RE: لطفا منو راهنمایی کنید
دوستان عزیزم ممنون :72:
نازنین جان باهاش قبلا صحبت کردم، فکر کنم بازم باید باهاش صحبت کنم ممنونم عزیزم :72:
ممنون الینای عزیز..:72: من هم دقیقا همین حس رو دارم، امیدوارم که مشکلی برای مطرح کردن باقی نمونه..
:72:
مینای عزیزم ممنون، الان دیگه عذاب نمی کشم، راحتم، باشه عزیزم سعی می کنم از این دوران نهایت استفاده رو ببرم، باز هم از لطفت ممنونم.. :72:
bloom عزیزم، ممنونم، امیدوارم مشکل شما هم هر چه زودتر حل بشه.. از لطفت ممنونم.. :72:
شاد عزیزم
خبری نشد؟ ما رو از حالت بی خبر نذار
شاد جونم سلام خوبی عزیزم خبری ازت نیست اوضاع احوالت خوب شده
عزیزم مارو بی خبر نذار و از زندگیت لذت ببر
سلام عزیزم الان اوضاع چطوره خوبه بهتره؟
راستش پست ها رو خوندم و حسابی گیج شدم ..و فعلا چیزی نمی نویسم , ترجیح میدم یه خرده فکر کنم بعد پستم و ارسال کنم .
اون که عاشق بود و عمری از جدا شدن می ترسید
همه ی هراس و ترسش , به دروغش نمی ارزید ..!
چی بگم؟؟؟ همسرم هنوز فکر می کنه به من لطف کرده! با اینکه سه روز از اون قضیه می گذره و من خیلی آروم باهاش رفتار می کنم و چیزی به روش نمیارم اون همچنان به رفتارش ادامه میده، فکر می کنم نباید انقدر ساده ازش می گذشتم.. البته در ظاهر گذشتم هنوز در درونم نتونستم ببخشمش، شاید اگه رفتارش رو خوب می کرد من هم راحت تر از صمیم قلب می بخشیدمش، اما خیلی از دستش ناراحتم، در ظاهر چیزی به روش نمیارم خیلی خونسرد برخورد می کنم اما ....
نمی دونم باید باهاش چی کار کنم...
شاد عزیزم
اون باطنشو پشت یه قیافه خشن پنهون میکنه تا تو نفهمی که در باطنش چی می گذره
خودت که باید همسرتو بهتر بشناسی
دیگه نمی دونم میشناسمش یا نه...
اون داره منو از خودش دور می کنه. الان حالم زیاد خوب نیست، فکر کنم حرف نزنم بهتره....
الینا عزیز ممنونم که بهم کمک می کنی
:72:
سلام shad عزیز
خانومی الینا راست میگه در حقیقت هسرت مرد بدی نیست ولی من نمی دونم چرا آقایون بعضی موقع ها می خوان نشون بدن که بد هستند و به جای اینه آروم کنن باید آروم بشن
درسته که الان وظیفه همسرته که تورو آروم کنه ولی طبق اون چیزایی که گفتی اون بیشتر از تو بهم ریخته آرامش تو شاید آرومش کنه
من می دونم که تظاهر کردن به آرامش وقتی درونت آتیشه خیلی سخته