با سلام و احترام
شارژ شما اعمال گردید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام
شارژ شما اعمال گردید.
با تشکر
با سلام و احترام
آیادر یک ماه فقط یک بار امکانش هست که شارژ پرداخت کنیم و سوال خصوصی بپرسیم ؟
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
آیادر یک ماه فقط یک بار امکانش هست که شارژ پرداخت کنیم و سوال خصوصی بپرسیم ؟
سلام آقای مدیر ، خدا قوت . بابت انجمن آزاد به شما ایمیل ارسال کردم :72:
با سلام و احترام
بله اقدام شد
با تشکر
باسلام، ببخشید برای انجمن آزاد حق عضویت پرداخت کردم، تقریبا 4 روز پیش و به مدیریت سایت هم ایمیل زدم. لطفا فعال بفرمایید.
سلام آقای مدیر، ممنونم، خیر من دو نام کاربری ندارم.
سلام و عرض خدا قوت خدمت همه مسئولین همدردی
اگر امکانش هست تاپیک فرشته بی نشان را به جهت پست گذاری توسط همه کاربران باز کنید
ممنون
با سلام
اقدام شد لطفا تست فرمایید
سلام.بلد نیستم چطوری تو انجمن خصوصی تاپیک بزنم!از رو لینک رفتم یه تاپیکی باز کردم. نمیدونم درسته یا نه.
با سلام
بله درست هست. شما درانجمن خصوصی و تخصصی تاپیک باز کردید همانجا پاسخ شما ارسال می گردد.
سلام،عیدتون مبارک.
قرار بود پنج فروردین گزارش کار بدم.چطوری ارسال کنم؟؟
سلام جناب مدیر
چند روز پیش از طریق لینک تماس با ما برای شما ایمیلی ارسال کردم،لطفاچک کنید،ممنونم
با سلام و احترام
متاسفانه طی چند روز گذشته پیامی از شما واصل نشده است.
لطفا مجددا ارسال کنید.
همچنین می توانید از طریق لینک ارتباطی با ادمین کانال همدردی اقدام فرمایید:
آدرس ارتباط از طریق ا یتا:
https://eitaa.com/HAMDARDI_ADMIN
ممنونم جناب مدیر
از طریق ایتا پیامم رو مجدد ارسال کردم
با سلام و احترام
در چند روز اخیر پرداخت اشتراک آزاد داشتم،ممنون میشم پیگیری کنید.
با سلام و احترام
بله اقدام گردید.
جناب مدیر
یه مطلبی رو خیلی وقته می خوام در مورد همدردی بتون بگم .
همدردی 13 سال هست دارم باش کار می کنم و از زمان اینترنت دایل آپ با کامپیتورهای قدیمی تا اینترنت فیبر نوری با موبایل دارم ازش استفاده می کنم .
به نظرم خیلی وقته داره به تدریج جایگاه خودش رو از دست می ده . مخصوصا توی این شرایطی که تکنولوژی هر روز داره با شتاب جلو می ره .
چند تا نکته رو به ذهنم رسید خدمت تون بگم
1)رقابت توی سئو مشاوره خیلی خیلی کمتر از لوازم خانگی هست که تیم های سئو خیلی حرفه ای با بودجه های میلیاردی در اون فعالیت می کنند .
به نظرم باید روی سئو سایت همدردی کار زیادی انجام بشه . مقالات زیادی در وبلاگ باید فقط فقط با هدف سئو طراحی بشه و بعد که موضوع و کلمات کلیدی هر مقاله مشخص شد ، مقاله نوشته بشه .
مقالات نوشته شده باید لینک دهی مناسب به تایپیک های جذاب در مورد موضوع مقاله در سایت همدردی داشته باشند .
ضمنا وقتی یک نفر یک تایپیک رو در سایت می بینه ، باید آخر اون تایپیک موضوعات جذاب مشابه تایپیک بش پیشنهاد بشه تا زمان بیشتری رو در سایت بمونه و کمک کنه به بالا رفتن سئو همدردی .
علاوه بر لینک دهی داخلی ، لینک دهی خارجی هم خیلی مهم هست . سایت های زیادی برای لینک دهی خارجی وجود دارند که در اون مطالبی که موضوع اون و کلمات کلیدی اون با سئو توسط شما ساخته می شه باید قرار داده بشند و لینک به سایت همدردی داشته باشند .
از کیبورد چی برای گرفتن ایده برای سئو می تونید استفاده کنید و خوب علاوه بر شبکه های اجتماعی ، از سایت هایی مثله نیاز روز من برای لینک دهی خارجی استفاده کردم .
الان می تونید با سرچ مشاوره در گوگل ببیندید که جایگاه هزارم هم متاسفانه الان همدردی نداره و به نظرم حق این وبسایت اول هست .
یه سایت هایی مثله نی نی سایت که کار اصلی شون هم مشاوره نبوده ، نه تنها توی زمینه مشاوره ، در خیلی زمینه های دیگه هم تونستن ترافیک وحشتناکی رو جذب کنند و توی سئو اول باشند .مشاهده کار رقبا می تونه خیلی بتون ایده های جدید بده .
از هوش مصنوعی مثله گراک 3 یا چی پی تی 4 هم می تونید برای مقالات مربوط به سئو کمک بگیرد .
2)برای بحث سئو سایت ، یکی از موضوعات مهم داشتن پیج های جذاب هست . مثله داشتن پیج در اینستاگرام ، روبیکا ، یوتیوب و آپارت که همه ی این ها می تونن بازخورد خیلی خوبی داشته باشند و با لینک دهی از اونا به سایت تون اعتبارش توی گوگل هم افزایش پیدا می کنه و مخصوصا کاربرای زیادی از اینستاگرام می تونه سایت جذب بکنه . روبیکا و آپارت هم خیلی موثر هست و تا نتیجه کار باشون رو ندیدم خودم باور نمی کردم . ویدیوهای جذاب در زمینه مشاوره می تونه خیلی جذاب باشه و چون رقابت توش کم هست ، می تونه بسیار بسیار در جذب کاربر به سایت و افزایش سئو همدردی بتون کمک کنه . ایتا متاسفانه اصلا نمی تونه کمک زیادی به سایت بکنه و جامعه کاربری کمی داره . تلگرام هم همین طور به نظرم و خیلی ازش راضی نبودم .
3)طراحی وبسایت باید نهایتا هر 6 ماه عوض بشه و امروزی بشه و هزینه های زیادی هم داره . البته می دونم هزینه های زیادی داره . چیزی که در سئو گوگل و زمان ماندن کاربران در سایت خیلی تاثیر داره بهینه بودن سایت برای استفاده با گوشی هست . 13 سال پیش شاید 90 درصد کاربرا از طریق کامپیتور به سایت دسترسی داشتند ، اما الان بالای 90 درصد به صورت عادی از طریق گوشی به سایت متصل می شوند .پس باید سایت تون برای کار با گوشی بهینه باشه . به نظر شخصی خودم سایت شما از لحاظ بهینه بودن برای استفاده با گوشی صفر هست . باید سایت طوری طراحی بشه که فردی که دنبال یه موضوع خاصی می گرده راحت با گوشی بتونه مطلب مورد نظرش رو پیدا کنه ، از طرفی کسی که بخواد در مورد دغدغه خودش تایپیک بزنه راحت با گوشی این کار رو انجام بده .
4)تشویق اعضا به گذاشتن نظرات در تایپیک ها . افرادی که تایپیک می زنند در همدردی ، نیاز دارند علاوه بر بهره گیری از نظرات مدیران و مشاوران ، از نظرات افراد عادی هم بهره بگیرند . نباید وقتی کسی نظری می ده که کارشناسی هم نیست ، مشاورین بخوان طوری با فرد برخورد کنند که نظر دادن در تایپیک های همدردی فرد خسته بشه . مشاور می تونه نظرش رو بده و فرد مشاوره گیرنده هم مختار باشه به نظرم مشاور یا فرد معمولی که عضو همدردی هست گوش کنه . خودش می بینه که یک فرد عضو معمولی هست یا مدیر یک بخش همدردی یا مدیر کل همدری یا مشاور همدردی . همزمان با تشویق افراد عادی به نظرم دادن در تایپیک ها ، می شه هزینه ای رو برای اینکه مشاورین خبره در موضوعات مختلف و تایپیک های مختلف نظرشون رو بذارند در نظر گرفت که اینم هزینه بالایی هست . باید مدیران تحمل خیلی بیشتری برای شنیدن نظرات مخالف در وبسایت داشته باشند و تصمیم گیری رو به عهده فردی که داره نظرات رو بررسی می کنه بذارند . الان مثله 13 سال پیش نیست و جامعه بسیار بسیار بازتر از قبل هست .
5)با بالا رفتن ترافیک سایت و همین طور بالا رفتن کاربران سایت ، همدردی می تونه هزینه های بالای طراحی مدرن مستمر وبسایت و همین طور هزینه های مشاورین نخبه وبسایت رو پرداخت کنه .
در یک تایپیک بین چند پست در صفحه می تونه تبلیغات ریزی قرارداده بشه و از سایت های زیادی مثله یکتا نت می تونید سفارش برای تبلیعات بگیرید .
ضمنا عضویت ویژه و پولی در وبسایت می تونه بهتر تبلیغ بشه تا درآمد خوبی رو داشته باشه . مثله در زمان گذاشتن پست جدید ، دکمه ای کنار ارسال پاسخ ، برای عضویت تعبیه بشه و داخل کارد اون دکمه نوشته بشه (عضویت ویژه برای پاسخ سریع تر و پاسخ دهی متخصصان حرفه ای ). یا اینکه داخل یک تایپیک وقتی کسی کاربری خودش رو می بینه ، دکمه ای برای عضویت ویزه در کنار نام کاربری فرد تعبیه بشه و داخل کارد اون دکمه نوشته بشه (عضویت ویژه برای پیام خصوصی به اعضا و عدم نمایش تبلیغات) .
با عرض معذرت که این مطلب کاملا بی ربط رو در این تایپیک نوشتم و می دونم شما خودتون استاد هستید در زمینه این موارد .
می دونم همین الان هم از بیشتر از 99 درصد مشاورین جلوتر هستید ، اما به نظرم می تونه همدردی به نفر اول مشاوره اینترنتی در سطح کشور ارتفا پیدا کنه .
خواستم شخصی بتون پیام بدم و موفق نشدم و اینجا پیام دادم .
این پیام رو برای شما نوشتم و می تونید پاک کنید و می دونم بی ربط به موضوع هست .
یابت اینکه توی این 13 سال این محیط رو در همدردی ایجاد کردید که منم خیلی ازش استفاده کردم ازتون ممنونم . :72:
با سلام و احترام
تمام موارد شما را که دلسوزانه و با دید تخصصی به آن اشاره فرمودید به دقت مطالعه کردم.
حق باشماست و کاملا صحیح هست.
همدردی فعالیت خود را ازحدود سال 1380 با وبلاگ شروع کرد و به خاطر استقبال زیاد آن زمان که بسیار مطالب روانشناختی به زبان فارسی کم بود در سال 1386 اقدام به تاسیس سایت همدردی کردیم. و از بس مراجعان از طریق ایمیل سوال ارسال می کردند ما اقدام به تاسیس فروم یا تالار گفتگوی همدردی برای تعاملات کاربران با هم و با مشاوران ایجاد کردیم. در آن زمان هنوز گوشی هوشمند و شبکه های اجتماعی نبود و فروم ها و تالارها بسیار در تعامل کاربران و مدیران سایت موثر بودند. به طوری که در سالهای اول با سرچ مشاوره، سایت و تالار گفتگوی همدردی بالا می آمد.
اما در سالهای اخیر به خاطر دگردیسی اکثر کاربران از کامپیوتر به گوشی و شبکه های اجتماعی به مرور استقبال از فروم ها کم شد و اکنون فروم های کمی فعال هستند.
فروم ها ویبولتین هم که مستحضرید قدیمی هست و برنامه نویسی آن نیاز به متخصص کد نویس و برنامه نویس هست که هم به خاطر هزینه و هم به خاطر عدم روز آمدی مقرون به صرفه نیست.
لذا ما تصمیم گرفتیم ، به موازات تالار سایت همدردی که آن هم عمرش طولانی بود ، مجددا به روز کنیم و اکنون شما می توانید آن را به آدرس ذیل مشاهده فرمائید.
www.hamdardi.com
تمام نکاتی که شما فرموده اید و تخصصی هست ، انشاء الله سعی می کنیم در سایت همدردی به کار بگیریم.
متاسفانه هزینه های دلاری برای دامنه، هاست و ...، همچنین هزینه های ریالی بالا برای کارهای فنی و تخصصی سایت و همچنین هزینه مالی فراوان برای جلب مشاور آنقدر بالاست که ما را بسیار محدود می کند. اما با این وجود تا کنون چراغ سایت و تالار همدردی را روشن نگه داشته ایم. و بازخورد بسیار زیاد مراجعان و کاربران مشوق ما بوده و هست.
انشاء الله با تقویت سئو سایت همدردی ، و در کنارش بستر تعاملی تالار همدردی و کانال ایتا چهت ارتباط دو طرفه با کاربران با توجه به بضاعت مشاوره ای خودمان بتواند، برای کاربران مفید واقع شود.
باز هم به خاطر وقت و انرژی و دلسوزی که برای همدردی داشتید و نکات ارزشمندی فرمودید، تشکر و قدردانی ویژه کرده و در پیشبرد سایت همدردی به کار خواهیم گرفت.
:72::72::72: