الینای عزیز
خیلی کار به جائی بود که حبردار مون کردین(به شرطی که خوشحالی مارو هم نتونین به دانه نگین!!!!).
من از صمیم قلب برا دانه عزیز (یار قدیمی تالار) آرزوی خوشبختی وسعادت دارم. :104::104:
وبرا تک تک شما دوستان عزیز تالار:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
الینای عزیز
خیلی کار به جائی بود که حبردار مون کردین(به شرطی که خوشحالی مارو هم نتونین به دانه نگین!!!!).
من از صمیم قلب برا دانه عزیز (یار قدیمی تالار) آرزوی خوشبختی وسعادت دارم. :104::104:
وبرا تک تک شما دوستان عزیز تالار:72:
دوستان باز هم از ممفرد خبري نيست:325:......كي ميدونه در چه حاليه؟نگرانشم:303:
سلام شادی جون . :72:
چه خوب که آمدی . انشالله زندگی به کام و بر وفق مراد باشد نازنین .
غزاله به دلت بد راه نده .
انشالله مامفرد هر کجا که هست خوب و خوش و سرحال است و داره به کارهای عید و خانه تکانی اش می رسد . مثبت فکر کن . من مطمئنم مامفرد حالش خوبه و همه چیز بر وفق مراد است .
همان طور که دانه خوب است و مشغول مهیا کردن بساط عروسی و جشن است . می بینی اوضاع همه ی بچه ها خوبه .
سلام به همگی بخصوص دوستانی که بعد مدتها سری به تالار زدند
شاد و روزن عزیز
عزیزان وقتی میاین از حال و روز خودتون هم بهمون بگید خوشحالمون می کنید .
شاد عزیز شما خوبی ؟؟
روزن جان کوچولوتون چطوره ؟؟ حتماً خیلی شیرین شده ؟؟
امیدوارم همگی همیشه در پناه حق شاد و سالم باشید
سلام به همگی
ممنون از همه که نگران من هستین و معذرت میخوام اگه بی خبر رفتم
دلیلش این بود که باران وحشت ناک مریض شد و من مجبور شدم کارهامو ببرم تو خونه انجام بدم و دکتر مهد رو براش ممنوع کرده و منو مامانم شیفتی ازش مراقبت میکردیم تا بالاخره خوب شد
ولی مشکل اصلی زندگی من چیزیه که باید الان باهاش کنار بیامو رو پاهام وایسم وگرنه دیگه هیچ وقت نمی تونم این کارو بکنم
باید خودم از پسش بر بیام فقط برام دعا کنید من نمی خوام چیزی رو از دست بدم
اگه از تالار فاصله گرفتم برای اینه که با اوضاع روحی که دارم برای بقیه مفید نیستیم و مشکلم برای بقیه حتما عجیبه و باید خودم حلش کنم
بچه ها برام دعا کنید
راستی یادم رفت بگم عروس خانوم تالار دانه جان پیوندتان مبارک امیدوارم زندگی خوبی رو آغاز کنی:72::72::72:
یارب دل دوستان پر از غم نکنی
با تیر بلا قامت ما خم نکنی
ای چرخ تو را به قران سوگند
یک مو ز سر دوست ما کم نکنی
حال من که گرفته شماها رو نمیدونم .
انشاء الله شما همه شاد و سرزنده باشید.:323:
آقایbaby نیستند ، خانم دکتر نیستند و ...
سلام خانم دكتر چند وقتي توي تالار نيستند اقاي لرد حامد چند وقتي توي تالار نيستند
به نوبه خودم سلامی دارم خدمت تمامی دوستان عزیزم...هم تالاری ها و همکاران گرامی... امیدوارم که همیشه خوب و خوش باشید. :310:
خب خبرهای بسیار خوبی در چند روز اخیر در تالار شنیده می شود.. :227:
یکم: عروسی ""دانه"" عزیز ........ مبارک است :104:
دوم: سر زدن دوباره دوستان و سروران قدیمی تالار "شاد" و "روزن" گرامی.. که مارو بسیار خوشحال کردن.:43:
سوم: خبرهایی که mamfred عزیز از وضعیت خود دادند...برایشان دعا می کنیم. :323:
امیدوارم تمامی اعضاء مثل همیشه سلامت و شاداب باشن
سلام دوستان عزیزم من :72: :72:
اول به دانه عزیز تبریک می گم.. امیدوارم روزهای خوبی در انتظار ش باشه... :72:
دوم ، خیلی خوشحالم که دوباره توی جمع شما هستم... از لطفتون ممنونم..
این مدت هم مشغول ارائه پایانه نامه و دفاع از اون بودم هم برای ارشد می خوندم که امتحانش جمعه پیش برگزار شد..
دلم واقعا براتون تنگ شده بود :43:
روزن هم خیلی دوست داره بیاد منتها فقط وقتی میاد پیش من میتونه از کامپیوتر استفاده کنه، فکر کنم دیگه الان هم حسابش فعال شده باشه..
امیدوارم همه بچه ها چه اونهایی که هستن و چه اونهایی که نیستن در حال گذروندن لحظه هایی سرشار از عشق باشن...
:72: :72: :72:
خانم شاد خانم روزن به تالار برگشتند خيلي خوشحال هستم خانم روزن ارمان كوچولو حال خوب است خيلي شيرين شده خانم شاد و خانم روزن بهترين اعضا تالار هستند اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72::72: عروسي دانه خانم تبربك مي گويم دانه خانم اميدوارم خوشبخت بشويدعروسي مبارك
سلام
دوستان عزیز حال و احوالتون چطوره ؟
امیدوارم همه تون خوب و خوش و سلامت باشید و امروز و هر روز زندگی به کامتون باشه:43:
امروز رو که صد در صد همه خوشحالید انشاء الله :310:
چون هم آقا و سرورمون حجة بن الحسن (عج) بر تخت پادشاهی جهان نشستند و هم اینکه باعث و بانی کشتار بی رحمانه خیــــــــــــــلی از بند گان خدا به خواست و یاری خداوند و توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)دستگیر شد و انشاء الله به سزای اعمالش میرسه هم تو این دنیا و هم روز جزا ...خدا لعنت کنه عبدالمالک ریگی و همدستانش و کسانی که ساپورتش میکردن.
راستی من دلم واسه خواهرم گل مریم تنگ شده :302: کجایی گل مریم جان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام به دوستان عزیز همدردی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
امیدوارم که همگی خوب و شاد باشید...
منم به نوبه خودم عروسی پیشکسوت تالار خانم دانه عزیز رو بهشون تبریک می گم ...
شاد عزیزم خیلی خوشحالم که دوباره بازگشتید و به واقع جای خالی حضورتون برای من همیشه نمایان بود و خوشحالم که به سلامت باز گشتید...
مامفرد عزیز ان شا الله که این مشکل جدید هم به زودی با توکل به خدا و تلاش شما برطرف میشه ..دوست خوبم هر از گاهی بیا و خبری از حال و روز خودت بهمون بده ..خوشحال می شیم و از نگرانی در میایم..
ممنونم که دوستان از احوالات منم جویا شدند و باید بگم که خیالتون راحت باشه و همه چیز ( بزنم به تخته) با توکل به خدا عالی داره پیش میره و مشکلی نیست ..منم مدام درگیر خرید برای جشن عید و انجام ازمایشات وو .. هستم و همه چیز با کمک شما دوستان خوبم عالی داره پیش میره..
راستی فقط بگم دلم می خواست بودید و می دیدید من چندین بار دیگه در موقعیت های مشابه پارسال و حتی گاها پر اهمیت تر قرار گرفتم ولی بسیار خوب رفلکس دادم و بسیار تغییرات خودم را دارم حس می کنم و اینو مدیون تالار همدردی و همه دوستانم هستم..و من با یکسال تلاش در جهت برطرف کردن عیب ها حس می کنم که کم کم تبدیل به خانمی شدم که خیلی خوب واکنش میده و خوب شرایط رو مدیریت می کنه کاری که در روابطم پارسال بلد نبودم و از شما ها آموختم..
و تاکنون هردو ما صدها بار بیشتر از پارسال عاشق هستیم و گاهی با خودم فکر می کنم چقدر پارسال بچه بودم!!!
و اما امروز می اندیشم که خداوند در هر کاری حکمتی نهفته دارد و برای من و نامزدم http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...54d34771dc.gifحکمتش رشد و تغییر عیوب بود و رسیدم به مرحله ای که عاشق خود فرد باشیم با ویژگی هایش ..اینکه صبر را بیاموزیم و اینکه بدانیم ما می توانیم تنها باید بخواهیم و دستی بر زانو بزنیم و هیچ گاه فراموش نکنیم که برای رسیدن به هم چقدر سختی کشیدیم..
هردو ما از شما ممنونم..من اینکه توانستم قهقهه دلبندم را دوباره بشنوم ..مدیون همه کائنات اطرافم هستم..
باز هم زندگی ما چشم به دعاهای شما دارد تا کم کم به سرانجام غایی برسد..
برایتان بهترین ها را می خواهم و به شادی تک تک شما شادم..
سارا...:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8ddd8dc9a4.gif
از آقای لرد حامد خبری نیست؟ خیلی وقته چیزی ننوشته..
:72:
آقای لرد حامد قبلا گفتند دیگه نمیان تالار اما گاهی یه سر میزنن
سلام سلام من اومدم :227:
با آرمان خودم :46:
دلم واسه همتون تنگیده بودددددددددددددددد
:46: :46: :46: :46:
سلام روزن عزیزم .
قدم نورسیده مبارک .:72:
پسرکوچولوی ما چند وقتشه ؟!
یک کمی از شیرین زبانی ها و شیطنتهایش برای ما تعریف کن . مامان مهربان . :324:
روی ماهش را ببوس . :43:
هم خودت و هم آرمان خوش آمدی:72: .
آهای آرمان دلیر مرد خطه ی غرب ( اهواز ببین روزن اسم تو را روی پسرش گذاشته قهر را کنار بگذار تو هم به خاطر گل روی آرمان کوچولو بیا و به تالار برگرد .
سلام خانم روزن قدم نو رسيده مبارك خانم روزن و هم ارمان به تالار خوش امدي من خيلي خوشحال هستم:72::72::72::72:
خانم روزن چند وقت تالار نبودي جا در تالار خالي بود خانم روزن به تالار خوش امدي
آرمان الان 6 ماهشه. همه اش در حال خندیدنه مخصوصا اگه یه دختر ببینه :43: از حالا میدونه باید چی کار کنه :311:
باورتون نمیشه اگه توی اوج گریه باشه یه دختر ببینه سریع گریه اش قطع میشه و میخنده !!! البته فقط با من زیاد خوب نیست :302: اگه من و باباش با هم باشیم دیگه سراغی از من نمی گیره.
خیلی سیاست داره، به امید میگم این از حالا اینطوریه چطوری باید جمع اش کنیم؟ نمیدونم تا آخر عمرش میخواد نسبت به دخترها اینطوری بمونه؟؟ پسرم هیز از آب در اومد آنی جان چی کار کنم؟ :302:
چرا هیز؟!
برچسب بد به بچه ی ما نچسبان .
بچه باشعور است و در حال تمرین .
از الان تمرین می کنه که وقتی بزرگ شد مجبور نباشد کتاب " هر آنچه که مردان در مورد زنان می دانند " محمد صالح علا را هی ورق بزند و ببینه که هیچی در مورد زنان نمی داند و کتاب هم خالی خالی است و مطلبی برای مطالعه نداره .:311:
صورت نازنین و مثل برگ گلش را ببوس . من عاشق بچه های عمیق و با شعور هستم . :46:
[align=justify]سلام دوستان:72:
یه سلام بهاری، سرشار از تازگی و طراوت تقدیم به همه دوستان عزیزم در تالار همدردی:72:
چه اونهایی که افتخار آشناییشون رو داشتم، و چه اونهایی که در غیبت من به جمع ما پیوستند.
امیدوارم حال همتون خوب باشه و سرشار از زیبایی ها باشید.
از اونجایی که می دونم قلب های مهربونتون از شادی ها شاد می شن، خدمتتون عرض کنم که:
حال این عضو کوچک خانواده همدردی هم خوبه. و
گاهی اونقدر سبکم که دلم می خواد پنجره اتاقم رو باز کنم و تا قلب "نور" پرواز کنم.
طی این 4 ماهی که نبودم، بیش از آنچه انتظار و لیاقتش رو داشته باشم، نسبت بهم لطف داشتید، و من در پاسخ فقط می تونم بگم:
دوستتون دارم، خالصانه و صمیمانه.
و در این روزهای بهاری، براتون لحظاتی لبریز از "زنده" گی، درک، و شناخت آرزو می کنم. :72:
[/align]
سلام
امیدوارم که همگی خوب و خوش و سلامت باشین.
منم به نوبه خودم عروسی دانه عزیز رو بهشون تبریک می گم. امیدوارم که خوشبخت بشین.
و فقط ببخشید که یکم دیر شد.
و خیلی خوشحالم که shad عزیز و مهربان خوب و خوشن و به جمع دوستان باز گشتن
و همینطور شما روزن عزیز و گرامی و راستی قدم نو رسیده مبارک.
و همینطور خیلی خوشحالم که اقای محمد ابراهیمی گرامی دوباره به تالار باز گشتین
و فیلوسارا جان از بابت باز گشت شما نیز بسیار خوشحال و خرسندم، در این مدت جاتون بسیار خالی بود.
و همینطور بسیار خوشحالم که در بین جمع شما دوستان عزیز هستم.
راستی از جناب ارمان 26 خبر ندارین؟
:72::72::72:
سلام به همه گل های همدردی:72::
به به ..می بینم نزدیک عیده و اینجا اصلا بوی عید نمیده...بابا بجنبید بچه ها تالارو باید آویز ببندیم داره عید میشه....هوراااااااااااااااااااااا
جمع تالاری ها هم داره جمع جمع میشه ..پیشکسوت های تالار هم دارن میان..
شاد عزیز که دوست خوب همه ماست
و
خانم روزن که ان شا الله بیشتر باهاشون اشنا میشیم ولی ذکر خیرشون زیاد بوده....
ولی من خیلی خیلی خیلی خوشحالم که فیلو سارا http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...51bc3d31c6.gifعزیزم اومدند...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8551df71eb.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...c4bafe647c.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a98942ef81.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2e89432411.gif.....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...35ef0a5591.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...116065470f.gif
فیلو سارا جان خیلی جای خالیتون رو من حس می کردم :302:و وقتی صحبت هاتون در تاپیک مامفرد جان رو خواندم باز هم لذت بردم که دوست فهیمی چون شما دارم...
واقعا خوش آمدید و پیداست که با دست پر آمدید..
من فکر می کنم بچه ها امسال سال خیلی خوبی قراره بشه..خیلی خوب..خیلی خوب.........
هورا
به قول صبا جون: می دوستمتون..:43:
سلام به همه دوستان گل تالار
دراین هوای بسیار مطبوع بهاری ، برای همه عزیزان گل همدردی آرزوی سلامتی وشادکامی دارم.
چند روزیه که یکی از بستگان خیلی نزدیک BABY دچار بیماری سختی شده و یه عمل جراحی داشته ،از دوستان خوبم ملتمس دعا هستم تا بیماری ایشون پیشرفت نکنه. انشالله خبرهای خوب و خوشی از شما بشنوم.:72::72:
سلام دوستــــــــــــــــــان عزیز
احوالتون چطوره ؟
انشاء لله که همه خوب و خوش هستید:323:
اول بر ای بیماری که مدنظر آقای BABY هست دعا میکنیم که خداوند انشاء الله شفای عاجل بهشون عنایت کنه.
و بعد :
خوش آمدگویی به دوستان عزیز قدیمی .....
شادی بخش تالار ، خانم شاد:72: ..........و ........... فیلسوف تالار ، خانم فیلو سارا:72:
و...........روزن گرامی:72: و آقا پسرگلشون آقا آرمان :43:
روزن خانم وظیفه سختی بهتون محول شده با این گل پسر شیطون و دختر دوست ! حواستون باشه ها :305:
صبا جون ببخشید یادم رفت :316:
به خواهر عزیزمون خانم صبا2009 هم خوش آمد میگم.
خوش آمدی صبا جان:72:
در اين هواي نه چندان بهاري زنجان جاي همه شما خاليه....من اصلا از عيد خوشم نمياد چي كار كنم؟چرا من هميشه از عيد بدم ميومده؟خيلي بي ذوقم نه؟:311:
راستي من توي اين چند روز فهميدم كه شدت اعتيادم به تالار خيلي زياده.حالم خيلي بد بود دپرس شده بودم و با كسي حرف نميزدم واي چه قدر من تالار رو دوووووووووووووووووست دارم.......عااااااااشووووووو ووووووخشم(مترادف عاشقشم)
سلام به همگی:72:
امیدوارم همه در بهترین حال و احوال باشید.
فقط می تونم بگم:43: دوستتون دارم :43:و زییاترین و بهترین روزها رو واسه تک تک شما آرزومندم.:72:
توی این روزهای قشنگ که بوی بهار همه جا رو پر کرده و همه خواه ناخواه دارند به استقبال عید و بهار میروند از خدا میخوام دل همه دوستان هم تالاری شاد و بهاری باشه:43: و با شور و اشتیاق فراوان:227: همچنان که زمستان را به خوبی بدرقه میکنند به استقبال بهار بروند:323:
امیدوارم برای غزاله جان هم اتفاق خوبی در این روزها و ایام عید بیافته که هر سال عید براش بهترین خاطره رو به همراه داشته باشه که نظرش نسبت به عید عوض شه:46::72:
کسی نیست اینجا حال ما رو بپرسه شوخی کردم همه حالشون خوبه داتنگ بودم گفتم بیام این چند وقت سخت گرفتار کارهای وب لاگ بودم امیدوارم مورد قبول همه باشه ؟
چه روزهاي كسل كننده اي....كاش ميشد برم از سوپر ماركت محله چند كيلو "تنوع" يه كم هم "تفريح" بخرم...دلم يه تفريح اساسي ميخواد....
روزهاي نزديك عيد..تلاش عجيب مردم براي خريد اجناسی كه از انبار فروشگاه ها درومده....انگار قراره قحطي بشه....
البته که مصخره است
ولی چاره شما دسته منه یه کلیک روی لینک زیر یه انفجار و تنوع در روحیه شعر موزیک عکس اخر حال خودت که نویسنده اونجایی می دو نی چه خبره .
.
ولی در کل من باهات موافقم حق با تو منم این حالت بهم دست میده وقتی می بینم مردم انگار معلوم نیست گمشده دارم چی شده توی سرو کله هم می زنن خیابون ها رو شلوغ می کنن تا یه کفش بخرن خوراکی بخرن خوب از قبل بخرن نمیدونم نمی دونم چه استراتیجی تو ذهن مردم ما می گذره.هر چند که احساس کردم این بحث یه تاپیک جدا می خواد ولی بازم این حرف ها رو زدم یا پاک میشه یا منتقل میشه و یا .... تا بعد ..
سلام به همه ......
خوبید ؟؟؟؟؟
منم خوبم ...... دیگه آزاد شدم از درس و مقش !
چه خبرا ؟؟؟؟؟
خوش میگذره .....
ما رو نمی بینید خوشید ؟؟؟
آقا نقاب ؟ شما چطور !
کیوان عزیز که بعضی وقت ها حال ما رو می پرسید .... خدا خیرش بده :323:
بقیه عزیزان دل هم همین طور ....
دوستتان دارم :72::72::72:
آقای سنگ تراشان شما رو دوست ندارما ....... عاشقتونم ....:227::43::46::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
پنجشنبه رفتیم برا عیادت از اقوام که قبلا براتون گفته بودم ، ایشون یه دختر خانوم جوان هستند که متاسفانه سرطان گرفتن و یه عمل جراحی هم داشتن ، فعلا نمونه برداری کردن و ما امیدواریم که لطف خدا شامل حال بشه و این غده خوش خیم باشه و دیگه پیشرفت نداشته باشه.
در این ایام شادی و سرور که به استقبال از بهار طبیعت میریم ، دعا کنید که دل خانواده ایشون هم با شنیدن خبر سلامتیشون شاد بشه.
پیشاپیش از همه دوستان عزیزم سپاسگزارم :72:
BABY محترم
کاملا با خانواده و این دختر جوان احساس نزدیکی می کنم و هر لحظه از خدا طلب شفای ایشان را دارم . شفا ،شفا است به هر ترتیبی که خودش صلاح می داند.
این دخترخانم جوان است و جوانی و قوی بودن و با روحیه بودن برای مبارزه با سرطان فاکتورهای خوبی هستند .
خدا زیر چتر رحمت و بزرگواری و مهربانی خودش این نازنین را دارد و به بهترین و سهل ترین حالت مسیر راه بیماری تا نقاهت و شفا را برا ی ایشان و تمام بیماران هموار می کند .
خواهش می کنم از حال ایشان با خبرمان کنید .
آنی عزیز
ممنون از نظر لطفتون و دلگرمی که دادید.
ایشون چند سالیه که ازدواج کردن ، تو شهر مدیر همدردی ساکنند، چون خیلی بامن نزدیکن نمی دونستم چه جوری این چند ساعت رو که پیششون بودیم رو بگذرونم که احساساتی نشم و بغض نکنم. - همسرم هم همینطور بود.
باورتون نمیشه وقتی دیدیمش اینقدر با رو حیه خودش رو نشون داد که ذره ای به ما سخت نگذشت و من هم سعی کردم یه مقدار - زیاد- شوخی کنم و زمان خوبی رو با هم بودیم .
در راه بازگشت همسرم هم می گفت ما رفتیم که رو حیه بدیم ، از او روحیه گرفتیم (اما خدا از دلش خبر داره)
بعد که رفتیم حرم اینقدر گریه کردم که دلم آروم شد.
باز هم از دعای خیرتون مضایقه نکنید. دوستتون دارم.:72:
[align=justify]BABY محترم،
از مسئله ای که درگیرش هستید عمیقا متاثر شدم. و مثل سایر بچه های همدردی صمیمانه آرزوی بهبودی ایشون رو دارم.
اما در مواجهه با مسائل اینچنین، این جمله ایه که در ذهنم تکرار می شه:[/align]
اگر با من نبودش هیچ میلی...چرا جام مرا بشکست لیلی!!!
[align=justify]به امید روزی که خبر سلامتیشون رو به ما بدید. و به این امید که این شرایط زمینه ساز ایمان مستحکم تر ایشون به باورهاشون بشه.:72:[/align]
BABY محترم
شما و خانواده بزرگترین لطفی که می توانید به غیر از دعا ی خیر داشته باشید روحیه دادن از اعماق جان و دل خودتان است .
امروزه به واقع بیش از آنکه بیماری سرطان ترسناک و لاعلاج باشد این ذهن ماست که آن را مخوف معرفی می کند و در نتیجه ترس از مرگ و وحشت درد ناشی از روند بیماری و... را به مریض منتقل می کنیم .
امروزه سرطان به واقع قابل درمان است اما کافی است که بیمار و اطرافیان او این باور را داشته باشند که می توان بر بیماری غلبه کرد و فاتح میدان این مبارزه بود .
شاید بد نباشد بدانید که در آلمان پروفسوری ایرانی به نام پروفسور پاکدامن مخترع دستگاهی است که در دنیا سرو صدای عظیمی به راه انداخته . این دستگاه آب غنی شده از اکسیژن تولید می کند و کاربرد بسیار زیادی دارد از جمله در بیماری سرطان است . در حال حاضر از این دستگاه سه عدد در ایران موجود است اگر اشتباه نکنم . یکی در سازمان انرژی اتمی و دیگری در دانشگاه ملی ( شهید بهشتی ) و دیگری در منزل پدری پروفسور پاکدامن ...
فکر می کنم با تماس با دانشگاه بتوانید نحوه تهیه این آب را سوال بفرمائید .
یک درمان کم هزینه در کنار سایر درمانها ی پزشکی و کاملا بی خطر . خواهش می کنم این مطلب را پیگیری کنید . به یاد دارم که ما هم از این آب که در بطری توسط پروفسور پاکدامن به ما داده شد ، استفاده می کردیم و...
این مطلب را برای آشنایی بیشتر مطالعه بفرمائید و از همین طریق فکر می کنم بتوانید سرنخ را گرفته و به منبع بطری های آب برسید .
http://endocrine.ac.ir/Persian/Subject.aspx?sbid=5fadff9b-c16e-4e95-8b13-ed086a42ba8d
بهترین ها را برای این خانم جوان نازنین و خانواده شما از خدا خواستارم .
آنی عزیز
مرسی ، لینک مربوطه رو دیدم .... گفتید از این آب استفاده می کردید میشه بگید نتیجش چی بود؟ :72:
سلام بچه ها
من اومدم
تو این مدت اتفاق های زیادی تو تالار افتاد و من مجبور بودم فقط با سکوت و تشکر اظهار نظر بکنم
تولد بالهای صداقت نمی دونم بودم یا نه ،
تولد باران عزیز
تولد ناظم اعظم تالار اقای کیوان ،همه بچه ها میومدن و تبریک میگفتن و من ناراحت بودم که چرا نمی تونم بهشون تبریک بگم
پس الان به این سه تا دوست عزیزم تولدشون رو تبریک می گم
شاد عزیزم برگشت وای که چقدر خوشحال شدم از حضورش ،شاد همیشه (شاید خودش ندونه)به من با حضورش روحیه داده ،امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه
فیلو سارای عزیزم برگشتن که من مطمئن بودم برمی گردن و دوباره ما می تونیم از نظرات فیلسوفانه شون بهره مند بشیم ،امیدوارم با انرزی کامل برگشته باشن
روزن عزیز با ارمان کوچولوشون به جمع ما دوباره پیوستند
واینا یعنی اینکه جمع صمیمی ما دوباره میخواد کامل بشه
و اما موعود جان
زهرای عزیز امید وارم هر چه زود تر برگردی،وقتی مریض و کسل بودی نتونستم حالت رو بپرسم ولی باور کن همیشه برای سلامتیت دعا می کردم
امید وار بودم وقتی بر میگردم ارمان دیگه از ما دلخور نباشه و باهامون اشتی کنه ولی متاسفانه................
محمد ابراهیمی هم متاسفانه چند وقته نیست ،امیوارم هر چه زود تر تو جمع خودمون ببینیمش
اهان یادم رفت بگم
وای که چقدر برای گرد افرید خوشحال شدم حالش خوبه ،انشالله هر چه زودتر با عروس خانم تو جمع خودمون ببینیمش
وای که چقدر خوشحالم که دوباره تو جمعدوستان هستم
بقول صبا :می دوستمتون:46::46::72: