کاره خوبی کردی خانومی بزار عروسی تموم بشه ببین چی می شه
نمایش نسخه قابل چاپ
کاره خوبی کردی خانومی بزار عروسی تموم بشه ببین چی می شه
نفس عزیز سلام خوبی خانومی ؟ هر خبری شد مارو بیخبر نزاری ها
نفس عزيز سلام . خوبي؟ چه خبر؟ چه كار كردي؟
سلام دوست گلم
نمیدونم چکار کنم همه امیدم به این بود که بعد از عروسی میان یه حرفی میزنن که هیچ تازه گفتن که ما عمدا نمیریم دادگاه تا خسته بشن بعدشم 4 نفر میبریم خونشون و بی سرو صدا تمومش میکنیم واقعا برام روشن شده که از طرفه اونا همه چی تموم شده است . منم دیگه بیشتر از این خودمو کوچیک نمیکنم آخه گفتن مگه نه دختر رفته مهریشو اجرا گذاشته خوب بزاره قانون خودش تصمیم بگیره دیگه چرا مرتب مسج میده و منت میکشه واقعا متاسفم واسه خودم که گیره همچین خانواده مغروری افتادم . مامانش با افتخار همه جا میگه فامیلایه باباش منته پسرمو میکشن حالا اونا یه مشت دختره بی سوادن که تو روستا زندگی میکنند اونارو با من مقایسه میکنن . دیگه نمیخام هیچ کاری بکنم واقعا دیگه ارزش نداره واسه دخترایه خودشون همه جور شرط و شروط میزارن پسره بیچاررو میزارن تو منگنه همین پریشب نمیدونین چه عروسی واسه دخترشون گرفته بودن اون وقت همش به من میگفتن کی عروسی میگیره با اینکه یدونه پسرشون بود ولی همشون میگفتن شما باید برین ماه عسل . من دیگه هیچ کاری نمیکنم اگه خودش خواست میاد همرو قانع میکنه همه شرایطه یه زندگیه معمولیم فراهم میکنه دسته زنشو میگیره میبره . اگرم اینقدر مرد نیست که جلوی خانواده بی منطقش بایسته پس همین جور بمونه و چوب غرورشو بخوره.
از شما دوستای گلم واقعا ممنونم که تنهام نمیزارین
واقعاً براي همچين خانواده اي متأسفم. خدا ايشاالله جوابشون رو بده. به نظر منم ديگه كاري نكن. بذار قانوني پيش بره. گفته ام بازم مي گم. پسري كه نتونه از الان زندگيش نجات بده واي به روزي كه درگير مسائل ديگه تو زندگي بشه. محكم سر تصميمت وايسا و عقب نشيني نكن. موفق باشي عزيزم.
سلام نفس عزیزم
خانومی تو همه ی تلاشتو کردی گلم بقیشو بسپر دست خدا
وکیلت چی گفته عزیزم اگه تو جلسات شرکت نکنن چه تصمیمی گرفته می شه؟؟؟
دوست خوبم تو همه تلاشتو کردی . اون مرد و خانوادش لیاقت تو رو ندارن . سعی کن از طریق قانونی همه چیو تموم کنی .
ممنون دوستان امروز به وکیلم زنگ میزنم . قبل از تعطیلات گفت که تو این مدت اعتراض نزدن گفت باید یه وقت واسه جلسه دوم بگیرم تا قاضی رای بده اون وقت اگه بازم نیان میرن سرکارو دستگیرش میکنن من همه کار کردم که به اینجاها نرسه ولی حالا که خودشون میخان بزار این روزارم ببینن . فقط خدا میدونه من تو این مدت چقدر عذاب کشیدم . همه چیرو میسپرم به خدا
نفس عزیزم امیدوارم دیگه دو دل نشوی و روی حرفت بایستی.
نفس جان خوبی ؟
با وکیلت صحبت کردی ؟