به نام خدا
بسیار متشکرم که برای این حقیر دعا میکنید و به فکر این برادر کوچیک خودتون هستید
البته یه جمله ای اون بالا بود که نوشته بود : بسیار فکر کردن به سختی های گذشته ، بردگی می آورد .
من هم قبول دارم که باید تشریف ببریم مشاوره و مسائل رو اونجا بگیم و احتمال قوی هم همینطور خواهد شد اما نکته قابل تامل این هست که باید دید خانم بنده چطور برخورد میکنه ؟! توی این یک سال چه تغیراتی ایشون داشته و چه چیزی از اینده میخواد .
من اینجا نوشتم برای اینکه خودم رو نجات بدم از تصمیمات غلط و هنوز هم حاضرم اگر خانم بنده تمایل به ادامه زندگی نشون بده دوباره به زندگی ادامه بدم و البته با حفظ حق و حقوق خودم و حق و حقوق ایشون رو هم برقرار کنم و به زندگی مرده ای چون این زندگی جانی تازه بدم .
ولیکن این شرطش اینه که طرف مقابل هم سرش به سنگ خورده باشه و قصدش زندگی کردن باشه نه اینکه با اجرا گذاشتن نفقه و مهریه بخواد حال من رو بیشتر بگیره و انتقام بگیره برای چیزی که وجود نداشته .
روز چهارشنبه جلسه الزام به تمکین خانم هست و باید دید توی اون جلسه چه میگذره و البته فکر میکنم تکلیف رو روشن کنه که خانم تمایل به بازگشت داره یا نداره .
از تمامی دوستان هم ممنونم . مطمئن باشید که من شخصی نیستم که بتونم با دروغ یک عمر زندگی کنم و تازه برم اون دنیا توی اخرت رودرروی خالق خودم بگم دروغ گفتم برای همین سعی کردم چیزی که یادم نمیاد رو حتی اگه به ضرر خودم هست نگم و میدونم که خیلی بچگی کردم و خیلی اشتباهات داشتم و عین این فیلم ها سرخود خواستم مدیریت کنم درحالی که هر چیزی قانون و راه و روش خودش رو داره و نباید تکی برای مسائل تصمیم میگرفتم .
درس بزرگی بود که برای هر کاری با اهل فن مشورت کنم و تصمیم بگیرم .
باز هم از محبت شما ممنون و لطفا به سئوالم جواب بدین . متشکرم .
یه سئوال در مورد جلسه تمکین دارم که چه چیزهایی پرسیده میشه و چه چیزهایی گفته میشه ، اصلا چی هست و در چه صورتی حق تمکین رو به مرد نمیدن و رای به نفع زن صادر میشه ؟
خدانگهدار