-
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
بازم تبریک. :72::72:توی هر رشته ای هستی حتماً 310 عالیه. ایشالا مدارج بالاتر.:72::72:
بچه ها حال و احوال الان میترکه:) بریم یه تاپیک بزنیم آریکس کنکور قبول شده:311:
شایانا جونم قبولی ایشالا. جای من بودی چقدر ناراحت میشدی؟:D
-
-
شایانا نوشته:
نقل قول:
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
:163::163::163::163::163:
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟
:311:
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم:D )
-
نقل قول:
شایانا نوشته:
نقل قول:
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم )
فک کنم دختر مهربون بخایم اینجوری پیش بریم،تاپیک به صفحه صدش برسه:311:،هر دومونم از اینجا اخراج میکنن تو کنکور که شکست خوردیم اینجارو هم از دست بدیم خیلی بدبخت میشیم،ولی من دیگه حوصله خوندن ندارم:302:،یه کار واسم جور کن :D
برام دعا کنین:203:بد جوری حالم گرفته شد.
التماس دعا
-
مرسییییییییییییییییییی.چه عکس قشنگی.ممنونم سابینا
حامد ، خارپشت ، شایانا ، دختر مهربون بازم ازتون ممنونم.خیلی خوشحالم کردید.راستی شایانا من رتبه ی 1200 دیدم الان داره توی امیرکبیر درس می خونه.(تکمیل ظرفیت)
برات آرزوی بهترین ها رو دارم و ایشالا هرچی صلاحه اتفاق بیفته
:72::72::72:
-
سلام آقای آریکس
خوشحالم این خبر خوب رو میشنوم.
امروز نبودم واسه همین تبریکم دیر شده!
شما به بزرگی خودتون ببخشید!
امیدوارم درتمام مراحل زندگی موفق باشید.
-
تبريك به همه ي تلاشگران عزيز .
اريكس - شايانا - دختر مهربون و.....:104:
نتيجه هر چند كه خوشحال كننده هست اما نبايد خود را محدود به نتيجه بكنيم .
مهم ترين اصل اين است كه هدف داريد و پشتكار و جديت و اميد و....
و اگر جواب درست و باب ميل را دريافت نكرده ايد بايد ببينيد مشكل از كجاست تا آن ايرادات و كم كاري ها تكرار نشود .
در هر حال به همگي تبريك مي گم . مهم اين است كه در اين لحظه و در جايي كه ايستاده ايد از خودتون رضايت داشته باشيدو براي فردا هاي دور و نزديك برنامه ريزي و هدف.
آريكس يك تبريك ويژه براي تو كه رتبه ات خيلي عاليه . انشالله كه هميشه موفق باشي .
شايانا خانم گل تو هم قبولي مطمئن باش .
-
آریکس عزیز:
من هم به شما تبریک می گم.
امیدوارم این موفقیت رو انتهای راه ندونید.
شاد باشید :72:
-
سلام آقای آریکس :72:
تبریک من رو هم بپذیرید. برایتون آرزوی موفقیت در همه مراحل زندگی می کنم.
رتبه منم شده هزار و خیلی خورده ای. نمی دونم اصلا شانسی هست یا نه ولی تا آخرین فرد دو سه تا هزار و خورده ای فاصله دارم. راستی از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
شایانا جون غصه نخور، هر جفتمون قبولیم. اصلا قراره اول از هزار و خورده ای ها انتخاب کنن و هرچی اون خورده ای بیشتر باشه، اولتر قبول میشی. :227:
منو ببین چه خودمو قاطیه جوونها کردم...... :305:
-
نقل قول:
از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
دفتر چه انتخاب رشته رو باید ببینید. کل ظرفیت های رشته خودتون رو در تمام دانشگاه ها(سراسری، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و.... ) یکی یکی با هم جمع بزنید. اگر رتبه اتون خیلی باهاش فاصله نداشته باشه قبول می شید.
موفق باشید.
-
البته فکر می کنم به دانشگاه انتخابی و هم اینکه چه رتبه هایی متقاضی اون دانشگاه هستند هم ارتباط داشته باشه.
-
شما گمونم پنجاه تا انتخاب دارید. این پنجاه تا رو باید سه قمست کنید. یک سوم اول جاهای خوب بالاتر از رتبه تون. ینی اونایی که معمولا رتبه های بالاتر از شما رو می گیرن( که اگه یه وقت خالی مونده بود به شما برسه). قسمت دوم جاهایی هم سطح با رتبه خودتون که کم و بیش مطمئنید اونجا ها رو میارید. قسمت سوم جاهای پایین تر که خیالتون رو از لحاظ قبولی راحت می کنه.
اما اگه رتبه کسی لب مرز قبولی یا حتی خارج از اون باشه وضع فرق می کنه. باید همون کاری که گفتم رو اول انجام بدید ببینید اصلا رتبه شما کجای ظرفیت هاست، بعد با توجه به رتبه و شرایط خودتون انتخاب کنید.
-
سلام
ممنونم انی بزرگوار :46: طوری گفتین مطمئن باش قبولی،که یک ان خودمو تو لیست پذیرفته شده ها احساس کردم :310:
بلو اسکای عزیز همین خورده ای لعنتی کارو واسمون سخت کرده دیگه،من یه درسمو منفی یک درصد زدم همون کلی رتبمو اونوری کرده والا شاید سه رقمی میاوردم:D ایشالله جفتمون قبولیم :46:
من این دو روز انقدر حرفای ضدو نقیض از دوستام شنیدم که نمیدونم کدومو باور کنم یکی از دوستام که ارشده میگف احتمال قبولیت کمه،دوتای دیگه که باز ارشدن میگفتن شبانه که حتما قبولی روزانه هم امید هست،توکلت الی الله:323:
راستی یک عدد خانوم به اسم یاسا دوست خوبم :322:که اونم این روزا سخت دنبال یافتن کار هست و به دعاهای شما در راه پر مشقت کاریابی در این اوضاع وانفسای بیکاری محتاجه(خودمم نفهمیدم چی گفتم:33:)ازم خواست بیام اینجا به اریکس تبریک بگم :72:
و هم اینکه نتایج ارشد مسلمان و شیدا حاتمی رو بپرسم،منکه خبر نداشتم شما هم کنکور دادین منم خیلی دلم میخاد بدونم جزءگروه اریکس هستین یا گروه شایانا و بلو و دخترمهربون؟البته ایشالله جزء گروه اریکس باشین که قبولیتون تضمین شده باشه.
جواب بدین حتما من و یاسا منتظریم.
-
جناب آقای کامران خان 2007 آفتابی شدید
شما کجا اینجا کجا
فکر کنم راه گم کردی
جای پست هایت توی تالار خیلی خالی است
دم گرم همه بچه های جدید و تازه وارد که الحق و الانصاف هیچی کم نگذاشتند
چه توی مشاوره دادن ها چه توی صندلی داغ و چه توی هم حسی و همدردی در لحظات غم و شادی با دیگران
خدا قوت و یه خسته نباشید مخصوص واسه همتون
====
یادی هم کنم توی این شب خجسته ( شب ولادت بانوی دوعالم و مهربون همه ، که هرگاه به دامنش رفتم مرا در آغوش گرمش پذیرفت ) از دوستان قدیمی که باهاشون همراه بودم و جای خودشون و پست هاشون توی تالار واقعا خالی هست
شاد عزیزم
روزن
موعود
سارا بانو
نقاب
فیلو سارا
مامفرد ( خیلی دلم برات تنگ شده)
باران68
کیوان
ستاره
دلداه
امید
گل مریم ( که آسه میاد و آسه میره)
غزاله ( هرچند خیلی سرسنگین شده)
امریم نازنین (دلم برای تو هم تنگه)
بلوم ( عزیز جان کجایی؟)
شیرین جون ( خانم تو هم خیلی وقته نیستی ها)
صبا ( تو کجایی؟ چه حال چه خبر)
محمدصالح (شوکان گرامی)
آتنا
و همه اونهایی که الان ذهنم یاری نمی کند
-
سلام،
نمی دونم این "در دسترس نبودن سایت" راهکاریست جدید برای ترک اعتیاد یا نه! :)
ولی من 2 روز بود که با دستانی لرزان و تنی پر از درد مدام صفحه را refresh می کردم تا اینکه بالاخره همدردی اومد.
آخــــــــــــیــــــــش!
دوستان زود باشید، پستهای جدید بنویسید! تاپیک بزنید! همدردیِ خونم اومده پایین! محتاجتونم! :311:
اشک من رنگ شفق یافت ز بی مهری یار (همدردی) ...! :)
-
لطفا قبل بسته شدن تالار به دلیل تعمیرات اطلاع رسانی کنید که ما اینگونه چشمهای همایونیمان به در نخشکد :160:
از شوخی گذشته حالا مهمتر از ما کسانی هستند که تاپیک زده اند و یا به روز کرده اند و هی منتظر جوابند، اگر یک روز قبل اطلاع رسانی شود بهتر است
-
حامد جان شما که sql error را می دیدی session کاربرها توی دیتابیس ذخیره می شه حالا به هر دلیلی این table مربوط به session ها به هم ریخته بود و duplicate key داشت و ... نتیجه این که کاربر نمی تونست لاگ این کنه. خوب این ربطی به مدیر محترم تالار نداشت و دست مدیر محترم هم نبود که اطلاع رسانی کند.
به هر حال تمرین خوبی بود برای رفع اعتیاد! از این روش استقبال می شود! :311:
-
بله، من هم متوجه شدم که تقصیر مدیر عزیز نیست و امکان اطلاع رسانی نبوده.
من در طی این مدت به صفحه اصلی همدردی (hamdardi.com) سر نزدم.
از آنجا که مشکلات تالار و Database ربطی به صفحه اصلی ندارد، می توان آنجا اطلاع رسانی کرد که سایت مجدداً از کی در دسترس خواهد بود (یک ساعت، یک روز، یک هفته، ...).
خلاصه ما از مدیر همدردی گله ای نداریم :)
-
با سلام
بنده از همه اعضاء محترم تالار همدردی و میهمانان گرامی عذر می خواهم.
مورد اخیر مشکلی بود که به خاطر مشکل در سرور ایجاد شد و غیر منتظره بود. بنده پیگیری می کنم که انشاء الله مشکلات مشابه به حداقل برسد.
از صبوری همه شما بزرگواران کمال تشکر را دارم.
-
امان از درد خماری !
همه عمر برندارم ، سر از اين خمار مستي
که يه لحظه من نبودم ، تو در تالارو بستي
تو نه مثل آفتابي ، که حضور و غيبت افتد
دگران روند و آيند ، و تو همچنان که هستي
چه حکايت از فراقت ، که نداشتم وليکن
تو چو روي باز کردي ، در ماجرا ببستي
نظري به دوستان کن ، که هزار بار از آن به
که تحيتي نويسي ، و هديتي فرستي
دل دردمند ما را ، که اسير توست يارا
به وصال مرهمي نه ، چو به انتظار خستي
نه عجب که قلب دشمن ، شکني به روز جولان
تو که قلب دوستان را ، به مفارقت شکستي
برو اي مدير دانا ، به خداي بخش ما را
تو و زهد و پارسايي ، من و عاشقي و مستي
دل هوشمند بايد ، که به دلبري سپاري
که چو قبله ايت باشد ، به از آن که خود پرستي
گله از فراق ياران ، و جفاي روزگاران ،
نه طريق توست 888 ، کم خويش گير و رستي
سلام به تمام عزیزانم توی این تالار:72::72:
امروز صبح وقتی بعد از 2 روز تونستم وارد تالار بشم تازه فهمیدم چقدر اینجا رو دوست دارم...چقدر آدمهای اینجا رو دوست دارم...چقدر بودن در اینجا رو دوست دارم...
خوشبختانه بخاطر شغلم من نمیتونم معتاد به نت بشم اما این دو روزی که تالار مشکل داشت همه تو خونه فهمیدن من یه چیزیم هست!!و عجیب اینکه رکورد گشتن توی نت رو شکستم!!بیشتر از 8،9 ساعت توی اینترنت میگشتم ولی هیچ جا همدردی نمیشد برام!!
خلاصه اینکه دوستتون دارم...
شایانا جانم از کنکور ارشدم پرسیده بودی خانومی.باورت میشه همین الان چک کردم؟یه پروژه خیلی سنگین برداشتم و شدیدا گرفتارم.و نتیجه این بود که فکر نمیکنم با این رتبه ای که آوردم قبول شم!!رتبه 200 توی رشته من جایی نداره!!
اما ناراحت نیستم چون کار میکردم و وقت درس خوندن نداشتم اصلا:)منم اومدم توی دسته شما:)
بازم میخوام بگم دوستتون دارم...همتون رو:72:
-
سلام دوستای گلم:46:
امیدوارم حال همتون خوب باشه
برام دعا کنید هر چه زودتر حالم خوب شه خیلی در شرایط بدی هستم
همتونو دوست دارم:43:
پردیس
-
سلام پردیس عزیزم :72:
چی شده خانمی؟ چرا حالت بده؟ بابت ویار دوران بارداریه یا چیز دیگه؟
اگه ویاره با دکترت مشورت کن. اگه لازم بدونه بهت دارو می ده تا کنترل شه.
به من یه خانم ماما گفتن که زنجبیل تو غذاهات بریز و سیرابی بخور.
برات دعا می کنم که خوب شی. (ولی تا هفته 16 باید تحملت رو بالا ببری) :46:
-
سلام به همه من امروز این تالار رو دیدم اگه اجازه بدین منم به جمعتون اضافه بشم
-
سلام دوستای عزیز. خوبین؟
میگم که یه چند وقتیه سرافراز و شب بارونی رو نمیبینم توی تالار. یا نمیان یا بی سر و صدا میان و میرن.
آریکس هم همینطور. آویژه هم همینطور...
کلاً یه چند وقتیه بچه ها رو زیاد نمیبینم توی تالار. البته من خودم هم چند وقت نبودم. شاید به خاطر اینه:311:
امیدوارم دوستای عزیزی که نمیان تالار و میان تالار، هر جا که هستن سالم و شاد باشن:72::72:
راستی دوست خوبمون دیوید، هم پر رنگ شده هم یه خبر خیلی خوب بهمون داده.
لطفا تشریف ببرید اینجا رو ببینید: http://www.hamdardi.net/post-150403.html#pid150403
من خیلی خوشحال شدم که بعد از اون همه افکار اذیت کننده و روزایی که به خودش تلخ کرده بود، به این روزای خوب و شیرین رسیده.
من خیلی خیلی بهش تبریک میگم.:72::72:
آقای علیرضا59 من به نوبه ی خودم ورود شما رو تبریک میگم.:72::72:
امیدوارم حضورتون توی تالار، تا همیشه، برای خودتون و بچه های اینجا مفید باشه.:72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza59
سلام به همه من امروز این تالار رو دیدم اگه اجازه بدین منم به جمعتون اضافه بشم
خوش آمدید
امیدوارم سرای همدردی مورد پسند و بهره گیری مفید برای شما باشه .
.
-
گفتی کی می ری خونه خودت؟ من این آخر هفته تهرانم
خصوصا اینکه مو طلایی هم امتحانش تموم شده
یه یه هفته ای میام خونه مامان جان بخوریم ، بخوابیم ... به شوشو محترم گفتم این آخر هفته یا ما بریم تهران یا زنگ میزنم بر و بچ بریزن اینجا
میگه برو بچ کین دیگه؟
میگم هیشکی
رهایی و دخترش ، باران68 و دخترخاله هاش با خاله هیتر ، فرشته ، سارا بانو ، موعود
یه خرده همچین نگا نگا می کنه اینگار شوخی دارم باهاش
خلاصه که اگه من نیومدم زحمت بکش سوار انوبوس شو ویا اینجا ... خودم میام دنبالت
این سه چهار روز تعطیلی میشینیم میزگرد می گیریم خونه ما خفن
[/align]
من دیدمت سک سک
-
ببخشید من یه سوال برام پیش اومد
بالهای صداقت عزیز موطلایی دختر شماست؟؟
:72::72::72:
-
دختر ِ بالهای صداقت!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
آقای خارپشت محترم ، مو طلایی دختر مامان و باباش هست
===
سارا بدو بدو اومدی تشکر زدی رفتی ها
ای ناقلا:72::43:
اونهایی که آسه میان آسه میرین مثلا مخفی هستین می دونید میشه شما ها رو دید؟:311:
-
سلام دوستاي عزيزتر از گل من... يه چند وقت نتونستم درست و حسابي بهتون سر بزنم دلم براي همتون تنگ شده بود..:46: صندلي داغ هم هي تند و تند جلو رفت ما از غافله عقب مونديم.:302:
راستش شلوغي سرم بخاطر اين بود كه دنبال خونه مي گشتم. الحمدلله تونستم يه خونه كوچولوموچولو بخرم. دعا كنيد خونه پر خير و بركتي باشه و بتونم به موقع قرض هامو بدم:300:
دوستتون دارم:72:
-
به به سرافراز خانومممم چه عجب!!!!
خونه نو مبارک.ایشاله به سلامتی!
تا باشه ازاین شلوغی ها.
آرزو می کنم نوه ونتیجه هاتو تو خونه خودت ببینی![size=large]
اینم کادو خونه جدید
[img]http://vb.niksalehi.com/abzi/images/background.jpg[/img]
-
سلام و شب بخیر به همه دوستان همدردی.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...eec0f6cd48.gif...
خب می بینم که حسابی همه سرحال هستند و آزمون هاشون قبول شدن با رتبه های خوب و از همین جا به همه تبریک می گم..و همین طور سرافراز عزیزم بابت خونه نو..ان شا الله که از در و دیوارش خوبی و سلامتی بباره ...
آزمون دکترا هم که جوابش اومده ببینیم دوستان چکار کردند .تسوکه خان چی شد؟بیا شیرینی بده ....
بالهای صداقت عزیزم ممنونم از اینکه منو رویت کردی!!!!:311:
منم مسافرت عالی رفتم جات خالی آنقدر عالی بود که دلمون نمی خواست برگردیم..الانم اینترنتم از این داغون های دینگ دینگیه و سرعتش افتضاح ..ولی دلم برای بچه ها تنگ شده بود ...اینه که زودتر اومدم ...
خب چه خبرا؟
این 1-2 هفته ای که ما نبودیم چه خبرا شد؟
بی بی خوبه؟
همه دوستان ....خوبید ..خوشید؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...6739a36434.gif
-
سلام دوستان گلم
شب و روز همگی بخیر
برام خیلی دعا کنید. حال روحی ام اصلا خوب نیست. مساله جدیدی نیست ولی احساس می کنم خیلی کم اوردم.
محتاج دعای همتون هستم
-
سلام مامان blue sky عزيز! نبينيم ناراحت و ابري باشي! :46: قرص هاي آهن رو حتما بخور... ني ني الان نياز به تغذيه داره. شايد سطح ويتامين هاي بدنت اومده پايين خانمي... نگران نباش انشاءالله طوري نيست. يكي دو روز ديگه خوب خوب مي شي...:310:
-
درقید غمم خاطرآزادکجایی | *** | تنگ است دلم قوت فریادکجایی
|
باآنکه زمانیست زمایادنکردی | *** | ای آنکه نرفتی دمی ازیادکجایی |
|
دخترمهربون،شب بارونی وشایانای عزیز
دوستای خوبم ،دلم براتون تنگ شده،چرادیگه نمیایید؟
اگه شارژکابری منو دقت کنید 4روز بیشتر نمونده
واگه شما نخوایید دوباره بیایید تالار، منم دیگه شارژش
نمی کنم.(تهدید):300:
-
سلام دوستای خوب هم تالاریم،:72:
امیدوارم همتون خوب باشید.:72:
آریانای عزیز.
ممنونم که یاد من بودی.
منم این چند روز خیلی دلم برای تالار تنگ شد. هزار بار بیشتر. اما دوستم ازم قول گرفته بود نیام تا درسام رو بخونم. منم صبر کردم تا این چند روز بگذره.
امتحانام هنوز تموم نشده . 5 تیر هم یه امتحان خیلی سخت دارم. اونوقت تموم میشه.
ایشالا هر کی این روزا امتحان داره، بتونه خوب از پس همش بر بیاد. برای منم دعا کنید.
شب بارونی هم گفته بود که امتحان داره. فکر کنم اونم هنوز درگیر امتحاناشه.
اما شایانا رو نمیدونم چرا نیومده!!
سخته ولی تا 5 تیر نمیام.:302:
-
یه روزی با هزارویک امید اومدم همدردی
کلی درد داشتم وکلی دلم تنگ بود.
به چیزی که می خواستم رسیدم.زندگی وآرامش دوبارمو بعدازخدا مدیون شما دوستای خوبم هستم.(مکررگفتم)
ولی حالا بازم دلم گرفته!
بغض گلوم رو فشارمیده!
خداحافظی چقدرسخته!
ایندفعه نه اززمونه واعمال خودم بلکه از تالار وهمدرداش.
بازم خدامو شکر می کنم به خاطر آشنایی با دوستایی مثل شما:
فرشته مهربان،بالهای صداقت،شیداحاتمی،سابینا،دخ ترمهربون،شایانا،بلواسکای، شب بارونی،سرافراز،فرانک1389،سا رابانو،پردیس81،سبکتکین وآنی عزیز
حامد65،خارپشت،فرهنگ27،آریکس ،محمدابراهیمی
همتون رو دوست دارم وبه خدای بزرگ می سپارم.
-
آریانای عزیز
ایشالله همیشه پاینده باشی.
حالا چرا اینقد رمانتیک :302:
فکرما اقایون رو نمی کنی که مهمترین جشن رو داریم ، حالا باید اشکمون رو خشک کنیم، قابل توجه همگی به چه زبونی بگیم که روز مرده ، روز پدره بابا یه تبریکی یه واکنشی ، یه جورابی و...:311:
خدا نکنه هیچوقت بغض گلوت رو فشار بده ، اونم برا یه همچین موضوعاتی . اصلا موضوعی برات پیش نیاد که اینقدرمتاثرت کنه.
بازم بیا ، حتی اگه شده خیلی کم.
حضور غزاله عزیز رو هم پس از دوری طولانیش خیر مقدم میگم :104:
-
خوشا به سعادت آنان كه در اين مراسم دست بوسي پدر مي روند . قدر اين لحظه ها و اين ايام را بدانيد روزي مي رسد كه متفاوت با اين جماعت مي شويد و به جماعتي ديگر مي پيونديد .
نمي دانيد كجا بايد برويد !
هر چند حضورش را احساس مي كنيد اما در آغوش گرفتن و سر بر شانه گذاشتن و حرف زدن و شنيدنش و نگاه كردنش ................نيست . نوعي ديگر است . نوعي ديگر ......
روز پدر بر همه ي باباهاي نازنين مبارك .
روز مرد بر همه ي مردان محترم مبارك .
باباي خوب و عزيزم
اسم تو رو
رو برگ گل مي نويسم
-
آریانا جان،آدم با حرف دو نفر که نباید بهم بریزه.تو تصمیمت تجدید نظر کن.