باز هم از كليه دوستان معذرت مي خوام من مصداق حرفام اصلا عزيزاني نيستند كه توي اين سايت دارند با دوستانشون همدردي مي كنند و اگه هم حرفي مي زنم از سر دوست داشتن ودلسوزي همه عزيزانمون هست باور كنيد دلم نمياد كه دوستانمون جوانان مملكتمون حرفهايي كه مي زنند نشأت گرفته از افكار بعضي انسانهاي غرب زده باشه درسته من هم قبول دارم تو اين مملكت مشكل هست تورم هست گراني هست مشكلات اقتصادي سياسي اجتماعي ولي درست مثل خيلي از جاهاي ديگه يادمون هم نره اين مملكت دشمن زياد داره من ديگه قول مي دم تو اين تاپيك هيچ نظري ندم از همتون معذرت مي خوام مخصوصا جناب حامد عزيز جناب گرد آفريد خوب و جناب آقاي سنگ تراشان كه هر سه اين عزيزان واقعا براي سايت همدردي زحمات زيادي مي كشند در پايان فقط اين شعر رو تقديم به دوستان عزيزم مي كنم اميد است كه از بنده رنجيده خاطر و مكدر نشده باشند
از باغ میبرند چراغانیات کنند ........................ تا کاج جشنهای زمستانیات کنند
پوشاندهاند "صبح" تو را "ابرهای تار" ........................ تنها به این بهانه که بارانیات کنند
یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند ........................ این بار میبرند که زندانیات کنند
ای گل گمان مبر به شب جشن میروی ........................ شاید به خاک مردهای ارزانیات کنند
یک نقطه بیش فرق "رحیم" و "رجیم" نیست ........................ از نقطهای بترس که شیطانیات کنند
آب طلب نکرده همیشه مراد نیست ........................ گاهی بهانه است که قربانیات کنند