کاملیای عزیزم
من با تمام وجودم اینو درک کردم که خدا همیشه حواسش به هممون هست گرچه گاهی ما خدامونو فراموش می کنیم.از دیدن شادیت بی نهایت خوشحال شدم و برات بهترینهارو آرزو میکنم.من مطمئنم همه چیز خیره عزیزم انشاء ا...:43::227::321:
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملیای عزیزم
من با تمام وجودم اینو درک کردم که خدا همیشه حواسش به هممون هست گرچه گاهی ما خدامونو فراموش می کنیم.از دیدن شادیت بی نهایت خوشحال شدم و برات بهترینهارو آرزو میکنم.من مطمئنم همه چیز خیره عزیزم انشاء ا...:43::227::321:
پس چرا من هر چی توی این ختم های گروهی شرکت میکنم خدااااااااااا کمکم نمیکنه :( :47::54::54::54::54: این ختم هم داره به آخراش میرسه و من بازم هیچی..........:54::54::54:
دنیا؟
صبر کن.....شک هم نکن.
خدا رو شکر که خبرهای خوب شنیدیم
در مورد کاملیا و کیت کت و دوستان
آرام جان باز زدی چیز میز شکستی ؟ الان چطورید با هم ؟
بچه ها دوستای گلم برای یاز شدن گره از مشکلات من هم دعا کنید ممنون
سلام دوستان من نمیدونم به چه صورت دعا میکنید من میتونم صلوات بفرستم و سوره توحید رو برای حاجت روایی شماها و خودم بخونم تورو خدا منم دعا کنید بگید که عاقبت به خیر بشم هرچی که به صلاحم هست برام اتفاق بیفته .... خیلی محتاج دعاهاتون هستم ... :54:
من حس میکنم تو زندگیم باختم ......:103:
:311::58:
روز به روز داره بر میزان شهرتم افزوده میشه آبروم رفت :103:
زندگی موفق عزیزم نگرانت بودم انشاالله مشکلات مالیت به زودی حل بشه من ذکر الباسط رو واسه زیاد شدن مال و فرزندان روزی 72 بار میگم شما هم امتحان کنید انشاالله که نتیجه شو میبینید :43:
مائده گلم گریه نکن از لطف خدا ناامید نشو هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما واست دعا میکنیم عزیزم حالا بخند :43:
زندگی موفق عزیزم با همسرم آشتی کردیم دیشبم منو برد رستوران جاتون خالی شیشلیک خوردیم یعنی دیشب چند کیلو کاهش وزنمو جبران کردم:welcoming:
همسرم تو دلش غصه داشت با نگاه کردن به من آه میکشید عذاب وجدان داره. واسه وضعیتم میخواست منو ببره دکتر قبول نکردم گفتم مسکن میخورم خوب میشه
عیب نداره بخشیدمش منم بی تقصیر نبودم ولی دیگه نمیزارم زندگیم دچار تنش بشه
پس فردا نوبت دکتر دارم واسه مشاور ژنتیک. اون موقع همه چی مشخص میشه که میتونم برای بارداری اقدام کنم یا نه !!
واسم دعا کنید من تو باردار شدن مشکلی ندارم یعنی راحت باردار میشم اما بچه م سقط میشه خیلی از نظر روحی اذیت میشم فوق العاده عاطفی و احساسی هستم بهم نخندینا ولی واسه دو تا فرشته م که از دست دادمشون قرآن میخونم...
حکمت خدا این بوده امانتشو پس گرفته...من دو تا بچه تو بهشت دارم خدا کنه اون دنیا شفاعتمو بکنند:227:
در نهایت من همه شما رو دعا میکنم مخصوصا موقع اذان ظهر یه اذان دلنشینی پخش میکنند منم اون موقع دعاتون میکنم امروز موقع اذان بارون هم میومد...
دوستون دارم:43:
فرصت نشده بیام اینجا الانم دیرم شده ولی در کنار بقیه دوستان
خواهش میکنم بانو مصباح هدی فراموش نکنید .
اگه ایشون اسم میبرم به خاطر اینکه حتی فرصت نداره یه لحظه بیاد تالار وگرنه همهتونو من دعا میکنم .
برا اونایی که حاجت میگیرا خیلی خوشحام و برا اونایی که منتظر رحمتا دعا میکنم /.
فرصت نشد به خواهرم کاملیا و آرام و پاییز تبریک بگم . برمیگردم .
فراموشش نکنید به خدا دلش شکسته خیلی بیتابه .................................................. ...:203::72:
.................................................. .................................................. .
.................................................. ........................................
.................................................. ...............................
.................................................. ......................
.................................................. ............
.................................................. .....
..........................................
.................................
...................
......
..
.
:321:
دوستاننننننن .......من همش تو فکر روزبم.روزبه رفتا!خدا حاجت اون هم داد.وای لحظه به لحظه جلو چشم خودمون دیدیم چی شد و چی کشید و اخرش هم عاقبت بخیر شد
پارسا جان.......ایشالا خدا حاجت مصباح الهدی رو بده....ایشالا هممون به ارامش قلبی برسیم.واقعا بالاترین نعمت.یا خدا یا خدا یا خدا......کاش یه چوب جادویی داشتم و می تو نستم تمام مشکلات همه رو حل کنم.
بچه هارو تو این وقت اذان برام دعا کنید دعا کنید قوی باشم نشکنم خورد نشم
بتونم خودمو کنترل کنم ضربه نخورم از این جدااایی
دعا کنید مامانم همیشه سایش بالا سرم باشه دعا کنید برام تا 5سال دیگه نه عاشق کسی بشم نه کسی عاشقم بشه ...
:323:
سلام هر روزتون پر از دلخوشی و شادی باشه
هر روز میام و سر می زنم و میدونم که انشالا خدا آنچه که به صلاحمونه رو از برکت دعای دیگران در حقمون بهمون میده.
همسر منم قبول کرده خونه بگیره البته فعلا کلامی.قدمی برنداشته هنوز.دعامون کنید
اربعین نزدیکه دلم میخواست منم برم کربلا.
انشالا به حق آقامون امام حسین خدا گره از مشکلات همه دوستان باز کنه.
دوستای عزیزم اول به خودم میگم بعد بقیه صبر صبر صبر توکی توکل توکل
منو موقع اذان توی دعاهاتون فراموش نکنید.دوستتون دارم:203: