سلام سوال از شما
عليك سلام بفرمائيد
1ـ تاثیر گذار ترین مقاله ای که در همدردی خوندی
از وقتي عضو شده ام مقاله اي كه خيلي كاربردي باشه و كمكم كنه زياد نخوندم! اما مقاله اي كه خيلي منو ترسوند و تحت تاثير قرار داد اين بود :درمان شخصيت كمالگرا چون تازه فهميدم كه من به طرز افراطي و وحشتناكي كمالگرام! :302:
2ـ به نظرت جای چه تاپیکی توی تالار خا لیه
اگر نظري داشتم خودم اون تاپيكو ميذاشتم! البته به نظرم بد نبود اگر يك كمي تاپيكاي تخصصي ترش (مثل نقد بعضي نظريه هاي روانشناسي و ...) توسط اونايي كه خبره هستند اضافه بشه! البته در چنين جاهايي امثال من بايد فقط شنونده باشند!
3ـ فیلم بیشتر روی شما تحت تاثیر میذاره یا موسیقی
صددرصد فيلم
4ـ یکی از بهترین امضا اعضا تالار بگوید
1- امضاي سارابانو : الابذكرالله تطمئن القلوب
2- امضاي باران: بگذار عشق خاصيت تو باشد نه رابطه ي خاص تو باكسي
3-امضاي قبلي فرشته ي مهربان: ازتمام داشته هايت كه به آن مي بالي خدارا جدا كن ، ببين چه داري؟
به همه كمبودهايت كه ازآن مي نالي خدا را بيفزا، ببين چه كم داري؟
البته همه ي امضاها زيباهستند چون مختص اون فردند و هر فردي عزيز و دوست داشتنيه.
5ـ جذاب خاطر های که از کودکی به خاطر داری چیه
از كودكيم به جز شيطنت چيز زيادي يادم نمياد! مثلا چون خونه ي ما پسر زياد داشت و منم ته تاقاري بودم و مي خواستم از داداشام كمتر نباشم يه بار روي طارمي پله ها پشت سر دو تا از داداشام شروع كردم به ليزخوردن ولي چون ناشي بودم ... از طبقه ي دوم پرت شدم تو زيرزمين خيلي بچه بودم به جز درد چيز ديگه اي يادم نيست ولي ميدونم كتفم شكست.
يا مثلا يكي ديگه اينكه يه روز تو كوچه با خاله و مامانم بودم وان دوتا گرم حرف بودند و حواسشون به من نبود. يه موتوري از روبرو ميومد خواستم يه كار كنم چپه شه :D پامو دراز كردم تا ... ولي موتوره از رو پام رد شد :302: و پام شكست! (اين يكيم خيلي كوچولو بودم)
6ـ چه غذایی رو بلدین خوب درست کنین
تقريبا همه ي غذاها! به نسبت هم سن و سالم و هم شهريهام آشپزيم خوبه البته چون كلا يه كم اعتمادبه نفسم پائينه هميشه فكر ميكنم دست پختم زياد خوب نيست!
ولي داداشم خيلي تعريف ميكنه! كاش واقعا همين طور باشه!
البته فكر نكنيد از اين دختراي خوبم كه خيلي به مامانم كمك ميكنما! بنده خدا مامانم يه جارو ميزنم تا سه روز ازم تشكر ميكنه و فكر ميكنه بهترين دختر دنيارو داره! :D ولي چون زياد اهل مسافرتند يكدفعه يه ماه ميرن مسافرت و من مجبورم خودم آشپزي و ... كنم!
7ـیک جمله درباره مدیر همدردی محمد ابراهیمی خانم پردیس بگوید
مديرهمدري : با در اختيار گذاشتن اطلاعاتشون و همين طور اين فضا كمك زيادي مي كنن خداخيرشون بده!
محمد ابراهيمي: زيادي كم گوي و گزيده گوي! گل هم زياد به آدم تقديم ميكنيد آدم خجالت ميكشه:shy:
پرديس: زياد ازشون شناخت ندارم! شرمنده ولي آواتارش خيلي نازه!
8ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
شنا
9ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
هيچكس! من آهنگو از روي خاطره اي كه از خودش در ذهنم به جا گذاشته يا شعرش يا هارمونيش انتخاب ميكنم نه خواننده!
10ـ چه تفریحی رو بیشتر از همه دوست داری
بازيهاي دسته جمعي مثل وسطي، واليبال و ... (مختلط هم باشه كه ديگه :227: شوخي كردم :163:)
11ـ جوانی تعریف کنید
بهارزندگي
12ـ چند نفر در تالار را معرفی کن که شما تحت تاثیر پستهایشان قرار گرفتی
همه ي اعضا پستهايي داشتند كه منو تحت تاثير قرار بده.
13ـ بهترین هدیه ای که تا به حالا گرفتی
سال اول دبيرستان به عنوان يكي از بهترين شاگردها توسط وزيرآموزش و پرورش وقت تقدير شدم و تعدادي جايزه گرفتم (سكه، قرآن،دايره المعارف و ...)
14ـ اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی
براي مادر و پدرم دعا ميكنم
15ـ زندگی رو در چند جمله تعریف کنید
عشق، عشق، عشق و بازم عشق! زندگي بدون عشق هيچ معني و مفهومي نداره كه بشه تعريفش كرد
16ـبهترین خاطرات در سال 89
جشن فارغ التحصيلي
17ـاگر یه روزی مدیر همدردی بشی تالار رو چه جو ری می چرخونی
از مديريت خوشم نمياد:D
18ـدوست داری نفر بعد صندلی داغ کی باشد
نمي دونم! البته بدم نمياد بهشت باشه ولي اون كه اصلا اينجاها آفتابي نميشه! گير داده به انجمناي مشاوره خانواده و ازدواج و ول كنشونم نيست! ميگرده كل تالار ببينه كي ميگه همسرم داره بهم خيانت ميكنه يا يه پيامك مشكوك بهش رسيده و ...سريع بپره بگه ولش كن! طلاق بگير! به درد نميخوره!خيانتكار آدم نميشه!...
بابا بهشت جون! مشاوره كار من و تو نيست :D پاتو از اين ورطه بكش كنار! من كه البته يك ويرايشگر اختصاصي دارم هر جا پست ميزنم دو دقيقه بعدش ويرايش ميشه! اونم مجاني! به به كاش بياد پايان ناممو ويرايش كنه! (فرشته ي مهربان جونم :228: شوخي كردم مي خواستم خودمو لوس كنم آخه انگار قهركردي!)
با بهشت هم كه هميشه شوخي دارم! وگرنه اتفاقا مشاور خيلي خوبيه!
امیدوارم همیشه موفق باشید
شما هم همين طور