نوشته اصلی توسط afsoon520
نميدانم شما از ابتدا با مشكل من آشنا بوديد يا نه. به هر حال با وضعيتي كه در زندگي داريم هفته اي يكبار دعوا و بي خوابي من تكرار ميشود. پس از هر قهري از همسرم ميخواهم كه مراعات حالم را كند و به او ميگويم كه هيچ چيز از او نميخواهم جز اينكه سعي و تلاش كند مانند من زندگيمان را زيبا كند. اين ماجراها در 5 ماه اخير بيشتر تكرار ميشود. بيشتر ناراحتي من از اينست كه او مورد پسند من نبود و همانطور كه قبلا گفتم به جدايي فكر ميكردم اما تصميم گرفتم واقع بين باشم و از زندگيم لذت ببرم . اما همسرم نميگذارد زندگي رنگ آرامش به خود بگيرد. احترامي براي من قائل نيست و كوچكترين عملي و حرفي كه از نظر او اشتباه باشد مرا زبان نفهم ، بيشعور ، احمق خطاب ميكند. روزي حداقل عبارت بي شعور را در مورد من بكار ميبرد : تو چقدر بيشعوري كه اينطور حرف ميزني و ....
همين بحث آخري سر اين بود كه خواهرم تماس گرفته بود و از هر دري سخني و گفت بعد از امتحان پسرش به خانه مان ميايد من خوشحال شدم و گفتم چه خوب چون چند وقتي هست كه كسي اينجا نيومده كه ديديم همسرم مرا با نفرت نگاه ميكند و زير لب ميگويد بيشعور احمق . اصلا نفهميدم چطور بقيه مكالمه سپري شد . بعد كه ميپرسم گفت مگه از مردم بايد گدايي كنيم كه به خونمون بيان . بعد كلي اخم و تخم و قهر . من چون به خودم قول داده بودم زود رنج نباشم رفتم كنارش با شوخي و حرف زدن خواستم مساله را تمام كنم كه نشد و تا آخر شب بي محلي به من كرد . من هم اعصابم خرد شد و او را زدم . اين مرد واقعا ميخواد كه منو رواني كنه و هيچ مراعاتي نميكند. من واقعا برايم اثبات شده كه مرا دوست ندارد و اصلا تلاشي براي زيبا كردن زندگي نميكند.
حال من 3 راه بيشتر ندارم : 1. نا اميد نشوم و با اينكه بارها دلم را شكسته زندگي كنم و سعي كنم تلاشهايم براي بهتر كردن زندگي را ادامه دهم چون برايم خيلي سخته كه بپذيرم نميتوانم خوشبختي را به زندگيم بياورم.
2. زندگي كنم و انتظار نداشته باشم هيچ تغييري حاصل شود و فقط بر روي خودم كار كنم كه هر كار و رفتاري كرد بي تفاوت بگذرم و بپذيرم كه خوشبخت بودن مستلزم تلاش دو نفر است و نه يك نفر.
3. به فكر قبليم برگردم و از او جدا شوم. قبلا مشكلم اين بود كه براي جدايي عذاب وجدان داشتم اما حالا ميدانم در طلاق گرفتن من ضربه بيشتري خواهم خورد و اين آدم بي محبت برايش فرقي ندارد.
خواهش ميكنم كمكم كنيد من به همفكري شما احتياج دارم.