سلام عزیزم، ممنونم، انشالله شما هم خوب باشی:72:
صندلی داغ ۱۴ لو دادنه ، قند و نباته...
اشاره میکنن بگو آبنباته، خدا خیرت بده..:glee:
انشالله لباتون خندان باشه همدردی ها:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
خب سون، گفتم ازت انتقاد میکنم. بسم الله:
خب برای اینکه انتقاد کنم، من یه خود انتقادی میکنم بعد نوبت شما میرسه.
من خودم روزی تایم زیادی رو اینجا میذارم. یه ده دقیقه ش شاید مفید باشه و مقالاتش رو بخونم. بقیش دیگه هدر دادن وقته. ایشالا که تایم گذاشتن اینجا رو کمتر و کمترش میکنم.
انتقادمم به شما اینه که بنظرم شما هم مثه من هستین. شمام سعی کنین فعالیتتون رو کمتر کنین و به زندگی واقعیتون در دنیای واقعیتون برسین. اینجا به یه شرط ارزشش رو داره وقت بذارین که براتون عایده مالی و پولی داشته باشه، وگرنه وقت تلف کردنه.
واستون آرزوی موفقیت میکنم.
سلام آقا غلام وقتتون بخیر و خوبی باشه .
بله سخن شما کاملا درسته ...من وقت زیادی را در فضای مجازی و فعلا به خصوص همدردی میگذرونم ...خب از یه طرف مدیریت صندلی هم هست .... باید رسیدگی کنم ....ولی کلا باهاتون موافقم ... یه سری برنامه برای گذران زندگیم در نظر دارم که وقتم بیهوده تلف نشه ...میخواستم کلاس تابستانی شرکت کنم ... فعلا در حد یه تصمیم کوچیک هست...میخوام ورزش را هم به برنامه زندگیم اضافه کنم .
ممنونم ازتون
سون، دیگه سوال نداری؟؟؟ فک کنم انتقادم خیلی تند و تیز بود ها؟؟؟ که دیگه قید سوال کردن رو زدی ...
- - - Updated - - -
ورزش رو حتما انجام بده، شدید روی روحیت تاثیر میذاره...
تست تست تست تست
سلام اقا غلام کاش یه انتقادم از ما میکردی.
من بعد از جواب سوالاتم تو صندلی داغت کمی فکری شدم. خیلی ممنونم ازت چندتا نکته خوب بهم یاد دادی.
ِآقا غلام تو این مدت که من همدردی رو شناختم، ادمهای زیادی رفتن و اومدن ولی جالب اینجاست که خیلی ها ازش منفعت بردند. میدونستی خیرینی هستن که دارند کمک های خیلی جزئی مالی در حد توانشون میکنند تا همدردی با این گرانی ها سرپا بمونه، علتش همونه که اینجا محفل عجیبیه. خود موسس سایت فقط ضرر مالی میده ولی این منفعت های معنوی اش هست که هنوز این سایت پابرجاست.
تو دوست خوبی هستی ان شالله منم دوست خوبی واسه شما باشم.
منتطرت تو صندلی داغم هستم
آقای Mvaz گرامی
من شخصا این مسئله رو نمیدونستم. خیلی ممنون که بیان کردین. گاهی باید این مسائل رو گفت.
شاید خیلی ها فکر کنن برخی دوستان ( یکی مثل خود بنده ) مکرر میان و میرن، ولی واقعا نیت کمک بمردم هست ( مخصوصا در ایام کرونا که خانه نشینی ها بیشتر شده و نباید به بطالت بگذره ) . تا این لحظه من قضیه ی کمک مالی رو نمیدونستم، چند دقیقه فکر کردم اما بعدش خوشحالم شدم میتونم یک هزارم درصد با نوشته هام برای اینجا کاری انجام بدم.
باید دانست این تالار نیاز به سرگرمی داره ، اما جایی برای سرگرم شدن نیست. اگر انسان فکر میکنه وقتش رو اینجا هدر داده باید حتما یک نگاهی به فعالیت هاش در سایت داشته باشه.
من به مابقی فضای اینترنت کاری ندارم چون اغلب تالارها حالت سرگرمی هستن، حتی شبکه های اجتماعی .... سهم اندکی از اونها واقعا هدف دارن و بعضی ها بقول شما کمک میکنن سرپا باشه.
خدا خیر بده به مدیریت محترم سایت و سایر عزیزانی که تلاش کردند تا به امروز اینجا برقرار باشه و بیشتر خدماتش برای مردم رایگان ادامه پیدا کنه، تا شاید گوشه ای از توصیه های دینی رو برای یاری رساندن به مردم عمل کرده باشیم. قطعا به قول شما خداوند هم کمک میکنه...
پاینده باشین:72:
mvaz گرامی، کمک دوستان رو خب خیلی جالبه. ولی در مورد مسئول این سایت، اینکه ایشون دارن ضرر میدن، ببخشید ولی من فکر میکنم بعید میدونم اینجوری باشه. بالاخره همه آدمها منفعت مالی مونو در نظر میگیریم. کمک به انسانها درسته کار خوبیه. ولی منفعت شخصی توی نهاد همه انسانها است.
من برام قبولش سخته که مدیر اینجا داره ضرر میده...
- - - Updated - - -
خب همه مطالب اینجا آموزنده است. ولی زوم و تاکید زیاد روی این مطالب، وقت تلف کردنه به نظر من. در حد یکی دو ماه بیای موضوع مورد نظرت رو و مطالب مرتبط با اون رو پیدا کنی، مطالعه کنی و تمام. بیشتر از اون موندن، بنظرم وقت تلف کردنه....
آقا غلام من مدت نسبتا طولانی توی تالار نبودم و شاید حواسم به تاپیک های شما نبوده ...نمیدونم مشکلتون چی بوده .... آیا همدردی باعث شد مشکلتون برطرف بشه ؟
اسم تاپیکتون چی بوده ؟ بگین منم برم بخونم .