به روز رساني:311:
راستی بچگیا(6-7سالمون بود) همیشه موقع عزاداریا اگه میخندیدیم مامانم میگفت نخندید دهنتون کج میشه!
از ما گفتن بود
نمایش نسخه قابل چاپ
به روز رساني:311:
راستی بچگیا(6-7سالمون بود) همیشه موقع عزاداریا اگه میخندیدیم مامانم میگفت نخندید دهنتون کج میشه!
از ما گفتن بود
پس چرا خندیدی زهره؟
نگفتم نخند دهنت کج میشه؟ الان با این دهن کج من چکار کنم؟
من خیلی این روزا خستمه. اصلا نمیشه بخوابم :302:
این زهره هم انقدر خندید دهنش کج شد و الان داره گریه می کنه. خوب کمتر بخند دخترم :)
خیلی از رنگ فونتم کیف کردم. نه خداییش قشنگ نیست؟
چیه این دختره بهار هی رنگین کمون درست می کنه؟
نمیتونه مثل آدم ساده و یکرنگ بنویسه!
خوب فکر کنم هذیون کم خوابیه دارم چرند می گم :311:
زهره نخند بذار بخوابم
انقدددددددددددددددددددددد دددددددر خوابم میاد که فکر کنم همین الان در حین تایپ کردن بیهوش بشم
چشام داره چپ میشه از خواب:33:
:311::311::311::311:
:311::311:
:311:
خوب برو بخواب کسی زور نکرده بیایی پای نت .
آخ دهنم وای چرا این شکلی شدم وای کج شد من چرا خندیدم .
:305:من که رفتم اما هر کی پشت سر من حرف بزنه الهی این شکلی بشه:323:
http://www.hamdardi.net/imgup/42110/...dece694d7a.png
:46:بای بای:72:
ای جـــــــااااااااااااانممم مم... چه بارونی دااره میاد اینجا!!!!!!!!!:310:
عینه یه موش آب کشیده الان از زیر بارون میام؛ خب چیکار کنم داشتم عقده ای می شدم!
این روزا مـُــــــــــردم از حسودی بس که شماها هی گفتین تو شهرتون بارون اومده و اونوقت من فقط حسرت به دل هوای ابـــــــــــری بودم...
آخ خدا دمـــــت گرم اصلاً با این بارون بالکل حالمو عوض کردی :203:؛ الان انقده خــــــــــــــوبم اینقده خوشحالم ....:227::227:
ای جاااااااااااانم چه هوای سردی داریم اینجا .:310:
چه خوش میگزه تو این هوای سرد برم قدم بزنم.
برگهای در ختان خیابونمون زرد طلایی شده ریخته زمین پا روش میزای موسیقی دل نوازی به گوش میرسه
گل کاغذی بارونش برای شما حداقل فوت نکن سرماش میاد برای ما :311:
آخه یکی نیست به من بگه مجبوری تو این سرما بیای نت. کسی نیست بپسرسه .خودم جواب میدم.
کارم ایجاد میکنه بیام نت با نت نون در میارم گاهی هم یه سر به تالار میزنم .
سلام به همگی
هر چند اعتماد به نفس من در رابطه با پست زدن در این سایت خیلی پایین اومده ولی این پست رو برای اطلاع همه و مخصوصا بی دل میزنم دیدید توی بیشتر رستوران ها مثلا می نویسه کباب مخصوص "اسم رستوران" یا مثلا پیتزای مخصوص "اسم مغازه هه" الان این پست من هم اسمش " مخصوص بی دل" هستش.
بی دل جان من توی اون مصاحبه قبول شدم.:310:
فکر کنم از صداقتم خوششون اومده :311:
البته حال و احوالم شبیه این آقاهه :310: نیست از بس که بهم از اون مصاحبه استرس وارد شد :33:دیگه برام بی معنی شد.
بی دل جان شما هم اگه خواستی کارمند استخدام کنی بیشتر به صداقتش توجه کن.:305:
مواظب خودتون باشید تو این مدتی که من در کمون به سر میبرم میتونید از سهمیه هام در باغ و اینها استفاده کنید:311:
چون رشته فکور به رشتم نزدیکه می خوام چندتا سوال ازش بکنم،اگر اینجا بخوام که می گن با هم حرف نزنید،پیام خصوصی م
که جیززززه.حالا من چطوری باید ازش بپرسم؟
فرهنگ پیام خصوصی واسه این چیزا که جیز نیست