-
RE: خداحافظ همدردی
sareh.s جان از شما بعیده خواهر عزیزم..
ما باید یاد بگیریم که انتقاد پذیر باشیم
یاد بگیریم بزرگ شیم و قهر نکنیم و به جای پاک کردن صورت مساله(ترک کردن تالار) اونو حل کنیم و به نتیجه درست برسیم.
تو دختر قوی و محکمی هستی و باید بتونی به خودت مسلط باشیو و ازحقت دفاع کنی.
اگر احساس کردی کارت درسته ازش دفاع کنی و اگر با گوش کردن به حرفای منطقی به این نتیجه رسیدی که اشتباهه ازش درس بگیری.
عزیزم میشه حرفهارو در قالب زیباتری هم گفت.این یک هنره که میشه یادش گرفت.
قهر کردن کار کوچولوهاست عزیزم..ما بزرگ شدیم..
ما قوی شدیم
ما محکم شدیم
-
مرسی نادیا جان.من قهر نمیکنم روحیه ی من نمیخوره به این چیزا نمیتونم تحمل کنم احساس میکنم دیگه نمیتونم مفید باشم برای این تالار.شما یکی از محکم ترین انسانهایی هستی که من دیدم
-
sareh.s عزیزم
ضمن احترام فراوان به شما عزیزم .
این یک واکنش کودکانه است که در مسیر زندگی عادی هم وجود دارد . به جای فرار و خداحافظی بهتر است با واقعیت های زندگی مردم روبه رو شوی و تمرین کنترل هیجان داشته باشی .
گاهی مسائلی به مراتب کوچکتر از زندگی ......... وقتی خودت در رابطه باشی کار دستت می دهد .
چرا چنین به هم ریخته ای ؟
چه شده ؟
بالای چشمت ابرویی است به تو گفته شد ؟
این به معنای بد بودن تو نیست . به معنای اینکه دوست داشتنی و کارآمد نیستی نیست . این ابدا معنای بدی ندارد . این دعوت به سکوت مراقبت از بیماری است که در حال جان دادن است و تو جان دادنش را نمی بینی . ندیدی .
برای خودت اتفاقات امشب را معنا نکن . یاد بگیر جور دیگر معنی کردن و دیدن و قدری همدلی و عشق را . یاد بگیر ماندن و ساختن را . یادبگیر دوری از سرزنش را و قضاوت را .
اگر قرار بود با کفش های خواهر زن .......و ......... راه بروی .................راه رفتنت چگونه بود؟!
به جای رفتن و فرار بایست . حرف بزن . یادبگیر گفتگو کنی .
هر آنچه در این پست می نویسم داستان زندگی بسیاری از ماست .یکی از این آدم ها خود من که بالای سر آتش می ایستیم و جان دادن و خاکستر شدنی را می بینیم و ....................
-
sareh.s جان باید محکم و قوی باشی تو این دوره زمونه وگرنه اگه گاف بدی باختی فدات شم.
اگه ضعیف باشی باختی.
روحیت رو قوی کن دختر خوب..هرجا که احساس میکنی نظرت مفید نیست خب پست نذار (مثل خود من و خیلیای دیگه)
اینکه ناراحتی نداره و اگرم جایی نطری میذاریو باهاش برخورد میشه بازم ناراحتی نداره که (برای خود منم خیلی پیش اومده ولی من پرروتر از این حرفام :D)
پاشو..پاشو برو یه لیوان شربت خننننننننننننننننک خوشمزه واسه خودتو من آماده کن که خیلی هوس کردم.
دیگه هم نشنوم از این حرفاها :300:
-
آفلاین ترد آن آقا که میخواست با خواهر زن صیغه ایش ازدواج کند را دنبال میکردم. عمداً آنلاین نمیشدم چون میدونستم ممکنه ترد را به بیراهه بکشم.
Ani عزیز پست شما مبنی بر ایجاد انضباط در آن ترد کاملاً به جا و مورد نیاز بود. گاهاً لازم هست که لحن جدی و دستوری شود مثل جمله ای که فرمودید:"شما سکوت کنید و اگر تاب نمی آورید پنجره را ببندید" - اما دو نکته را میخواهم ذکر کنم:
- قبول کنید که میتوانستید بدون جبهه گیری و تنها توجیه کردن انضباط را برقرار کنید
- در خلوت تنبیه کردن ساره خانم به مراتب موثرتر از تو ذوق زدنش در جمع میبود که منجر درامای فعلی نمیشد.
ساره خانم شما هم قهر نکنید، بزرگترها بعضی وقتها چیزهایی میگن ولی ته دلشون به خدا پاکه پاکه. لااقل به حرمت ماه رمضان کوتاه بیاید، خوبیت نداره :-)
-
شربت رو منم موافقم :311:
تشنم شد................:163:
ساره جون سخت نگیر.ما مشاور که نیستیم عزیزم .میایم اینجا نظرمون رو میگیم گاهی درسته و تایید میشه گاهی هم متوجه میشیم که با نظر کارشناسها متفاوته و درس میگیریم:72:
-
انی محترم من حرف شما رو به فال نیک میگیرم قضاوتی هم راجع به اون اقا ندارم.من اینجا می اومدم که کمکی برای دیگران باشم .اینقد نانازی نیستم که بهم بگن بالا چشمت ابروه بهم بریزم اگه شما با حرفاتون الان منو بهمنریزین من بهم نریختم.شماکه اهل قضاوت کردن نیستی.مرسی برای راهنماییت
-
Simko گرامی
از نقد شما تشکر می کنم .
توضیحا و خواهشا
لطفا پست 29 و 33 و 34 و 35 تاپیک مورد نظر را بخوانید . برای یک فضای مجازی سه تذکر و خواهش در طی دو صفحه کافی است و در مرحله ی سوم قطعا قاطعیت کلام لازم است . به این دلیل که ابدا زیر فشار بودن و رنج بازکننده ی تاپیک درک نشده و جماعتی به او حمله ور شده اند . بی احترامی اتفاق نیفتاده . قاطعیت کلام در مقابل پرسش شخص کاربر sareh.s بوده .
بارها و بارها و بارها از کاربران درخواست شده قبل از هر گشودن لبی " تاپیک آفتهای احتمالی مشاوره " را مطالعه کنند .
ضمن اینکه این محیط بستر مناسبی برای آموختن و تمرین است حتی برای شخص من .
دختر گلم . :43:
من اهل قضاوت نیستم . فید بک می دهم گاه درست و گاه غلط - گاه مثبت و گاه منفی . در آن تاپیک سئوال مستقیم کردی . جواب مستقیم دادم . در ضمن چون این تاپیک همزمان با آن رویداد بود . وارد گفتگو شدم تا راه تعامل و مسیر سازنده را با هم طی کنیم . من از نقد شدن لذت می برم . خصوصا اگر سازنده باشد .
-
سلام ساره جان
دوست خوبم تو مختاری که بمونی یا بری
اما انچه که من فکر میکنم درسته که بمونی در تالار و از تک تک تاپیکها درس بگیری(خود منم همینطورم...دفترچه ای درست کردم و نکات مهم از هر تاپیک رو در اون مینویسم و واقعا کمک میکنه)
اینجا پر از اموزنده ها و نکات مفیده که برای زندگی هر کدوم از ماها دانستنش لازمه.
موفق باشی عزیزم
-
سلام sareh.s
من تاپیک قبلی شما رو نخوندم و نمی دونم چی بین شما و کاربران پیش اومده
ولی هر چی بوده مثل اینکه اینجا حل شد
پس یه صلوات بفرستید:323: