آریانا جان
چرا ناراحتی؟
شاید باید یکم از تالار دور بشی تا دوباره دلت براش (و برامون:302:) تنگ بشه.
می دونم که بازم بهمون سر می زنی :72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
آریانا جان
چرا ناراحتی؟
شاید باید یکم از تالار دور بشی تا دوباره دلت براش (و برامون:302:) تنگ بشه.
می دونم که بازم بهمون سر می زنی :72::72::72:
سلام خانم اریا نا ناراحت نباش صندلی داغ چند رو ز استراحت کردیم صندلی داغ از امرو ز شروع شد در تالار باش تالار به وجود شما نیاز دارد خانم صبا 2009 اعضای قدیمی تالار چند وقتی تالار نبودی به تالار بر گشتی به تالار خوش امدید:72::72::72:
اعضای قدیمی چند وقتی تو تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است اقای کیوان خانم غزا له خانم موعود خانم بلوم ماه مفرد خانم باران 68 خانم شادی خانم رو زن اقای نقاب خانم گل مریم جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
اقای سنگ تراشان عزیز کجابید رو ز پدر هدیه گرفتی
سلام دوستان همدردی:
وای که نمی دونید چقدر دلم برای همه تنگ شدهhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f248228430.gif
..همش دنبال یک فرصت می گردم تا بتونم پستی ارسال کنم ولی اصلا نمیشه ....
بابا چرا یکی نمیاد بگه چه خبره؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...72318673fc.gif
از یه طرف انگار آریانا ناراحته؟از چی؟من نفهمیدم؟
کیوان شنیدم خبرایی هست؟کی گفتن؟کجاست اصلا ؟
صبا جونم کجا بودی تا الان ؟کمی از خودت بگو....واقعا جات خالی بود....
کسی از مامفرد و بلوم خبری نداره؟خیلی وقته سری نزدن...
غزاله جون کجاست؟
بی بی چرا اونقدر ساکته؟هان؟
فرشته جون کجایی ؟خبری ازت نیست خانمی؟
بالهای صداقت گلم ..بیا بابا اخبار تالارو بگو من گیج ویج شدم!!!
دوستان همتون خوبید؟همه چیز ایده اله؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...9046490cb1.jpg
سلام سارا بانو،
همه چی عالیه، ما چقدر خوشحالیم! :)
آقای بی بی و آریکس که رفتند ترک.
آریانا هم طوری نشده. می خواست بره، ولی نمی ره :)
زمان امتحاناته و بعضی از اعضا نیستند (از جمله دختر مهربون و شب بارونی و شایانا)...
شما هم که ول کردی رفتی، تالار بدون دکتر مونده. نمی گی یکیمون طوریش بشه، کی باید به دادش برسه؟ :)
فرشته مهربان هم مثل همیشه به تالار رسیدگی می کنه.
صندلی داغ هم دوباره راه افتاده. البته سوال های شما نیمه کاره موند! :)
بالهای صداقت هم دو سه روزه نیومده.
یکم اینجا سوت و کوره، نه؟!
امان از دست این امتحانات :311:
سلام. من الان قاچاقی اینجام :D
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشن:72:
فقط بگم که شایانا امتحان نداره. من خیلی نگرانش شدم.
امیدوارم سرش به کارای خوشحال کننده ای گرم باشه که نرسیده بیاد اینجا.
و امیدوارم که زودتر بیاد به جمعمون دوباره:72:
سلام به همه دوستای گلم
سارابانو عزیز خبرخاصی توی تالار نیست.
الحمدالله همگی شاد وسلامتند.
بالهای صداقت فکر کنم رفتن تهران برای روز پدر.
یه عده هم امتحان دارند.
منم که می بینی اینجام.
نگرانیم فقط از شایانا وسبکتکین هست.
راستی به نظرتون چه اتفاقی افتاد که سبکتکین دیگه نیومد؟
دختر مهربون رو هم دیدی، طاقت نیاورد وبالاخره اومد.:311:
فوقش سه روز نبودم ها ولی یه دنیا دلم براتون تنگ شده بود.
سه روز بود خواب همدردی رو می دیدم.:311:
ایمیل فرشته مهربان بهترین بهانه برای برگشتنم بود.
آخ که بسوزه پدر اعتیاد...
ســـــــــــــــلام سلام:72::72:
از اول راستشو بگم .من چند روزه میخوام بیام اینجا عرض ادب و سلام کنم ولی روم نمیشه :163:(می دونین که من چقدر خجالتیم:311:)
تقریبا میشه گفت 90% اعضای فعال جدید هستند و من آشنایی چندانی باهاشون ندارم. ولی امیدوارم که همه اعضا چه اون قدیمیا و چه این جدیدا همگی در کمال صحت و سلامت باشند .:203:
دلم واسه دوستای قدیمی تنگ شده :43: یادش بخیر ما هم یه زمانی معتاد تشریف داشتیم .:163:
بهترین ها رو واستون میخوام.:323:
امیدوارم همگی موفق باشید:72:
دوستای خوبم؛ من هم امیدوارم که همگی همیشه، شاد و سلامت باشید!
راستش فکر می کنم که باید یه تصمیم مهم بگیرم و به همین دلیل، احتیاج به دعاهای خوب شما عزیزان دارم، لطفا هر موقعی که درهای قلبتون به سمت عالی متعال باز شد؛ یه یادی هم از من بکنید!:46:
کجایند شور آفرینان سایت؟
حال ما هم بد نیست.
آریانا جان می دونستم که خیلی زود زود دلت برامون تنگ میشه
دل عزیز ان شاءالله که بهترین تصمیم رو بگیری.
سلام خانم صبا 2009 خانم اریا نا تالار همدردی به وجود شما نیاز دارد خانم صبا 209 چند وقتی تالار نبودی جا در تالار خا لی بود امیدوارم در تالار بمانید و از تجربیات شما استفاده کنیم:72::72: مدیر همدردی چند رو ز تالار نیامده است دلیل مشکلات فنی تالار پیگیری می کند امیدوارم مدیر همدردی مشکلات تا لار زودتر درست شود من از مدیر همدردی شبانه رو ز پیگیر مشکلات فنی تالار است خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72:
محمد ابراهيمي عزيز
خداااااااااااااااااااايي بي نظيري .
بيب بيب هورا محمد . بيب بيب هورا محمد .
آنی جان؛ برات توی تاپیک خانوم می می پیغام گذاشتم؛ لطفا صندوق پستیت رو خالی کن!
ممنونم.
بچه ها! تمام رویاهام از بین رفته و من باید تغییر کنم با رویاهای جدید!:72:
دل نازنينم
صندوق پستي من پر نيست عزيزم !
دوباره سعي كن خانمي .
آنی عزیزم؛ بازم سعی کردم؛ اما متاسفانه هر بار این پیغام رو دریافت می کنم که صندوق پستی آنی پر شده است.
لطفا راهنماییم کن.
ممنونم:46:
آنی جان ممنونم؛ ارسال شد.
سلام علیکم جمیعا
حال،احوال چطوره؟ایشالله حال همگیتون خوب باشه،منم خوبم ،ملالی نبید جز غم دوری شما برو بچز همدردی http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...28d3e4ee84.gif
اریانا دمت گرم،مرسی که به یاد من ِکمترین هم بودی،ساغولاسان و یاشا،این گلا با درختش تقدیم حضور عنبر اریانا جونم http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...347e4de385.gif
یاسای نامرد واقعا خیلی بی معرفتی یه خبری هم ازمون نگرفتی ببینی در قید حیاتیم یا زبونم لال .........
مگه دستم بهت نرسه،
میکشمت،میدونی چه جوری؟اینجوریhttp://www.hamdardi.net/imgup/27603/...42d566c4ce.gif
دختر مهربون،شرمنده باعث نگرانیت شدم،روزی که میرفتم فکر نمیکردم این همه
غیبت کنم،ولی واقعا یه توفیق اجباری شد برای رفع سموم از بدن :D،الان دیگه کمتر بیام تالار خیالی نیس ،یکم از عادت وابستگی به تالار در اومدیم،مثل اینکه.
شوخی کردما،جدی نگیرید،کدوم ترک اعتیاد!
و اما بریم سر اصل مطلب،بچه ها ما دادار و دودور داشتیم اینمدت که نبودم http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...c09deea0ef.gif،
دوتا قلب عاشقو بهم پیوند دادیمhttp://www.hamdardi.net/imgup/27603/...8813704000.gif
و بنده برا اولین بارخواهر شوهر شدم:43:،نمیدونین چه حالی داره،خیلی
کیف میکنم،ولی خداییش سخته که تنها دختر خونواده باشی و بخاطر وجدان بالای کاری و مسئولیت پذیری در حد لالیگا همه کارا بیفته گردن تو :D
دعا میکنم ایشالله همه مجردای همدردی هم
زودی متاهل بشن،برای خوشبختی برادرمنم بیزحمت دعا کنین،خسیس نباشین دیگه فقط یه دعای ناقابل خواستیم ازتون،دستا بالا دعا کنین:323:
وای شمارش معکوس شارژ منم شروع شده،پررنگ بودن خیلی حس خوب ومزایایی داشت،پیام دادن و گرفتن(استحکام دوستیها)،تو سرگرمیا و کلا همه جا میتونستیم اظهار وجود کنیم،خود بولد بودن اسممون یه حال و هوای دیگه داشت،خدا پدر مادر سارا بانو رو بیامرزه که تو عید پیشنهاد نیم بها شدن شارژو داده بید،و الا من کجا و سه ماه شارژ کجا؟؟؟
پر حرفیامو ببخشین،بالاخره همه حرفامو الان باید بزنم شاید دیگه وقت نشه سخنرانی کنم.
به به میبینم که صندلی داغ هم دوباره راه افتاده،دست محمد ابراهیمی و شیدا حاتمی درد نکنه با این صندلی داغشون:104:
راستی شب بارونی عجب جسارتی داریا موقع امتحانات اخه ادم
ازین کارا میکنه؟!
سلام shayana جان. گفتم كه كله شقم. بديش اين بود كه كسي نبود گرمش كنه. من اصلا احساس مهم بودن نكردم.:302: الان كمبود محبت دارم.....:302:
بابت ازدواج داداشي هم بهت تبريك ميگم. دعا ميكنم خوشبخت بشن. منم كه مستجاب الدعوه....:311:
راستي براي مجرداي همدردي بيشتر دعا كن.:311:
زود به زود بهمون سر بزن ها. باش؟:43::46: شارژت با سارا بانو.....
چقدر اینجا احوال من رو می پرسن؟:311:
خوب؛ باشه، خودم حال خودم رو می پرسم؟ خوبی عزیزم؟ خوش میگذره!:46:
آخ! نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:302:
احتیاج دارم به یه راهنما؛ به یه همفکر و به یه تصمیم قاطع! و اصلا وقتی ندارم!:300:
بچه ها! برام دعا کنید که از این سرگردانی نجات پیدا کنم! و بتونم بهترین رو برای خودم رقم بزنم!
حالا!
می ریم سراغ...
چرا سارابانو چند وقته توی تالار نیست؟
چرا آنی پاسخ پیغام هامو نمیده؟
چرا از مامفرد هیچکی خبر نداره؟
باشه؛ بس می کنم! فقط امیدوارم هر آنچه که در تالار یاد گرفتم رو بتونم عملی توی زندگیم اجراش کنم!
ای خدا!!!!!!!! کمکم کن!
سلام . چه جالب بود مكالمه ي پريسا 65 و khoda khaili mehrabone تو تاپيك از زندگي خسته ام. خلاصه اش اينه كه :
khoda khaili mehrabone اشاره ميكنه به اينكه از روزگار خسته است.
پريسا 65 دلداريش ميده و بعد ميگه:
"دل من هم به وسعت این آسمــــــان تنگ است
ای کاش خیلی زود میشد واقعا واسه یه بار از ته دل خندید ...... افسوس این بغض نمیذاره و باید بکشی هر دردی را"
اينجا khoda khaili mehrabone جوياي علت ناراحتي پريسا 65 ميشه و پريسا پاسخ ميده: نميتونم شاد باشم وقتي دوستاني مثل سبكتكين هنوز مشكل دارن و مشكلشون حل نشده....
واقعا عمل دوتاشون براي من تحسين برانگيز بود.:104::104::104:
khoda kheyli mehraboone با اينكه به اين نتيجه رسيده از زندگي خسته است، باز هم نگران پريسا است. پريسا هم با اينكه مشكل خودش حل شده، اما نگران ديگرانه.
اين يعني هنوز هم انسانيت واقعي بين بسياري از آدم ها زنده است. هنوز هم هستند انسان هايي كه قبل از خودشون به فكر ديگرانند. زمونه اونقدر هم كه ما فكر ميكنيم بد نشده. اين نشون ميده بر خلاف تصورات اكثر ماها هم خدا و هم خيلي از بنده اش مارو فراموش نكردن. خدايا شكرت.:323:
باشه ولی من دعا کنم برعکس میشه،اونوقت میبینین تا اخر عمر نشستین تو خونه ها:311:نقل قول:
راستي براي مجرداي همدردي بيشتر دعا كن. :311:
زود به زود بهمون سر بزن ها. باش؟ :43::46:شارژت با سارا بانو.....
وای باید دیگه مثل بچه ادم بشینم سر درس و مشقم واسه ارشد سال دیگه بخونم امید چندانی به امسال ندارم،دیگه باید محدودتر بیام،تا حالا هر چی خوشگذرونی و اتلاف وقت کردم کافیه.
نه دیگه شب بارونی خواهش میکنم ولم کن اِ میگم ولم کن،اخه این همه اصرار واسه چیه؟!
.
.
.
.
باشه حالا که ول کن نیستی،میام ولی کمتر از قبل،امان از رفیق شفیق:D،دیدی چه زود نظرم عوض شد در مورد اینکه دیگه میخام کمتر بیام:311:راستی خوب از کیسه خلیفه میبخشی ها،تو و سارابانو فرقی نمیکنین که،تو شارژ کنی انگار سارا اینکارو کرده،درسته که من و سارا بانو از این حرفا باهم نداریمو جیب ایشون جیب من هم هست :311:ولی در دیزی بازه حیای..... :163:
بیچاره سارابانو روحشم خبر نداره اینجا ما داریم واسه خودمون میبریم و میدوزیم:D
راستی شیدا جان یه ماهت تموم شده ها کجایی پس چرا نمیای؟ایشالله هر کجایی شاد و سلامت باشی و زودتر برگردی تالار.
کینگ رضا چرا تاپیکتو نمیای ادامه بدی؟
از اقای گرین هم چند وقتیه خبری نیست،اویژه تو کجایی سلامتی؟
یاسا هم از ترس من امروز افتابی نشده اینورا:311:بیا بابا کاریت ندارم.
آخه دكتر كجا، منجم كجا! آيا اين دو درآمد يكساني دارند؟:311:
من بدبخت بايد قلكمو بشكنم بدم تور كوير، :302: اين همه شب بيداري، يك قرون هم درآمد ندارم. اونوقت جيب منو با جيب سارا بانو مقايسه ميكني؟ اگه بخواي واست شارژ ميكنم ولي خودم بايد كمرنگ شم. تو دوست داري من كمرنگ شم؟:302: تازه ساراجون پول كه اضاف مياره، علاوه بر پر رنگ قهوه اي هم ميشه.
حالا اگر وجدانت راضي نميشه، ميتوني ازش شارژ يك ماهه بگيري، تو قسط 100 ماهه برگردوني....:311:
سلام به همدردان گرامی.
مجموعه همدردانی که امتحان دارن یا ایام نقاهت پس از امتحانات رو دارن می گذرونن http://up.vatandownload.com/images/i...0maxrost32.gif http://up.vatandownload.com/images/p...0yc082bpm5.gif( اولی اصلا دختر مهربون نیستا! گفته باشممممم)
همدردانی که اراده می کنن نیان سایت و ما آمارشونو داریم که زیر آبی میان، ( به جان خودم، منظورم شما نبودیداااا.)
همدردانی که مثه اینجانب در به در پی کوزه می گردن (:302:)، http://up.vatandownload.com/images/b...uz29plcg1d.gif
همدردانی که سخت ( یا به سختی) مشغول زندگی اند.
همدرددانی که ... اونایی که دارن توی کوره مشکلات آب دیده میشن و قد می کشن http://up.vatandownload.com/images/7...miduutoi7i.gif)
فک کنم تو این قسمت آخر، همه بچه های سایت رو افراز کردم دیگه. نه؟! :311:
امیدوارم همگی خوب و شاد باشید و پروفایلهاتان سرشار از شارژ و رتبه و پست و غیره.
شایانا جان ممنون که یادم کردی. ما که سلامت سلامتم. چه از نظر روحی چه از نظر جسمی، چه روحی چه نتی، چه سایتی، کدوم وبلاگ؟!
اینجانب و همسر گرامی نیز روز ها را یک به یک می شماریم تا دهم تیر بیاد و خونه مون خالی بشه و بریم سر و سامونش بدیم و سر و سامون بگیریم بالاخره. :227:
اینقده ما دو تا مظلومیم! هر روز می ریم از دم در خونمون رد می شیم. همون جا چند دقیقه ای می ایستیم و با نگاهی سر شار از حسرت به بالکنش نگاه می کنیم :54:
یکی از اختراعات خوب بشری این لباسشوئیه! اصلا من از لباس شستن بیش از هرکار دیگه ای بدم میاد! تنهایی زندگی کردن یعنی این که همه ی کارها را خودت را انجام بدی، غذا پختن و ظرف شستن و جارو کردن و ... و همه ی این ها هیچ کدام برام سخت نیست اما وقتی لباس هام تموم می شه ترجیح می دهم لباس نو بخرم تا لباس بشورم!:163:
بالاخره یه لباسشویی خریدم :310: واقعا برای مخترعش دعا می کنم:323: فکر کنم تا چند سال نیازی به لباس نو خریدن نداشته باشم آخه همه شون نو بودند فقط شستن می خواستند:311:
خب پس جهیزیه ات تکمیل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
ادرس بده بیایم خواستگاری :311:
حالا ان شا الله کم کم وضعت بهتر می شه و از بقیه اختراعات بشر مثل اتو و ماشین ظرف شوری و مخلوط کن و زود پز و پلو پز هم می توانی استفاده کنی :)
خوش به حال زنت که شوهرش اینقدر کدبانو هست! :311:
:311: شما هم اگر سال ها دور از خانه زندگی کرده بودید ازین هم بیشتر کدبانو شده بودید:163:
حالا کجاش را دیدید با توجه به این که ظاهرا ازدواج من رفته واسه برنامه ی بیست ساله دوم دارم تصمیم می گیرم برم یه بچه به فرزندی قبول کنم بزرگ که شد بفرستمش واسه خودش مامان پیدا کنه! :311:
از شوخی گذشته تا زمانی که با این جور مشکلاتی سر و کار نداشته باشید و نفهمید غذا درست کردن چقدر سخته و ... نمی تونید ارزش زحمات همسران و مادرانتان را درک کنید. صبح که پا می شی باید فکر ناهار باشی و هنوز نهار نخوردی باید فکر شام باشی! و عملا روزت از دست می ره! مردی که کارهای خانه را انجام داده باشه زحمات همسرش را بهتر درک می کنه و اون را به چشم وظیفه نگاه نمی کنه.
از طرف دیگر اگر در جریان بزرگ شدن یه بچه باشید و وقتی جیغ می زنه دست بگذارید روی گوش هاتون. اون وقته که بیشتر قدر مادرتون را می فهمید و بیشتر قدردان محبت هاش خواهید بود.
خلاصه این که این سختی ها نتایج مثبت هم داره:72:
BABY كجاست اينا رو بخونه؟:311:
چرا بهم فرصت نمیده که باورش کنم؟
چرا نمیذاره که بپذیرمش؟
خدایا!!!!!!!!!!!!!!
کمکم کن که آروم باشم و آروم آروم عادات بدم رو ترک کنم؛ و پرواز کنم به سوی عشقی که از تو بهم رسیده!:43:
دوستان همدردی
برام دعا کنید.
این پایان نامه داره داغونم می کنه.
فرصت بسیار کمه و من از برنامه عقب افتادم.
هی مشکل هی مشکل ........................ :302:
دل جان ان شاءالله که شما هم به خواسته ات برسی :72:
ممنونم؛ امیدوارم که شما هم هر چه زودتر پایان نامه ات رو به پایان برسونی و آغاز نویی داشته باشی!
فقط مواظب باش دچار فرسایش نشی!
عادت کرده بودم هر روز که صبح اول وقت یه سر به همدردی می زدم blue sky رو ببینم.و حالا3 روزه که ندیدمشون.
وقتی پروفایلش رو مرور کردم متوجه شدم اصلا 3 روزه که تالار نیومده؟چرا؟
امیدوارم که سرشون گرم اسباب کشی باشه ومورد نگران کننده ای نباشه.
وامادخترمهربون
خانمی امروز 5 تیرماه هست وروز موعود.یعنی امروز دیگه امتحانات تموم میشه.پس ازفردا نه ازهمین بعد ازظهر امروز
منتظرت هستیم.بابا دلمون برات تنگ شده،آخه چه جوری بگیم.
والا ما درس می خوندیم این سوسول بازیها رونداشتیم!:311:
آقای arixایشون هم که یه غیبت بدون شرح زده ورفته.آخه چراااااااااا؟ خب آخه تالار فقط یدونه arix داشت که پستــــــهای
مهندس وار میزد وکلی حال می کردیم.
بی دل شوخ تالار
خانم گل می دونی چند روزه نیومدی بهمون سربزنی؟بذار من بهت بگم دقیقا باامروز میشه
15 روز.تودیگه چراااااا؟
فرانک عزیزم من خداحافظی کرده بودم یاتو.کجایی پس؟ منتظر اون پستهای کوتاه ومفیدت
هستیم.
بچه ها! نمی دونم چرا سارا بانو هم قایمکی میاد و میره!
از باران 68 عزیز هم که اصلا خبری نیست!
نمی دونم فیلوسارای مهربون که بعد شد THEN خودمون؛ هم هیچ خبری نیست! عزیزم؛نمی دونی نکات مفیدی که توی پستهام بهشون اشاره می کردی چقدر بهم کمک می کرد!
از موعود عزیز هم هیشکی خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:180:
امیدوارم در هر جایی که هستند سالم و سلامت باشند و زندگی پر از امید و انرژی بخشی رو دنبال کنند!
من هم خوبم؛ باید یاد بگیرم زندگی کردن رو!
باید آروم باشم!
خدایا! کمکم کن!
سلام
بالاخره تموم شد:227:
آخرین امتحان که سخت ترین بود رو عالی دادم. :227:
انقدر این 10 روز آخر بهم سخت گذشت که نگو
اینجانب دختر مهربون الان توی سایت دانشگاهم و تازه 1 ساعته که از امتحانام خلاص شدم:227:
وای که چه حس خوبی داره این تموم شدن امتحانا:227:
البته از شوق اومدن اینجا این حس خوب چند برابر شده.:227:
میبینم که یه عالمه تاپیک جدید هست که باید بخونم.
من از ساعت 6 بعد از ظهر دیروز بیدارم ولی فکر کنم حالا حالا ها خوابم نبره
به معتاد که مواد برسه دیدید چه حالی میشه که...
مخصوصاً اگه یه مدت طولانی مواد گیرش نیومده باشه :D
آریانای گل ممنون که یادم بودی. همینطور بقیه دوستای عزیزی که یادم بودن.:72:
ولی باور کن سوسول بازی نبود. در طول ترم که همش مثل من دنبال یللی تللی و همدردی و اینور و اونور باشی همین میشه دیگه. ایام امتحانا همه چی رو باید به خودت حروم کنی تا درسا رو پاس شی.
وگرنه من که دلم طاقت دوری از همدردی و دوستای خوبم رو نداشت:46:
سلام دوستان همدردی..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8175723a2a.gif.
ممنونم از مهر و محبت همگی شما...
بابا من که قایمکی نمیان http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...583fc0665d.gif..!!!!
چون مدتی در تالار نبودم مجبورم تاپیکها رو بخونم ببینم چه خبره ..برخی هم که آنقدر طولانی اند که حوصله ام نمیاد..
راستش قبل از رفتنم به دو نفر از دوستان تالار قول داده بودم تو تاپیکشون نظر بدم ..آنقدر شرمنده شدم که نرسیدم که حد نداره ..و روم نمیشه دیگه اصلا صحبت کنم...
امیدوارم اون دوستان ازم دلخور نشده باشند و منو به بزرگی خودشون ببخشند:316:..
من و آقای شوهر هم مشغول زندگی مشترک هستیم و خدا رو شکر همه چیز خوبه..منتها وای از درس....
معلوم نیست ما تا کی باید درس بخونیم!!!!خدایـــــــــــــ ـــــــــــــا....
خلاصه ما حسابی مشغولیم با درس خوندن و واقعا به سختی وقت پیدا می کنم ...
تا هم وقتی پیدا میشه این آقای شوهر حسودیش گل میکنه می گه کامپیوترو ول کن بیا بشینhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f3629f190c.jpg ........
خلاصه اینم شده زندگی روزمره ما ..آشپزیhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fdbb34d4e2.gif و خونه داری و درس http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...13fece878b.gifو گاهی هم گردش ( در کل شوهرداری) و خدا رو شکر ....
دوستان کسی از کیوان محترم خبری داره؟من چند وقته نگرانشونم ..نمی دونم چرا؟کسی خبری داره یا خیر؟
امروز دلم خیلی گرفته!خیلی!
حال وحوصله کار کردن رو هم ندارم.
صبح اول وقت وقتی متوجه شدم امروز تولد shad هست دلم گرفت.وقتی فکر کردم نه از روزن خبری هست نه از الینا
تابیان وخبری بدن،بغض گلوم رو فشرد تاحدی که آخرش نتونستم خودموکنترل کنم واشکام سرازیرشد.
خدایایعنی چه اتفاقی افتاده که هیچ کدوم نتونستن بیان؟؟؟؟
خدایا...
چقدر لطیف و دلسوزانه برخورد میکنی با اطرافت:72:
آریانای گل، فکر کنم ما اگه نباشیم عزیز تر میشیم پیش شما :)
البته شوخی بود:72:
اما حتماً دوستای گلمون سرشون به زندگی ِ خوب و خوششون گرمه که وقت نکردن بیان.
ایشالا که هرجا هستن خوب و خوش و سلامت هستن.
نبینم دیگه بغض بیاد سراغت دوست خوبم:72:
بچه ها دقت کردین بلو اسکای چند روزه که نیست؟
!!
بلو جان کجایی؟ دلمون برات تنگ شده.:72::72:
بچه ها بعد از چند وقت گذر از زندگیم؛ این روزها میخوام به خودم نگاه کنم! به روحیاتم و انتظاراتم؛ به واقعیت هایی که در من وجود داشت و من اونها رو نمی دیدم!
این روزها باید به فکر تغییر خودم باشم! البته با کمک خدای مهربونم!
خدا جونم! همیشه فکر می کنم انتظاراتم در حد معقوله؛ اما این روزها فهمیدم که من با انتظاراتم دیگران رو اسیر خودم میکردم! پس حالا کمکم کن که تغییر کنمممممممممممممممممممم!:227:
این روزها زندگیم خوبه و همسرم پر از عشق و احساس! احساساتی که وجودش هر زندگی رو میتونه دگرگون کنه! باید از این فرصت ها نهایت استفاده رو ببرم!
خانوم های گل تالار همدردی! بلوم عزیز؛ شاد مهربون! روزن صبور! چکامه ی خوب! مامفرد خانومی! ستاره ی عزیز و خیلی از دوستانی که یه زمانی بودنت به این تالار نشاط میداد، منتظر شما هستیم!:46:
بچه ها! از آقا کامران گرامی؛ نقاب عزیز؛ آقا مصطفی و تسوکه ی بانشاط هم هیچ خبری نیست! امیدوارم هر جا که هستند شاد باشند!
این گل رو تقدیم می کنم به همه ی دوستان گل همدردی!:72::72::72::72:
blue skaaaaaaaayyyyyyyyyyyy ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجایییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی؟http://www.postsmile.net/img/20/2053.gif
ای بابا مردیم ازنگرانی؟
اسباب کشی هم اگه داشتی باید تاحالا جمع وجور میشدی!!!!!!
هرچی میام دنبالت می گزدم می بینم نیستی ونیومدی!!!http://www.postsmile.net/img/20/2088.gif
آریاناng جون :46::43: ، دختر مهربون عزیز :46::43: ، شب بارونی و پردیس عزیز از همتون ممنونم.
قلبم از خوشحالی داره می تپه بخاطر پستهای آریانا و دخترمهربون :43:
ممنون که اینهمه به فکرم هستید. :72::72:
همه دوستای همدردی رو از صمیم قلب دوست دارم. و دلم برای همگی تنگ شده بود. :43:
من هنوز درگیر جمع و جور کردن اسباب و اثاثیه هستم. نمی دونم چرا تموم نمیشه.... :302:
دوستان همگي عيدتون مبارك:123:
bluesky گل! خوشحالم كه بهمون سر زدي. معلومه جهازت خيلي كامل بوده كه انقدر طول كشيده!:311: مواظب خودت و اون ني ني خوشگل هم باش، خيلي خودتو اذيت نكن خانومي. انشاء ا... هرچه زود تر تموم شه، برگردي سر بساط:311:.
بچه ها براي منم دعا كنيد. چند روزه با مامانم يه كوچولو قهرم. :163: خيلي دلم براش تنگ شده. ولي دوتامون تو آشتي كردن خيلي مغروريم.... ما هم كه تنها زندگي ميكنيم كسي نيست آشتيمون بده:302: الان چهار روزه از اتاقم بيرون نيومدم. دارم دق ميكنم. مخصوصا اين چند شب هم خيلي خواب هاي بد ديدم و چون نتونستم به مامانم بگم و آروم شم، از فكرم بيرون نميرن. ديگه توهم زدم، همش احساس ميكنم وسايل اتاقم خود به خود جابجا ميشن. :163: تورو خدا برام دعا كنيد. :323:
کی حال منو پرسید؟:)
حالم خوبه. دوستان اصلا نگران من نباشید :311:
یکبار شد یکی بگه این بشر کجاست؟ حالا شاید مرده بودم.
هی تنهایی ................
چیه داد و قال که بلو بلو کجایی؟ (بلو جان کجا بودی عزیزم؟) :)
دور از شوخی چقدر سایت خلوت شده ها.
کجایند شورآفرینان سایت؟
علمدار همدردان سایت
حالمان خوش نیست
برویم بخوابیم
به خاطر چرت و پرت هایمان هم ببخشید
شب خوش