RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
بابا یکی یه گوسفند بیاره قربونی کنه.
شایانا اومده، sci هم که پست گذاشت بعد مدتها.
تو رو خدا کسی از جناب مدیر همدردی اطلاعی داره؟من نگرانشونم، نمیشه گفت کم پیدان
باید بگیم نا پیدان.
البته فرشته مهربان هم نیست، لرد حامد هم که دیگه از بس نمیاد کسی یادش نیست .
میدونم اینجا جاش نیست اما
من روزه نیستم اما کسایی که روزه دارین وقت افطار و سحر مردم یکی از سرزمین های این کره خاکی رو ازدعاتون محروم نکنید..مهم نیست اونا اینجا نیستن و تو یه سرزمینی به اسم میانمار هستن..مهم نیست اصلا ندونیم میانمار کجاست..مهم نیست علتش چیه..اما الان مردمی بلاهایی داره سرشون میاد..
مهم نیست مسلمونن..به حکم انسان بودنشون براشون دعا کنید.
موفق باشید
سلام
آمدیم، نبودید، رفتیم!
خانم بهار شاد گرامی، باعث افتخار شد وقتی دیدم در کنار لیستی از بزرگان و پیشکسوتان تالار از بنده هم یادی کردید.
البته پیوستن من به تالار آنقدر ها هم جدید نیست، تاریخ ثبت نام من برمیگرده به 7 بهمن 89 و اون درست روزی بود که اولین احضاریه به در خانه ی من اومد ... .
در مورد آواتار هم از حسن نظرتون سپاسگزارم، اگر امکانش بود تحسین شما رو حتما به سازمان ناسا ابلاغ می کردم.
امیدوارم که در کنار شما و دوستان، عضوی کارآمد و قانون مدار باشم و از محضر شما و ایشان کمال استفاده رو ببرم، چه در زمان مشکلات که به هر حال در همه ی زندگی ها هست و چه در اوقات شادی که اونهم در زندگی ها کم نیست.
دوستان عزیزم سلام
من امروز خیییلی خوشحالم:227::227:
خیلی وقته (چند سال) که دلم میخواست برم زیارت آقا امام رضا. به شوهرم اصرار میکردم که بلیت تهیه کنه و هر بار اینقدر دست دست میکرد که دیر میشد و نمیتونست بلیت تهیه کنه. بعد هم میگفت که امام رضا نطلبیده. راستش خیلی دلم شکسته بود .نه از آقا ...نه... از خودم یعنی من اینقده بد شده بودم که آقا دوست نداشت من برم زیارتش:302:....تا اینکه از محل کار همسرم تماس گرفتند و گفتند 3 تا بلیت رفت و برگشت به مشهد بهمون میدن:227:
ان شالله امشب مشهدیم. واسه همتون دعا میکنم .اسم همه تو خاطرم هست .واسه مجردای تالار که جفت گمشده خودشونو پیدا کنند و خوشبخت بشن. واسه متاهل ها که همیشه شاد و خوشبخت باشن . واسه پدر و مادرای تالار که خداوند کمکشون کنه فرزندی صالح تربیت کنند و...
از مشهد هم بهتون سر میزنم .:43:
پاییزان عزیز ممنون که به یادمون هستی و دعامون میکنی.:46:
ما هم دعا میکنیم انشا الله در کنار همسرت و شخص سوم، سفر خوبی داشته باشی و انشا الله همه دعاهات به خیر و نیکی مستجاب بشه و خوت هم حاجت روا بشی. :323:
سلام پاییزان
خوش به حالتون. امام رضا وقتی دعوت نامه می فرسته دیگه پذیرایی هم با خودشه. حتما بهتون خوش می گذره. فقط یادتون باشه امام رضا غذای بد سر سفره ی مهمانش نمی گذاره هر چی توی این سفر براتون پیش بیاد حتما یه حکمتی پشتشه. منم خیلی خیلی التماس دعا دارم.