-
RE: باز هم .......
حالا مادر شوهرت اینجوری گیر داده به شما یعنی هیچ کس دیگه ای تو اون خونه نیست که بهش تذکر بده مثلا برادر شوهرت یا پدر شوهرت
چون اونا اگه بهش بگن بهتره تا شوهرت بگه شوهرت بگه فکر می کنه که داره جانب داریه تو رو می کنه به شوهرت بگو با پدرش یا برادرش یا یکی از اقوام حرف بزنه تا اونا مادرشو از این رفتاری که داره منع کنن
-
منم موافقم. خيلي جدي باهاش صحبت كن. بلوم جان به نظر من اگر شوهرش بهش بگه، جانب داري الينا رو بكنه، پشتش وايسه خيلي بهتره. چون بعد يه مدت خسته مي شه و مي بينه كه پسرش گوشش به اين حرفها بدهكار نيست.
-
آره حرف دل عزیزم منم می دونم که شوهرش باید پشت الینا در بیاد ولی بجز اون باید کسای دیگه هم به این خانوم تذکر بدن
-
میدونید همشون عادت کردند که مامانه هرچی بگه قبول کنند.
هیچ کدومشون جرآت جواب دادن ندارند. باور میکنید؟ توقع داره همه جا باشه. دیروز خیلی گریه کردم از دستش. مطمئنم اگه من هم حلالش کنم خدا ازش نمیگذره.
-
الینا جان سر چی داری اعصابتو خرد می کنی؟؟؟
ول کن. واقعا این ها عوض بشو نیستند.
-
الینا جان انقدر خودت رو عذاب نده . این آدم همینجوری بزرگ شده و درست بشو هم نیست . پس ولش کن . سعی کن هوای شوهرت رو بیشتر داشته باشی .
-
میدونید بچه ها دیگه کم آوردم. روز به روز داره حساسیتم بیشتر میشه. باور کنید دست خودم نیست. از اینکه هر دفعه میخوایم بریم بیرون یکی بگه میخوام باهاتون بیام استرس گرفتم و میفهمید چقدر سخته؟
-
انشالله زودتر نجات پیدا کنی . ولی به قول معروف بزن به طبل بی عاری که اون هم عالمی داره
-
دلم چیزی میگه که دوست ندارم بهش فکر کنم. خدا با من است و تنهایم نمیگذارد.
-
درود
ببین خانوم الینا
من تصور می کنم بهترین کار اینه که به مرور اجازه بدین همسرتون غرغرهای مادرش رو بشنوه و شما تا یه مدت اعتراضی نکنید. ببینید همونطور که bloom گفت مردها از غرغر کردن متنفرند و جذب کسی می شن که براشون آرامش بیشتری رو به همراه داره.هرچی از این آرامش دادن به اون توسط شما و غرغر کردن مادرش بگذره مرد شم بیشتر از اون فاصله می گیره و به شما نزدیک می شه به یه دالیل ساده. بهش با شما بیشتر خوش می گذره و آرامش بیشتری داره.مجموعه انتخابها دست شماست. فکر می کنم بهترین راه حل ممکن رو خودتون هم با توجه به این حرفها پیدا کنید.