RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
بهه کل کلم اگه بود کل کلای قدیم! یاد سارو بانو به خیر! حداقل وقتی اسمش می شد مدیر گروه خانم ها کم نمی آورد!
خانم ها و آقایان ظاهرا عرصه خالی شده است و برخی هم از خشانت بالای ما عرصه ی سیمرغ را خالی کرده اند بنابراین من هم عذرخواهی می کنم اگه خشانت بالام کسی را ترسانده است باور کنید ما واقعا مثبتیم فقط از اونجا که ظرف مظروف را شکل می ده وقتی ظرفمون می شه کل کل مظروف هم ایجاب می کند خشانت را :)
به هر حال ما پیروزمندانه صحنه نبرد را خالی می کنیم:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
به هر حال ما پیروزمندانه صحنه نبرد را خالی می کنیم:)
جناب مثبت یک وقت سردیتون نکنه؟ :) پیروزمندانه!!!!
آخه چقدر شما آقایون به این واژه نیاز دارین؟!! :311:
برای خوشحالی دل سادتون گفتم بای بای و سند رو دادم بهتون شش دنگ که تنهایی توش کیف کنین!
واسه خودتون احساس پیروزی کنین :311: از خودتون شادی در وکنین!
بهر حال گناه دارین دیگه :)
اما برنده و فاتح واقعی کسیه که به فکر دل دوستانش باشه ، همراهیشون کنه و در اوج قدرت ، برای
شادی خاطر دوستانش بره و بگذاره با رفتنش دل چند تا بچه اونم از نوع مثبتش خوش بشه!
اگر دلتون خوش شد نوش جانتون :)
اما.........
بهار شادی هرگز کم نمیاره...یادتون باشه.
من رفتم تا بفهمین کل کل با جنگ فرق داره! من پایه کل کل هستم اما نبرد بین خانوما و آقایون نه!
ما اومدیم اینجا دل آدمهای غمگین و مشکل دار رو شاد کنیم نه اینکه برای رضایت خودمون و به اصطلاح
فتح!!! به نبرد با کاتیوشا بپردازیم!
سارابانوی عزیز هم پایه کل کل بود نه نبرد!
بهر حال میتونین خوش باشین
اما من هرگز کم نیاوردم و نمیارم. اما دوست دارم این باغ فضای شادی باشه نه میدون جنگ!
خشونت بالای شما هم کسی رو نترسونده چون اسمش خشونت نیست!
بلکه من دوست ندارم فضای روحی دوستانم خراب بشه...اصلا اگر ما خانوما نباشیم یک عده آدم خشن
تو باغ میمونن.. خوش بذگره بهتون :227:
-------------------------------------
بهار66 جونم
برای تلطیف فضا با یک سری عکس یاکریم که تو انباریمون جدیدا متولد شده برمی گردم :) انقده نازن
:72:
سلام دوستان.
از وقتی خانم بی دل اون پست راجبع باغ الاچیق رو زده. من خودم شخصا جرعت نمیکنم بیام آلاچیق.
الاچق سوت وکور شده.
اصلا دیگه حس حالش مثل اوایل نیست.
من خودم در اینجا اصلا با کسی جنگ ندارم .اگرم از کلمه جنگ استفاده کردم منظورم مزاح بود ولی خانم بی دل جدی گرفتند.
چرا جو سازی میکنی بابا بزرگ؟
اونیکه ازش میترسی من نیستم :301::311:
حالا کل کل خونت اومده پایین، عیبی نداره من همیشه پایه کل کل بوده و هستم:227: ولی از اونجا که خبر آمد خبری در راه است: یک سری تیزر تبلیغاتی از بهار شادی دیده بودم که میخواد بهترین پست کل کلی سال رو بزنه :104: این بود که بی صبرانه منتظر بودم ببینم چطوری میترکونه که بعد ما هم بیایم منفجر کنیم، اما انگار هنوز در راهه:323:
بابا بزرگ!
