عزيزم واقعاً برات متاسفم. امروز سر نمازم خيلي برات دعا كردم. از امين هم توقع نداشته باش. خودت قبلاً مي گفتي هيچي نداره. حالا 10 ميليون از كجا بياره بده. يه كم انصاف داشته باش عزيزم. صبور باش. خدا كمكت مي كنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيزم واقعاً برات متاسفم. امروز سر نمازم خيلي برات دعا كردم. از امين هم توقع نداشته باش. خودت قبلاً مي گفتي هيچي نداره. حالا 10 ميليون از كجا بياره بده. يه كم انصاف داشته باش عزيزم. صبور باش. خدا كمكت مي كنه.
الان توي شرايط بدي هستي نازنين جان
ولي زياد از اين و اون توقع نكن
فعلا اگر طلايي چيزي داري بفروش يا اينكه وام بگير
كاش به جاي اينكه با مديرت دعوا مي كردي ازش درخواست وام مي كردي تا از اين اوضاع دربياي
به هر حال با گريه كردن و غصه خوردن كاري درست نمي شه
سعي كن قوي باشي و از خودت ضعف نشون ندي كه اولين نفري كه لطمه مي خوره خود تو هست
نازنين جان. پدر و مادرت نمي تونند بهت كمك كنند؟
نازنين جان
قرض بگير. از دوستي،فاميلي ، آشنايي. فعلا كارتو راه بنداز. از شوهرت بخواه باهات همفكري كنه و دلداريت بده.
اون كسي كه بهش چك داري رو پيدا كن و ازش مهلت بگير
البته الان زوده
گفتي تا آخر آذر
توكل كن به خدا .
درست مي شه
توكلت به خدا چي شد خانمي؟!؟!!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!؟!؟!؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!!؟
نازنین عزیز، بسپار به خدا خودش همه چیو جور میکنه، عزیزم صبر کن مطمئن باش همسرت به موقع کمکت میکنه، چرا انقدر به هم ریخته شدی، با این وضعیت که نمی تونی خوب تصمیم بگیری، یه کم آرامشت رو حفظ کن..
:72:
يه عالمه راه هست كه مطمئنم خيلي هاشو هنوز امتحان نكردي و به خيليهاشم هنوز فكر نكردي
خودتو نباز و قوي باش
نازنین خانوم ببینید بیشتر از این همسرتون رو عذاب ندید.نمی دونید این توقع عجیبی که از ایشون دارید چقدر زندگی مشترکتون رو از بین می بره. همسرشما تا اونجایی که بتونه کمکتون می کنه.بذارید فکر کنه و روش مناسبی به ذهنش بیاد.
انتظار شما از شوهرتون بسیار غیر ترماله. مگر می شه یک نفر متوقع باشه در برابر اشتباه خودش از دیگران؟
شما وقتی انصاف رو در مورد عزیزتون همسرتون کنار می ذارید انتظار انصاف از غریبه رو دارید؟ همسرتون می تونه پول شه؟
یخورده به خودتون بیاید و محکمتر بشید. اون هم بهتون کمک خواهد کرد.
من یک شماره برای مشاوره حقوقی تلفنی دارم.
1000 230 909
حتما امروز تماس بگیرید. کمکی از دست من بر بیاد حتما انجام می دم.
نازنین جان الان که کاری نمی تونی بکنی خودتم بکشی برات پول نمی شه مسائلوبا هم قاطی نکن امین هم مثل تو کاری نمی تونه بکنه
بهتره زودتر یه وکیل درستو حسابی پیدا کنی