m25teh
baby
محمدابراهيمي
تسوكه
green
قسمت زنونه:
فرشته مهربان
آني
بالهاي صداقت
سارابانو
شيداحاتمي
شيدا
دخترمهربون
سرافراز
شايانا
آويژه
سبكتكين
آريانا
شب باروني
ياسا
پرديس
سابينا
blue sky
.
.
آخي! زياد شد؟:163:
ببخشيد :46:
سلام به شایانا خانم،
سلام به اقا حامد
چقدر سوال بی پاسخ مونده، باید سرعتت رو بالا ببری.
صبح اومدم سوالا رو دیدم ،از 10تا 2:30اینا جواب میدادم ولی چون یه دستیم،سرعت تایپم خیلی پایینه،دیگه ببخشین به بزرگواری خودتون
سرعت طزریق سوخت به صندلی داغ مثل اینکه خیلی زیاده...
من هم نباید از قافله عقب بمونم!
یادته از من سوالهای سخت می پرسیدی؟؟؟
نه چیزی خاطرم نمیاد مطمئنی منو بایکی دیگه اشتباه نگرفتی
1- ها، این کروماتوگرافی که وَگفتی، اییییی یعنی چه؟
یه علمی تو تجزیه وانالیز مواد هست که جداسازی بر اساس تفاوت در قطبیت مواده.
2- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
حقیقت از حق و حقانیت میاد،واقعیت از وقوع و اتفاقی که تو دنیای مادی میفته،حقیقت همیشه درسته ولی واقعیت ممکنه درست و صحیح نباشه.مثالشم از یه جا تقلب کردم:در مورد قضیه کربلا واقعیت:امام ویارانش کشته شد و یزید پیروز جنگ شدولی حقیقت اینه که امام حسین برنده این جنگ بود طوریکه با وجود گذشت1400سال هنوزم یاد امام باقی مونده،ولی یزید و ادماش لعنت و اتیش دنیا و اخرتو به جون خریدن.
3- اگر خدایی نکرده مرگ مغزی بشی، حاضری اعضای بدنت رو هدیه بدی؟ البته فکر کنم این تصمیم رو باید از قبل گرفته باشی.
بله،من نمیدونم چرا همه سوالای شما واسم قابل پیش بینی بود،به مامانم گفتم اگه مرگ مغزی شدم اعضام رو هدیه بدن،ولی هنوز عضو نشدم تو سایتش،خدا کنه بعد 120سال اینطوری بمیرم بلکه کمی از بار گناهام کم بشه
4- به نظرت پیشرفت تکنولوژی و علم واقعاً چقدر به بشریت خدمت کرده؟ البته درسته که ما به موفقیتهای خیلی بزرگ دست پیدا کردیم، ولی آیا خوشبخت تر هم شدیم؟ یعنی ما با این همه پیشرفت خوشبخت تر از مردم 500 سال پیش هستیم؟
خدمت که زیاد کرده،500سال پیش بخاطر یه سل،یه تشنج بیچاره ها میمردن ولی الان حتی پیشروی سرطان رو تو بدن میتونن کندترش کنن،نمیشه گف خوشبخترشدیم،بهتره بگیم راحتتر،یه چیزایی بدست اوردیم یه چیزایی مثل انسانیتو و احساسات رو از دست دادیم،زندگیامون ماشینی شده،ولی من خوشحالم که تو این عصر بدنیا اومدم نه500سال پیش
5- می دونی یک LCD Monitor چه طوری کار می کنه؟ (این هم انتقام کروماتوگرافی )
وسيله اي است که از ۴ الگو يا واقعيت فيزيکي بهره مي گيرد:
اول اين که نور مي تواند قطبيده شود، دوم اين که کريستال هاي مايع مي توانند منتقل شوند و نور قطبيده شده را تغيير دهند. سوم اين که ساختار کريستال هاي مايع مي توانند از سوي جريان الکتريکي تغيير يابند و آخرين مورد اين که مواد شفافي موجودند که قادرند جريان الکتريسيته را هدايت کنند،از یه جا برداشتم نمیدونم منظورت این بود یا نه،کروماتوگرافی میخاستم بدونم شما خارج درس خوندی شیمی تا چه حد بهتون یاد دادن،ایا دبیرستان شما مساویه با مثلا سه ترم دانشگاه ما؟(البته یکم زیادی اغراق کردم)
6- فکر می کنی چرا اکثر ایرانی ها متخصص مسائل سیاسی هستند (یعنی این ادعا رو دارند!) و دوست دارند بحثهای سیاسی کنند؟ (پاسخ سیاسی نده، بیشتر وارد بحث جامعه شناسی بشو )
اخه جذابه دیگه این اونو میکوبه اون یکی اینو،پس از چی حرف بزنن؟؟؟:D
7- به نظرت بهشت چرا دیگه نمیاد همدردی؟
من سوالارو الان که دارم مینویسم همزمان دارم میخونم،یعنی قبلش نخونده بودم تو پستهای قبلی اتفاقا پرسیدم چرا بهشت دیگه نمیاد؟شاید کارش سنگینه،یا با ما از بهترونه،یا اینجا دعواش کردن:163:
7- Cookies چیه؟ البته منظورم شیرینی نیست. (انتقام قانون مندلیوف )
تمام سایت هایی که میریم اطلاعاتی را در قالب یک فایل کوچک متنی (Text) رو کامپیوترمون ذخیره می کنند به این فایل کوکی می گویند.خودم یه چیزایی میدونستما ولی گفتم این علمیتره.
8- به نظرت من آدمی کینه ای هستم؟
120درصد:Pاگه آره، پس تمام کاربران سایت رو به ترتیب حروف الفبا نام ببر! (نه شوخی کردم )
9- راستی توی یکی از این تاپیکها آریکس راجع به عشوه گری صحبت می کنه. اینها رو از کجا یاد گرفته؟ باید همگی بریم پیشش آموزش ببینیم.
اره واقعا ،دیشب داشتم میخوندم این سوالو از خودم پرسیدم گفتم ایشون اخه از کجا میدونه اینارو، یه تاپیک بزنه کلا اونجا درباره اینجور چیزا اموزش بده من که ازین همه دقت ایشون متحیر بودم ،فکرم نمیکنم از جایی برداشته باشن،به نظرم از تو ذهنشون مینوشتن.باید یه فکری بحالش کرد وگرنه استعداداش تلف میشه بیچاره:311:10- خودت کله پاچه دوست داری؟ چشم چی؟
نه ،متنفرم،بوش که بیاد حالم بهم میخوره،واسه همین از بچه ها میپرسیدم ببینم کسی مثل من پیداش میشه،تا حالا که پیدانشده.
سلامshayana جان. امروز اومدم يه مقدار قوه ي تخيلتون رو تغذيه كنم. البته آروم آروم..... و اما سؤال ها:
سلامshabe barooniعزیز،چیز خاصی نداره نگرد نیست:311:
1. حافظ ميگه حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو!
به نظر شما چطور ميشه از حضور مد نظر حافظ غايب نشد، در حالي كه در جاي ديگري هم حضور داري؟
متوجه نمیشم سوالو،اگه چیزی فهمیدم میام میگم.
2. چطور ميشه با منيت مقابله كرد؟
اگه خدا رو تمام وکمال بیاری تو دلت دیگه اصلا من کیم،من چیم،اصلا خودمو دیگه حساب نمیکنم.
3. ديشب در دلنوشته هام پاراگراف زير رو نوشتم:
"ديرگاهيست حكايت من، حكايت آن باغبانيست كه تمام روز را با خون دل كاشت، ليك چون شب شد، رخ ماه را ديد، ديوانه گشت و تمام نهال هايش را به آتش كشيد. ديگر خسته ام از اين كاشتن ها و سوزاندن ها، خسته ام از اين بي حاصلي... باري چاره اي ندارم، مجبورم بكارم! ترسم اگر نهالي طعمه ي حريق نداشته باشم، ديوانه شوم، خود را به آتش كشم!..."
فكر ميكنيد مشكل كار من چيه؟ چطور ميتونم نهال هامو به آتش نكشم و ازشون مراقبت كنم؟
مشکل کارت اینه که قلمت شیواست،احساساتت زیبان،منم بهت تبریک میگم،من عمرا بتونم همچین چیزایی بنویسم،این جمله اخرش خیلی قشنگ و بامعنی بود،خیلی علاقه مند شدم ببینم تو چی میخونی؟
خب هدفتو از کاشتن مشخص کن مگه نمیخای محصولشو برداشت کنی؟
4. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
" انسان فراموشكار جديد، نه ميتواند تصور خود و نه خدايش را بكند."
جمله خوبی بود،شاید منظورش اینه که انسان معاصر انقدر غرق زندگی ماشینی شده که دیگه فراموش کرده از کجا اومده،واسه چی اومده و به کجا میره،خدا رو گم کرده. . .
5. فكر ميكنم شما به موسيقي خيلي علاقه داريد. كدام جمله از كدام آهنگ رو خيلي دوست دارين؟
درس فکر میکنی،معلومه دختر باهوشی هستی.
وقتی که دست دریا ... رو شونه ی غروبه
خورشید خانوم براشون ... تو خونه ی غروبه
یاد تو در دل من طوفان به پا میکنه
تا ساحل زندگی با من شنا میکنه
حالا که غروب که میشه ... بی تو دلم میگیره
مثل ماهی تو ساحل ... جون میده و میمیره
با اهنگ وریتم بیژن خاوری اگه خودت بخونی خیلی خوشگله
6. فكر ميكنيد پيش بيني هاي سال 2012 (نوستر آداموس) ميتونه حقيقت داشته باشه؟
والا نمیدونم،بعضی از پیشگوییهاش که شنیدم درسته،اینم که میگه ایران یه قدرت بزرگ تو جهان میشه
خوبه،ولی از 2012 نشنیدم،مربوط به جنگ جهانی سومه؟
7. نظريه چند جهاني رو ميدونيد؟ آيا قبولش دارين؟ اگر آره، فكر ميكنيد تو اون يكي جهان مشغول چه كاري باشيد؟
نه نمیدونم،نخندیا ولی بینم منظورت اینه که مثلا یه کاری الان میکنیم بعد فک میکنیم که قبلا این کارو کردیم؟
8. ميگن هر شخصي حداقل يه همزاد داره. فرضا حقيقت داشته باشه:
الف) فكر ميكنيد همزاد شما همين الان تو كدوم كشور مشغول چه كاريه؟
الان داره واسه دکتری میخونه،یا اینکه یه بازیگر جهانیه:311:
ب) اگر همزادتون رو جايي ببينيدش، عكس العملتون چيه؟
میترسم از دیدنش.
9. قضيه مسخ شدن رو اكثر دين ها از جمله اسلام و مسيحيت قبول دارند و به طور غير مستقيم بهش اشاره كردند، هندي ها هم كه جزء باورهاي اصليشونه! اگر واقعيت داشته باشه و قرار باشه اين واقعه براي شما اتفاق بيوفته، دوست دارين به كي يا چي مبدل بشين؟
تناسخو شنیدم یه فیلم هم در بارش دیدم،به اسمbirthکیدمن توش بازی کرده،تبدیل یه یه فرشته:310:
10. يه جمله مناجات ادبي تراويده از قلم خودتون لطف ميكنيد؟
شب بارونی الان حسش نیس،اگه تونستم چیزی بنویسم حتما تو پستای بعدی برات میزارم
پيشاپيش ممنون از وقتي كه قراره براي پاسخ به سؤالها بذارين. خيلي دوست داشتم اذيتتون كنم، اما مثل اينكه ديگه قسمت نيست. انشاء ا... تو تاپيك هاي ديگه از خجالتتون در بيام. چون اذيت هاي من از قانون پايستگي تبعيت ميكنند، نه به وجود ميان و نه از بين ميرن. تنها از تاپيكي به تاپيكي ديگر منقل ميشوند. اين شاخه گل تقديم به شما:
oh lalaاگه میخاستی اذیت کنی چیکار میکردی:311:،سوالات برای ذهن نا توان من بسی دشواربود ممنونم عزیزم که به داغ شدن صندلی کمک کردی:72:به خاطر شاخه گلت ممنون:46:
راستی دیدی همه سوالاتو با سوال جوابیدم:D
سلام شایانای عزیزم:
سلام اویژه گلم:72:
منم بپرسم منم بپرسم( آواتار قبلی سارا بانو...همون که یه هی ورجه وورجه می کرد... راستی سارای گل تالار کوش؟ ... )
بفرمایین،نمیدونم چرا افتخار نمیدن بیان و داغ بفرمایند
1- کلاس چندی دخترم؟
پیش دبستانیم مادر جان
2- مامان بابا می دونن اینجایی شما؟
مامان میدونه،بابام شاید ندونه عضوم ولی میدونه همیشه اینجا تلپم
3- یه جک بگو بخندیم
یروز ملانصرالدین به عدهای رسید كه مشغول غذا خوردن بودند. رفت جلو و گفت "السلام یا طایفهی بخیلان!"
یكی از آنها گفت: "این چه نسبتی است كه به ما میدهی؟ خدا گواه است كه هیچ یك از ما بخیل نیست."
ملانصرالدین گفت: "اگر خداوند این طور گواهی میدهد، از حرفی كه زدم توبه میكنم، و نشست سر سفرهی آنها و شروع كرد به غذا خوردن.":311:
4- آخرین اس ام اسی که فرستادی چی بود؟ ( حریم خصوصی روی صندلی داغ به رسمیت شناخته نمی شه! شرمنده )
به دوستم دادم گفتم ما مخلص هر چی رفیق با مرامیم و ....
5- دنیا چه رنگیه؟
همه طیفهای رنگی رو واسه من داره
6- شایانا چه رنگیه؟
قبلا گفتم معلومه که اصلا جوابامو نمیخونی،حالا بخاطر شما سبز ابی
7- اگه بخوای به یه نفر نشون بدی خیلی دوستش داری چیکار می کنی؟
لپاشو میگیرم،بستگی داره یه نفر کی باشه بسته به شرایط ابراز احساسات فرق فوکوله
8- آهنگای رضا امیرخانی رو دوست داری؟ نظرت چیه در موردش؟
با عرض پوزش اصلا نمیشناسمش،اویژه خواننده جدیده؟حالا که تو میشناسی وانقدر برات مهمه ایشون،حتما خواننده خوبیه،پس منم دوستش میدارم.
9- با چهار تا جمله این جمله ناتموم رو تموم کن:
یه روزایی هست که وقتی وایسی روبروی پنجره اتاقت و ...
با چشمای ورپریدت رفت وامدها رو رصد کنی بدون که پولی که میگیری حرومه بشین کارتو بکن همین کارارو میکنین که میگن ساعت مفید کاری تو ایران چند دقه است
خیلی بیشتر از 4جمله شد،چیکار کنیم باید پیام اخلاقی بدیم دیگه حالا انتظار داشته جمله عاشقانه بگم ولی اصلا بلد نیستم ببخشین:D:D
10- می تونی واسه بچه ها قصه بگی؟ اصن یه بچه بدن دستت بگن دو ساعت نگهش دار، چیکارش می کنی؟
قصه که زیاد بلد نیستم،ولی بچه 2-3 ساله بدن دستم همچین نگهش میدارم که دیگه نخاد بره پیش مامیش،اون سه تا عکسی که واسه دختر مهربون گذاشتم اولی رو بهم بدن،کیف میکنم،خندش دلمو حسابی برده ناکس،قوقولی مقولی
11- منو دوس داری؟
بشرطها و شروطها:که تو هم منو دوس داشته باشی(شوخی کردم)اره دوستت دارم
12- هر کدوم از روزای هفته چه رنگی ان؟
شنبه،[/color]یکشنبه[/color]،دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه،پنج شنبه،جمعه
13- یالا راستشو بگو ببینم کجا خیلی ضایع شدی؟
خیلی اهل ضایع شدن نیستیم ولی یه نمونش همینجا (بحث اواتار)
14- بچه های کنار خیابونو دیدی چیز می فروشن؟ چیکار می کنی؟
اره دیدم البته طرفای ما خیلی کمن،هیچی واسشون دست تکون میدم میگم مبارکتون باشه بجای درس خوندن و بازی کردن باید مثل ادم بزرگا واسه گذرانتون سگ دو بزنین،میبخشین اینطور نوشتم ولی اصلا دلم نمیاد بچه ها رو تو این وضع ببینم:302:
15- حاضری کنار یه کارتون خواب بشینی و اگه چیزی تعارفت کرد بخوری؟
نمیدونم تا حالا پیش نیومده،ازین کارا شاید بخام بکنم (بس که فیلم میبینم )ولی ازین میترسم که بگن دختره خل و چله
16- دنیا دست کیه واقعا؟
دست خدا واقعا و حقیقتا
17- چندش آورترین کاری که تا حالا مجبور شدی بکنی؟
شاید تمیز کردن wc
18- یه سوال از خودت بپرس بی زحمت.
چرا انقدر حاشیه میری؟پر حرفی میکنی؟هاااان
بابا با این آواتار دل آدم به رحم میاد
دل ادم به رحم میاد اون امین چیه گذاشتی اونجا
من یه چند تا آواتار پیدا کردم.گفتم شاید به درد بخوره.توی یک فایل زیپ توی لینک زیر می تونی دانلود کنی
https://sites.google.com/site/universali...avatar.zip
ممنونم تو یه وقت مناسب حتما دانلود خواهم کرد وخواهم دید،بخاطر نوعدوستی و همدردیت ممنون:72:
البته زیاد خوش سلیقه نیستم .پس اگر نپسندیدیشون اشکال نداره نذاریشونا.من فقط برای پیشنهاد گذاشتم.:72:
به نظر خودم آواتار خودم هم که الان هست بد نیست.این رو هم خواستی بردار من یکدونه دیگ می ذارم
نه از لطف شما ممنون،همون یدونه دیگه رو واسه ما پیدا کن فک کن ای اواتارو نداری(بچه به این پررویی دیده بودی؟)
خب چند تا سوال دیگه :
چه جور ماشینی دوست داری؟چه برندی؟
بچه بودم عاشق پاترول بودم،میگفتم مال ادمای پولداره،الانم منم با حامد هم سلیقم تو این مورد بی ام وی
خرید کردن رو دوست داری؟
اره،بشرط اینکه یه ادم خوش سلیقه و زرنگ پیشم باشه خودم زیاد از جنس و.. سر در نمیارم،ولی زودی خسته میشم،خیلی دوس ندارم وقتمو تو مغازه ها و پاساژا تلف کنم،من خیلیا رو میبینم که اصلا هم قصد خرید ندارن ولی به همه مغازه ها سرک میکشن،من حوصلشو ندارم.
با کامپیوتر بازی می کنی؟اگر اره چه بازی؟
نه،خوشم نمیاد.
استرس جواب ارشد رو داری؟
نیدونم،چشمم اب نمیخوره رتبم خوب بشه،ولی الکی بخودم امید میدم،اره هر چی به اخرای این ماه نزدیک میشیم استرسم عود میکنه،
همون شب قیافم دیدن داره،کنکور ازادو هم که اصلا نفهمیدم کی ثبتنام کردن:302:
لطفا همه(حاضرین به غایبین برسانند که یک بنده خدایی شدیدا محتاج دعای دوستانش است) واسم دعا کنین قبول شم:323:
دوست داری چه رشته و چه دانشگاهی قبول شی؟
دانشگاه قبلیمو که نمیخام،(هر چند رتبم هم نخواهد رسید)خیلی اذیتمون کردن،دیگه برام فرقی نمیکنه هر گرایشی هر دانشگاهی قبول شم میرم البته جای خیلی دور نمیخام ها
اگر حق انتخاب داشتی ایران رو وطنت انتخاب می کردی؟
نمیدونم،ولی همین که مسلمون بدنیا اومدم(توفیق اجباری) واسم کلی ارزش داره:323:
نگران آینده هستی؟
اری،خیلی
یک جمله قصار بگو
من آينده را دوست دارم چون بقيه عمرم را بايد در آن بگذرانم " . کترينگ:D
مرسی .خیلی خوب داری جواب می دی
شکرا،ازاینکه بهم روحیه میدین ممنون:72:
سلام به شاياناي عزيز
سلام به سرافراز عزیز
متاسفانه بدليل حضور نداشتن در تالار، صندلي داغ دوست عزيزم دختر مهربون نازنين رو از دست دادم. حالا جورشو شما بكش. ببينم جواب اين سوالهارو چطوري مي دي.
اره واقعا جات خالی بود.
1- اگر يكي دقيقا جلوت يه سوتي بده يا توي جاده يخ زده بخوره زمين بهش مي خندي؟
اره میخندم،خیلی هم اتفاق افتاده،البته بستگی داره کی باشه اگه از دوستام باشه اونا خودشون بیشتر از ما میخندن،اگه یه غریبه باشه سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی قول نمیدما:D
2- دوست داري 5 سال ديگه اوضاعت چطوري باشه؟
دوس دارم فوقمو (همچین میگم فوق انگار میخام واسه پزشکی فوق تخصص بگیرم)گرفته باشم اونجاییکه دلم میخاد استخدام شم،وضع مالی رو به راه باشه،یه ازدواج موفق با بچه ای سالم وزیبا:310:
3- بنظر خودت منحصر بفرد بودنت در چيه؟
زودی میتونم ادما رو ببخشم،کینه ای نیستم،یکی واسم یه قدم بیاد جلو ،صد قدم واسش جلو میرم،خیلی خودمو تحویل گرفتم مگه نه؟خیلی فک نکنم منحصر بفرد باشم اهان کمتر خانومی هست از سوسک نترسه،من نمیترسم:104:
4- آيا تا حالا حس تنهايي وحشتناك بهت دست داده؟
اره،خیلی حس بدیه
5- اگر يه آدمي از كنارت رد شه و بهت بگه خانم يه كمكي كنين و وضع ظاهريش هيچي رو نشون نده بهش كمك مي كني يا نه؟
شرایط و موقعیت رفتار منو مشخص میکنه نمیتونم با قاطعیت بگم اره یا نه ولی این واکنش بهم نزدیکتره :اگه نشون نده،نه
6- بنظرت چيكار ميشه كرد كه حس رضايت از زندگي بالا بره؟
توقعاتمونو بیاریم پایین،نتیجه گرا نباشیم تموم تلاشمونو بکنیم سعی کنیم فقط مسیرو درس بریم بقیشو با تیپ خاطر بسپریم دست خدا.
7- حاضري يك تجربه تلخ رو سپري كني ولي بعدش رضايت از زندگيت 30% بالاتر بره؟ و البته قبلش ندوني كه قراره رضايتت بالاتر بره؟
سوال سختیه،یه ادم با ایمان میگه پسندم انچه را جانان پسندد،اگه مصیبت و شکستی هم تو زندگیش داشت،چون خدارو باور داره ناراحت نمیشه،به هر حال رسم دنیا همینه برای بدست اوردن بعضی چیزا از بعضی چیزا باید گذشت،بعد از کلی حاشیه رفتن،خیلی اروم و اهسته میگم بله حاضرم.
8- بنظرت پيدا كردن عشق شانسي و اتفاقيه؟
اره برا بعضیها شانسیه،ولی تقدیر و قسمت یه چیز دیگه میگه!
شکلکا رو سرافراز جون فردا میزارم:46:
شایا نا محترم سلام سو ا ل از شما
1ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
2ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
3ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
4ـ احسا ساتنون رو چگونه مدیریت می کنید
5ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
6ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
7ـ چه ماشینی دوست دارید
8ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
9ـمنطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن