RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
خواهش میکنم ادامه سوالام:
1)تا حالا چند صد تا خواستگار داشتی؟:D
2)بنظرت توی زندگی مشترک تحصیلات آقا اگه پایین تر از خانم باشه بده؟ خودت هم این معیار رو داری؟
3)فکر میکنی چه خطایی از همسر آیندت سر بزنه دیگه نمیتونی باهاش زندگی کنی؟ (البته خدای نکرده)
4)چند تا خواهر برادر داری ؟ رابطت باهاشون چه جوریه؟
5)دوست داشتی چند تا میبودین؟
خواهش میکنم ادامه سوالام:
1)تا حالا چند صد تا خواستگار داشتی؟
راستشو بخای تعدادش از دستم در رفته،بس که زیاد بودن،از ما که گذشت (ولی یادت باشه دختر مهربون هیچوقت همچین سوالیو از هیچ دختری نکنی :305: )منم میترسم بگم ریا بشه :D.پس این سوالو اینجا میگذارم و میگذرم.
2)بنظرت توی زندگی مشترک تحصیلات آقا اگه پایین تر از خانم باشه بده؟ خودت هم این معیار رو داری؟
در حالت کلی اره بده،به شخصه دیدم که اقایونی که خودشون تحصیلات دانشگاهی ندارن با کار و فعالیتهای اجتماعی خانم بیرون خونه زیاد موافق نیستن ولی استثنائاتی هم هست،خودم یه خاستگار داشتم دیپلم بود ولی هم کار وبارش خوب بید هم ادم متشخص و با اطلاعاتی بید ولی بدلایلی قسمت نشد،قبلا اگه میفهمیدم یکی دیپلمه هست همون اول جواب رد میدادم ولی بعد اون اقایکم فکرم عوض شده،اگه بیاد بررسی خواهم کرد.ولی خب دوس دارم حداقلش همسطح باشیم.
3)فکر میکنی چه خطایی از همسر آیندت سر بزنه دیگه نمیتونی باهاش زندگی کنی؟ (البته خدای نکرده)خیانت:97:
4)چند تا خواهر برادر داری ؟ رابطت باهاشون چه جوریه؟
خودت که میدونی یه چند تا برادر دارم،هی باهاشون مدارا میکنیم دیگه :316:،با یکی بزرگتر از خودم و کوچکتر از خودم بیشتر کل کل میکنیم،خیلی دوستشون دارم ،دیگه نمدونم اونا هم منو همونقدر که من دوستشون دارم دوستم دارن یا نه.ولی خب خیلی صمیمی نیستیم.
5)دوست داشتی چند تا میبودین؟
همینیکه الان هست.
شایا نا محترم سلام سو ا ل از شما
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
4ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تاثیر گذار بوده است
5ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
7ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
8ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
9ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود و واسه چه درسی
10ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
11ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
12ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
13ـ چه غذایی دوست دارید
14ـبا لوله کتاب و زرشک یک جمله بساز
15ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدی
16ـیک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
17ـ وقتی غمگینی چه می کنی
18ـیک ضرب المثل بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
مجددا سلام شایانای عزیز.اول یه خبر بد بدم که آواتارتون رو خانوم مهتاب دارن:)
خب سوالا:
_شب رو بیشتر دوست دارین یا روز؟چرا؟
_ترجیه میدین یه همسر پولدار کم سواد داشته باشید یا یه همسر با سواد بی پول؟
_یه کتاب خوب بهم معرفی میکنید؟
_اگر بگن فقط یک روز دیگه زنده ای توی اون زمان باقیمانده چکارا میکنید؟
_راستی واقعابه نظر شما چرا بیشترین درصد استفاده از لوازم آرایشی متعلق به خانم های ایرانی هست؟
_سنی که توش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
_با فمینیسم موافقی؟
_شما با اینکه حق طلاق رو به زن ها بدن موافقی؟
_یه رویای قشنگ و به یاد موندنی تون رو برامون تعریف میکنید؟
_ شخصیت مجازی دوستان زیر رو مختصر برامون تحلیل میکنی:
مدیر همدردی
فرشته مهربان
طاهره
بالهای صداقت
سارابانو
فرهنگ27
محمد ابراهیمی
حامد65
دختر مهربون
_به نظرت تالار همدردی تا چه حد تونسته به افراد کمک کنه؟
_اگر قرار بشه روزی همه اعضای همدردی یه جا جمع بشن،شما هم میاین؟مثلا توی یه نمایشگاه؟موقع دیدن اعضا عکس العملتون چیه؟
_وقتی خیلی خوشحالی میشین چه واکنشی نشون میدین؟
_وقتی خیلی عصبانی میشین چی؟
_بزرگترین نقطه ضعف شایانا رو برامون میگین؟:)
بر میگردم.حتماhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...0075801f77.png
خب شایانا جون
نوبتی هم باشه این دفعه نوبت توئه.
واما سوالها:
1- الان دراین سنی که هستی چه احساسی داری؟
2- آشپزی بلدی؟تاچه حدکدبانویی؟
3- زندگی روچه جوری می بینی؟
4- ازهمسرآینده ات چه انتظاری داری؟
5- قهوه تلخ رومی بینی؟نظرت چیه؟
6- دیدی بعضی ازدوستان تالاربعدمدتی دیگه خبری ازشون نیست،به نظرت چرا؟چه اتفاقی می افته؟
7- چه جوری باخدات درددل می کنی؟
8- بخوای گناهی روجبران کنی چیکارمی کنی؟
9- آواتور کدوم یک ازدوستان به نظرت پرمعناست؟
10- یه جمله درموردشیداحاتمی؟
11- با "کفش،نمکدان،تفنگ" جمله بساز.
12- تومجموعه تالارکی روبیشترازهمه دوست داری؟
13- تومدتی که اینجابودی کدوم یکی ازتایپیکها نظرت روجلب کرده؟
14- دوست داشتی جای یه شخصیت دیگه بودی؟
15- یه آرزوی محال...
16- دوست داری به کجاسفرکنی؟
17- چه جورشخصیتی رودوست داری؟
شایاناجان ببخشید خیلی شد.
یه کم توی مایه های سوالای خودت:
1) با کسی که میخوای ازدواج کنی، ازش میپرسی اگه خدای نکرده جنگ بشه میره یا نه؟ اگه گفت نه باهاش ازدواج نمیکنی؟ حتی اگه همه ی معیاراتو داشته باشه؟
2) حالا از یه زاویه دیگه، فرض کن ازدواج کردی(ایشالا) و جنگ شده(خدای نکرده). همسرت میگه من هر قولی وقت خواستگاری دادم یادم رفته. من نمیخوام برم. تشویقش میکنی بره؟ یا نه، حالا که واقعا جنگه تو هم بدت نمیاد نره؟
قشنگ خودتو بذار توی اون شرایط ها...
ای بابا
مثل اینکه بدون آواتار موندید.ناراحت نباشید من یکدونه قشنگش رو برات پیدا کردم.نظرت چیه؟
http://www.pakdelforum.biz/images/av...aultavatar.gif
خب چند تا سوال دیگه :
اگر بخوای توی یک برج 40 طبقه خونه بخری طبقه چندم رو انتخاب می کنی؟
اگر خواستگارت کچل باشه ولی همه چیز داشته باشه و خودش هم آدم معمولی باشه ، قبول می کنی؟
اگر خواستگارت فقط جلو پاش رو ببینه و اصلا به آینده فکر نکنه قبولش می کنی؟
ایول سوالای اینجوری چقدر باحاله.آخه من تا حالا خواستگاری ندیدم و شایدم نبینم:).باید خیلی باحال باشه
شبا ساعت چند می خوابی؟
کوه نوردی دوست داری،از اون برنامه هایی که می رن توی دل طبیعت و چند روز می مونن؟
سریال نگاه می کنی؟friends رو دیدی؟اگر دیدی نظرت راجع بهش چیه؟اگرم ندیدی حتما بخر ببین.
به نظرت آواتار فرهنگ 27 چه حیوونیه؟
به نظرت چرا فرهنگ 27 بیشتر از یکساله که عضو فرومه ولی هنوزم میگه 27 سالمه؟
به نظرت فرشته ی مهربان کجاست و چه شخصیتی داره؟مثل خدا فقط باید از روی آثارش (حذف و مدیریت پست ها) شناختش مگر نه خودش رو نمی بینی؟به نظرت روزی فرشته مهربان هم برامون پیامبر می فرسته؟اگر بفرسته کی رو انتخاب می کنه؟
عجیب ترین عضو فروم به نظرت کیه؟چرا؟
:72:
سلام به شایانا خانم،
چقدر سوال بی پاسخ مونده، باید سرعتت رو بالا ببری.
سرعت طزریق سوخت به صندلی داغ مثل اینکه خیلی زیاده... :)
من هم نباید از قافله عقب بمونم!
یادته از من سوالهای سخت می پرسیدی؟؟؟ :)
1- ها، این کروماتوگرافی که وَگفتی، اییییی یعنی چه؟ :)
2- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
3- اگر خدایی نکرده مرگ مغزی بشی، حاضری اعضای بدنت رو هدیه بدی؟ البته فکر کنم این تصمیم رو باید از قبل گرفته باشی.
4- به نظرت پیشرفت تکنولوژی و علم واقعاً چقدر به بشریت خدمت کرده؟ البته درسته که ما به موفقیتهای خیلی بزرگ دست پیدا کردیم، ولی آیا خوشبخت تر هم شدیم؟ یعنی ما با این همه پیشرفت خوشبخت تر از مردم 500 سال پیش هستیم؟
5- می دونی یک LCD Monitor چه طوری کار می کنه؟ (این هم انتقام کروماتوگرافی :311:)
6- فکر می کنی چرا اکثر ایرانی ها متخصص مسائل سیاسی هستند (یعنی این ادعا رو دارند!) و دوست دارند بحثهای سیاسی کنند؟ (پاسخ سیاسی نده، بیشتر وارد بحث جامعه شناسی بشو :))
7- به نظرت بهشت چرا دیگه نمیاد همدردی؟
7- Cookies چیه؟ البته منظورم شیرینی نیست. (انتقام قانون مندلیوف :))
8- به نظرت من آدمی کینه ای هستم؟ :311:
اگه آره، پس تمام کاربران سایت رو به ترتیب حروف الفبا نام ببر! (نه شوخی کردم :311:)
9- راستی توی یکی از این تاپیکها آریکس راجع به عشوه گری صحبت می کنه. اینها رو از کجا یاد گرفته؟ :311: باید همگی بریم پیشش آموزش ببینیم.
10- خودت کله پاچه دوست داری؟ چشم چی؟
وقتی نوبت من بود یکی از سوالات هوای ابری یا آفتابی بود.منم یه توصیفی از چیزی که خوشم میاد دادم.ولی هرچی گشتم
نتوستم یه عکس از اون حالتی که می گم پیدا کنم.تا امروز که
به آسمون نگاه کنید چه تیرست ولی ساختمونا چه روشن.این دقیقن حالتی نیست که گفتم ولی
نزدیکه.بالاسرتون ابر تیره ولی خورشید از افق زمین زیر ابرو آفتابی کرده.
سلامshayana جان. امروز اومدم يه مقدار قوه ي تخيلتون رو تغذيه كنم. البته آروم آروم..... و اما سؤال ها:
1. حافظ ميگه حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو!
به نظر شما چطور ميشه از حضور مد نظر حافظ غايب نشد، در حالي كه در جاي ديگري هم حضور داري؟
2. چطور ميشه با منيت مقابله كرد؟
3. ديشب در دلنوشته هام پاراگراف زير رو نوشتم:
"ديرگاهيست حكايت من، حكايت آن باغبانيست كه تمام روز را با خون دل كاشت، ليك چون شب شد، رخ ماه را ديد، ديوانه گشت و تمام نهال هايش را به آتش كشيد. ديگر خسته ام از اين كاشتن ها و سوزاندن ها، خسته ام از اين بي حاصلي... باري چاره اي ندارم، مجبورم بكارم! ترسم اگر نهالي طعمه ي حريق نداشته باشم، ديوانه شوم، خود را به آتش كشم!..."
فكر ميكنيد مشكل كار من چيه؟ چطور ميتونم نهال هامو به آتش نكشم و ازشون مراقبت كنم؟
4. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
" انسان فراموشكار جديد، نه ميتواند تصور خود و نه خدايش را بكند."
5. فكر ميكنم شما به موسيقي خيلي علاقه داريد. كدام جمله از كدام آهنگ رو خيلي دوست دارين؟
6. فكر ميكنيد پيش بيني هاي سال 2012 (نوستر آداموس) ميتونه حقيقت داشته باشه؟
7. نظريه چند جهاني رو ميدونيد؟ آيا قبولش دارين؟ اگر آره، فكر ميكنيد تو اون يكي جهان مشغول چه كاري باشيد؟
8. ميگن هر شخصي حداقل يه همزاد داره. فرضا حقيقت داشته باشه:
الف) فكر ميكنيد همزاد شما همين الان تو كدوم كشور مشغول چه كاريه؟
ب) اگر همزادتون رو جايي ببينيدش، عكس العملتون چيه؟
9. قضيه مسخ شدن رو اكثر دين ها از جمله اسلام و مسيحيت قبول دارند و به طور غير مستقيم بهش اشاره كردند، هندي ها هم كه جزء باورهاي اصليشونه! اگر واقعيت داشته باشه و قرار باشه اين واقعه براي شما اتفاق بيوفته، دوست دارين به كي يا چي مبدل بشين؟
10. يه جمله مناجات ادبي تراويده از قلم خودتون لطف ميكنيد؟
پيشاپيش ممنون از وقتي كه قراره براي پاسخ به سؤالها بذارين. خيلي دوست داشتم اذيتتون كنم، اما مثل اينكه ديگه قسمت نيست. انشاء ا... تو تاپيك هاي ديگه از خجالتتون در بيام. چون اذيت هاي من از قانون پايستگي تبعيت ميكنند، نه به وجود ميان و نه از بين ميرن. تنها از تاپيكي به تاپيكي ديگر منقل ميشوند.:311: اين شاخه گل تقديم به شما:
http://www.delijannews.com/wp-conten...11/03/گل.jpg