ساعت 11:30امشب یادتون نزه
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت 11:30امشب یادتون نزه
بچه ها هر کی یاسین خوند من امشب از یادش نرم
محتاج دعاهاتونم
سلام
دوستان عزیز من که چهر شنبه پایان وقت اداری رفتم و آخرشم نفهمیدم کی بود ولی با توجه به حرفای قبلی جمعه بعد از ظهر 5 بار خوندم و برای شما هم دعا کردم اما راستش تنها حاجت من حاجت « بالهای صداقت » :43:بود بعد هر مبین تکرارش کردم مثل طوطی:D
در ضمن داداش منم 3 بار خونده ها به نیت همه :72:
امیدوارم همه تون حاجت روا بشید........ انشاء الله
مرصی عزیز دلم
فدای همتون بشم امروز از صبح که اومدم سر کار خیلی آرامش دارم
من برای همه بچه های تالار گلمون دعا کردم اونهایی که هم به اسم می شناخنم تک تک به اسم گفتم
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــی:46:
سلام
من علی رغم این که دوستان دعوتم کردند اما سعادت و لیاقت شرکت در این برنامه را نداشتم. از خانم "بالهای صداقت" برای ایده و طرح این مطلب در تالار تشکر می کنم و امیدوارم حاجات شرعی همه دوستان روا شود .
یا علی
دوستان گلم هفته پیش که یاسین خوندیم برای من که خیلی آرامش و خوبی و خیر در پیش داشت برای شما ها نمی دونم امیدوارم غمی توی دل هیچکدومتون نشینه
اگر پایه هستید این هفته هم یا علی بگیم شروع کنیم
سلام
من هستم
یا علی:72:
بالهای صداقت عزیز
وقتی این تایپیکتون رودیدم ازیه جهت خوشحال شدم به خاطرخلاقیتی که به خرج دادید،(واقعا ایده جالبی بوده)
وازجهت دیگه ناراحت شدم چون می بینم مربوط 5/2 سال پیشه ودیگه خاک خورده چون دیگه مشکلاتتون خداروشکرحل شده.
این روزا دلم خیلی گرفته،خودم خیلی قران میخونم ولی فکرمیکنم اینجورخوندن یه جوردیگه باشه.شایداینجوری خدامون بیشترخوشش بیاد.
ازتون میخوام بیایید ویکبار دیگه این تایپیک روازسربگیرید،برای مشکلات همه دوستان دعاکنیم.البته من مشکلی ندارم.فقط آرامش روحی ندارم.دلم میخوادفقط گریه کنم واین برام بهترین لذته!!!
امیدوارم مشکلی نداشته باشیدوبتونیم یه باردیگه این ختم روشروع کنیم.
من هم با آریانا موافقم . خیلی ها هستن که این روزها آرامش روحی ندارند بیایید با خوندن یس دسته جمعی از ته دل واسه همه دعا کنیم شاید از بین ما کس هایی باشن که پیش خدا واقعا عزیزن و خدا به حرمت دعای آنها دعای بچه های دیگرو هم مستجاب کنه:323: بچه ها یه بار دیگه همت به خرج بدید و یاعلی بگید و یه بار دیگه شروع کنید .
من که یه دل نه صدتا دل از این تاپیک خوشم اومد واقعا خیلی جالبه :104:
بالهای صداقت کجایی؟؟؟؟؟؟ کار خودته بیا راش بنداز :104:
التماس دعــــــــــا:323:
مثل اینکه بالهای صداقت عزیز وقت نداشتند.
باشه مهم نیست،من خودم شروع میکنم ومی خونم وبرای تک تک اعضادعامیکنم وازخدامیخوام هرکی هرمشکلی داره به بزرگی خودش حل کنه.
فقط یه چیزی ذهنمومشغول کرده اونم اینه که چراما آدما موقعی که دچارمشکلیم وآروم قرارنداریم به یادخداییم وبعدکه همه چی شدبر وفق مراد خدا فراموشمون میشه!واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!