-
RE: میشه کمکم کنین
بلوم عزیز چطوری ؟ امیدوارم که بهتر باشی . خدا به ما زنها یه صبر عظیمی داده که بتونیم تمام مشکلات وسختیهارو تحمل کنیم و کمتر دم بزنیم . سورنا درست میگن مردا نیاز به یه همدل دارن یکی که موقعیتشون رو درک کن یکه که بفهمتشون . تو هم باید به آرش دلگرمی بدی . یه وقتهایی هست که یه گره با دست باز میشه ولی یه گره با دندون هم باز نمی شه اونجاست که برای باز کردنش نیاز به تلاش هستش . به نظر من نکته مهم بین تو و آرش این خواستنه 2 طرفتونه . هردوتون همدیگرو خیلی دوست دارین و برای رسیدن به هم دارین از همه چیتون می گذرین و این قابل تحسینه . خدارو شکر نه تو نه آرش هیچ کدوم کم نیاوردین . همینطور ادامه بدین پیروزی از آنه شماست . سعی کن به کلاس ورزش بری . استخر بری یا کلاس موسیقی . وقتی که تو 1 ساعت از ذهنت رو به موضوع دیگه ای به غیر از مشکلت معطوف کنی بعدا بهتر میتونی فکر کنی . واین هم همیشه یادت باشه وقتی مشکلی پیش میاد این یه هدیه از طرف خداونده تا یه گوشزد به ما بده پس همیشه با روی باز از این پیامها استقبال کن و بگو سلام دوست من از طرف خدا چه پیامی برای من آوردی ؟ و همیشه به مشکلاتت بگو من خدای بزرگی دارم . سعی کن ایمانت روقویتر کنی .
-
ممنون هما جان خوبم
از صبح تا 5 که شرکتم تا برسم خونه ساعت 6 می شه روزها زیاد مشکل ندارم
ولی شب که می شه تازه یاده مشکلاتم میفتام که اونم باید براش یه راهی پیدا کنم
نازنین راست می گه من فقط خودم می تونم به خودم کمک کنم تا خودم نخوام نمی تونم اون راست می گه من اگه بخوام صبر کنم باید دیگه به مشکلات فکر نکنم اینجوری زمان آسون تر
می گذره هما جان خیلی دلم می خواد ایمانمو از اینی که هست قوی تر کنم ولی احساس می کنم تو این زمینه یکم کوتاهی می کنم
امیدوارم بتوونم تو این زمینه هم رشد کنم
-
شبها سعی کن وقتی میری تورختخواب کتابی ، مجله ای بخون یا حتی کارهای شرکت رو بیار خونه انجام بده اینطوری یه کمی فکرت منحرف میشه از موضوع . روزهای جمعه برو استخر یهک م بخودت برس به کارهای عقب افتادت برس ،برو خرید سعی کن شاد باشی . شاید این حرفایی که من میزنم تو به هشون بخندی و بگی ای بابا این دختره اصلا نمی فهمه که من چه حالی دارم . ولی به خدا اینطوری نیست و درکت میکنم آخه خودم هم یه همچین مشکلی داشتم ولی نه به این حادی و ما تقرببا 10 روزه دیگه عروسیمونه . من پدرم یه کم مخالف بود ولی همسرم همه چی رو تحمل کرد و حالا پدرم جونش برای همسر من در میره انقدر دوسش داره که خدا میدونه و چند روزه پیش میگفت خدارو شکر که یه همچین دامادی نصیبم شد . یه کم صبر و یه کم تحمل همه چیو درست میشه . میگن صبر کوچیکه خدا 40 ساله ما که دیگه بنده حقیر و ناچیز خداوندیم .
-
نه هما ی عزیزم چرا بخندم خیلی هم حرفات خوبه خانومی
بایت عروسی هم بهت تبریک می گم امیدوارم خوشبخت بشی و هیچ وقت مشکلی نداشته باشی
چشب همه ی کارهایی رو که گفتی انجام می دم
-
آفرین بلوم عزیز. بهترین کار رو می کنی. باید اول با خودت کنار بیای خانمم. :72:
-
سلام بلوم جان. نظر آقاي سورنا كامل و جامع بود. البته به درد خيلي از ما زن ها هم مي خورد. من كه خيلي استفاده كردم. نظر من هم نظر آقاي سورنا است و بس. چندين بار بخوان و به كار ببند. طولي نخواهد كشيد كه خدا نتيجه اين صبرت رو بهت خواهد داد. مطمئن باش عزيزم. توكلت رو از دست نده.
-
مرسی نازنین جان و حرف دل عزیزم
-
آقای سورنای محترم
من رمان نمی خونم ولی نظر من اینه که مگه ما چقدر عمر میکنیم که نصف بیشترش رو انتظار بکشیم. 4 سال به حرف آسونه برای خودش یه عمره . آرش میتونست همون اوایل که همدیگرو بیشتر شناختن تقاضای عقد کردن رو بده. .مادر آرش هم وقتی میبینه هیچ تعهدی به گردن پسرش نیست اینطور اذیت میکنه . اگه پدر و مادر آرش 1% خودشون رو بزارن جای خانواده بلوم اینطور با زندگی مردم بازی نمی کنن . همیشه میگن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم .
-
مرسی از توجهت هما جان
عزیزم راست می گی منو آرش نباید میزاشتیم قضیه انقدر طولانی بشه ولی دیگه گذشته من خودمم خیلی مقصر بودم بعنی اوایل زیاد به فکر عقد و اینا نبودم فکر می کردم هر وقت اراده کنیم درست می شه دیگه نمی دونستم با مخالفت خانوادش رو به رو می شم از اینکه نگرانی ممنون هما جان
فعلا که دارم سرمو یه جوری مشغول می کنم که زیاد اذیت نشم آرشم اذیت نکنم تا ببینیم چی می شه گلم
-
بلوم عزیزم
من برات دعا میکنم تا انشاالله هرچی خیر و صلاح همون پیش بیاد. ببین مصلحت خدا تو چیه . همیشه شاکر خدا باش .
ذره را تا نبود همت عالی حافظ طالب چشمه خورشید درخشان نشود