نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاس پاییزی
سلام آقای نجار...
سلام دوست عزیز
بهترین روز زندگیتون؟
خیلی فکر کردم ببینم بهتریم روز زندگیم کی بوده واقعا هیچ روزی یادم نیومد. ولی روزی که برام مهمتر بوده روز تولد برادر زاده ام بود
یک جمله زیبا بگین! به راه بادیعه رفتن به از نشستن باطل... که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
خوشبختی یعنی؟
داشتن یه خونواده خوب، بچه های سالم و سرزنده ،همسر خوب و دوست داشتنی نداشتن گرفتاری به خصوص مالی. این یعنی خوشبختی
خوشبختی رو توی چی میبینین؟
توی ارامش و نبود دغدغه جدی
بزرگترین آرزو تون چیه؟
خوشبخت شدن به معنای فوق
بزرگترين درسي كه تو زندگيتون گرفتين چي بوده؟
هیچ چیز مجانی نیست و برای هرچیز باید بهایی پرداخت
در حال حاضر اصلیترین مشغله تون چیه؟مشغول انجام کارای اولیه تاسیس یک شرکت هستم . که امیدوارم برای سال اینده استارت فعالیتش زده شه
مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابا و مامان بهتون كردن چی بوده؟ از هرکدوم یکی...
نصیحتی از مادرم خاطرم نیست بیشتر یادمه دعا میکرد الهی گیر نامرد نیوفتی. ولی دوران کودکی خیلی روی راست گویی و جرات مندی ما تاکید داشت.
پدرم هم: اونور جرات فایده است
چند ساعت توی روز میاین اینترنت؟ برا چه کارهایی؟
خیلی بعضی وقتها 12 ساعت وبیشتر تلگرام هرچند تلاش میکنم کنترلش کنم
نظرتون درباره دوستی تو فضای مجازی چیه؟هدوستی در حد همون دوست مجازی بدون ایراده به نظرم ولی اگر قرار به جدی شدن رابطه باشه خیلی باید دقت کرد . چون ادمها بدون اینکه سونیت داشته باشند خودشونو در فضای مجازی خیلی متفاوت تر نشون میدهند
چطور شد که تصمیم گرفتین اینجا عضو شین؟
یه روز واژه تنهاییو سرچ کردم به یکی از تاپیک های اینجا رسیدم بعد کم کم زیاد سر زدم وبعد از مدتی فکر کردم من هم شاید بتونم کمکی کنم و همینطور کمکی بگیرم البته.
نظرتون درباره همدردی؟
سایت بسیار خوبیه که از داشته هاش به خوبی بهره نمیبره
کتاب موردعلاقه ؟
اگر فقط یک کتاب بخواید بوستان سعدی، اما جنگ و صلح ، و داستان کوتاه هم میپسندم
نویسنده موردعلاقه ؟
سعدی علیه رحمه
5 تا کتاب خوب معرفی کنین(مختصر توضیح هم درباره هرکدوم بدین بهترم میشه)
بوستان سعدی رو به همه پیشنهاد میدم چون بسیار اموزنده و شیرین دیدمش
جنگ و صلح وقتی میخواستم بخونمش یکی بهم گفت بگذار اخرین کتابی که میخوای بخونی چون سلیقه اتو بسیار بالا میبره و دیگه از بقیه نویسنده ها لذت نمیبری. راست میگفت
وقتی نیچه گریست اثر اروین یالوم هم بسیار به نظراتم نزدیک بود و ازش خیلی یاد گرفتم
کتاب 1984 اثر جرج ارول هم دوست دارم و به نظرم کتاب قابل توجهیه
دزیره هم که عالیه من باهاش کلی خاطره دارم ، این کتاب زندگی نامه و دفترچه خاطرات نامزد اول ناپلئون بوده. اونم به همه پیشنهاد میدم
والبته شازده کوچولو که کتاب دوست داشتنی منه
خدا توی زندگیتون چه جایگاهی داره ؟
اعتقادی ندارم به وجود خدا
انسان رو رها شده تو این دنیا(زمین) میدونین یا نه فکر میکنین یکی هست... حواسش هست...ا
ما تنهاییم...
عشق رو در یک کلمه توصیف کن
مادر
عشق قبل ازدواج یا بعد ازدواج ؟ چرا ؟
به نظرم بدون وجود احساس نمیشه وارد یک رابطه شد. ولی عشق تند و اتشین اصلا مورد تایید من نیست . پس عشق کنترل شده و عقلانی قبل از ازدواج
زندگی مشترک بهتره یا مجردی؟ خوبی ها و جذابیت های هرکدوم چیان بنظر شما ؟
زندگیه مشترک. در مجردی ازادی عمل دارین و مسئول کسی نیستید
اما زندگی مشترک یه خونه گرم منتظره تا شما برگردید
و درآخر،
(تموم میکنم برا اینکه از سوالام از حدنصاب نگذره )
علم بهتره یا ثروت؟!
حقیقتا نمیدونم. اما شخصا کسب علم ( ویا کسب مدرک) را رها کردم و به کسب پول و تجربه در زمینه کاریم پرداختم
پ.ن:
از اینکه رو صندلی داغین چه حسی دارین؟
از همه کسایی که لطف میکنن و سوال میپرسند ممنونم ولی هنوز به نتیجه و گرمایی که میخواستم نرسیدم
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی خوبتون و پاسخ هایی که از قلم نمیندازین ...:72:
ممنون از شما که سوالای خوبی پرسیدید:72::72::72:
:72::72::72::72:
سلام دوست من
سلام دوست خوبم:72:
ممنون از پاسخگويي
ممنون از لطف شما
6-
از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رومیخواست
استفاده از فعل گذشته بيان گر چيست؟ مادر در قيد حيات نيستن؟
متاسفانه مادرم اردیبهشت ماه فوت کردن
7- چرا بعضي از آقايون با اشتغال خانوم ها مشكل دارن؟ به نظرت اشتغال خانوم ها خوبه؟
من با کار کردن خانم ها مشکلی ندارم و پیشنهاد هم میکنم اتفاقا- اما بعضی از اقایون نگران عدم تمکین خانمها هستن، و میخوان که با تسلط مالی همسرشونو کنترل کنن
8- نظرت راجع به برابري زن و مرد؟
باربری از نظر حقوقی دارند اما از هیچ نظر دیگری برابر نیستن . بسیار ی از مشاغل وظائف هست که نباید به یک مرد یا یک زن سپرده بشه
9- چرا خانوم ها انتظار برابري حقوق زن و مرد رو دارن، ولي براي تغيير در رو حيات زنانه اشون، حاضر نيستن با مردها برابر باشن. ( براي مثال همون بحث مهمه ناز و نياز، يا غرور زنانه كه همه اينها بخشي از ذات بانوان هست)
همونطور که گفتم زن و مرد انسان اند و از نظر حقوقی برابر . اما از هیچ نظر دیگر قابل مقایسه نیستن
10- اگر براي برنامه جوانان اختيار برنامه و اجرا داشتي، چه راهكاري براي ازدواج جوانان مي ريختي؟ منظورم جوانان امروز هست( بيشتر دهه شصت
:47:)
به نظرم با حل کردن مشکل مسکن به شکل واقعی (نه مسکن مهر و امثالهم) باقی مشکلات قابل ملاحضه نیستن
11- اگر يه خانومي رو براي تو خيابون ببيني ، ازش خوشت بياد براي آشنايي ازدواج، اقدام ميكني؟ چه طوري اقدام ميكني؟
نه تابحال همچین کاری نکردم و به نظرم عاقلانه نیست
12- ازدواج سنتي يا مدرن يا روش ابتكاري خودت؟ با ذكر دليل و كامل لطفا
من شخصا باید به طرفم احساس تعلق خاطر داشته باشم تا وارد فاز بعدی بشم پس قاعدتا ازدواج مدرنو ترجیح میدم
13- عاشق خانومي ميشي كه براي ازدواج شروط ضمن عقد ، مثل حضانت و خق طلاق و تحصيل و سفر و غيره ميكنه. شما چي كار مكنيد؟
حق طلاق ، تحصیل و کارو حق طبیعی ایشان میدونم ولی حضانت رو نمیخوام بدم. البته در صورتیکه جدایی اتفاق بیفته و ایشونو صالحتر از خودم بدونم حتما حضانتو واگذار میکنم
14- نظرت راجع به مهريه چيه؟ من سوالم رو كلي پرسيدم، لطفا تشريحي جواب بده، وگرنه دوباره جزيي تر ميپرسم
من رسم مهریه رو نمیپسندم هرچند به خاطرش هم حاضر نیستم بجنگم . یعنی اگر خانمی تقاضای مهریه کنه در حد معقول قبول میکنم
اما به نظرم منصفانه اینه که زن و شوهر همدیگرو شریک بدونن وهمه چیزو با هم بدست بیارن و تتقسیم کنن
سلام آقای نجار
سلام بر شما
1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟
بیشتر به مادرم رسیدگی میکنم ف صادقانه تر و با پشتکار بیشتری کار خواهم کرد، کمتر اعتماد میکنم
2-دوست دارید زمان
پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟
ترجیح میدم برگردم به گذشته
3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
میدونم که جوااب درست سعی در تغییر خود و اصلاح ایشانه ، اما فکر کنم صبرم کم باشه و متاسفانه کار به جدایی بکشه
4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و..
جوابی ندارم
5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
اره در تمام موارد خودم رو جای طرفین میذارم و سعی میکنم به خصوص طرف غایب رو درک کنم. بیشتر کابرد من از این سایت استفاده از تجربه دیگرانه که با این روش بهترین نتیجه گرفته میشه
6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
بوستان سعدی. خیر پیگیر سریالها نیستم ، البته بعضی از سریالهای خارجیو(امریکایی) موردی نگاه میکنم اما اینکه کلا پیگیر باشم خیر. دلیلش هم بی محتوا بودن سریالهای ایرانی و ماهواره ایه و در دسترس نبودن سریالهای خارجیه
7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
رندی میکنم و ازش میخوام که کاری کنه تا تمام ارزوهام براورده شه
ولی جدای از شوخی ازش میخوام مادرمو برگردونه
8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
موفقیت در کسب و کارم
9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
مادر مهربون و فداکار به معنای واقعی بود هرچند به خاطر بیماریش تند خو و عصبی بود پدرموفردی خودخواه و بدون تدبیر میدونم
10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟
به هردو گروه صادقانه زیستن و درستی را تذکر میدم. بله بوده نوجوونی که دوست داشتم بیشتر کنارم باشه تا باهاش حرف بزنم واز سردرگمیی که خودم در اون دوره داشتم درش بیارم. ولی همیشه فرصت اندک بوده ومن سعی کردم فقط مثل تخم گیاه افکاریو در ذهنش بکارم تا بعدها شاید ثمر بده
11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟
خودشیرینای بیشعور . چرا نمیفهمن من حوصله تمرین حل کردن ندارم
12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟
انتخاب خوبی بود نمیدونستم شما براشون فرستادید
13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟
نه اتفاقا من همیشه حس خوبی به شنبه ها و شروع مدارس و شروع کار داشتم.
ممنون از شما.
من از محبت و توجه شما ممنونم
14- منو در محیط همدردی چقدر میشناسید اگه میشناسید ، توصیف بفرمایید اگر هم نمیشناسید خوب نمیشناسید دیگه مگه زوره
راستش تو همدردی من بیشتر پستهای چند نفرو میخونم و اسم شروع کننده تاپیک هم اغلب خاطرم نمیمونه بیشتر موضوعاته که در ذهنم میمونه
از شما چه پنهون زیاد نظراتتونو دنبال نکردم و خاطرم نیست چه شخصیتی داشتیدمعذرت میخوام
از همه ممنونم به خاطر سوالای خوبشون و معذرت میخوام که دیر جواب دادم کمی مشغله داشتم:72::72::72: