سلام
شيدا گرامي
اينجا پنجشنبه شب ها براي دعا مي آيند.
من هم همين طوري از اينجا عبور مي كردم.
خدا انشاء الله همه بيماران را شفا بده به ويژه سپيده دوست شما را :323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شيدا گرامي
اينجا پنجشنبه شب ها براي دعا مي آيند.
من هم همين طوري از اينجا عبور مي كردم.
خدا انشاء الله همه بيماران را شفا بده به ويژه سپيده دوست شما را :323:
شیدای عزیز سلام
عصبانی هستی از دست بنده های خدا
فریاد میزنی.. بر سربنده های خدا... ما کی باشیم .... از اون بالایی بخواه ...
می دونی یکی از شرایط اجابت دعا اینه که از همه کس جز خودش قطع امید کنی ...
خدا میگه شیدا منو ببین و از من بخواه ...
حالا با تمام وجودت فقط و فقط از خودش بخواه هرچی خیر هست همون رو پیش بیاره :323:
شیدا جون
دوست خوب و مهربون و دلسوز
خوش بحال دوستت که دوستی مثل شما رو داره که اینهمه به فکرشی
.................................................. .................................................. ....:323:
عزیزم از ته دل از خدا میخواهیم که بهش سلامتی رو هبه کنه ......... :323::323:
تو هم آروم باش نازنین و دعا کن . و راضی به خیر و مصلحت الهی باش .:323::323::323:
.................................................. .................................................. .............. :323::323::323::323:
مرسی از همتون و شرمنده دل های همدردتون؛
امروز پیش سپیده بودم بهش می گم یه پست گذاشتم با یه دل عصبانی می گه تو دیوونه ای به خدا!
من حال خوب امروز دوستم رو مدیون هر کسی ام که این پست رو خوند و آمین گفت، به قول دکترش یه کوچولو مونده تا کامل کامل خوب شه.
راستش یه مدت بود که حس می کردم رهام کرده، دستمو ول کرده، هرچند پشتم به خودش گرم بود ولی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
نمی دونم این اتفاق که افتاد یهو ترس برم داشت، انگار ته دلت خالی شه؛
با خودم گفتم مدتی بود نماز و شکر و امثالهم تعطیل! حالا برم بگم چی؟ خدایا حالا که بهت نیاز دارم فراموش کن دیگه، بیا بشیم همون شیدا و رفیق فابریکش؛
ولی... همیشه یه جوری که تو هم بفهمی بهت نشون می ده که فک کردی فراموشت کردم؟ نه من هستم و مراقبت...
دوستان عزیز همدردی
بعضیهاتون منو میشناسید که با مشکل افسردگی شدید همسرم دست و پنجه نرم می کنم و سایر مشکلات
فردا قراره بریم تهران و از چند تا دکتر وقت گرفتیم
میدونم دکتر وسیله س
در میان دعاهاتون با دلهای پاکتون منو فراموش نکنید لطفا
انشالله که نتیجه بگیرم
سلام دوستان همیشه همراه و همدرد
بیایید همه مون برای شوهر روزن ( آقا امید ) از ته دل دعا کنیم تا خداوند سلامتیشو برگردونه و شاد و پر انرژی برن سر زندگیشون
خدایا!
به حق این ماه عزیز و متولدین عزیز این ماه شوهر این دوست ما رو شفا بده و عشق و محبت بینشون رو چندین برابر کن و شادی رو به دلهاشون برگردون(آمین):323:
خواهش مي كنم امشب دستهاي خود را براي پسر جوان و تحصيل كرده اي بالا ببريد كه ركن اصلي خانواده در روستاي صائين قلعه زنجان است و از پشت بام پرت شده و در كما فرو رفته .
اين عزيز مرگ مغزي شد .
دعا كنيد خانواده اش با اهدا اعضا موافقت كنند .
سلام ..
دوستان از همتون می خوام امشب برای حل مشکلم دعا کنید....
از همتون خواهش می کنم از خدا بخواید که........................:302:
:323:
:323::323:
:323:
آن عزيز بدون اهدا اعضا به دل خاك سپرده شد .
سارا از خدا مي خواهم كه هر چه زودتر مسئله ايي كه به آن مي انديشي به بهترين شكلي كه خودش صلاح مي داند برايت حل بشه نازنين .