RE: دلم میخواد مشکلاتم حل بشه، دارم تلاش میکنم ولی هنوز نیاز به کمک دارم
آره عزیزم
شرکتمون خصوصیه
راستش قبل ازدواجمون من تو کار سخت افزار کامپیوتر بودم، یه جورایی همکار شوهرم، یعنی هر دومون فروشگاه کامپیوتر داشتیم، بعد عقد بهم گفت دوست ندارم تو یه محیط باشیم و راضی نیست همکارا تو دوران تأهل هم باهام مراوده داشته باشن و من قبول کردم
همیشه بهم میگفت برای اینکه بیکار نباشی اگه دوست داشتی برو سرکار ،ما که نیاز نداریم به حقوقت و ...
منم گشتم دو قدمی خونمون کار پیدا کردم ، گفتم شاید جای دیگه 100تومن بیشتر بدن ولی اونم میشه کرایه راه و اینکه خستگی راهم رو زندگیم اثر میزاره و اومدم اینجا، صرفا نزدیکیش برام مهم بود
ولی حالا
حقوقمو به رخم میکشه،بهم میگه دارم دروغ میگم و ...
مهشید وقتی میگی با همه اینطوریه و با تو یه طور دیگه پس مطمئن باش خودت داری یه جایی یه اشتباه بزرگ می کنی
وگرنه اونم با تو ازدواج نکرده که تو رو آزار بده و هر روز تو خونش به جای آرامش نا آرومی باشه
مهشید جان یه کم روال رفتارهاتو تغییر بده
راستی روحیه کمال گرایی تو همسر تو خیلی بالاست اون دوست داره همیشه تو دل همه باشه و همه تاییدش کنند و حالا تو که جای خود داری
وقتی می بینه از جانب تو تایید نمی شه و نمی تونه تو دل تو نفوذ کنه راهی جز لجبازی و تلافی کردن به ذهنش نمی رسه
اقلیما این حرفو نزن
به خدا همه جا تائیدش میکنم، جاهایی که بهم توهین میکنه تو جمع یا تنهاییمون دائم دارم تشویق و تمجید میکنم
ولی حس میکنم همین رفتارم باعث شده که احساس خود برتر بینی بهش دست بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
عزيزم قبل از ترك خونه بيا اين چند راهو هم امتحان كنيم.بعد ديگه با خودت
1. امروز يه يادداشت بذار و بنويس برا فلان و فلان چيز اين مقدار پول نياز داري( مبلغ زياد نباشه )
2.اگه داد ذخيره اش ميكني و پس فردا باز هم يه ياداشت.
3. اگه نداد. از پول شارژ برميداري و ياداشت ميذاري كه من اين مبلغو براي فلان امر برداشتم.با احترام.
4. اگر باز هم تكرار شد براش يادداشت بذار كه قانونا و اخلاقا اين مقدار پاي توست و من از پدرم كه نميتونم بگيرم. همسر شما هستم نه ديگران..
5.بعد به راه هاي ديگه فكر ميكنيم.:72:
ملاحت عزیزم با این اوضاعی که بینشونه به نظرت همسرش وقتی شمیم اینجوری رفتار کنه فکر نمی کنه داره لجبازی می کنه
ازدواج تون از دوستي بود يا خواستگاري؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shamim_bahari2
اقلیما این حرفو نزن
به خدا همه جا تائیدش میکنم، جاهایی که بهم توهین میکنه تو جمع یا تنهاییمون دائم دارم تشویق و تمجید میکنم
ولی حس میکنم همین رفتارم باعث شده که احساس خود برتر بینی بهش دست بده
پس چرا با همه اونطوریه و با تو اینطوری؟
برای دوستاش و همه دست و دلبازه و برای تو.....
من نمی فهمم دلیلش چیه؟
نمیشه بگی دوستی
تو عالم همکاری به هم نزدیک شدیم بعد از کلی تلاش شوهرم و اصرارش و دعوای با من، من کوتاه اومدم و مامانم در جریان بود چند بار رفتیم بیرون باهم صحبت کردیم بعدشم خواستگاری و ازدواج
اقلیما جان من دلیلشو میدونم
وقتی راجع به یه دوست یه رفتار سرد یا اشتباه داشته باشی، کاتت میکنه، پیش بقیه میشینه تعریف میکنه و همین باعث میشه از چشمها بیفتی
ولی همسرت، اونم احمقی مثل من که هرچیم بشه تو دلم نگه میدارم و حتی به پدر مادرم هیچی نمیگم
نگرانی اینو نداره که پیش کسی خرابت کنه یا کاتت کنه
میمونه تحمل میکنه، پس ارزش سرمایه گذاری نداره
حالا فهمیدی دلیلشو؟
شميم نوشته:
حالا فهميدي دليلشو؟
من نفهميدم چي گفتي شميم:162::(
کجاشو متوجه نشدی لیلا جون؟
اقلیما جان من دلیلشو میدونم
وقتی راجع به یه دوست یه رفتار سرد یا اشتباه داشته باشی، کاتت میکنه، پیش بقیه میشینه تعریف میکنه و همین باعث میشه از چشمها بیفتی
ولی همسرت، اونم احمقی مثل من که هرچیم بشه تو دلم نگه میدارم و حتی به پدر مادرم هیچی نمیگم
نگرانی اینو نداره که پیش کسی خرابت کنه یا کاتت کنه
میمونه تحمل میکنه، پس ارزش سرمایه گذاری نداره