RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
با تشکر از بالهای صداقت و arix که موارد مذکور را گزارش کردند، از طریق پشتیبانی فنی تالار پیگیری کرده و نتیجه را اعلام می کنم.
بالهای صداقت و arix گرامی مواردی که مطرح نمودید اکنون حل شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
با سلام
با درخواست شما مبنی بر تخفیف 50 درصدی حق عضویت در انجمن آزاد، به عنون عیدی ( <strike>چهارم نه </strike> )، عیدی پنجم موافقت شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
فکر می کنم در صورتی که از نظر فنی مقدور باشه، بد نباشه که معیارهای رتبه دهی و امتیاز دهی افراد بر واحد تعداد ارسالهاشون اعلام بشه.
با سلام
با تشکر از اعضاء محترمی که با پیشنهادات خود در راستای ارتقاء کیفی تالار همدردی مساعدت می کنند، بدینوسیله اعلام می شود در قسمت آمار تالار که در پایین صفحه اول تالار قرار دارد، آمار بیشترین رتبه ها و آمار بیشترین دانلودها گنجانده شد.
سلام:
ممنونم مدیر محترم..عالی شد ..من که رفتم عیدی هامو بگیرم!!!:310:!!!
مدیر جان حالا که شما آنقدر مهربونید من یک چیز دیگه هم بگم؟؟؟
ضمن تشکر از طراح سازنده سربرگ کنونی ولی سربرگ قبلی که طراحش یاسا بود خیلی بیشتر انرژی مثبت داشت و بوی عید می داد به نظر من این سربرگ خیلی بی روحه و آدم رو کسل می کنه..البته ببخشیدا من فقط هدفم شادی و نشاطه و سلیقه شخصی ام رو گفتم هرجور خودتان صلاح می دانید...:316:
با سلام
سربرگ ها انشاء الله نوبه ای عوض می شود.
ماشاءالله شما زیر این سربرگ اینقدر هیجان در تالار وارد می کنید که کسی اصلا سربرگ رو نمی بینه:311:
با سلام خدمت اقاي مدير :72:
سال نوتون هم مبارك :72:
ببخشيد من شارژم تموم شده بود اصلا هم شارژ نكردم اما نميدونم چرا دوباره پررنگ شدم. :310:
شايد اشتباه شده باشه.
خيلي ممنون
سلام،
یک سوالی داشتم.
چرا اسم بعضی از کاربران قهوه ای رنگ هست؟
البته منظورم کارشناسان نیستند.
دو کاربر معمولی دیدم که قهوه ای بودند.
همینطوری برایم جالب شد که آیا این تفاوت رنگ معنی خاصی دارد؟ :)
با تشکر
Hamed65 گرامی
اعضائی که رنگ نامشون قهوه ای است ، حق عضویت انجمن آزاد را پرداخته اند . به عبارتی رنگ عضویت در انجمن آزاد رنگ قهوه ای هست .
این دوستان از تخفیف عیدانه مدیر ، بهره برده اند و برای انجمن آزاد شارژ کرده اند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
1 -
دسترسي مشاهده و ارسال پست و تاپيك در انجمن آزاد فقط براي اعضايي امكان پذير هست كه قبلا فرم حق عضويت را پر كرده و هزينه دسترسي به انجمن آزاد را پرداخت كرده باشند.
5 - کسانی که به انجمن آزاد دسترسی دارند به سایر انجمن های همدردی هم دسترسی دارند. اما اعضایی که اکنون به انجمن های همدردی دسترسی دارند به این انجمن وقتی دسترسی پیدا می کنند که حق عضویت خاص این انجمن را بپردازند.
با وجود اینکه مدت زمان 20 دقیقه ای در ارسال پست ها رعایت میشه تا دو پست مجزا ارسال بشه اما به انتهای پست قبلی اضافه می شود و هنگامی که قصد اصلاح آن را داریم پیام می دهد فرصت 20 دقیقه شما به پایان رسیده است