RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام:
آنی جونم واقعا متاسف شدم ..هم برای فوت ان فرد هم برای اینکه با اهدا اعضا موافقت نکردند..واقعا این فرهنگ اهدا عضو باید در جامعه جا بیافته ..البته این نظر شخصی من هست و خودم کارت اهدا عضوم همیشه همراهمه...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d6a312c674.gif
دوستان از دعاهاتون ممنونم با توسل به فاطمه زهرا و کمک انسان های فرشته خو مشکلم به بهترین نحو و خیلی سریع حل شد..خدایا شکرت...:72:
سلام اعضای تا لار امشب دست به دعا بر داریم دعا کنیم بیماران دکتر جواب کرده است شفا بده هر کس امشب حاجت دارد خداوند حاجت امشب بر اورده کند امین:323::323:
سلام اعضای خوب تالار امشب برای همه کسانی برای تالار همدردر زحمت می کشد دست به دعا بر داریم امشب برای تمام بیماران دعا کنیم شفا بده هر کس امشب حاجت دارد خداوند حاجت بر اورده کند امین:323::323:
سلام اعضای خوب تالار امشب برای همه کسانی برای تالار همدردی و مدیران خوب تالار و مدیر همدردی برای تالار خیلی زحمت می کشد دست به دعا بر داریم دعا کنیم بیماران دکتر جواب کرده است شفا بده امین
:323::323:
سلام بر دوستان با صفای همدردی
امشب دست به دعا بر می داریم و برای همه حاجتمندان دعای خیر به پیشگاه حضرت حق عرضه می کنیم که قاضی حاجات است
یا قاضی الحاجات و یا کافی المهمات بر آروده به خیر کن دعاهایمان را :321::323:
دوستان
موعود نازنین هم التماس دعا داره و سفارش کرده که در شبهای روشن همدردی او را یاد کنیم و از دوستان بخواهیم دعا گویش باشد .
می دانم که دستان شما با دلهای پاکتان هماهنگ می شود و در این شب جمعه او را دعا خواهید کرد .
:323::323::323:
:323::323::323::323:
دعا کنیم که مشکل همه هم تالاری ها و جوون ها حل بشه و مشکل ما هم میون اونها
:323:
سلام به اعضای خوب تالار امشب برای مادر خانم موعود دست به دعا بر داریم امشب برای خانم شیدا حاتمی دست به دعا بر داریم امشب دعا کنیم برای تمام بیماران شفا پیدا کند امین:323::323: خانم موعود ا لتماس دعا داره سفارش کرده او را یاد کنیم از دوستان بخواهیم و در این شب جمعه او را دعا خواهید کرد
دوستان عزیز و نازنین
یاران همیشه همراه
همدلان خوب و مهربان
امشب در این پنچ شنبه شب از ماه رمضان . بیایید دستهایمان را به دست هم گره بزنیم و از اعماق قلب برای مادر عزیز و مهربان موعود جان دعا کنیم که به برکت ماه مبارک و شبهای عزیز قدر که در پیش است شفا گرفته و لباس عافیت از بیماری سرطان بر تن کنند .
بر درگاه لطف و مهر الهی با واسطه عزیزترین بندگان یعنی معصومین علیهم السلام ، بخصوص کریم اهل بیت امام حسن علیه السلام که در این ماه ولادت یافته اند سلامتی او را بخواهیم که نظر عنایت در پاسخ دعاهای خالص شما دور نیست .
الهی به حق دلهای پاکشان دستهای برگرفته به دعایشان را خالی برنگردان و پاسخ آنرا بهبودی کامل این عزیز قرار ده .
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــن یا رب العالمین
.
سلام
خارج از نوبت از دوستان تقاضایی دارم
برای 3 نفر
یکی از دوستان همدردی به من اطلاع دادن که پدر دوست ایشان درگیر بیماری سختی شدن و از دوستان تقاضا دارد برای سلامتی ایشان دعا کنید
مورد بعدی یکی از اعضاء همدردی است ،ایشان هم بیمار هستند و نیازمند به دعا
مورد دیگر دوست بنده است، برای برآورده شدن حاجت او و رسیدن به آنچه که میخواهد محتاج دعا است
میان ربنای سبز دستهایتان فراموش شان نکنید
ممنون
RE: شب های روشن همدردی( پنچشنبه شبها)
بچه ها! از شما خواهش می کنم امشب که بهترین لحظات رو در پیشگاه خداوند منان تجربه خواهید کرد؛ برای شفای برادر همکارم که با 22 سال سن؛ سرطان گرفته اند، دعا کنید!
خدایا! به حق جوون حضرت علی (ع) شفای ایشون رو عنایت فرما!:323:
خدایا! نمی دونم امشب توی این لحظات نابی که قراره فقط تو باشی و من؛ ازت چی بخوام؛ ولی دعا می کنم که ای خدا! آن چه امشب برای همه ی خوبان عالم مقدر کرده ای برای ما هم مقدر بفرما!
الهی آمین!:323: