-
RE: سری جدید صندلی داغ
خوب شايد خانم آرزو دوست نداره كه روي صندلي داغ بشينه :P
شيلا خانم عزيز حالا كه نوبت شماست:72: آيا شده احساس دلتنگي بهت دست بده بدون هيچ دليلي اگر اينطور شدي معمولا چكار مي كني ؟
چه نوع موسيقي دوست داري چند وقته توي اين سايتي آيا به ورزش علاقه داري اگه قرار باشه با يه گروه بريد گردش دسته جمعي چه جايي را پيشنهاد مي كني و نظرت را درباره اذان بگو ؟
ببخشيد خيلي زياد پرسيدم ...:D
-
حالا كه آرزو خانم افتخار نمي دن لطفا آقاي ابراهيمي خودشون نفر بعدي رو تعيين كنند نا سلامتي ايشون مسئول اين تاپيك هستن!
آقاي ابراهيميييييييييييييييييي ييييييييييييييييييي!
-
شهامت نوبت شیلا خانم است:72:
شیلا جان خواننده مورد علاقه ات کیست؟:72:
-
انگار همه توي اين هواي ابري خوابشون برده كه جواب سوالها را نمي دن شايد هم خسته شدن چطوره كه خود شيلا جان يه سري سوال از خواننده ها بپرسه به جاي اينكه جوابشونو بده اينجوري تنوعي هم داره :227:
-
سلام دوستان عزيز آقا محمد ابراهيمي ناراحت شده ميگه من مسئول صندلي داغ هستم چرا شما نوبت تعيين مي كنيد!!!!! ، بهتره بزاريم خودش كارش رو انجام بده!!!!
آقا محمد شما هم ناراحت نشو طبق همون ليستي كه دادي مي توني ادامه بدي !!! خب خودت بيا چيزي بنويس كه تكليف همه مشخص بشه ...
-
سلام طبق لیست محمد ابراهیمی اگر ادامه پیدا كنه بهتره....
اگر كسی حاضر نبود، نوبت به بعدی می رسه....
با تشكر از محمد ابراهیمی كه تذكر دادندو آرمان 26 كه گوشزد كردند.
-
آرزو گفت نمیخواهد در صندلی داغ شرکت کند.
:302::54: من نوبت عوض کردم از همه معذرت میخوام.:47:
-
سلام به همه دوستای خوبم
خواننده مورد علاقه ام سعید پور سعید امید معین مهستی و خلاصه هر کی به یه نوعی غمگین می خونه
-
منو ببخشید اصلا حواسم نبود یه کم مشغله کاری دارم ولی قول می دم به همه سوال ها جواب بدم ولی صندلی رو خیلی داغش نکنیدااا
-
وقتی احساس دلتنگی بهم دست می ده دوست دارم تنها باشم و یه دل سیر بشینم و گریه کنم اون موقع همه ناراحتی های گذشته و فراموش شده دوباره یادم میاد و از خدا می خوام که بهم صبر بده و کمکم کنه بعد که دلم حسابی خالی شد اون موقع آروم می شم.
موسیقی آرامش بخش و غمگین رو ترجیح میدم. تقریبا یه 8 ماهی می شه که عضو این تالارم و ورزش رو خیلی دوست دارم و والیبال و بدمینتون رو به بقیه ورزش ها ترجیح میدم .
کوهنوردی یا پارک یاسینما رو برای گردش انتخاب می کنم.
اذان خیلی آرامش بخشه مخصوصا اذان مغرب احساس می کنم یه جورایی اگر اون موقع از خدا کمک بخوام خواستم رو بی جواب نمی ذاره