RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
اعضائی که رنگ نامشون قهوه ای است ، حق عضویت انجمن آزاد را پرداخته اند . به عبارتی رنگ عضویت در انجمن آزاد رنگ قهوه ای هست .
با تشکر از جواب شما،
یک سوالی دارم.
با توجه به اینکه تعداد کسانی که رنگ نامشون قهوه ای هست خیلی کمه (فکر کنم تا حالا حداکثر 10 نفر رو دیده باشم)، پس مخاطبان تاپیکهای انجمن آزاد هم باید خیلی کم باشه. از آنجا که هدف انجمن آزاد بحث آزاد بین اعضاست، بهتر است که تعداد کسانی که در بحثها شرکت می کنند زیاد باشه.
من یکبار می خواستم عضو شوم، ولی این فکر که اگر هم بحثی رو شروع کنم، اکثر اعضا نه می توانند جواب دهند و نه می توانند بخوانند، من رو منصرف کرد.
چند بار هم دیدم اعضا دوست داشتند راجع به مسئله ای در تاپیکی جداگانه بحث کنند، ولی این تاپیک به انجمن آزاد منتقل شد. اعضای تاپیک هم که دیگر به آن دسترسی ندارند، پس این انتقال تاپیک با پاک کردن آن خیلی فرق نمی کند!
یا اینکه من اشتباه می کنم؟
البته این یک انتقاد کوچک است. همدردی به اندازه کافی نکات مثبت دارد که اگر هم عیب کوچکی داشته باشه، به چشم نیاد.
اگر به توضیحات مدیر محترم در رابطه با فلسفه انجمن آزاد مراجعه کنی ، خواهی دید که این یه فرصتیه که به افراد اهل بحث و چالش داده شده که در فضایی بدور از دید مراجعانی که دنبال حل مسئله هایشان به تالار آمده اند اگر مایل بودند بحث کنند ، تا از تنش و ... مشغول شده اعضاء به تاپیکهای غیر مشاوره ای و غفلت از هدف اصلی و مراجعین طالب راهنماییبه و آسیب خوردن مراجعین ، جلو گیری شود
.
با سلام و ادب
از آنجاییکه یکی از دغدغه های مهم خانواده ها، دوران بارداری و مسائل حاشیه ای مربوط به آن است و تعداد خانمهای باردار و با قصد بارداری در همین تالار هم رو به افزایش است، بنظرم لازم می آید که انجمنی مستقل به این منظور اختصاص داده شود.
همین الان هم دوستان تاپیکهای مجزایی درباره مسائل مربوط به این موضوع باز می کنند و حتی راهنماییهایی مفیدی هم در آنها می شود، ولی با گذشت زمان (هرچند کوتاه) پیدا کردن آن تاپیکها بعلت پراکندگی بسیار مشکل و حتی غیر ممکن است.
بنظرم بد نباشد که تمامی این دست تاپیکها و به تبع آن راهکارها و راهنماییهای ارزنده آن همگی در یک انجمن جمع باشد تا در تمامی زمانها دسترسی و مطالعه و استفاده از آنها برای تمامی افراد علاقه مند و نیازمند میسر باشد.
خواهشمندم در صورت امکان این موضوع را در نظر بگیرید.
پیشاپیش کمال تشکر رو دارم.
سلام و خسته نباشید یه نقدی دارم که قبلا هم توسط دوستان گفته شده:
نقل قول:
آقا اين آواتارها رو بزرگتر نشون بدين خيلي سايزش كوچولوئه. من هي مي خوام يه تصوير زيبا بذارم اينقدر كوچيكه كه اصلا از تصوير هيچي ديده نميشه
منم همینطور،یا نوشته هاش خونده نمیشه یا کج و کوله وپهن میشه یا . . .
مثلا این اواتاری که من گذاشتم اصلا این شعرشو بزحمت میشه خوند.
ممنون میشیم اگه یه فکری به حال افزایش سایز اواتار ها بکنین :203:
البته فکر می کنم سایز آواتارها استاندارد هست.
کلاً آواتار همیشه باید یک عکس در همین حد و اندازه باشه.
آواتار زیاد برای شعر نوشتن مناسب نیست.
چرا شعر رو توی امضا نمی گذاری؟
البته می شه شعر رو خوند:
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید | *** | که از انفاس خوشش بوی کسی می آید |
|
خسته نباشید.
ظرفیت صندوق پستی پیامهای خصوصی خیلی کم است.
آیا امکانش هست ظرفیت را حداقل دو برابر کنید؟
همینطور به نظر من وجود "سطل زباله" لازم نیست و بیشتر دست و پا گیر هست. برای پاک کردن هر پیام باید دو بار آن را پاک کرد (یکبار از صندوق پستی و یکبار از سطل زباله). یا اینکه یک گزینه برای حذف مستقیم بگذارید.
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
خسته نباشید.
ظرفیت صندوق پستی پیامهای خصوصی خیلی کم است.
آیا امکانش هست ظرفیت را حداقل دو برابر کنید؟
با تشکر فراوان
Hamed65 سلام بر شما
با تشکر از نظر جنابعالی ،
پیشنهاد شما انجام شد، اکنون ظرفیت نگهداری پیامها در بخش پیام خصوصی به 100 پیام ارتقاء یافت.
با عرض سلام خدمت مديران محترم تالار.
من يك ايراد كوچكي در ارسالهاي تاپيكها ديدم كه اگر برطرف شود بسيار مفيد خواهد بود.
مساله به قرار زير است:
وقتي پستهاي تاپيكي طولاني مي شود در "ارسالهاي امروز" مثلا گاهي اوقات در پستي به شكل زير پيش مي آيد:
4،3،2،1... 24،23 آنگاه زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد". آنگاه معلوم مي شود كه پست آخر در 23 بوده و 24 اضافي است. در زمانهايي كه پستها طولاني است مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم و پست را مشاهده كنيم. آيا امكان دارد اين مشكل برطرف گردد؟
متشكرم:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد".
...
مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم
البته یکبار دیگر (یادم نیست در کدام تاپیک) راجع به این مسئله صحبت کردیم. وقتی از یک تاپیک چند پست حذف شوند، تعداد صفحه ها باید به صورت خودکار با توجه به تغییر در تعداد پستها به روز رسانی شود. ولی این اتفاق نمی افتد.
البته شما مجبور نیستی که صفحه صفحه به سمت صفحه آخر حرکت کنی.
شما در قسمت ارسالهای جدید به جای اینکه روی عدد 24 (آخرین صفحه) کلیک کنی، روی "آخرین ارسال" کلیک کن. آن وقت یک راست آخرین ارسال نمایش داده می شود.
ضمن عرض تشکر از مدیریت سایت به منظور ایجاد بخش " دسترسی آسان" که تاپیک های مناسب را ویرایش کرده و لینکهای مرتبط را قرار دادند
یه پیشنهاد داشتم
چنانچه این تاپیک ها پس از ویرایش قفل گردد بهتر می باشد چرا که هر ازگاهی تازه واردین بدون توجه به تاریخ تاپیک اقدام به زدن پست در اون تاپیک می کنند
که باعث میشه پست های نامرتبط در این تاپیک های ویرایش شده باز پدید بیاید
با تشکر