RE: حال و احوال یاران همدردی (7)
سلام بابا بیاین یه قانون بزاریم هر دانشجو باید در روز 2واحد همدردی هم پاس کنه خب اینجوری که همه سرشون تو کتابه همدردی مشروط میشه ها ا ا. ...اصلا هر چی جای خودش درس جای خودش نت گردی جای خودش چه وضعیه ادم هی درس خوندنش میگیره پاشین بیاین ببینم یه سر بزنید ببینین ما خوبیم بدیم.دهه ایشششششش...... منم خوبم فعلا دنیا بر وفق مراده ماشالله چشم نزنم خودمو شما ها خوبین? پرنده غریبم (چه رمانتیک)خوش اومدی منتظر باش شلوغ میشه.آخ گفتی بابابزرگ کجایییییی دلمون واست تنگیده? ?طوطی چطوره???
سلام به اعضای خوب تالار
من فعا لیت در تالارهمدردی خیلی کم کردم خیلی ناراحت هستم تکلیف من در تالارهمدردی مشخص می کنم
چند نفر اعضای تالارهمدردی اسم نمی برم با من خوب نیستند اشکا لی ندارد مهم نیست من کار در تالار کم ادامه می دهم
ممنون
:72::72::72::72:
اول از همه
z o h r e h only for you
بری بری بری
بری بری بری
:227::227::227:
:227::227::227:
خداروشکر حالم خیلییییییییییییییی خوبه
درگیر گرفتن کادو تولدواسه این شازده پسرم بودم
آخه تولدش نزدیکه :D
کلی گشتم تا بالاخره تونستم کفش پاتیناژ براش گیر بیارم
دنگ و فنگی داشتا
باید میرفتم باشگاه انقلاب سفارش میدادم برام بیارن و...... (اصن یه وعضی)
خلاصه که تموم شد و به خواستمون رسیدیم خداروشکر
من هرازچندگاهی میام میگم لباساتونو بدوزین ولی یقه هاشو ندوزین فعلا تا به مد همون روز خاص بدوزین
بعدش میام میگم:
بیخیال
لباسارو پاره کنید :D
حالا دوباره لباس بدوزید ولی یقشو فعلا ندوزید تا بهتون بگم :311:
زهره جان دیدی طوفان نیومد...:302:
منم که دلم گرفته...خونمون جوش افسرده شده...خیلی شلوغه
حوصلم هم سررفته...
ولی از یک طرف دیگه یکم ذوق دارم اخه نامزدم عکسای خونه ای که اجاره کردند فرستاده.بامزه و کوچیکه...الان دارم فکر می کنم چه طوری تزئینش کنم و خوشکلش کنم...فقط فکر البته...
این ویزاهه هم که در نمی یاد که از این حالت معلقی دربیام...ولی از طرف دیگه اگه در بیاد احساس می کنم غم و غصم شروع می شه...
کلا خیلی در گیرم....
با این اوضاع دلتون می یاد به همدردی سر نزنید و دل من جوون رو شاد نکنید :43::46:
بهلههههههههههه
منم یه ربع آنتراکت به خودم دادم آمدم طوفان به پا کنم برم:227:
بچه ها خوبین من خوبم دیگه چه خبر؟:311:
سلام دوستان
در اینجا منتظر شما هستم
1 فایل پیوست
سلااااااااااااااااام
خوب حالا که از کسی خبری نیست گفتم بذار یک حال و احوالی بکنم
حالم بد نیست...یه جوریم...یک حالت بین استرس و دلشوره و انتظار و ترس وجودم رو گرفته که باعث شده دلم بخواد از این حالت بیام بیرون و فقط شادی کنم و بهش فکر نکنم....(البته کنکور ارشد ندارم خدا رو شکر)
به خاطر همین امروز به مناسبت تمام شدن ایام عزا بالاخره اهنگ گذاشتم تو خونه و بلند کردم(بابام بیرون بود خدا رو شکر) و حتی مامانم رو هم رقصوندم:311:...داییم هم پاشد رقصید...:227::227:کلی خندیدم و خوش گذشت...:227:
در عوض بعدش خورد تو ذوقم خواستم برم ارایشگاه که دیدم همه ارایشگاه های محلمون بسته بود:302::302: (شانسه ما داریم؟؟؟؟؟؟)
و حالا امیدوارم دوستان همدردی که کنکور دارند همه با رتبه خوب کنکور قبول شند...:46::72:
[attachment=1139]
و عضو کوشا شدن خودم رو تبریک می گم به خودم:104::227:
سلام
خوبید؟
من که خیلی خوبم.
پرنده غریب واقعا شما دخترا چه حوصله ایی داریدا.
والله یه موزیک بذار گوش کن لذت ببر حرکات موزون چیه اه اه اه http://www.postsmile.net/img/19/1949.gif
شوخی کردم امیدوارم همه بچه های تالار روزی پر انرژی و پر برکتی داشته باشن.
یا حق
فقط اومدم اینجا عرض ارادت کنم به همه قدیمیها و جدیدیهای تالار
و البته اینکه دلم برای خانم آنی هم تنگ شده. مدتی است در تالار نیستند.
همچنین امیدوارم آقای ابراهیمی هم پر شورتر از قبل فعالیتهاشون رو در تالار ادامه بدهند.
امیدوارم هر کس از اعضای تالار در این ماه عزیز هر جا که هست شاد و سلامت باشد.
ســــــــــــــــــــــــ ـــلام دوستان:72:
منم پر رنگ شدم:72:
اينقدر دلم مي خواد بلند بگم هــــــــــــــــــــــــ ـــورا:310: ولي سه روزه صدام كاملا گرفته:316: فقط با نوشتار با دنياي خارج در ارتباطم. هر كي به گوشيم زنگ مي زنه فكر ميكنه اشتباه گرفته:302:
شما حالتون چطوره؟؟؟
عــــــــــــــــــــــــ ــالي؟
اميدوارم كه عاليه عالي باشه:323:
دلم واسه حرف زدن تنگ شده:311:
البته ديروز خودمو خفه كردم از بس تو تالار پست گذاشتم:227:
خب فعلا عقده هام خالي شد:163: