سلام نازنين خوبي؟ پولت چي شد؟ اميدوارم كه بهت برگشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نازنين خوبي؟ پولت چي شد؟ اميدوارم كه بهت برگشته باشه
سلام. هیچ خبری نیست. هیچی هیچی. با مدیرم هم دعوا کردم. خیلی وقت بود می خواستم از اینجا بیام بیرون ولی الان با این شرایط ...
خیلی زیر بار فشارم. دوباره اون گریه های احمقانه ام شروع شده. وحشتناکه شده شرایط مالی ام
واقعا یک شبه زندگیم زیر و رو شده.
بمیرم برات که اینقدر سر خودتو شلوغ کردی تا حالا ندیدم که یه خانم اینقدر فشار مالی داشته باشه واقعا بهت آفرین میگم. تورو خدا اینقدر خودتو اذیت نکن ما همه دعا میکنیم زودتر شرایطت عادی شه عزیزم
افرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بابت حماقت هام بهم بخندین. تمام بار زندگی رو دوشمه. دارم داغون می شوم. مثلا شوهر دارم...
نازنین خانوم این کلمه آخری رو که گفتید رو برای آخرین بار در همین تالار بگید"مثلا شوهر دارم..."
این یک توصیه برادرانه برای شما بود. نذارید چند میلیون تومان بشه کل ارزش شوهر شما اون هم برای اشتباهی که شما مرتکب شدید. از غرورتون یک مقدار کم کنید وازش درخواست کمک کنید. درخواست.
شما نه از لحاظ روحی و نه از لحاظ موقعیت با همسرتون بهتره سر وکله نزنید. شما نیاز بهش دارید. وقتی نیاز به کسی دارید متوقعانه رفتار نکنید. زندگی شما ارزشش بیشتر از این چند میلیون تومان پوله.
درخواست کنید که بهتون کمک کنه. وکیل رو چی کار کردید؟
فکر می کنید نکردم ؟؟؟ فکر می کنید در جریان نیست؟ منو نگاه می کنه و می گه چه کاری از دستم بر می یاد؟ من که توانایی مالی ندارم!!!!!!!!!
واقعا خسته شدم. کارم خیلی رو اعصابمه. کلی بدهی دارم. خیلی زیر بار فشارم. امین می گه خودت مقصری. می خواستی اون وقت که من گفتم نکن نکنی!!!
تا آخر آذر 2000000 باید پاس کنم ولی الان یک قرون ندارم. امینم انگار نه انگار. داره خونسرد فکر می کنه !
خیلی خستم. خیلی...
وکیل هم پول می خواد. من الان 1000 تومان هم ندارم. همسرم هم داره فکر می کنه. فقط فکر. عمل هیچی.
نازنین خانوم اون هم داره برای شما فکر می کنه. اجازه بدید فکر کنه. اون رو"همسرتون رو" خدا که نمی دونید؟ می دونید؟!
اگر این اتفاق برای اون میفتاد چی کار می کردید براش؟
تو رو به خدا آرومتر باشید. با وکیلتون به صورت درصدی" از اون 10میلیون" صحبت کنید. ببینید قبول می کنه؟ من یکی از اقوامم وکیل در شهرستانه البته؟ می خواید از ایشون بپرسم؟ راستی اون مقدار اندک پولی که قرار بود اون آقا بده چی شد؟
برادر خوبم تمام این چک ها مال منه. برگشت بخوره می دونید چه ابرویی ازم می ره ؟؟؟ اعتبار چند سالم زیر سوال می ره . دارم دیوونه می شوم.