-
RE: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
دوستاش متاهل هستن؟يا مجردن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سولی
ممنون از شما باران جان :72:
تازه جالبه میگه من قبل ازدواج 6 تا دوست بودیم که تازه خیلی خاطرت پیشم عزیز بوده 3 تاشونو ول کردم .. ولی دیگه ازم نخواه این سه تار و نداشته باشم ...
:302:
آخه من چه جوری میتونم اینکه اینقدرررررررررر به دوستاش وابسته است ... از وابستگی رهاش کنم
فک کنم مشکل من یه معضله که حل نمیشه
دوست خوب همسر شما رفيق بازه شما بايد به اين رفتارشون عادت كنين چون هيچ كسي 180 درجه عوض نميشه.....اما مشكل اصلي.....مشكل اصلي شما مصرف ترياك همسرتونه نه اخلاق و صميميت با دوستاش...اين موضوعات رو تفكيك كنيد........اگر دوستان همسرتون متاهلن از همسران اونها كمك بخواين.....اونها هم نميخوان زندگيشون از هم بپاشه...دست به دست هم بدين و به شوهراتون كمك كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سوال:
1- شغل همسرتون چیه؟
2- علت مخالفت خانواده هاتون با ازدواجتون چی بود؟
3- زندگیتون تا چه حد برای همسرتون مهمه و چقدر شما رو دوست داره؟
4- خونتون استیجاریه یا ملکی است ؟ اگر مال خودتونه به نام کدوم یکی است؟
1 - شغل همسرم آزاده و در امد نسبتا خوبی هم داره و خیلی هم برای من و زندگیمون تلاش میکنه تا بقول خودش من احساس کمیود نکنمئ
2 - علت مخالفت خانواده من ، این بود که من همزمان خواستگارهای بسیار بسیار متمول و خوبی داشتم ( از نظر اونها ) و چون فامیل بودن و ایشون غریبه بودن مخالفت میکردن و خانواده ایشون هم بدلیل اینکه می خواستن خودشون عروسشون و انتخاب کرده باشن نه پسرشون مثل عروسهای قبلیشون ( دیدگاههای خاص )
3 - من فک می کنم تا الان همسرم ذره ای از لحاظ مالی و عاطفی چیزی برام کم نذاشته و تنها و تنها مشکل بزرگش همین اعتیادشه .. بسیار تا بسیار به خانواده ام احترام میذاره و از محبوبیت خاصی تو فامیل برخورداره
4 - خونمون فعلی رهن و اجاره است تا یکسال دیگه خونه دائمی مونو تحویل میگیریم که سه دانگش به نام منه
-
سلام خانومی
عزیزم یه برنامه ی مسافرت بزار ببین می آد؟؟/
آگه باهات مسافرت بیاد و جلوی شما نتونه مصرف کنه اذیت می شه
اینجوری می تونی بفهمی چقدر میزان مصرفش زیاده
بگو یکم از نظر روحی خشته ام بریم چند روز مسافرت ببین چی می گه؟؟
-
mamfred جان
با مسافرت مشکلی نداره چون چند بار با خانواده ام رفتیم و 6 روز و 7 روز موندیم و اون مشکلی نداشته !!! وقتی هم بهش اعتراض میکنم بک وارد میکنه به گذشته و میگه ببین من حتی تو مسافرت هم مشکل نداشتم اگه من دائما میکشیدم باید حتی مسافرت هم نمیتونستم دوام بیارم ...
دیشب مهمان داشتیم ؛ بقدری رفتارش با مهمونا خوبه و پذیرایی مفصل میکنه و به سر و ضعش میرسه که ممکن نیس کسی حتی لحظه ای به ذهنش خطور کنه که این اقا سیگار و قلیان و تریاک مصرف میکنه ...
مدتیه که بچه هم میخواد ... اه
-
یعنی تو مسافرت شما هر لحظه باهاش بودین؟؟
شاید مصرف می کرده شما متوجه نمشدین؟؟
-
نه مامفرد جان
من و شوهرم همش با هم بودیم ... آخه ترسمم از اینه که نکنه یه وقت طور دیگه ای مصرف میکنه .. مثلا میخوره
وای نمیخوام بهش فک کنم ... ایشالله که اینطور نیست
ولی همیشه میگه من ادم افراطی نیستم .. خوب این یعنی چی !!! یعنی میتونم حتی یک هفته هم نکشم و نیاز هم نداشته باشم
قلیون و جز مخدرات نمی دونه سیگار رو هم همینطور چون میگه هفته ای یه دونه یا دو تا
-
Re: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
سولی عزیز نمی دونم نظر من درست هست یانه ولی با ارامش و مهربونی و قاطعیت بجا و صد البتهصبر زیاد می توانی شوهرت را ترک بدهی
شوهرت اگرچه به نظر ادم لجباز و یک دنده ای میاد ولی حتما خصوصیات مثبتی نیز دارد، مگه نه؟
باز هم خودت میدونی من نظرم رو گفتم
مواظب خودت باش:72:
-
بچه؟؟نه.....بهش بگو من بايد از تكيه گاهم توي زندگيم مطمئن بشم بعد پاي يه بچه رو هم به اين دنيا باز كنم.....با مهربوني ازش بخواه باهات بياد ازمايش بده....شرط بذار اگر مثبت بود تو ترك كن......من هم راجع به بچه دار شدن بيشتر فكر ميكنم......!!خيلي زوده واسه مطرح كردن بحث بچه.....
-
بالهای صداقت عزیز
بی اندازه ازت ممنونم که راهنمایی می کنی ؛ به هر حال هر چی باشه تمام سعیمو میکنم که در همین راه ترکش بدم
ولی بخدا نمیدونم چه جوری بهش بگم که بدتر از این نشه ... چون اگه یادت باشه گفتم ، یه روز که بهش گفتم بریم آزمایش خون بدیم تو دهنی بهم زد .. یعنی تا این حد بهش برخورد که با زبون بی زبونی بهش گفتم تو معتادی ...
بازم اگه بهم بگی چه جوری و از چه راهی این پیشنهاد و بهش بدم ، ممنون میشم :203:
-
قضیه ی بچه مسئله خوبیه می تونی از این مسئه استفاده کنی .
اگه دلش خیلی بچه می خواد بهش بگو تا زمانی که با این دوست هات هستی و به خونه و زندگیت و من اهمیت نمیدی حرفشم نزن.
بزار بفهمه که باید مرد زندگی باشه . بعد از این که پای بند خونه و زندگی شد باید برای ترک بهش انگیزه بدی.
-
آره باران جون
سعی دارم همین کار کنم و بچه رو بهونه خوبی قرار بدم برایه ترکش ؛ باز هم امیدوارم ایشون که اینقدرررررر بچه دوست داره حداقل واسه خاطر اون دست از این رفتارش برداره
تنها امیدورام :72:
-
سولی جان تو هنوز مشکلت با اعتیادش حل نشده می خواهی یه بچه بیگناه را بیاری توی این دنیا که چی بشه
اگه اعتیادش شدید شد چی
اگه بچه ات را هم زد چی
این اشتباه محض هست که بگی اگه بچه بیارم درست میشه
عزیزمن الان که تازه عروسی تو را به خاطر مواد تنها میذاره بهت تو دهنی میزنه
فکر میکنی بعد از بچه دار شدن چی کار میکنه
ببین من نمی گم شوهرت مرد بدی هست اصلا
مرد خوبی هم هست تو را هم دوست داره قبلا هم بهش اشاره کردم
به هرحال من نظرم را در اختیارت گذاشتم خود دانی
ولی هربار که میام حرفات رو می خونم واقعا اعصابم خرد میشه
آخه عزیز من چرا میخواهی بدون داشتن تفاهم سر قضیه تریاک بچه بیاری:161::97:
-
صبر كن تا دوباره خودش بحث بچه رو پيش بكشه اونوقت بهش بگو
بهش بگو....الان كه هر شب منو تنها ميذاري و با دوستات ميري دنبال خوشي خودت...اگه بچه دار بشيم...انتظار داري من تنهايي بزرگش كنم؟؟در واقع تو بچه رو براي من ميخواي؟تو كه اصلا وقت نميذاري واسه من و زندگيمون.....وقتي از سر كار برميگردي فقط به فكر تفريح(نگي دنبال مصرف موادي...چون دقيقا معنيش اين ميشه كه تو معتادي...و همه چي بهم ميريزه) خودتي.....
نبايد فعلا حرفي از مصرف موادش بزني تا بيخودي در مقابلت گارد نگيره
همه اين حرفا با لحن خوب و بدون متهم كردنش بايد بگي
-
غزاله جان
اونجا که نوشتی بهش بگو الان که هرشب منو تنها میذاری میری پی خوشی های خودت...
کجای این لحن خوبه؟
من از اول این تاپیک سعی کردم اول سولی ارامشش را حفظ کنه بعد کم کم روی ترک دادن شوهرش تمرکز کنه
بهش گوشزد کردم
1-نذار حرمتها از بین بره
2-نذار از این مسئله ساده بگذره
3-اعصابش رو بهم نریز
4-به خودت برس و بیشتر از قبل بهش مهربونی کن
5-وقتهاش را پر کن از قبل محترمانه بهش بگو می خوام توی روز چند ساعت وقتت مال من باشه تا با هم خوش باشیم
6-گفتم مستقیما بحث تریاک را جلو نیار
7-گفتم نذار قبح این قضیه بریزه
8-گفتم نذار خانواده ها از زندگیت بدونن
ولی گویا نظراتم خریداری نداره و دارم اب در هاون می کوبم
دورادور قضیه را پیگیری می کنم
موفق باشید
-
بالهای صداقت عزیز و مهربان
حرفهای قشنگ و بعضا تاثیر گذارت را هر بار که میخوونم بیشتر به زندگی ام امیدوارتر میشوم به اینکه کسی هست که به من در این روزهای سخت و پر رنج و عذاب روحیه می دهد. من به حضور پر مهر محبت تو در اینجا نیاز مبرم دارم عزیزم پس خواهش میکنم تنهام نذار :72:
یه روز من اومدم تو این تالار و مشکل خودم ماد شوهرم و حل کردم و اگه لطف و محبت دوستان تو اون زمان که من هنوز عقد بودم نبود ، خدا میدانه الان تو چه وضعیتی بودم ؛، پس اینجا اومدن من مجددا حتما دلیل خاصی داشته و اونم هم که شما راهنماییم کنید که راه درست و برم ، کمکم کنید که خطا نکنم ، بهم گوشزد کنید اشتباهاتم و اونایی رو که خودم نمی بینم
می دونم خسته اتون کردم ؛ بخدا خودم بقدری خسته ام از ادامه راه که اگر این دو روز راهنماییهای شما دوستان نبود باز هم نمیدونم چه وضعیت نامطلوبی پیش می اومد . چون من زمانی این موضوع رو در اینجا مطرح کردم که تصمیم داشتم خانواده ها رو در جریان بذارم که بالهای صداقت عزیز و دیگر دوستان چشمامو باز کردن و اجلازه ندادن و خوب راههای بهتری رو پیش روم گذاشتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
غزاله جان
اونجا که نوشتی بهش بگو الان که هرشب منو تنها میذاری میری پی خوشی های خودت...
کجای این لحن خوبه؟
من از اول این تاپیک سعی کردم اول سولی ارامشش را حفظ کنه بعد کم کم روی ترک دادن شوهرش تمرکز کنه
بهش گوشزد کردم
1-نذار حرمتها از بین بره
2-نذار از این مسئله ساده بگذره
3-اعصابش رو بهم نریز
4-به خودت برس و بیشتر از قبل بهش مهربونی کن
5-وقتهاش را پر کن از قبل محترمانه بهش بگو می خوام توی روز چند ساعت وقتت مال من باشه تا با هم خوش باشیم
6-گفتم مستقیما بحث تریاک را جلو نیار
7-گفتم نذار قبح این قضیه بریزه
8-گفتم نذار خانواده ها از زندگیت بدونن
ولی گویا نظراتم خریداری نداره و دارم اب در هاون می کوبم
دورادور قضیه را پیگیری می کنم
موفق باشید
:Dقبول دارم عزيزم.....من يه كم تند رفتم به همين دليل هم در پست بعديم بهش تذكر دادم كه با لحن خوب و مهربون جملات رو بگو....چون امكان ويرايش نبود نتونستم جمله قبليمو حذف كنم:shy: حق با شماس....اگه پست اول رو بخوني من هم همينو گفتم كه نبايد پرده دري كنه و احترام هارو از بين ببره..........هم اكنون نيازمنده ياري سبزتان هستيم:46:
-
و یک خبر خوب این هستش که ظهر خیلی با همسرم صحبت کردم ، که اصلا در شان و منزلت تو نیست که بخوای تن نازنیتو با این هوا و دود مسموم آلوده کنی ، اولش برانگیخته شد ولی خیلی زود آرام شد . گفتم واقعا حیفته من دلم واسه اون قلب نازنینت میسوزه که بخواد اینجوری فرسوده بشه ؛ قدری هم به فکر من باش که تمام فکرمم تویی . وقتی که خوب حرفهام تموم شد ، پیشونی امو بوسید و گفت : چشم خانوم ، من بخاطر تو و بدلیل اینکه شما ناراضی هستی مهمونی رو هر طور که تو بخوای برگزار میکنیم ، و مطمئن باش دیگه هم راجع بهش حرف نمیزنم . . .
نمیدونم جای امید بیشتری هست یا ...
-
افرين معلومه رگ خوابش توو دستته:73::227:
لحن حرف زدنت خوب و موثر بوده كه آروم شده و حرفتو تا اخر گوش كرده......حواست باشه از اين لحن زياد استفاده نكن كه ديگه براش عادي بشه:72:
-
چشم سعی میکنم استفاده نکنم
و اگر هم استفاده میکنم بجاش باشه ... گاهی از زن بودن خودم متاسف میشوم !!! که با ازدواج کرده ام تا به ارامش برسم ؛ ازدواج کرده ام تا به تکامل روحی و جسمی و روانی برسم .. اما افسوس که تنها از ازدواج ، غصه های پنهانی اش و نیشخندهای سرزنش وارش نصیبم شد بی انکه حتی به ارامش و تکامل رسیده باشم ...:47:
-
دوست خوبم....آرامش رو بايد توي وجود خودت پيدا كني....ميدونم منظورت از آرامش چيه....سعي كن خودتو آروم كني...يه گشتي توي تالار بزن....ببين هر كي يه مشكلي داره....مشكل تو هم چيزي نيست كه نشه حلش كرد....به نظرت مياد بدترين مشكل ممكن رو داري اما اصلا اينطور نيست.فقط مرگ راه حل نداره گلم:72:
اميد وار باش..تو اگه اميدت رو از دست بدي چه طور ميخواي به همسرت(بر فرض تلاش براي ترك)كمك كني؟
به زن بودنت افتخار كن...خدا رو شكر كن....سعي كن از اين وضعيت نا اميدي و اضطراب بياي بيرون.......هيچ كس جز خودت نميتونه بهت آرامش بده حتي توي اين موقعيت
حرفاي امروز شوهرت اميدوار كنندس.....ان يعني هنوزم به شاد بودنت اهميت ميده.اين خيلي خوبه..يعني هنوز براش وجود داري....مثل سابق باهاش مهربون باش و روابط عاشقانه رو بيشتر كن ...نوازش....بوسه.......
توكل به خدا باشه:46:
-
به نظر منم آوردن بچه توی این شرائط خیلی اشتباهه. تورو خدا تا از ترک کردنش مطمئن نشدی بچه نیار چرا یه نفره دیگه رو بیاری توی دنیا تا بخای مشکل خودتو حل کنی؟ اگه شوهرت ترک نکرد چی؟ منم با بچه آوردن توی این شرائطت کاملا مخالف:97:م.
-
سولی جان
لحنی که با شوهرت به کار بردی ، کاملاً درسته . می دونی چرا ؟ چون به جای این که شوهرت رو سرزنش و سرکوب کنی ، بهش اهمیت دادی ، یعنی نشون دادی وجودش و سلامتیش برات مهمه ، به جای این که طوری برخورد کنی که اون این پیامو بگیره که ازش می خوای از این کار دوری کنه چون تو دوست نداری ، و آدم ضعیفیه و بی ارزشه چون تریاک می کشه ، و خجالت می کشی از بودنش با این شرایط ، و....... نشان دادی ، او را دوست داری ، برات انقدر با ارزشه که حیف می دونی که به دود و دم رو بیاره و نگران سلامتیش هستی چون سلامتیش برات مهمه و.....
پیام این رفتار شما در یک کلام این بوده :
همسر عزیزم ترا دوست دارم چون دوست داشتنی هستی ( برای خودت دوستت دارم ) ، و وجودت برام مهمه و ناراحتم که به چیزی رو آوردی که سلامتیت رو به خطر می اندازه .
و این پیام را هر کسی دوست داره دریافت کنه ، پس از این به بعد در هر موردی خواستی انتقاد کنی به همین روش پیش برو ، یعنی به شخصیتش احترام بگذار و پر ارزش بدونش ( تقویت عزت نفس) و کاری اشتباهی رو که انجام میده رو بی ارزش کن ، و اون کار رو در شأن اون ندون ( بهش نشون بده که در شأنش نیست) .
شما این روند رو ادامه بده ، خواهی دید که همسرت بیشتر وقتش رو دوست داره در کنار شما باشه .
اگه روزی عنوان کرد که نمی تونه مقدار کمش رو کنار بزاره و قطعی ترک کنه ، بگو من قبول ندارم که تو ضعیف تر از این بساط باشی ، مگه میشه؟!! یعنی تو زورت به این دود و دم نرسه ؟!! من که تو رو قوی تر از این می بینم که نشون میدی ، برای تو زشته بگی ذلیل این موادی و از پس کنار گذاشتنش بر نمیای .
بگو خواهشاً در مورد شوهر من اینجوری فکر نکن که نمیتونه ، من بهتر می شناسمش کافیه اراده کنه ....... .
خلاصه هرچه در خونه و نزد شما عزت نفسش تقویت بشه ، و فضای خونه پر از عشق و محبت صادقانه و انرژی مثبت بشه ، همسرتون رفته رفته از گذروندن وقت با دوستانش دوری می کند و از با شما بودن لذت می بره ......
امتحان کن ...... تاببینی ....
-
راهكارهاي فرشته كاملا درسته......ولي لازمه انجام همه اينها اينه كه تو اول آرامش خودت رو بدست بياري تا بتوني با فكر باز به تحليل مسائلت بپردازي....پس در اولين قدم آرامش از دست رفته خودت رو پيدا كن:72:
-
ممنون و تشکر بسیار
مهمونی برگزار شد و جالبتر اینکه چون من مخالفت کرده بودم با این موضوع ... شوهرم هم اطاعت !!!! از بخت بد ، مهمونمون مریض شد ، چون نتونسته بود خودشو بسازه و میدونست من از اینکار بدم میاد رفته بود و خورده بود !!!!! اینقدر حالش بد شده که نزدیک بود زنگ بزنیم اورژانس که اجازه نداد . ولی خوب با وجود همه این چیزها من از این خوشحالم که همسرم حتی یکبار هم به روی من نیاورد که اگه تو میذاشتی مهمونمون به خاطر رودروایسی با تو این اتفاق براش نمی افتاد .... :73:
مهمونمون خلاصه دیشب رفتن ، مریض احوال و تکیده ... بنده خدا
ولی من و همسرم بیش از پیش همدیگرو دوست داریم . اینقدر از دیشب بهش محبتم رو نثار کردم که داره ذوق مرگ میشه . همش میگه هر چی تو بگی
واقعا خوشحالم و خرسند ... ممنون :72:
-
سلام:72:
واقعا خوشحالم این بهترین راهه .:104::104:
همسرت اگه عشق و علاقه و محبت تو رو باور داشته باشه و بدونه که فقط به خاطر خودش دوسش داری به تو و حرفات اهمیت میده و براش با ارزش میشی .
بگذار یک مدت به همینجوری بگذره و خواسته هاتو آروم آروم مطرح کن و سعی کن روشت همینجوری معقولانه و با محبت باشه . کاری کن که مشتاق بشه تمام وقتش رو با تو بگذرونه در کنار تو باشه و تو رو به دوست یا هر کس دیگه ای ترجیح بده و رضایتت براش مهم باشه . و با وجود تو هیچ کمبود و خلایی احساس نکنه.
-
چه خوب كه مهموني اونجوري كه ميخواستي برگزار شد:73:
بابت مهمونتونم متاسفام اما خب....خود كرده را تدبير نيست.....خودش باعث شده كه به اين حال و روز بيفته....
راجع به همسرتم خيلي خيلي خوشحالم كه اوضاع داره اروم ميشه و تو ميتوني به ارامش برسي......:46:
خوبه كه ببينه براي كاراي مثبتش ارزش قائلي ......:72:
همين طور ادامه بده :228:
موفق باشي:203:
-
افرین عزیز گلم بهت افتخار می کنم که مو به مو نصیحت های بچه را انجام دادی:104::104::227::104::73:
از ته قلب برای تو و شوهرت دعا می کنم که همیشه با هم عاشقانه رفتار کنید
و دوم اینکه انشا اله هرچه زودتر شوهرت اون مواد لعنتی رو بذار کنار
و امادگی بچه دار شدن را پیدا کنید
عزیز گلم از این به بعد سعی کن با روحیه بالا ، مهربونی و صبر تمام وقت شوهرت را با پارک رفتن مهمانی های خوب رفتن سینما رفتن پر کنی و همون طور با زبان نرم کم کم بهش بگی ارزشش از استعمال این مواد بالاتر هست تا خودش با اراده خودش مواد رو ترک کنه
یه نکته هم بگم ترک مواد باید زیر نظر متخصص انجام بگیره یواش یواش بهش بگی ها با ارامی و عشق زیاد
شاید سر یک ماه بتونه تریاک رو ترک کنه ولی میل و اشتیاق به استعمال مجدد تا 6 یا 8 ماه در بدنش میمونه که اون دوران دوران صبر ایوب تو هست که محبتت اونو به سمت خودت جذب کنی و با حرفهای قشنگت و محبتت نذاری دوباره به مواد رو بیاره تا ترک کدن و دوباره شروع کردن براش عادی بشه
راستی در مورد مهمونی اون شب اگه بحثی پیش اومد بهش بگو به این اراده ی تو افتخار میکم از اینکه شوهری مثل تو دارم به خودم می نازم که اینقدر فهیم و با درک و شعور هست :D
دوستت دارم گلم
-
نقل قول:
[size=medium]
افرین عزیز گلم بهت افتخار می کنم که مو به مو نصیحت های بچه را انجام دادی:104::104::227::104::73:
از ته قلب برای تو و شوهرت دعا می کنم که همیشه با هم عاشقانه رفتار کنید
و دوم اینکه انشا اله هرچه زودتر شوهرت اون مواد لعنتی رو بذار کنار
و امادگی بچه دار شدن را پیدا کنید
عزیز گلم از این به بعد سعی کن با روحیه بالا ، مهربونی و صبر تمام وقت شوهرت را با پارک رفتن مهمانی های خوب رفتن سینما رفتن پر کنی و همون طور با زبان نرم کم کم بهش بگی ارزشش از استعمال این مواد بالاتر هست تا خودش با اراده خودش مواد رو ترک کنه
یه نکته هم بگم ترک مواد باید زیر نظر متخصص انجام بگیره یواش یواش بهش بگی ها با ارامی و عشق زیاد
شاید سر یک ماه بتونه تریاک رو ترک کنه ولی میل و اشتیاق به استعمال مجدد تا 6 یا 8 ماه در بدنش میمونه که اون دوران دوران صبر ایوب تو هست که محبتت اونو به سمت خودت جذب کنی و با حرفهای قشنگت و محبتت نذاری دوباره به مواد رو بیاره تا ترک کدن و دوباره شروع کردن براش عادی بشه
راستی در مورد مهمونی اون شب اگه بحثی پیش اومد بهش بگو به این اراده ی تو افتخار میکم از اینکه شوهری مثل تو دارم به خودم می نازم که اینقدر فهیم و با درک و شعور هست :D
دوستت دارم گلم
[/size]
:104::104::104::104::104::72::72:موفق باشي خانمي:228:
-
ممنون ، ممنون ، ممنون :72:
واقعا از همتون ممنون ، خدارو شکر همه چیز داره خیلی خوب پیش میره و من به رضایت نسبی دست پیدا کردم اونهم با راهنماییهای بسیار خوب و بجای شما عزیزان !!!!
ازش خواستم تا به طور قطع مصرفش رو تموم نکرده هرگز راجع به بچه با من صحبت نکنه و خدار و شکر قبول کرد و گفت از اونجایی که تو از همه چیز برام مهمتری و رضایت تو از همه چیز برام با ارزشتره
مطمئن باش کاری و میکنم که تو بخوای ... از اون روز همه جوره محبت و نثارش میکنم ؛ همه جوره !!! دیگه نذاشتم کوچکترین کمبودی احساس کنه ؛ مرتبا بهش میوه و ابمیوه میدم و تقویتش میکنم !! غذاهایی که دوست داره رو براش درست میکنم ؛ وقتش هر شب پره !!! برنامه ریزیهای من پشت سر هم داره انجام میشههههههههه
خلاصه شکر خدا همه چیز خوبه .. بازم ممنون
التماس دعا :203:
-
عزیزم افرین یه وقت خسته و دلسرد نشی ها اگه اون هم بعضی وقت ها بد خلقی کرد تو صبوری پیشه کن
این رشته هایی رو که بافتی پنبه نکنی ها
راستی مردها مثل فنر هستند وقتی خیلی به زنشون نزدیک می شوند احساس می کنند که فشرده شدند و ازادیشون به خطر اقتاده اون وقت هست که دلشون می خواد تنها باشند در اون لحظات یه موقع فکر نکنی زحماتت هدر رفته ها تو منطقی و نرمال باش افراطی هم محبت نکن و مهمتر اینکه روی اعصابش نری بگی رفتی کشیدی یا نه و سمج نشی ها که چی کار کردی کجا بودی
شاید رفته یه دوری بزنه ولی اگه به پرو پاش بپیچی با تو تندی کنه و دوباره سمت مواد بره
در اون دوران ارامشت را حفظ کن منطقی باش و عی کن در حد اعتدال بهش محبت کنی نه افراطی نه تفریطی
گفتم مردها مثل فنر هستند وقتی فشرده شدن یهو از جا می پرن تا ازادیشون رو بدست بیارن بعد که پریدن و از زنشون فاصله گرفتن یهو می بینن زنشون نیست و با انرژی بیشتری به سمت زنشون بر می گردند درست مثل فنر
یادت نره این توصیه ها رو جدی بگیری:43:
-
نقل قول:
عزیزم افرین یه وقت خسته و دلسرد نشی ها اگه اون هم بعضی وقت ها بد خلقی کرد تو صبوری پیشه کن
این رشته هایی رو که بافتی پنبه نکنی ها
راستی مردها مثل فنر هستند وقتی خیلی به زنشون نزدیک می شوند احساس می کنند که فشرده شدند و ازادیشون به خطر اقتاده اون وقت هست که دلشون می خواد تنها باشند در اون لحظات یه موقع فکر نکنی زحماتت هدر رفته ها تو منطقی و نرمال باش افراطی هم محبت نکن و مهمتر اینکه روی اعصابش نری بگی رفتی کشیدی یا نه و سمج نشی ها که چی کار کردی کجا بودی
شاید رفته یه دوری بزنه ولی اگه به پرو پاش بپیچی با تو تندی کنه و دوباره سمت مواد بره
در اون دوران ارامشت را حفظ کن منطقی باش و عی کن در حد اعتدال بهش محبت کنی نه افراطی نه تفریطی
گفتم مردها مثل فنر هستند وقتی فشرده شدن یهو از جا می پرن تا ازادیشون رو بدست بیارن بعد که پریدن و از زنشون فاصله گرفتن یهو می بینن زنشون نیست و با انرژی بیشتری به سمت زنشون بر می گردند درست مثل فنر
یادت نره این توصیه ها رو جدی بگیری:43:
باز هم بحث شيرين تعادل اينبر در محبت و مراقبت از همسر دلبند:P:73::46:
-
مرسی بالهای صداقت عزیز
من سعی میکنم همه جوره تنوع در زندگی رو براش ایجاد کنم ؛ حتی خودم براش خسته کننده نباشم ... بهش محبت کنم ، نامه های عاشقونه براش مینویسم و میذارم رو آینه که ببینه !!! کارهایی میکنم که چشاش از حدقه میزنه بیرون ؛ سورپرازش میکنم فراوون ... اونهم به شدت به من علاقه داره که حتی طاقت یه روز دوری منو نداره !!! خلاصه تنها مورد منفی تو زندگیمونم همین مسئله است که من دارم تمام سعیمو میکنم از زندگیم دورش کنم ...
:160:
-
چه زندگي خوشگليييييييييييييي............ آفرين برتو.....سولي جووووووووووووون چه قدر انرژي ميگيرم وقتي توصيف اين جور زندگي هارو ميخونم...........زندگي ممفرد هم همين حس رو به من داد :228:..............مشعوووووووووووو شدييييييم........ممنون:P
-
عزیزم gh.sana نازنین
من آدم فوق العاده احساساتی ام ولی نذاشتم این احساسی بودنم تو اتفاقات حساس زندگیم خودشو نشون بده اصولا سعی میکنم این جور مواقع از احساس دوری و منطق و به کار بگیرم ...
بخدا زندگی من و همسرم از روز اول انتقدر زیبا و عاشقانه روزهای خودشو شروع کرد که همه حسرت داشتن روزهای ما رو به دل داشتن و فک میکنم این حسادتشون کار خودشو کرد
اما من همچنان روز به روز بیشتر و بیشتر عشقمو نثار همسرم میکنم ... مثلا اخر این ماه سالگرد روزیه که من و همسرم برای اولین بار قبل از مراسم خواستگاری همدیگرو ملاقات کردیم و من امسال برای دومین بار یه مراسم کوچیک و دونفره و عاشقانه رو بی آنکه حتی خودش چیزی بداند و برپا میکنم
براش کادو میخرم ، آهنگهای مورد علاقه اشو روی یک سی دی رایت میکنم و در تمام مراسم اونهارو واسش میذارم
من زندگیمو جوری شروع کردم که تا اخر عمرم بتونم به زیبایی تمام حفظش کنم و با افتخار ازش خداحافظی کنم ...
همسرم که تنها مونس و همدم منه تو زندگی ؛ قلبمو گاها میشکنه ولی این شکستن آغاز یه جلای ماندگاره !!!خیلی زود مرهمی به روش میذاره و اغاز یک روز زیبا
کاش همه روزهایمان به زیبایی تمام میگذشت ... ای کاش :72:
-
:43:احساس و عشقت به همسرت و زندگيت فوق العاده اس:72:.....خيلي خوبه.....يه زندگي عاشقانه.....عاقلانه....همه چي تكميله.........شكر نعمت...نعمتت افزون كند.......سولي جون شكر يادت نره......:46: