فکر کنم باید یه تاپیک بزنم با این عنوان:
من به این تالار معتاد شدم...کمکم کنید ترک کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم باید یه تاپیک بزنم با این عنوان:
من به این تالار معتاد شدم...کمکم کنید ترک کنم
نادیا جان من کلا به اینترنت معتادم ... :302:
چند بارم ترک کردم اما جامعه به یک آدم ترک کرده اعتماد نداره ... این بود که من دوباره شروع کردم
امان از جنس خوب و رفیق بد :316:
قابل توجه نادیا 777
کلینیک ترک اعتیاد همدردی
با خبر شدم برای چشمک عزیز یه سانحه رخ داده البته الان حالشون خوبه ولی خوب ایشون هم باید تا مدتی دستو پاشون توی گچ باشه .
براش دعا می کنیم هر چه زودتر حالش خوب بشه پر انرزی به خونش برگرده و در تالار حضور گرمش رو دوباره حس کنیم.
وااایییییییی.واقعا چشمک دست و پاش شکسته؟:302:
ای بابا ... آخه چرا هم دست و هم پا؟ امیدوارم زودتر خوب بشه. میگم مدیر همدردی باید بیاد برای اعضای سایتش یک اسفندی چیزی دود کنه ... فکر کنم یکی داره چشمشون میزنه.
وای خدای من...:163:
آخه چچچچچچچچچچچچچچچچرا؟؟:316::302: :302:
چشمک بیا یه چیری بگو:316:
ای بابا
الهییییییییییی. درکش می کنم کاملا. خدا نصیب هیچ کدومتون نکنه. من که تا 6 ماه فعلا نمیتونم بنویسم. عملا هیچ
کاری توی شرکت و خونه نمیتونم انجام بدم. تازه ازون بدتر که 1 گاهی منت هم میذارن کاراتو انجام میدن :302: ایشالا
زود زود خوب میشی چشمک جونم. از خداوند برات صبر جزییییییییییییییییییییییی یل میخوام چون خیلی آدم اذیت میشه
:72:
انشاالله که دوست خوبمون زودتر خوب میشه و با یه عالمه انرژی مثبت میاد دوباره تالار :323:
سلا دوستان.من خیلی خوشحالم.آخه امسال من دوباره کنکور دادم.من الان دانشجوام ولی چون رشتمو دوس ندارم دوباره کنکور دادم.
تو دبیرستان رشته ام تجربی بود.امسال انسانی امتحان دادم.از اردیبهشت شروع کردم به خوندن.اونم کم و بیش
الان نتایج رو زدن
رتبه ام زیر دو هزار شده :310:
آخجون.نسبت به کم خوندنم به نظرم خوب شده :227: