خب اقا محسن من خوشحالم که اون ادم بدی نیست و من در انتخابم اشتباه نکرده بودم از این بابت خوشحالم چون خیلی از این بابت ناراحت بودم .
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اقا محسن من خوشحالم که اون ادم بدی نیست و من در انتخابم اشتباه نکرده بودم از این بابت خوشحالم چون خیلی از این بابت ناراحت بودم .
غزاله خانوم شما نمیخوای بفهمی که اون آقا هیچ ربطی به شما نداره . ه-ی-چ ر-ب-ط-ی
بابا اون زن داره . زن .
چرا ول نمیکنی تو . تو رو خدا به خودت بیا . تو رو خدا . دیگه نمیدونم چه جوری باید خواهش کنم .
اصلا" از کجا معلوم تو رو بازی نمیده .
از اون اول تا حالا میدونی چند تا حرف زده !!!
یه بار گفته زن داره
یه بار گفته میخواد تازه ازدواج دائم کنه
یه بار گفته چند تا ازدواج موقت کرده
یه بار گفته یه دونه
الانم میگه هیچی
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" نمیدونم هدفت چیه . نمیدونم
خب اقا محسن چطوری از ادمی که انقد بهش وابسته ام جدا بشم ؟
شما می تونید کسی رو که همه ی وجودتون به اون وابسته هست و هیچ کس رو تا اون حد دوست ندارید و بهترین انسان روی زمین می شناسیدش رو فراموش کنید ؟
می تونید از کسی که می دونید هیچ وقت نمی تونید احساسی که به اون دارید رو به دیگری داشته باشید دل بکنید ؟
خیلی سخته ...خیلی
ولی من دارم باز هم میگم دنبال دل کندنم .
شما دنباله دل کندن نیستید .
شما دنباله کوچکترین بهونه اید که برگردید به سمتش .
برای اینه که نمیتونید فراموش کنید کسی رو که نه میشناسیدش ، نه دیدینش ، نه از کاراش خبر دارید ، نه از صحته حرفاش اطمینان دارید ...............
شما نمیخواید فراموشش کنید نه اینکه نمیتونید
خب خیلی مهربونه .
من تا به حال کسی مثل اون ندیدم .
خیلی مومن و با خداست .
با چنان محبتی از خدا و ائمه صحبت می کنه که خیلی به دل ادم میشینه .همش هم از من میخواد که خودم رو به اونا نزدیک کنم .
من الان هنوز باهاش در ارتباطم .یعنی ارتباطم رو کم کرده بودم اما با فهمیدن این که همسر صیغه ای نداره ارتباطم بیشتر شد .اون بیچاره هم داره عذاب می کشه از دست من .بهم گفت که خیلی داره اذیت میشه .
از کجا از این حرفایی که میزنید اطمینان دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!
اون اگه بگه فرشته ست شما باور میکنید ؟؟؟
فکر کنم اگه اینم بگه شما باور کنید .
(شما می تونید کسی رو که همه ی وجودتون به اون وابسته هست و هیچ کس رو تا اون حد دوست ندارید و بهترین انسان روی زمین می شناسیدش رو فراموش کنید ؟)
واقعا" همه ی وجوده شما انقدر کوچیکه که به آدمی که هنوز ندیدینشو نمیشناسینش وابستست
چطور امکان داره ؟؟؟؟
خانم غزاله، فکر می کنید امتحانات الهی به چه شکلی هستن؟ باور کنید شاخ و دم ندارن، همین قضیه ای که شما باهاش درگیر هستین یک امتحانه.
حالا ببین چطوری میخوای از توش بیرون بیای! خدا داره بهت نگاه می کنه، نمی بینی؟ کی میخوای سرت رو بالا بگیری؟
اقا محسن من ازش خوبی و نجابت و ایمان دیدم .
از اولش نه قصد سوءاستفاده از من رو داشت و نه چیز دیگه ای
یه بار حرف نامربوطی از دهنش در نیومد .یه بار کار خلافی ازش سر نزد .
خب درسته ندیدمش شما تا به حال نشده چنان شیفته ی شخصیت و ایمان کسی بشید که ظاهرش براتون مهم نباشه ؟
من که خطایی نمیخوام مرتکب بشم من حتی از ازدواج با اون منصرف شدم هیچ وقت هم نخواستم زندگیش از هم بپاشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
به نظر شما با توجه به اینکه می دونم اون علاقه ای به من نداره ایرادی داره بدون اینکه اسیبی به زندگی زناشویی اون و خانمش وارد کنم باهاش ارتباطی معمولی و رسمی داشته باشم ؟
همش ایراده . به اندازه ی یه دنیا ایراد داره .
1- روز به روز وابستگیت بیشتر میشه
2-جز اون به هیچ کسه دیگه ای فکر نمیکنی ، به کسی فکر میکنی که هیچ وقت بهش نمیرسی
3-غوله مجازی ای که توی ذهنت ساختی هر روز و هر روز بزرگترو بزرگتر میشه انقدر بزرگ که دیگه هیچ چیو جز اون نمیبینی
صفاته خوبی که درونه اون میبینی امکانه واقعی بودنش خیلی کمه ، خیلی . تو برای خودت توی یه دنیای مجازی یه انسانه فوقالعاده ی واقعی ساختی که ممکنه همش دروغ باشه . همش
4-هر روزو هر روز افسرده تر میشی چون نمیتونی بهش برسی و اگه برسی زندگیه یه زنو شوهرو خراب کردی که نفرین اون زن تا قیامت پشتته
5-اون آقا تا چه وقتی میتونه در برابره خواسته ی تو مقاومت کنه ؟؟؟
روزی که اون جنگه با خودشو تموم کنه و به سوی تو متمایل بشه روزه شکسته تو و اون آقاست
6-...............
7-.............
8-...........