آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست:46:
آریانا خیلی ماهه:)
مثل یه مادر دلسوز برای همه نگران میشه. امیدوارم زیاد از این نگرانی ها خودش رو اذیت نکنه :72:
ایشالا همیشه در تالار حضور داشته باشه تا به بچه ها روحیه بده و البته خودش هم روحیه بگیره.
.
.
الان آریانا دو روزه که نیومده.
امیدوارم که مشکل حادی توی زندگیش نباشه و به زودی بهمون سر بزنه.:72::72::72:
دوستان شماها لطف دارید.من ازهمه شماها ممنونم.
آقای ابراهیمی خیلی مبالغه کردید.بازم ازمحبت بی حد شما ممنون.
سلام
خانم داملا تاپیک در تالار خیلی عا لی است و مطا لب خیلی پر محتوا عا لی مفید است ایشان مشاوره در تالار بی نظیر و عا لی است صندلی داغ سر ی ششم صندلی داغ همکار من بوده با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
وجود آقای hamed65 درتالار چه تأثیری داشته است؟
دوستان 3 روز فرصت دارید تا درمورد تأثیرات مثبت ومنفی عضویت ایشون نظربدید.
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.:227:
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.:227:
به نظر من فوق العاده مهربونن . حس مي كنم خيلي به خدا نزديكن يا حداقل سعي مي كنن رابطه خوبي با خالق خودشون داشته باشن .
تاپيك يك آيه از قران بنويسيد رو كه راه انداختن اين فكرم تقويت شد .:72:
سلام
اقای حامد عزیز عضوی بسیار مفید در تا لار همدردی با متانت صبر و دقت نظر و تحلیلهایی دقیق و همچنین راهنمایی عا لی مدیران خوب تالار است خیلی مهربان با تجربه بادانش دلسو ز است مشاوره خیلی عا لی و بی نظیر است در تالار تاپیک محتوایی و پر محتوا ایجاد می کند مطا لب خیلی مفید در تالار است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مدیر خوب عا لی تالار است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
حامد عزیز عضوی فعال و پرکار با وجود دانشجو بودن ایشان.
پایبند به اعتقاداتش باوجود زندگی در غرب.
مشاوری و راهنمایی خیلی خوب :72:
برادرم هر کجا باشی خداوند همراه و نگهبان تو باشد.
آقای hamed 65
دوستی مهربان ، مدیری با لیاقت و منظم ، همراهی دلسوز و منطقی و همدلی پر تلاش و اهل
مطالع و تفکر هستند که بسیار در جهت پر بار نمودن تالار همدردی تلاش می کنند و به تالار نظم
و جهت خوبی داده اند!... زحمات ایشان و سایر مدیران مجموعه جای تقدیر و تشکر بسیار دارد!
ایشان نیز با جواب های علمی ، منطقی ، خدا پسندانه و دلسوزانه خود به مراجعین گره از مسائل
بسیاری از مراجعین گشوده اند و همواره با ایجاد تاپیک های متفاوت و خلاقانه چه در زمینه های
مذهبی و چه علمی و غیره فضای متفاوتی در تالار ایجاد نموده اند.
بنده به سهم خود از زحمات بی چشمداشت و مخلصانه ایشان سپاسگزاری می کنم و از
خداوند مهربان توفیق روز افزون برای خودشان و خانواده شان مسئلت دارم.
=========================
ببخشید اگه خیلی رسمی و اداری شد نوشته هام :)