با روز بازگشايي مدارس چه جشن تولدي براي نقاب راه بيندازيم .:227::73::227::104::D
نمایش نسخه قابل چاپ
با روز بازگشايي مدارس چه جشن تولدي براي نقاب راه بيندازيم .:227::73::227::104::D
سلام روز تولد اقای نقاب جشن بزرگ اقای نقاب می گیرم من تولد اقای نقاب به ایشان تبربک می گویم اقای نقاب تولدت مبارک باد:72::72: من چند وقتی به مرخصی می روم استراحت کنم:72::72::72:
سلام
خانم آنی از اونجایی که آقای برادر نقاب مرد بزرگی هستند ، به نظر من دیگه روا نیست که براشون جشن تولد معمولی بگیریم یعنی کیک و شمع و کادوهای معمولی .......
من پیشنهاد می کنم برای روز تولد ایشون که مثل خودشون قطعا" روز بزرگی خواهد بود ، یه همایش ترتیب بدیم که تنها سخنرانش آقای نقاب باشن و ما همه دوستان تالار مدعوین به همایش .......
بعدش ما همه دسته جمعی یه هدیه در شــان ایشون بهشون تقدیم می کنیم اماااااااااا
ایشون هم باید مثل تموم همایشها که به مهموناشون یه هدیه میدن که آرم خاصی روش هست ، به کل دوستان همدردی هدیه بدن که روش حک شده باشه " نقاب ".........خوبه ؟:D
چرا كه نه ؟!
موعود جان پيشنهاد خوبي داديد . بچه ها هر پيشنهادي داريد براي تولد نقاب مطرح كنيد:303: . در ضمن نقاب هم ديگر تا اطلاع ثانويه به اين تاپيك سرنزد :305:. مثل اينكه يك سورپرايز در راه است .:D:104::227:
نقاب نوشته:
"""گل مریم"" عزیز ما زرنگی کردیم تا روز تولد خود را بروز ندهیم ولی شما از ما زیرک ترید..
روز تولد بنده درست روزیست که در تالار عضو شدم یعنی روز >>> 1 مهر ماه(یکم)"
پس چی فکر کردی ؟فکر کردی میذاریم قصر در بری؟
هر چی باشه مدیر مونی
[color=#C71585]با سلام و سپاس فراوان از تک تک شما اعضای دلسوز و وفادار تالار:72::72:
دوستان درسته که ""آنی"" عزیز فرمودند فعلا به این تاپیک سر نزنم ولی حالا یکباره اومدم بزارین یه چیزی بگم و یکباره هم برم تا روز تولدم قول میدم سر نزنم.
دوستان عزیز اگر مراسمی هست....اگر جشنی هست....اگر سخنرانی هست...
صاحب اصلی و میزبان این شادی ها خود شما هستید که بنده بارها و بارها شوق هر یک از عزیزان را در هنگام ابراز محبت به دیگر اعضا شاهد بودم.:73:
......................................
من هم یک پیشنهاد داشتم (البته اگر شما صلاح بدانید)>>و آنهم اینکه روز یک مهر که اتفاقا آغاز نو شدن و شروع است و مصادف با روز تولد بنده را ......یک مراسم در ""تاپیک جشن"" تولد بگیریم برای تمام اعضا تالار همدردی....زیرا خودشما عزیزان سرمایه های اصلی تالار هستید:104:... و بهانه ای باشد هم برای سپاس از فعالیت شما دوستان دلسوز و هم روزی باشد سرشار از خوبی برای من...موافقید؟
............................
روي پيشنهاد نقاب هم فكر مي كنيم . m.mouod و گل مريم مدير يت جشن تولد نقاب به عهده شماست . قبوله ؟!
گل مريم عزيز به دليل اينكه تاريخ تولد نقاب را كشف كرد .
موعود به دليل پيشنهاد خوبي كه داد .
كسي پيشنهادي ندارد ؟!
آقاي ابراهيمي هم كه گويا در مرخصي به سر مي برند اگر نه كه اين برادر هم توانايي هاي خوبي دارند .
چشم ،قبوله
امیدوارم بتونم از پسش بربیام:43::72:
من به خاطر تولد نقاب عزیز، سفارش میدم صبح روز اول مهر زنگ تمام مدرسه ها به صدا در بیاد.... :D
:72:
شاد ی مهربان و بزرگ دل
چه سفارش ،سفارشی و خوبی برای تولد نقاب دادی . این پیشنهاد هم بررسی می شود . :303::227::D
بچه ها ی خوب تالار با به صدا در آوردن زنگ مدارس در روز اول مهر به مناسبت تولد نقاب عزیزمان موافق هستید ؟! (لطفا بله را با صدای بلند و به روش کلاس اولی ها کشدار تلفظ کنید ) :D