هر چه رفت از عمر یاد آن به نیکی میکنند......چهره امروز از آیینه فردا خوش است
حالا فردا روز هم میاید میگید یاد پارسال و بی دل و محمد ابراهیمی و بهار شادی و بهار 65 و خار پشت و بچه مثبت و پدر بزرگ و ...بخیر چه باغی و چه آلاچیق کل کلی داشتیم، اما حالا...
پدر بزرگ ببین همه چی چقدر آرومه:
http://www.hamdardi.net/imgup/19039/...6839f79ef9.jpg
خیلی خوب! توصیه اخلاقی بسه حال نداریم! کل کلو عشق است:311:
بنده رسما پایان عزای عمومی در آلاچیق رو اعلام میکنم!
بابا منو محمد ابراهیمی کل کل و شوخی خونمون بشدت اومده پایین:302:
بنده سه چهار روزه بچه خوبی شدم، عاقل شدم، رفتم اونور مشاوره دادم و حرفهای جدی جدی از خودم در وکردم، حالا با اجازه بزرگترها و خاله خانباجیهای عزیز اومدم یه خورده توی این باغ انرژیهامو تجدید کنم. عیبی که نداره؟ به جایی کسی بر نمیخوره که؟
من این چند روزه هرچی توی قسمتهای تخصصی و مشاوره تالار سیر و سلوک کردم دیدم اونجا همش کل کله و اعضا دارن همچین شیک و تخصصی و با کلمات قصار دل و جیگر همدیگرو میریزن بیرون!!!:163: اونوقت فقط اسم این آلاچیق بد در رفته! اصلا میخواین یه کار کنیم؟ اسم اینجا رو بذاریم آلاچیق غش و ضعف برای همدیگه (=همدردی) و اسم اونور رو هم بذاریم کل کل به قصد کشت!
بهار شادی خالی بستی؟ کو پس اون پست معروفت؟
منم با خانم بی دل موافقم.
اما.............. دستام میلرزه دلم تاپ تاپ میکنه .
انگاری کسی به هیچ چیزی علاقه نداره . علایق آدمها کجا رفته .
بی دل من از شما میپرسم . به چه چیزی علاقه داری .
بابا یکم احساسات بخرج بدید .گلی بلبلی جک وجونوری .وراجبش بحرفیم وتجربه های کسب کنیم.
در پستی که زدم. راجب با علایق خود سرکوب کردن افسوردگی. حالا افسوردگی هم نبود قبول میکنیما.ارزون حساب میکنم.:311:
بدو بدو آتیش زدم به مالم بخاطر عیالم.:311:
سلام خانم بی دل محترم باید در این تاپیک شوخی کنید:311:
خانم بی دل محترم امشب شام خوشمزه چی درست کردید من مهمان شام خوشمزه کنید:311::311::311:
پذیرایی بصرف شیرینی شام است:311:
:72::72::72:
پدر بزرگ من جنبه شوخیم بالاست. شما هرچی دوست داشتید انتخاب کنید من قول میدم با همون موضوع در یک کل کل جانانه کله پاتون کنم:311:
محمد آخه کی تا حالا بصرف شام، شیرینی خورده! یا بصرف شیرینی، شام خورده!
در ضمن من هنوز ناهار هم نخوردم! شما از من شام میخوای؟ از وقتی اومدم تو همدردی سو تغذیه گرفتم اینم یخچالمونه:
صد رحمت به یخچال حامد اینا!
http://www.picturesof.net/_images_30...511-280053.jpg
خانم بی دل محترم در تالارهمدردی سو تغدیه گرفتی ناهار نخوردی دلم سوخت ناهار برای شما بیاورم:311::311::311:
صرفا واسه به قول دوستان آب شدن برف های بالای آلاچیق و بدون قصد کل کل!
دوباره کسی قهر نکنه ها!
یه سری کارگاه انتخاب همسر! توی دانشگاه برگزار شده بود. تبلیغ هاش جالب بود:311:
http://www.hamdardi.net/imgup/31769/...438006c028.JPG