سفر به خير برادر سورنا
دوستت داشتيم و داريم و خواهيم داشت . موفق باشي
نمایش نسخه قابل چاپ
سفر به خير برادر سورنا
دوستت داشتيم و داريم و خواهيم داشت . موفق باشي
امیدوارم سورنای عزیز، هر جای این زمین خاکی که هست، با دلی پر از امید لحظه ها رو بگذرونه.. من واقعا به ایشون مدیون هستم..
امیدوارم خدای بزرگ در تمام لحظه ها این بنده خوبش رو در آغوش بگیره...
:72:
سلام
اینکه از حالشون خبردار شدیم خوب بود .اما اینکه می خوان ما رو ترک کنن بد .......ولی چون این خواسته و آرزوی ایشون بوده ، الحمدالله که خداوند مقدمات سفرشون رو فراهم کرده و راهی هستن .ولی من نمی دونستم که می خوان برتن خارج از کشور . برای چی میخوان برن ؟ ادامه تحصیل ، کار، یا چی ؟
اونایی که می دونن لطفا" به منم بگن .
آقای سورنا امیدوارم همیشه و در همه حال در پناه خداوند سالم شاد و موفق باشید .شما هر جا که باشید اول ایرانی هستید و دوم برادر ما در تالار همدردی ....اصلا" همدردی که محدودیت مکانی نداره از اونجا هم میتونید از حالتون به ما خبر بدید و از حال ما اگه بخواید خبر بگیرید ..
همه دوستان همدردی رو حلال کنید
سفرتون به سلامت و بی خطر انشاء الله..........ما رو فراموش نکنید ............ چون شما رو فراموش نمی کنید
خانم گل مریم عزیز از اطلاع رسانی شما تشکر می کنم.
سلام و تبریک همه بچه های تالار همدردی را خدمت ایشون برسانید...
از اینکه فرصت پیشرفت علمی برای سورنای عزیز این جوان شایسته ایران زمین فراهم شده خوشحالم.
و برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم.
امیدوارم بزرگواری کنند و یه روز خودشون بیان و از موفقیت هاشون بنویسند.
...
سلام
مهربونا خوبید؟
من و خیلی از دوستان خوشحال می شیم از خودتون بگید... از موفقیت های زندگیتون از درسای و تجربه ها، از امتحاناش و از نمره های قبولیتون و از هر چی دوست دارید...
بگید تا با هم دعا کنیم و جشن بگیریم...
* آنی جونم خوب هستید خیلی وقته از خودتون نگفتیدا؟ حال دلتون چطوره؟
میشه لطف کنید از حال خانواده محترم، خصوصا برادر و خواهر بزرگوارتون بنویسید؟ ایشالله که بهتر هستند...
*بچه ها این مدیر نابغه، جوون ما «آقای نقاب» هنوز 20 ساله نشدن؟ خبر بدیدن واسه تولدشون سوپرایزشون کنیم. راستی این روزها یه کمی کم پیدا شدنا میدونید کجان؟ (چی وبلاگ همدردی) خب لطفا بیان یه کمی از حال دلشون بگن که بدجوری دل تنگیم...
*کیوان جون مدیر لایق و شایسته، شما هم خیلی وقته از خودتون نگفتید؟ اگه لطف کنید و ما رو بی خبر نگذارید خوشحال می شیم.
* و طاهره خانم عزیز، کارشناس افتخاری. لطفا یه افتخاری بدن از حال دلشون واسمون بگن...
ممنون می شم از شما عزیزان
سلام به همه دوستای گل همدردی:72:
امیدوارم که در بهترین شرایط ممکن باشید:203:
دلم یه عالمه واسه همتون تنگ شده حتی واسه نام کاربری های که همیشه هستن و هیچوقت پست نمیزنند:43:
همه تون رو یه دنیا دوست دارم:72::72:
از سارای عزیزم هم که تو ترک هستند و همیشه به من لطف دارند یه دنیا ممنونم منتظر برگشت پربارت هستیم:43::228:
سلام بر استار عزیز و گرامی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
عجب دوره زمونه ای شده ها ...عوض اینکه شما به ما توضیح بدید که چرا این همه غیبت داشتید ما باید جواب پس بدیم...:D:D:P:P:D
ولی از شوخی گذشته استار عزیز به تمام اعضای تالار لطف دارند...اگه لطف نداشتند که این تاپیک رو باز نمی کردن.
خب استار گرامی چون شما صاحب امتیاز تاپیک هستید...از ما هر سوالی بپرسید به روی چشم جوابگو خواهیم بود.
راستش دلیل غیبتم این بود که اولا از لحاظ فکری بسیار خسته بودم..ماه مبارک رمضان را فرصتی دیدم برای بازسازی خود.
دوما::سرم گرم امتحانات ترم تابستان دانشگاه بود.
سوما::بلاخره ""وابستگی"" آفت ""عشقه"" نه؟ ما هم که عشق بسیاری به تالار و اعضا داشتیم و داریم ولی گاهی نباید این عشق به وابستگی تبدیل بشه.
.....................
ممنون که برای تولد ما هم برنامه دارید...:227:
...................
الان هم که زندگی بنده عالسیت..خداروشکر.......به قول معروف >بهاری ناز مامان.
....................
در ضمن ..شنیدم "سورنا" عزیز به خارج تشریف می برن...داشتیم برادر..بدون اطلاع و خداحافظی میری دیگه...امیدوارم هر کجا که هستند موفق باشند.
.........
تشکر دیگر از "استار" عزیز:72:
راستی داداش نقاب ،نگفتی کی متولد میشی ایشالله
:123:
استر عزيزم چه خوب كه تو را داريم تا بتوانيم مهارت چاق سلامتي كردنهايمان را افزون كنيم .
ديروز غروب به اتفاق بچه ها و دوستان بچه ها سر اذان براي بابا خيرات داديم و ديشب خواب بابا را ديدم ( حتما زياد به ايشان فكر كردم و روي ايشان تمركز كردم !) و خلاصه كلي در خواب قربان ،صدقه شان رفتم . ( كلي خوش گذشت جايتان خالي ) دلتنگ شده بودم :302:. اما امروز دلت بابا نيستم چرا كه واقعا ديشب حسابي حساب دلتنگي ها رسيدم .:227: پدرم داشتند سيب مي خوردند . گفتم بابا تشنه - گرسنه نيستيد - سردتان نيست ، چيزي لازم نداريد ؟! گفتند : نه بابا ، همه چيز خوب و مرتب است . حالم هم خوب است . اما برو و برادرت را صدا كن كه بيايد كلي با وي كار دارم و.... من هم جيغ و داد كنان به دنبال برادرم مي دويدم و صدا مي زدم و... :160:( از صداي جيغ و داد خودم از خواب بيدار شدم و نتوانستم بفهمم بابا با برادرم چكار داشتند ؟) :302:
هر چه بود خواب خوبي بود . همين . امروز حال و من و برادر م همه خوب است . به قول نقاب عزيز : ناز- مامان - رديف هستيم :D
برادر و خواهر م هر دو خوب هستند . الحمدالله .
برادرم قدري فشار در ناحيه ديدش ايجاد شد كه همه عصبي بود و به دليل گريه هايي بود كه همه بر مي گشت به فشارهاي رواني كه در دوره بيماري و بعد هم فوت بابا متحمل مي شد . اما خداراشكر به خير گذشت و شانه هاي مردانه اش تكيه گاه ما خواهر هاست و ما كه به هم نزديك بوديم ولي با فوت بابا به شكل منطقي سعي داريم بيش از پيش هواي يكديگر را داشته باشيم .
خواهر كوچولوي من هم فشارهاي سختي را تحمل كرد به هر حال او هم بهتر است . از تغذيه خوب بهره مي برد و از اعصاب خود مراقبت مي كند . مامان هنوز هم نمي داند كه بيماري او چيست .
ممنون عزيزم
سلام stare عزیز
خوش آمدی و خوشتر که سرحال و قبراق آمدی . واقعاً خوشحالم ،
ممنون از نظر لطفت ، از نظر خودم هنوز کارایی که دلم میخواد رو برای تالار انجام ندادم ، و مدتی است هم مشغله هایی دارم که کمتر در تالار پست و تاپیک می زنم ، گاهی هم به عمد است ، بنا به حرفی از نقاب که گرفتار مسئولیتهای خود ساخته نشیم ، خواستم پیشگیری کنم که مثل سارای عزیز مجبور نشم مدتی مطلق دور باشم و از دوستان جدا ، هم اینکه تأمل رابرای پست و تاپیک زدن بر خود فرض کرده ام که جز مواردی که مطمئن باشم مفیدو مؤثر است و تکرار نیست نداشته باشم .
در هر حال روندیست که فعلاً در پیش گرفته ام .
استار جان
خوشحالم ، این مدت که دور بودی کارهای مفیدی انجام دادی ، ان شاءالله که برکت گذر روزهای مفیدت به تالار نیز برسد .
همیشه شاد و سالم و سربلند و موفق باشی
به به....دو تن از اعضای گرامی هم که از حال خود خبر دادند... انشاالله همیشه سلامت باشید:227:
""گل مریم"" عزیز ما زرنگی کردیم تا روز تولد خود را بروز ندهیم ولی شما از ما زیرک ترید..:D
روز تولد بنده درست روزیست که در تالار عضو شدم یعنی روز >>> 1 مهر ماه(یکم)
تورو خدا ....یه وقت اشتباه و خطایی نکنید و تولدم را تبریک بگید ها.....:58::58:
................................
بازهم خوشحالم که تمامی اعضا حالشان خوب است