RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام.
در مورداین:
نقل قول:
چه نقدی خانومی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دختربه این عاقلی کجای دنیادیدیم؟
آواتارت هم که خیلی خوشگله.
و این:
نقل قول:
در ضمن نقد خاصی هم ازت نمیشه کرد. به سوالات خوب پاسخ دادی.
عیب و ایرادات رو خوب قایم کردی شوخی می کنم!
اولش تشکر میکنم بابت لطفی که داشتید، خیلی خیلی دیگه ازم تعریف کردید. اینجوریا هم نیس. اما بنظر خودم هم سوالا جوری بود که جنبه منفی من مخفی مونده. شما عزیزان اگه بتونید یه جوری سوال طرح کنید که من روی این جنبه شخصیتیم هم فکر کنم خیلی خوب میشه. از همتون ممنونم. فکر میکردم دیگه سوختتون تموم شده. اما دوباره داغ شد!!!
1- فکر کن روز ورودت به این دنیاست. بهت می گن بین این شخصیتها انتخاب کن، می خوای کدوم باشی؟
زکریای رازی، توماس ادیسون، آلبرت اینشتاین...............اینشتین چون ذهن خیلی خلاقی داشته.
هیتلر، صدام، یزید.......................................... .....:( چرا آخه؟!! چی بگم؟!!
نیکی کریمی، لیلا حاتمی، بهرام رادان......................لیلا حاتمی (بدون شرح!)
مستشار، بلوتوس، مخبر الدوله سر سعدی ..............مستشار، چون مخبر الدوله بودن حافظه میخواد که من ندارم. بلوتوث بودن هم قسمت زبون ریختنش سخته. از جهت دیگه مستشار تونسته توی زمان سفر کنه و این خیلی برای من جالبه.
arix, شیدا حاتمی، آریانا....................................آ ریانا. (اینم بدون شرح!)
2- راستی به نظرت سارا بانو الآن داره چی کار می کنه؟ چرا دیگه نیومد اینجا سر بزنه؟ سوالاش خوب بودند!
آره جاش خالیه. حتما سرش خیلی شلوغه. یا شایدم با همسرش رفتن مسافرت:)
3- برای هر یک از این کاربران یک خصوصیت اخلاقی بنویس:
محمد ابراهیمی.....................گزیده گو
شیدا حاتمی........................با اراده و قوی
آریاناng...............................من قی و منعطف
سابینا................................صبو ر
دختر مهربون........................کم طاقت
فرهنگ..............................کم رو و کم حرف
آریکس..............................منطقی و حرف گوش کن
Baby...............................همیشه به فکر خانواده
سارا بانو..........................فوق العاده رمانتیک
یاسا...............................شوخ طبع
Hamed65.......................دلسوز
سخته، نه؟ ......................خیلی
4- از بین موارد زیر دوست داشتی مخترع کدوم بودی؟ (دوباره 3تا 3تا میگم)
چرخ، روزنامه، رادیو..........................رادیو
تلسکوپ، جارو برقی، نیزه................تلسکوپ
کامپیوتر، لامپ، ساعت...................لامپ
5- اگر مجبور باشی که یکی از کارهای زیر رو انجام بدی، کدوم رو انتخاب می کنی؟
قتل یک دزد، گمراه کردن یک انسان مومن، بی آبرو کردن یک زن پاکدامن
قتل که قتله. انجامش نمیدم. دومی فکر کنم قابل جبران تر باشه. یک انسان مومن رو گمراه میکنم:(
بین این 3 چطور:
اهدای عضو به یک بیمار و نجات دادن جان او، بخشش تمام سرمایه ات به یک دوست خوب، گذشتن از کسی که عاشقش هستی به خاطر کس دیگه
تا زنده ام فکر نمیکنم بتونم عضوی اهدا کنم. مورد سوم یعنی خودش یکی دیگه رو میخواد؟ خب من دوست ندارم خودم رو تحمیل کنم. پس حاضرم تمام سرمایم رو به یک دوست خوب ببخشم.
6- تا حالا حیوون خونگی داشتی؟ پرنده چی؟ توی قفس؟ اگر آره، پشیمون نیستی؟ (من خودم داشتم، ولی پشیمونم).
حیوون خونگی بجز پرنده؟........نه. اما پرنده، بله. یه پرنده داشتیم که توی خونه آزاد بود. این اواخر هم یاد گرفته بود میرفت بیرون و برمیگشت. از لونه افتاده بود که آورده بودیمش. پشیمون نیستم. هر چند آخرش توی خونمون مرد:(
7- از بین تمام این سوالاتی که روی صندلی داغ ازت شد، جواب دادن به کدوم از همه سخت تر بود؟
سر کدوم بیشتر خندیدی؟ کدوم غیر منتظره بود؟
جواب دادن به سوال1 از همین سری خیلی سخت بود برام. البته سوالای فلسفی شایانا هم برام سخت بود. همینطور سوالای آریانا (از این جهت که تایپ زیاد میخواست)
سر سوال آویژه که گفت یه چی بگو بنویسم رو دیوار اتاقم خندم گرفت.(یادم باشه ازش بپرسم ببینم نوشت یا نه بالاخره) با خاطره ی خود شما از خواستگاری.
این سوال آویژه واسم غیر منتظره بود. فکر نمیکردم بپرسه:10- هفته ای چن بار مامانت رو می بوسی؟
نقل قول:
راستی بین واقعیت و حقیقت یک فرقی هست. از نفر بعدی روی صندلی داغ می پرسم Smile
موفق باشی
خوشحال میشم منم بدونم فرقش رو. شما هم موفق باشی. سوالای سختی به ذهنت رسیده بود این دفعه. کلی سوزونده شدم. ولی ممنونم. خیلی مفید بود.
نقل قول:
دخترمهربووون کجایی؟
ماشااله به ذهن حامدخان،عجب سوالهای سختی ازت پرسیده!
میخوای تقلب برسونم؟
این یه فنجان قهوه رومیل کن تاجون بگیری به سوالهای منم جواب بدی
بابت تاخیر عذر میخوام. ممنونم:82:
1- نظرت درموردکارکردن خانمها بیرون ازخونه چیه؟
راستش من خودم به تناقض رسیدم. از یه طرف اصلا توی خودم نمیبینم خانه دار باشم. چون احساس بدی بهم دست میده. البته بعضی ها در کنار خانه داری هزار تا فعالیت دیگه دارن. اما من بیشتر دوست دارم سر یه کار جدی برم. کاری که انجام دادن یا ندادنش دست خودم باشه رو جدی نمیگیرم. اما از یه طرف دیگه، نمیخوام برای بچه هام کم بذارم. اگر هم یه روزی برم سر کار، یه کاری میگیرم که نیمه وقت باشه. تا وقت کافی داشته باشم برای توجه و رسیدگی به بچه هام.
2- دوست داری وقتی ازدواج کردی چندتا بچه داشته باشی؟
3 تا. 2 تا دختر یه پسر.
3- فکرکن الان 65 سالته،چه احساسی داری؟
احساس بدی دارم. فکر میکنم آدما توی اون سن تنها هستن. نمیدونم چرا اما حس بدیه.
4- تاحالاتومدرسه،دانشگاه تقلب کردی؟
دروغ چرا؟!! بله.
5- هوای شهرتون امروزچجوری بود؟
جای شما خالی مثل دوش آب، بارون میومد. منم چتر همرام نداشتم خلاصه کلی کیف کردم زیر بارون.
6- فکرنکن خیلی زود 10تاگل رونام ببر؟
مریم، گلایل، لیلیوم، رز، .........، زنبق، آفتابگردون،..... نسترن، نیلوفر، نرگس،یاس، ....... نشد 10 تا؟آخی شد:)
تست روانشناسی بود؟
7- تاحالادلت ازکسی شکسته؟خودت چی دلی روشکستی؟
آره. هم دلم شکسته هم دلم خورد شده. هم دل چند نفر رو شیکوندم:( یکیشون رو نتونستم جبران کنم و ازش حلالیت بگیرم. خدا کنه منو بخشیده باشه.
8- برای خودت 4خصوصیت مثبت و4تاخصوصیت منفی بگو؟
منفی: یه کمی خجالتی، کم طاقت، یه کمی زود عصبانی شونده، و اینکه بعضی وقتا حرفم رو توی دلم نگه میدارم و نمیگم، نمیگم، نمیگم، تا اینکه یه خراب کاری ای توی روابط فی ما بین پیش میاد.
مثبت: اینا رو دوستام گفتن: مهربون، صبور!! (که خودم زیاد فکر نمیکنم باشم) دارای پشتکار!! (اینم فکر نمیکنم داشته باشم)، خوش برخورد.
نقل قول:
دیگه ازدست من راحت شدی.قسمت آخرسوالهام بود.
وای نه این چه حرفیه! خیلی بابت سوالات ازت ممنونم. بازم اگه به ذهنت رسید هستم در خدمت:)
نقل قول:
سلام
واقعا دست خانم شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی درد نکنه واقعا صندلی داغ جانانه ای هست
من که داغ داغ شدم خدا به داد دوستان برسه
خوب دختر مهربود عزیز و دوست داشتنی و مامانی
سلام. منم ازشون ممنونم.
1-دوست داری چندتا سئوال ازت بپرسم؟
زیر 10 تا.
2- اون روز که اومدی تالار چه جیزی باعث شد که عضو بشی؟
خب مشکلات داشتم دیگه. اولین تاپیکم رو ندیدی؟
3- دختر مهربون امروز با قبل از اومدن به تالار چه فرقی کرده؟
فرق کردم. دیدم یه کمی تغییر کرده.
4-اگر بخواهی سه تا از نقاط ضعفت رو در صدد رفعشون بیایی اونها کدوم هستند؟
(یه کمی) زود از کوره در رفتنم رو، با خجالتی بودنم رو، با وابسته شدنم رو.
5-تا چه زمانی توی همدردی می مونی؟
هیچ قصدی برای ترک همدردی ندارم. شاید حضورم کمتر بشه اما ترک کامل، نه.
6- چرا بعضی از دوستان اومدند و رفتند؟
خب حتما مشکلشون حل شده و قصدشون فقط رفع همون مشکل بوده. خب به هدفشون رسیدن و رفتن.
7-کدوم آیه از قران خیلی روی تو تاثیر گذاشت؟
8- نماز صبحت رو ساعت چند می خونی؟
حدود یه ربع به 6. مصاحبه ی استخدامیه؟ :311:
9-دوست داری چندتا بچه بیاری؟
3تا.
10- اسم نی نی های گلت چی هستش؟
گذاشتم بعدا با هم انتخاب کنیم:)
11-وقتی جوی برایت غیرقابل تحمل بشه چه عکس العملی نشون میدی؟
اگه احتمال بدم که میشه تغییرش داد که تغییرش میدم. (مثلا بین دوستای صمیمی حرف از غیبت و اینا میاد وسط، چون صمیمی هستیم میشه سریغ جو رو عوض کرد.) اما اگه احتمال نمیدم که بشه تغییرش داد، سعی میکنم از اون فضا دور بشم. (مثلا وقتی پدر مادرم با هم جر و بحث میکنن.)
12-توی تالار بیشتر به چه تاپیک هایی تمایل داری جواب بدهی؟
بیشتر تاپیکایی که مربوط به مجردا هست و اونایی که فرد، توش احساس تنهایی میکنه.
13- در آینده تالار رو به نامزدت معرفی می کنی؟
نه:163: اصلا!! راستش من این سوال برای خودم بوجود اومده بود که حالتای روحی روانی ای که برای آدم پیش میاد، به کسی که میاد برای خواستگاری، باید بگیم یا نه؟! اینو از مشاورم پرسیدم. گفت که نه. گفت اولا بخاطر اینکه خیلی از این حالتا برای دوران مجردی هست و با ازدواج تموم میشه. دوما اون پسری که اومده خواستگاری هم بدونِ مشکل که نیست که! دیدم منطقی میگن. به خاطر همین و بخاطر اینکه من اینجا از همه چیزم نوشتم، سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم و نگم.
14-اگر یه روز اومدی و دیدی تالار درش برای همیشه بسته شده چه احساسی بهت دست میده؟
حس ناراحتی و دلتنگی برای همه ی دوستایی که اینجا پیداشون کردم:(
15-برای شکلک های زیر اسم یکی از اعضا رو بذار
ایشالا شکلکا رو فردا نام گذاری میکنم.
بالهای صداقت عزیز، خیلی ممنونم بابت سوالای خوب و قشنگ:72::72:
گفته بودم دیگه نمیام ازت سوال کنم ولی دیدم موضوع داره گم میشه گفتم بیام یه سوالی بپرسم،این تایپیک هم بیادبالا.
خب دخترمهربون حالاازت می خوام برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که توصندلی داغ دادن یه نمره بدی(دقت کن
که نمره هات از20 باشه)
1- حامد65
2- سرافراز
3- فرهنگ 27
4- دخترمهربون
سلام خانم دختر مهربون سو ا ل از شما
1ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
2ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تا ثیر گذار بوده است
3ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
4ـ در مو رد کلمات زیر اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه بگو
مادر
عشق
خدا
همدردی
شیدا حاتمی
محمد ابراهیمی
مدیر همدردی
بستنی
دریا
صندلی داغ
مدرسه
ا لوچه
رنج
ایران
کنکو ر
کتاب
بهشت
اشک
دوست
جدایی
5ـ از یک تا بیست چه نمرهای به خودت میدهی
6ـنقطه قوتی که در خودتون دوست دارید پایدار بمونه چیه
7ـ چقدر مدیر تالار رو دوست داری و چقدر ازشون چیزهای یاد گرفتی
8ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود وواسه چه درسی
9ـ با بستنی اتا ق اسمان یک جمله بسا ز
10ـ فکر می کنید چرا با اینکه بعضی چیزها را می دانیم ولی نمی توانیم عمل کنیم
11ـ یک بیت شعر بگو
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
:104::104:نوبت دختر مهربون هم به پایان رسید.
دختر مهربون جان ممنونیم از اینکه در صندلی داغ شرکت کردید و به زیبایی پاسخگوی دوستان بودیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...5b0f583126.gif صندلی متعلق به شماست.بعد از جواب دادن به سوالاتی که بی پاسخ مونده،اگر سوالی رو دوست داشتید پرسیده بشه و کسی نپرسید،ما مشتاقانه منتظریم از خودتون بپرسید:).((دوستان لطفا دیگه سوالی از دختر مهربون پرسیده نشه))http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...df2eb95ed2.gif
در همین پست نفر بعد رو هم اعلام میکنم که بعد از خداحافظی دختر مهربون بر روی صندلی خواهند نشست:پرسشگر صندلی داغ که گاهی اوقات سوالات رندانه ای از اعضای روی صندلی پرسیده اند:)و صندلی دوستان رو حسابی داغ کردن،الان نوبت خودشونهhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...f79431c116.gifو اینجاست که میگوییم چیزی که عوض دارد گله نداردhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...1f73eb40d7.gif
.
.
.
.
.
شایانا جان بفرمایید.نوبت شماست:82:
بالهای صداقت عزیز عذر میخوام که سوال 7 جا موند.
7-کدوم آیه از قران خیلی روی تو تاثیر گذاشت؟
آیه 172 سوره اعراف.
و نام گذاری شکلک ها:
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...37933a1149.gif
آقای بیبی
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...6d17c82a05.gif
سارا بانو
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...ed0288ad79.gif
آریکس
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4b0dd7c930.gif
سرافراز
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...b03bf8f648.gif
مدیر همدردی
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c185e37249.gif
فرهنگ
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...99fa602fb0.gif
بالهای صداقت و آریانا
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...facf068083.gif
تسوکه
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...2b7b6026fb.gif
شایانا
گفته بودم دیگه نمیام ازت سوال کنم ولی دیدم موضوع داره گم میشه گفتم بیام یه سوالی بپرسم،این تایپیک هم بیادبالا.
