سلام
منم دعای فرهنگ رو برمیدارم ممنون از دعات
برای نفر بعدی صبر در مقابل مشکلات آرزومندم:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
منم دعای فرهنگ رو برمیدارم ممنون از دعات
برای نفر بعدی صبر در مقابل مشکلات آرزومندم:72:
ممنون از دعاهای نفرات قبلی
من هم دعا میکنم که نفرات بعدی همیشه از ته دل به یاد خدا باشن و هیچوقت فراموشش نکنن و در تمام سختی ها نگویند خدایا چه مشکل بزرگی دارم بلکه بگویند این مشکل نیست چون من خدای بزرگی دارم...
سلام :72:
مرسی ویدا جان. این دعای هر روز من و خانوادم هست و شدیدا بهش نیاز داریم.
امیدوارم مستجاب بشه:323:
برای نفر بعد آرزو میکنم هیچ وقت در شرایطی قرار نگیره که آرزوی مرگ کسی رو داشته باشه:316:
پی نوشت:دوستان عزیز من خیلی زیاد تحت فشارم .خواهش میکنم هر موقع که دارین دعا میکنین منو خانواده م رو هم یاد کنید.:302:
سلام
مرسی صبا جان دعای شما هم به من رسید :shy:
............
برای نفر بعدی دعا میکنم به همه آرزوهای خوبی که به صلاحش هست برسه و همیشه شاد شاد و سرافراز زندگی کنه
:72:
صبا جان موقع افطار برای شما و خانواده عزیزت هم دعا میکنم که انشالله مشکلات حل بشه
موفق باشی خانومی :72::72:
مرسی سارا جان.
برای نفر بعد دعا میکنم همیشه زندگیش شاد و پرانرژی باشه..هر روز زندگیش قشنگتر از روز قبل باشه.
موفق باشید
مرسی بهار جان. خودم رو در مسیر دعات قرار میدم و همینطور برای نفر بعد آرزو میکنم:
خداوند خیر دنیا و آخرت رو نصیبش بکنه و از همه مهمتر رضایت خداوند رو بدست بیاره و با اولیا و صالحان محشور بشه:323:
شرمنده بی دل جان انقد دعات خوب بود نتونستم ازش بگذرم.
برای نفر بعد ارزو میکنم گره های زندگیش یکی یکی باز بشه،رزق و روزیش بیشتر بشه،عشق و محبت تو زندگیش زیادتر بشه و ارامش رو در پناه لطف خدا بدست بیاره.
موفق باشید
زندگی توأم با آرامش و عشق ،و بدور از دغدغه و پریاشانی و غم
از کیوان عزیز بابت این دعای کامل ممنونم دعایی هست که نمیشه ازش گذشت
برای نفر بعدی زندگی پربرکت لبانی پر از لبخند آرزومندم:72:
ممنون بابت دعاتون
برای نفر بعدی و همه دوستان ، ارامش و آسایش در کنار عزیزانش از خداوند خواستارم