منم يكي از خوشبخت هاي اين دنياااااااااااااااااام چون هيچي نيس كه باعث بشه احساس بدبختي بكنم!!!
همسر خوب پدر و مادر و دوستاي فوق العاده و .....يه دنيا خوشي دارم!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم يكي از خوشبخت هاي اين دنياااااااااااااااااام چون هيچي نيس كه باعث بشه احساس بدبختي بكنم!!!
همسر خوب پدر و مادر و دوستاي فوق العاده و .....يه دنيا خوشي دارم!
واقعا بچه ها؟ من تا حالا فکر می کردم هیشکی پیدا نمیشه که واقعا احساس خوشبختی کنه! (کافر همه را...)
سلام عزیزان ِ خوشبختم، سلام عزیزان،خوشبختم:72:
خوشخبتی از این نظر شاید به بدبختی شباهت داشته باشه كه:
كه وقتی خوشبخت هستی می خواهی اینو فریاد كنی و به همه بگی
وقتی بدبخت هم هستی دوست داری غمهایت را بیرون بریزی.
اما تفاوت مهمش اینه:
وقتی خوشبختی خیلی دوست داری همه را مثل خودت كنی. به اونها بگویی كه خوشبختی ارزان هست. خیلی نزدیك تر از آنچه كه فكر می كنید. آری نزدیك نزدیك. اشتباه نكن در همسرت نیست، در بچه ات نیست، در پولت نیست. باز هم اشتباه نكن نزدیكتر بیا. در پوست صورتت هم نیست، در قد و قواره ات نیست ، حتی در سلامتی جسمی ات هم نیست.
باز هم بیا نزدیكتر خوشبختی درونت هست. خوشبختی به تفسیر تو از خودت و رابطه ات با جهان بر می گرده....
خوشبختی نام دیگر انسان هست، وقتی توسط خودش مانعی را برای این فهم ایجاد نكرده باشد.
خوشبختان مثل عطر همه جا را معطر می كنند. مثل بهارند.
و بدبختی هم بوی نامطبوعی دارد كه صاحبش را می آزارد و هر كس كه نزدیك شود هم آزرده می شود.
اما بدبختی ....
آن چیزی هست كه نمی خواهیم كسی مبتلایش باشه...
یه حس ناخوشایند...
خوشبختی یك فرایند پویاست
خوشبختی مقصد نیست، مسیری سرسبز و دلاویز در راه اهداف بلند انسانی است
و خدا را شاكرم كه با همه رنجهایم خوشبختم و دوست دارم با شما خوشبختان،این لایجه دل انگیز را در عالم پراكنده سازم.
با تشكر از شما [name] كه حوصله به خرج دادید و این پست مرا مطالعه كردید. شما هم اگر دوست داشتی نظرت را در مورد خوشبختی برایمان بگو.
سلام خدا قوت مدیر مهربونی
منم یکی از خوشبخت های تو این دنیام.
خدا رو شکر همه چی از بهترین ها نصیبم شده، فقط خدا کنه همیشه قدرشون رو بدونم. می دونید، از وقتی همه چی رو به خودش سپردم خیلی آرامش دارم و تا وقتی خدای بزرگ رو دارم خوشبختم.
... گاهی بعضی رو می بینم که خیلی نعمت ها رو دارن و می تونن خوشبخت باشن اما آه زندگی دیگرون رو می کشند... ما هر کدوم منحصر به فردیم و هر کی با هر شرایطی می تونه برا همیشه خوشبخت باشه
امیدوارم این احساس قشنگ خوشبختی همیشه باهاتون باشه.
خوب من در همین تایپیک چند بار گفته ام حتی فریاد زده ام خوشبختم. خوشبخت تر از همه آدمهای تو دنیا . از همه مهتر سالمیم. همین سلامتی بزرگترین خوشبختی دنیاست. همسری مهربان . فرزندی که با تمام وجود می پرستمش.
خوشبختم چون خدای مهربونم را دارم که در همه حال ناظر بر اعمالم هست. خوشبختم چون به خودم واگذار نشده ام. خوشبختم ....
خوشبختی را گلی می دانم در درون و وجود خودم که نیازمند رسیدگی است . نیک می دانم اگر می خواهم گلی معطر و زیبا و سالم داشته باشم باید به وی رسیدگی کنم .
مدیر خوشبختی عزیز:72:
حرفهاتون مثل همیشه آرامش و خوشبختی رو به آدم تزریق میکنه:73:
واقعا من خوشبختم چون دوستانی چون شما خوبان دارم. حتی آنزمان که همه چیز موافق میلم نباشد خوشبختم چون یاد گرفته ام سر منشا خوشبختی منم و من خوشبتم چون حالا دیگر از هیچ کس جز خودم انتظاری ندارم پس وقتی کلید خوشبخنی را در دستان خودم میبینم از چه رو خوشبخت نباشم:72:
وای جناب مدیر همدردی واقعا ممنونم وقتی خوشامد گویی شما را اول تاپیک دیدیم می خواستم از خوشحالی فریاد بزنم .شما بهترین هدیه ای را که میشد به من دادید .ازتون ممنونم
خدا اونقدر به فکر منه و اونقد همه چیز رو به من آسون و بی زحمت میده که حتی گاهی وقتا فرصت نمی کنم ازش بخام که فلان چیزو به من بده خودش قبل اینکه من بگم میده .
گاهی به خدا میگم آخه خدا جون بذار یه بار من ازت یه چیزی رو از ته دل بخام و التماست کنم تا بهم بدی .
اما خدا اونقدر منو دوست داره که دلش نمیخاد من هیچ غصه ای تو زندگی داشته باشم .خودش تند و تند همه چیزو درست میکنه و فکر میکنم فقط دوست داره من همیشه و همیشه خوشحال باشم .
بهترین دانشگاه درس خوندم و حتی خودم نفهمیدم چطوری کنکور قبول شدم .
درست روز آخر فارغالتحصیلی رفتم سر یه کار خوب که با توجه به رشته من که خیلی ها دیر میرن سر کار یا اصلا نمیرن اما من سر یه کار خوب با حقوق خوب و همه چیزش عالی حتی فرصت نکردم از خدا بخوام برام کار پیدا کنه خودش قبلش همه کارا رو کرده بود و آماده تا من برم سر کار .
خواهر بزرگم که ازدواج کردو نوبت من شد حتی فرصت نداد که تقاضای یه شوهر خوب کنم نه اینکه دعا نمیکردم نه اما مثل بعضی از دخترا که ازدواج براشون یه معضل میشه من با پسری ازدواج کردم که همه قبولش داشتند همه آرزوی همسری اونو داشتند و واقعا همینطوری هم هست .صبور خوش اخلاق کار خوب و...خدا همه چیزرو برا من راحت درست کرد.
الانم سر یه کار خوبم با یه رییس خوب ساعت کاریم کمه اما حقوقم بالاست .
بین خواهرام من ازمه خوش گلترم .
کارم از همه بهتره .
پدرو مادرم فوقالعاده هستندو هم من و هم شوهرم را دوست دارند.
پدرو مادر شوهرم هم خوبند .
هیچی از خدا نمیخوام بجز اینکه مثل همیشه حواسش به من باشه و منو مثل همیشه حتی یه لحظه هم تنها نذاره .
نمیدونم چرا خدا اینقدر حواسش به منه ؟من یه بنده عادی با یه عالمه سهل انگاری و کوتاهی اما اون شدیدا منو دوست داره
من دریافته ام که انسان هر اندازه که مصمم به خوشبخت زیستن باشد
همان اندازه خوشبخت و سعادتمند زندگی خواهد کرد .