خب دخترمهربون حالاازت می خوام برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که توصندلی داغ دادن یه نمره بدی(دقت کن
که نمره هات از20 باشه)
خوشحال شدم بازم سوال فرستادی.:72::72:
1- حامد65......................18
2- سرافراز.....................17
3- فرهنگ 27.................16.75
4- دخترمهربون...............13
نقل قول:
سلام خانم دختر مهربون سو ا ل از شما
سلام. ممنونم که توی دقایق پایانی هم سوال کم نمیارید:)
1ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
همدردی و فکر کردن به مشکلات بقیه و پیدا کردن یه راه حل مناسب.
2ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تا ثیر گذار بوده است
در زندگی فعلیم نه به اون صورت. اما امیدوارم برای زندگی آیندم مفید باشه.
3ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس سوختگیِ مجازی:) اما جدای از شوخی خیلی خوب بود. مجبور شدم به خیلی چیزایی که یادم رفته بود فکر کنم.
4ـ در مو رد کلمات زیر اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه بگو
مادر.......................اسوه ی صبر
عشق....................ابدی
خدا......................پشت و پناه من
همدردی................راه حل
شیدا حاتمی...........اراده
محمد ابراهیمی.......کم صحبتی
مدیر همدردی.........مشاور
بستنی...............یخی
دریا...................آبی
صندلی داغ..........سوختم
مدرسه...............مهر
ا لوچه................ترش
رنج...................غم
ایران.................وطن
کنکو ر...............تب
کتاب.................خوندن
بهشت..............باغ
اشک................شوق
دوست..............همراه
جدایی..............هرگز
5ـ از یک تا بیست چه نمرهای به خودت میدهی
12
6ـنقطه قوتی که در خودتون دوست دارید پایدار بمونه چیه
دلسوزی و به فکر دیگران بودن
7ـ چقدر مدیر تالار رو دوست داری و چقدر ازشون چیزهای یاد گرفتی
خیلی از ماها مدیون ایشون هستیم. البته این اواخر پست هاشون کم شده. اما منطقی فکر کردن رو ازشون یاد گرفتم.
8ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود وواسه چه درسی
2 ترم پیش بود که گفتم چند بوده. برای درس آنالیز
9ـ با بستنی اتا ق اسمان یک جمله بسا ز
در حالیکه بستنی میخوردم، توی اتاقِ بدونِ سقفم دراز کشیدم و به آسمون و ستاره هاش نگاه کردم.
10ـ فکر می کنید چرا با اینکه بعضی چیزها را می دانیم ولی نمی توانیم عمل کنیم
شاید چون انگیزه و هدف مناسبی براشون تعریف نشده.
11ـ یک بیت شعر بگو
گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ |
هفت رنگش میشود هفتاد رنگ |
|
امیدوارم همیشه موفق باشید
ممنونم شما هم همینطور
آخرش نتونستید اون رویِ منفیِ منو ببینید. :)
دوستان من بهتون فرصت دادم. خودتون نخواستید و نپرسیدید :)
دوستای گلم، خیلی خیلی ازتون ممنونم. این چند روز خیلی بهم خوش گذشت (با اینکه یه جاهاییش خیلی داغ شده بود) برای من خیلی مفید بود. از همه دوستای گلی که ازم سوال پرسیدن و همه اونایی که اسم قشنگشون بعنوان تشکر پایین پستها میومد ممنونم.
ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگیتون شاد و موفق باشید:72::72:
ممنونم دختر مهربون:72:
خب شایانا جان،میخوام از سوالای ریز و جزئی شروع کنم اولhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...312d61cf2e.gif
_متولد چه سال و ماهی هستین؟
_رشته تحصیلیتون چی بوده؟
_مطالعاتتون در چه زمینه هایی هست؟
_چرا انقدر به مباحث جامعه شناختی علاقه دارید؟
_از زندگی که داریی راضی هستین؟
_چجوری تالارو پیدا کردین و چرا عضو تالار شدین؟
_اگه دوست داشتید مجری بشید،پس چرا نشدید؟
_چه رنگی رو دوست دارید؟
_به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
_به نظرتون دنیا چه رنگیه؟
_چه دورانی از زندگیتون رو بیشتر از همه دوستی دارید؟
_چه خاطره بدی از گذشته توی ذهنتون مونده؟
_یه خاطره خوب رو هم برامون بگید،حالا.
شاغل هستین؟اگه آره از شغلتون راضی هستین؟
_موافقی خانوم ها هم بتونن برن خواستگاری؟چرا؟
_به نظر شما هم مهریه بالا تضمینی هست برای آینده زن؟تصمیم داری مهریه ات چقدر باشه؟
_دوست داری که بیشتر دوست داشته باشی یا دوستت داشته باشن؟(منظورمان در رابطه با همسر آینده است)
چند تا شد؟بازم میامhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...ee862df127.gif
سلام به دوستان گلم :72:
اومدم بگم ما هستیما،سوالی دارین بفرمایین.
(دیگه شیدا خانوم نمیدونم اینم جزء چت،مت محسوب میشه یا نه،ولی چون همه بچه ها بعد اعلام اسمشون میومدن و حضورشونو اعلام میکردن منم نوشتم دیگه)
سلام سلام:)
آخیش چقدر خوبه اینور باشی و هی سوال بپرسی:)
1)دماغتو عمل کردی؟
2)اگه نه، نمیخوای عمل کنی؟ اگه آره، راضی هستی از قیافه ی الانت؟
3)برای دیدن فیلم، ترجیح میدی سینما بری یا وایستی سی دیش بیاد یا دانلود کنی و ببینی؟
4)تفریحات سالمت چیه؟
5)چرا انقدر کم حرفی توی تاپیکای دیگران؟
6)چرا هیچ تاپیکی نداری؟ یعنی شما تنها فردِ بدونِ مشکل تالاری!!!
7)فکر کنم الان بیکار باشی.دوست داری سر کار بری؟بخاطر پولش یا بخاطر الاف نبودن؟
8)یکی از سوتی هات رو هم برامون تعریف کن بخندیم:D
9)ازدواج که نکردی، دوست داری چشماتو ببندی، باز کنی ببینی ازدواج کردی؟اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟
سلام
من هم فقط يك سوال:
آواتار رو چرا عوض كردي؟:)
خب شایانا جان،میخوام از سوالای ریز و جزئی شروع کنم اول
سلام شیدای عزیز،بفرمایید.
_متولد چه سال و ماهی هستین؟
همسن خودت،نهمین ماه سال
_رشته تحصیلیتون چی بوده؟
شیمی کاربردی
_مطالعاتتون در چه زمینه هایی هست؟
فرقی نمیکنه،یه مطلب خوب و بدرد بخور ببینم میخونم،ولی خیلی وقته که دیگه حوصله خوندن کتاب ندارم.
_چرا انقدر به مباحث جامعه شناختی علاقه دارید؟
نمیدونم:P،ما با دوستام بیشتر راجع اینجور چیزا صحبت میکردیم،میخام ببینم نظرات اینجا چطوریه،بعضی سوالات هم تو ذهنم هست که تا حالا که نتونستم جوابی براشون پیدا کنم
_از زندگی که داریی راضی هستین؟
50-50
_چجوری تالارو پیدا کردین و چرا عضو تالار شدین؟
داشتم یه مطلبی سرچ میکردم اصلا هم دنبال مشاوره واین حرفا نبیدم،اینجا رو واسم باز کرد اون صفحه ای که مستقیم برام باز کرده بید خوندم،دیدم سایت مشاوره ای هستشو و حرفای خوبی توش زده میشه،خوشم اومدتقریبا یه پنج ماه بجای ارشد خوندن میومدم اینجا بعد کنکورم سریع اومدم عضو شدم خب پاگیر شدم دیگه،اهداف: اگه تونستم کمکی بکنم و هم اینکه فکر میکنم هیچ چی از مهارتهای زندگیو بلد نیستم،دوس دارم از دوستان یاد بگیرم،یه سرگرمیه خوبم هست دیگه.
_اگه دوست داشتید مجری بشید،پس چرا نشدید؟
نبود امکانات ،البته بچه که بودم دوست میداشتم بازیگر بشم ولی عاقلانه که فک میکنم میبینم تیپ من به درد بازیگری نمیخوره،چن سال هم هست که عشق گویندگی و اجرا به کلم زده (باز فضای اجرا سالمتره)ولی تا حالا پیگیرش نشدم، ولی خب یه روزم از عمرم مونده باشه حتما میرم شانسمو امتحان میکنم .
_چه رنگی رو دوست دارید؟
همه رنگارو دوس میدارم،ولی ابی،سبز،صورتی یه چیز دیگن.
_به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
سبز ابی
_به نظرتون دنیا چه رنگیه؟
همه رنگو داره،وقتی بر وفق مرادته رنگای شاد،وقتیم که حالت از دنیا بهم میخوره تیره وتار وخاکستری
_چه دورانی از زندگیتون رو بیشتر از همه دوستی دارید؟
روزگار کودکی
_چه خاطره بدی از گذشته توی ذهنتون مونده؟
چیز خاصی که به اون شدت ازارم بده نیس شایدم فک میکنم نیست،شاید تو ناخود اگاهمه،نمیدونم.
_یه خاطره خوب رو هم برامون بگید،حالا.
قبول شدن تو انتخاب اولم همون دانشگاهی که میخاستم،همش میترسیدم که یه دانشگاه پرت قبول شم،وقتی داداشم گف کاربردی...خوشحال شدم،البته بازم هست ولی این الان به ذهنم اومد.
شاغل هستین؟اگه آره از شغلتون راضی هستین؟
نه
_موافقی خانوم ها هم بتونن برن خواستگاری؟چرا؟
خب فک نمیکنم تو شرعمون گفته باشن که الا و بلا این مرده که باید بره خواستگاری،این عرف ماست که اینو میگه،اگه پسرا واسشون این جا بیفته که اگه دختری بهشون پیشنهاد ازدواج داد جای زن ومردی عوض نمیشه و دخترا بتونن با جواب نه کنار بیان و حس تحقییر شدن و افسردگی و فکر خودکشی به کلشون نزنه چه اشکالی داره.ولی من که عمرا بتونم.
_به نظر شما هم مهریه بالا تضمینی هست برای آینده زن؟تصمیم داری مهریه ات چقدر باشه؟
برای حفظ رضایتمندانه زندگیش نه(یعنی من اصلا نمیتونم و نمیخام یه عمر با مردی زندگی کنم که فقط به خاطر اینکه نمیتونه مهریه رو در صورت طلاق بده ،زندگی کنم)ولی برای اینده بعد از طلاقش اری،تصمیمی نگرفتم ولی نه زیاد نه خیلی کم یه چیز معقول.
_دوست داری که بیشتر دوست داشته باشی یا دوستت داشته باشن؟(منظورمان در رابطه با همسر آینده است
هر دو ،ولی اگه قراره یکی بیشتر دوس داشته باشه ترجیح میدم بیشتر دوستم داشته باشن چون اگه من یکیو زیادی دوستش داشته باشم بدبختش میکنم:311:[
b]چند تا شد؟بازم میام[/b]
خوش میاین.
سلام سلام
آخیش چقدر خوبه اینور باشی و هی سوال بپرسی
سلام عزیزم،اره واقعا حال میده.
1)دماغتو عمل کردی؟
نه،دماغ به این خوشگلی،این کارا به گروه خونی من اصلا میاد؟نمیاد که ،این کارا مال بچه قرتیاست البته بجز اونایی که واقعا مشکل دارن.2)
اگه نه، نمیخوای عمل کنی؟ اگه آره، راضی هستی از قیافه ی الانت؟
نه، بعضی وقتا به سرم میزنه وقتی مرفه بی درد شدم پوستمو بدم برام لیفتینگ کنن(درس گفتم دیگه؟)ولی معتقدم اینجوری ادم یه چهره مصنوعی پیدا میکنه ،خود خدا هر طوری که نقاشیمون کرده همون بهترتر و طبیعی تره،اره یه ته چهره ای داریم به لطف خدا(اصلا معلوم نیس که برنامه غیر منتظره زیاد میبینی).3)
برای دیدن فیلم، ترجیح میدی سینما بری یا وایستی سی دیش بیاد یا دانلود کنی و ببینی؟
یا سیدی یا دانلود
تفریحات سالمت چیه؟
رادیو،فیلم،همینجا،هر از گاهی مطالعه
5)چرا انقدر کم حرفی توی تاپیکای دیگران؟
خب واسه اینکه شاید همون حرفی که منم میخاستم بزنم قبلن یکی دیگه گفته خدا رو خوش میاد الکی بیام فضاسازی کنم و ففضاشو اشغال کنم،مطالب دوستانو میخونم اگه هم عقیده بودم یا اینکه خلاف نظرم نوشته ولی منطقیه براش تشکرات میزنم،که یعنی منم باهاتم.:P6)
چرا هیچ تاپیکی نداری؟ یعنی شما تنها فردِ بدونِ مشکل تالاری!!!
بس که بچه متواضع،حرف گوش کنیم من:D،یه تاپیک داشتم دیگه، بردنش به نا کجا اباد،همون اولش زدن تو ذوقمون،بزار ببینم جواب ارشد بیاد اگه خدایی نکرده تو شیر یا روباه شیر نباشم میام یه مشورتی ازتون میگیرم.مگه ادم بی مشکلم داریم بعضی وقتا میبینم همون مشکلی که من دارمو یکی دیگه داشته اومده تاپیک زده دیگه لزومی نمیبینم منم واسه خودم یه ملک شخصی درس کنم ووقت دوستانو بگیرم،شایدم چون بلد نیستم درد دل کنم تاپیک ندارم،خدا عالمه،من هنوز که هنوزه نتونستم خودمو قشنگ بشناسم.:302:7)
فکر کنم الان بیکار باشی.دوست داری سر کار بری؟بخاطر پولش یا بخاطر الاف نبودن؟
درس فک کردی،هر دو الان واقعا دارم از بیکاری فسیل میشم،فک کن 16 سال پشت سر هم درس بخونی و سرت به نوعی مشغول باشه وقتی ازت میپرسن لا اقلش میگی محصلم،دانشجو ام،ولی الان یکی ازم بپرسه باید بگم علاف:316:،پول هم که دیگه واقعا خجالت میکشم از بابام یه چیزایی بخام،هر چند که اگرم بگم شاید واسم تهیه کنه ولی خب انصافم کجا رفته،حالا من دخترم اینجوریم خدا به داد پسرا برسه که به هر حال اونان که باید نون اور باشن،خدایا زمینه کار همه بیکاران رو فراهم اور یه کارم واسه ما از اسمان بنداز پایین.:323:
8)یکی از سوتی هات رو هم برامون تعریف کن بخندیم
فعلا چیزی یادم نیس اگه داده باشم خیلی کوچیک و کم اهمیته یادم اومد میام میگم.
9)ازدواج که نکردی، دوست داری چشماتو ببندی، باز کنی ببینی ازدواج کردی؟اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ بلللللله:310:،خب احساس نیاز میکنم از نظر عاطفی و کلا از مجردی خسته شدم دیگه حال نمیده،فک کنم دیگه وقتشه طرفمون با اسب سفیدش بیادو مارو پیش ببره به سمت خوشبختی.:D
سلام
من هم فقط يك سوال:
آواتار رو چرا عوض كردي؟
سلام جناب اریکس ،ازین طرفا راه گم کردین!
خیلی وقت بود میخاستم عوض کنم هر روز میومدم چنتا عکس میزاشتم میدیدم هیچیش معلوم نیس دوباره مژده ای دلو میزاشتم.
راستی من فک میکنم این اواتاری که الان گذاشتم خدایی نکرده قبلا یکی دیگه هم از این اواتار داشته :163:خودم خیلی جستجو کردم فعلا که ندیدم اگه شما زبونم لال دیدین یا میدونین بهم بگین اینم عوضش کنم:316:
عدد سوالا با عرض معذرت دختر مهربون جون از خود سوالا عقب موندن نتونستم ویرایش کنم.
حواس واسم نمونده که، دهمین ماه سال نه نهمین ماه.