محمد ابراهیمی حلقه اتصال اعضاست که با تاپیکهای خاص و دوستانه اش فضای همدردی را لطیف و پر مهر می سازد. همان مهر و صداقتی که به راستی در قلب خود دارد و از او انسانی با محبت، مودب و پرتلاش ساخته است.
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد ابراهیمی حلقه اتصال اعضاست که با تاپیکهای خاص و دوستانه اش فضای همدردی را لطیف و پر مهر می سازد. همان مهر و صداقتی که به راستی در قلب خود دارد و از او انسانی با محبت، مودب و پرتلاش ساخته است.
تاپیک "یک شعر زیبا بنویسید" از آقای ابراهیمی رو خیلی دوست دارم.
خودشون هم همیشه اشعار زیبایی رو انتخاب می کنند و می نویسند.
همینطور پایه گذار تاپیک های مختلف بودند و خودشون هم زحمت کشیدند و اونها رو زنده نگه داشتند.
امیدوارم همینطوری به حضور خودتون در این تالار ادامه بدهید!
موفق باشید :72:
وقتی با محمد ابراهیمی آشنا شدم تونستم معنای سادگی و صداقت رو بهتر درک کنم.گاهی اوقات بی پیرایگی خالصانه ایشون من رو شرمنده میکنه در مقابل خودم و وجدانم!!
ایشون همیشه حواسشون به تمام مناسبت ها هست،چیزی که خیلی اوقات خیلی از ماها فراموش میکنیم!من پیگیر بودن رو در این تالار از آقای محمد ابراهیمی یاد گرفتم،که هیچ وقت براشون مهم نبوده چند تا تشکر پای پست هاشون خورده یا چند تا رتبه گرفته...همیشه راه خودشو میره بدون توجه به این مسائل!
ایجاد تاپیک های سرگرمی،در فضایی مثل همدردی که اکثر افراد میان که از درد هاشون بگن،باعث ایجاد تعادل در تالار میشه،که وجود خیلی از این تاپیک ها رو ممنون آقای ابراهیمی هستیم:104:
وجود افراد خالصی مثل محمد ابراهیمی تو این تالار لازمه تا صفای خودشون رو به بقیه هم انتقال بدن...
محمد ابراهیمی عزیز:امروز به این نتیجه رسیدم که اصلا مهم نیست که کم حرف میزنید...مهم اینه که با همین مقدار صحبت هم تاثیر خودتون رو در جایگاه خودتون میگذارید برادر خوبم:72::72:
بی دل:
روز های اولی که می اومدم تالار و میخواستم آدمهای اینجا رو از روی نوشته هاشون بشناسم،به نامی خوردم به نام بی دل...شوخ و طناز...رک و صریح اما مودب...با خیلی از پست هاش خندیدم اونم زمانی که هیچ نصیحت و حرف زیبایی نمیتونست اونقدر آرومم کنه که نوشتار طنز بی دل کرد...!!!صراحت بیان رو من از خانوم بی دل یاد گرفتم تو این تالار.
بیشتر که آشنا شدم دیدم و فهمیدم که بی دل خیلی حرفها برای گفتن داره که میشه ازشون درس گرفت...بی دل با قلم طنزش گاهی اشک به چشم های من آورده...اینکه بی دل ،من و خیلی های دیگه رو شاد کرده و به من و خیلی های دیگه درس های بزرگی داده،بیشترین تاثیر وجود بی دل در این تالاره...باز هم میگم که تو این تالار بمون بی دل عزیز.
سلام از خانم فرشته مهربان خانم شیدا حاتمی خانم انی خانم سرافرا ز خانم با لهای صداقت اقای حامد اقای اریکس و اعضا تالار اسم یاد نیست به من خیلی لطف داشتند همه شما اعضا تالار بهترین اعضا تا لار هستند
اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72: :104: اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72: :104::72: اعضا تالار خیلی :دوستت دارم:72::::72:
از همه شما اعضای خوب تالار به من خیلی لطف داشتند خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
محمد ابراهیمی ستون تالار همدردی
اگه ایشون نبودند بااین وضعی که تازگی ها پیش اومده(سکوت) فکر کنم این چند نفرکمی هم که میان سر می زننددیگه انگیزه ای برای اومدن نداشتند.
سلام وجود این عضو خانم اریا نا در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین
خانم اریا نا عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پرمحتوا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
آریانا خیلی مهربون و صمیمیه. نسبت به همه اعضا چه اعضای فعال و چه قدیمی هایی که حتی قبل از عضویتش فعالیت داشتند، لطف داره و نگران همه هستش.
این صمیمیتش موجب دلگرمیه. :46:
خانم آریانا خیلی مهربون و دلسوز هست.
با حضور خودش "مهر و محبت" در تالار رو بیشتر کرده!
خانم اریانا همیشه دل نگرون اعضای تالار هستن
با اینکه هیچوقت اون هارو ندیدن
بابت این احساس قشنگ بهتون تبریک میگم
احتمالا در اینده مادر خوبی خواهید شد :72::72:
من هم فکر می کنم میشه آریانا رو به عنوان یه خانوم با احساس که حس نوع دوستی رو در تالار پراکنده میکنه؛ معرفی کرد.:43: