RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله جان دختر خوب ، این اصلا درست نیست که میگی نمیتونم
تو خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی،مشاور فقط میتونه راهنماییت کنه
حالا که کاملا متوجه شدی که رابطه شما با این آقا اصلا درست نیست و همش به ضرر توست،چه این آقا خوب باشه چه بد و شیاد،پس سعی کن کم کم قطعش کنی و مثلا از الان تصمیم بگیر که چندروز باهاش صحبت نکنی،بعدش یک هفته ،بعد دو هفته و...
مطمئن باش اگر 21 روز باهاش صحبت نکنی و به همش به خودت بگی که میتونی این رابطه رو قطع کنی ،کار تمومه
عزیزم یه چیزیو بدون ،اگر بتونی سربلند از این تصمیمت بیرون بیای میتونی در زندگی همیشه به خودت افتخار کنی ولی اگر همینطور بخوای رابطه رو قطع و وصل کنی بیشتر سردرگم میشی و دیگه بقیش معلوم نیست چی میشه
موفق باشی
سلام دوست خوبم
همینطور که همه دوستانم میگین شما کاملا داری احساسی با این موضوع بر خورد میکنی
آخه ببین این آدم چیزی نداره که شما ول کنش نمیشی
فقط داری با احساسات میری جلو
تنها راحش اینه که یا اینقد قوی باشی بتونی ولش کنی یا خودتو به یه پسر دیگه وابسته کنی ( که به نظرم اگه بتونی کاره اولو انجام بدی خیلی بهتره تا اینکه دوباره بخوای با یکی دیگه باشی )
اولین پستم بود :18:
مرسی که خوندیش
سلام عزیزم والا نمیدونم دیگه باید چی بگم
تو رو خدا اینقدر نگو نمیتونی یکم قوی باش اعتماد به نفس داشته باش
یکم به اینده فکر کن تو الان کاملا میدونی راحت خطاست پس قوی باش و کنارش بذار
خودت رو رها کن
تو الان مثل پرنده ای هستی که تو قفسی از نمیتونم و قدرتش رو ندارم اسیر شدی
خودت رو از قفس رها کن
خدا ما رو ازاد افریده پس ازاد و ازاده باش
به این فکر کن که تو در مقابل خودت هم مسئولی
قوی باش عزیزم قوی باش
رابطه ات را با خدا زیادتر کن
سلام غزاله جان
خانومی برقرای رابطه با این آقا فقط عمق وابستگی رو زیاد می کنه
من می دونم دل کندن خیلی سخته ولی سعی کن یکم بیدار بشی عزیزم به آخرش فکر کن آخرش می خوای به چی برسی چند تا حالت وجود داره
چند سال همین طوری باهاش ارتباط داشته باشی و از نظر احساسی غرق بشی تو این فرد و زندگیتو تباه کنی
ارتباطت ادامه پیدا کنه تا جایی که اونم وابسته بشه و تو همسره دوم یا صیغه ای این آقا بشی
یا اینکه فرا موشش کنی و بری دنبال زندگیت و یه فرد جدید که فقط و فقط متعلق به تو و زندگیه خودته و بین چند تا زن تقسیم نشده انتخاب کنی
کدومش بهتره غزالهی عزیزم
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی
کلمه نمی توانم را از برنامه زندگی تان حذف کنید و دائما به خود بگوئید می توانم چون می خواهم که بتوانم و بعد هم دوست عزیز برای زندگی ات تا یک مدت برنامه فشرده بگذار به نوعی که وقت فکر کردن به این آقا را نداشته باشی . سرگرم باش کلاس ورزش و دو وپیاده روی و هر وقت هم دیدی داری بهش فکر می کنی بپر زیر دوش آب سرد و به خودت قول بده تا مدتی که بتوانی این آقا را از برنامه زندگی ات حذف کنی با دوستان و کسانی که می توانی در مورد این آقا حرف بزنی و یا ارتباط داشته باشی رابطه ات را به شکل موقت ( تا زمان رسیدن به هدف ) قطع کن و یا اجازه صحبت در مورد او را نده. یک ماه اینطور رفتار کنی خواهی دید از زندگی ات بیرون رفته و اصلا بهش فکر هم نمی کنی . می دانم که می توانی دوست من و موفق هم می شوی چون تو می توانی و بهترین هارا برای زندگی ات خواهانی و در مدت زمانی کوتاه تر از آنچه فکر می کنی یک رابطه خوب و سالم برایت شروع می شود که در آن احساس امنیت خوبی خواهی داشت . من مطمئنم ..
سلام دوستان خوب و با محبت من که با همدردی ها و دلگرمیهاتون برای من گنج و نعمت بزرگی هستید .
دوستان من فهمیدم قضیه ی ازدواج موقت اون اقا دروغ محض بوده و از این بابت خیلی خوشحالم .
خودش این رو اعتراف کرد چون من تهدیدش کرده بودم که در اون تالار گفتگو آبروش رو می برم .
اون برای این از این روش استفاده کرد که من قبلا بهش گفته بودم از ادمهایی که دنبال هوس باشند متنفرم .
خوشحالم که به مردی دل بستم که ادم هوسبازی نیست خوشحالم که اون همونه که من فکر می کردم .از این جهات احساس خوبی دارم.
دوستان من خوشحالم که به چنین مردی علاقه مند شدم و از این جهت به خودم می بالم که با چنین مردی در زندگی اشنا شدم.
اما از این جهت غمگینم که من اونقد اذیتش کردم که اون مجبور شده به خاطر اینکه من دست از سرش بردارم این دروغها رو بگه:54:
خدا من رو ببخشه که انقد اون رو اذیتش کردم و چقد باعث شدم همه در مورد اون بد فکر کنند ........:47:
دختر خوب این خوشحالی داره
فکر کن اون پیغمبره /حتما بازم میخوای دوباره رابطتو باهاش زیاد کنی چون اون پاکه
اگه اون واقعا خوب بود سعی میکرد تا در نظر تو همون ادم بد بمونه تا تو راحتتر ازش جدا شی
چرا نمیخوای این چیزا رو قبول کنی و بفهمی
از کجا معلوم که دوباره دروغ نمیگه چون که تو گفتی ابروشو تو اون تالار میبری واون از تهدیدت ترسیده باشه
اصلا فرض کن داره راست هم میگه /مطمئن باش اگه براش مهم بودی اون هیچ وقت این راستو بهت نمیگفت تا تو راحتتر جدا شی
و در نهایت فکر کن که اره اون همون مردی هست که فکر میکنی ببین چقدر ارزشتو اوردی پایین که اون این حرفو زده
واقعا متاسفم داری بدجوری خودتو گول میزنی
از حرفام ناراحت نشو چون میدونم داری تو چه اشتباهی پافشاری میکنی اینقدر حرص میخورم
تو رو خدا بفهم
من دلیل این خوشحالیتو نمیفهمم یعنی دوباره امیدوار شدی
امیدوار به چی به مردی که زن داره یا نه زن گفتنش هم دروغ بوده
واقعا احمقانه است به مردی میبالی که زن داشته واز بس بهش چسبیدی بهت به دروغ گفته زن صیغه ای دارد تا تو را از خودش دور کند اینقدر شهامت نداشته که همون اول بگه من زن دارم
فکر میکنی مردای دیگه اگه زن داشته باشند و کسی مثل ... بهشون بچسبه بهش چی میگند؟اگه شرف داشته باشند
به نظرم الان باید بشینی واسه خودت گریه کنی چون تا حالا که فکر میکردی پسته نمیتونستی ازش دل بکنی حالا که فکر میکنی پاکترین ادم هست وا مصیبتا
بازم میخوام از حرفام ناراحت نشی
به خدا خیلی نگرانتم
کاترین عزیز ممنونم که نگرانمی و هنوز مشکل من رو پیگیری می کنی و راهنماییم می کنی .:72:
اما باور کنید من هنوز به دنبال راهی برای دل کندن از اون اقا هستم .:54::54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
فکر میکنی مردای دیگه اگه زن داشته باشند و کسی مثل ... بهشون بچسبه بهش چی میگند؟
مثل چی ؟
مثل چسب(چه فرقی میکنه/ گفتم ناراحت نشو از حرفام)
عزیزم اگه به فکر رهایی هستی پس این حرفای الکی که من خوشحال شدم که اون مرد پاکی هست و... رو بریز دور
نگران خراب شدن وجهه اون اقا هم نباش چون ما هیچکدام تو این محیط مجازی نمیشناسیمش
دوباره از اول پستهای بچه ها رو رور کن
ببین بچه ها چقدر دوست داشتن اینهمه صفحه شده تاپیک
بشین دوباره همه صفحه ها رو بخون
خودتو از این منجلاب بیرون بکش
میشه بپرسم چرا انقدر خوشحالی ؟
خب چه ربطی به شما داره غزاله خانوم ؟