دوستان عزیز،
از شما متشکرم! :)
خیلی نسبت به من لطف داشتید.
من از این تالار و اعضای خوبش چیزهای زیادی یاد گرفتم و ماندن من در اینجا برایم خیلی سودمند بوده.
از همه ممنونم.
عید همگی مبارک :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز،
از شما متشکرم! :)
خیلی نسبت به من لطف داشتید.
من از این تالار و اعضای خوبش چیزهای زیادی یاد گرفتم و ماندن من در اینجا برایم خیلی سودمند بوده.
از همه ممنونم.
عید همگی مبارک :72:
سلام.
مگه میشه تاثیر به سزای جناب حامد65 رو توی تالار منکر شد؟
خیلی با احساس مسولیت خاصی، به دوستان جواب میده.
خیلی هم برای تالار زحمت میکشه.
حتماً هم نتیجه ی این همه کمک رو، توی زندگیش میبینه.
همیشه موفق باشی آقا حامد:72::72:
آقا حامد بنده ی خوب خداست!
خدای مهربون حفظش کنه و عاقبت به خیر بشه.
وجود خانم انی در تا لار چه تا ثیری داشته دوستان 3 رو ز فرصت دارید تا در مورد تا ثیرات مثبت و منفی عضویت ایشون نظر بدید
پیشایش از همکاریتون ممنونم:72::72::72:
خانم آنی با راهنمایی های دلسوزانه و آگاهانه اش به خیلی از مراجعین کمک می کند.
با تاپیک ها و پست های علمی، مطالعات خودش رو در اختیار ما می گذارد و چیزهای زیادی از ایشون آموخته ایم.
ایشون از نظر من فردی بردبار و مهربان است و همیشه در تالار یک رفتار منطقی داشته.
ساده بگویم، این تالار به تک تک کارشناسانش نیاز دارد و بدون اونها، همدردی، همدردی نبود!
امیدوارم همیشه در تالار حضور داشته باشد.
:104::104::104:
خانم آنی خواهر عزیز و مهربان تالار همدردی هستند
من همواره از نظرات و مقالات خوبشون استفاده فراوان می کنم ولی گاهی خیلی تخصصی
جواب میدهند طوری که متوجه نمیشوم اما بسیار عالی و مفید و مختصر راهنمایی می کنند...
جای تقدیر و تشکر فراوان دارد زحمت هاشون...نمیدونم چند سالشونه اما وقتی که میان تو
تاپیک ها احساس می کنم یک مادر مهربان و دانا اومده که مشکلات رو موشکافانه حل
کنه و ازشون دارم هر روز مطالب خوب یاد می گیرم بخصوص مقالات "بازی ها" که واقعا جالبه
امضاشون هم که فوق العادس ، پر مغز و پر محتوا!!!
حضور خانم آنی در تالار مساویست با وجود یک مادر و حامی مهربان و دانا و کارشناس
یک وقت فکر نکنید سنتون بالاست ها آنی عزیز...آخه راهنمایی هاتون دقیقا مانند مادر خوب
من هستش...کم گوی و گزیده گوی چون در و شاد و خوش روحیه
===============================================
نه خسته آنی عزیز :72: :46:
خدا قوت خواهر گلم :43:
انی عزیز یکی ازمشاورین فعال ودوست داشتنی تالارمی باشد ووجودشون سرشارازانرژی مثبته:46:
امیدوارم همیشه موفق وشادباشند.:72:
منم دقیقاً همین حس رو دارم به آنی مهربون.
حس میکنم از حمایت یک مادر مهربان، دلسوز، با معلومات بالا، با محبت فوق العاده که البته توی حرفاش و راه حل هاش جدی رفتار میکنه، برخوردارم:72:
آنی عزیز، وجود شما برای تالار، مایه ی آرامش بسیاری از ماها هست:72:
امیدوارم نتیجه ی این محبتای هر روزتون رو هزار برابر توی زندگیتون ببینید:46:
خانم انی عضو فعا ل مفید مهربان دلسو ز با تجربه با دانش است مادری مهربان دلسو ز است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتوا و عا لی و مفید است مشاوره ها تون خیلی عا لیه و بی نظیر است راهنمایی های مهربانانه به مراجعین تا لار کمک می کند راهنمایی مراجعین تالار خیلی عا لی بی نظیر است تاپیک محتوایی و پر محتوایی ایجاد می کند مطا لب خیلی مفید درتا لار است با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
وقتي تو اينترنت دربه در داشتم دنبال يه راه حل مي گشتم رسيدم به يكي از پست هاي آني. اتفاقاً كمي هم بي ربط به جستجوي من بود ولي با يه دنياي تازه روبروم كرد. مي شناختمش ولي نه انقدر. ادامه ش دادم و به جاهاي خوب رسيدم. من اين سايت رو هم با پست آني بود كه شناختم. گاهي بهم گفته نازنينم آروم باش كه هيچ وقت آرومم نكرده. يه پيشنهاد به همتون در مورد كمك به مراجع: وقتي مي گيد آروم باش چند لحظه خودتون رو بذاريد جاي طرف. اگه نشد كه آروم باشيد ديگه همدردي نكنيد!
نگيد بيرون گود نشسته و مي گه لنگش كن
يه پيشنهاد به رها: ....
آني اين انتقاد نبود:72: هر چي بود از سر دوستي بود...
آخرين پيام آني باعث شد حس كنم عين مادر خودم دوستش دارم چون دلسوزي ش عين دلسوزي مادرم بود. اين كه راه رو برام نشون داد تا بيراهه نرم. عين يه مادر كمكم كرد.