RE: خیانت: کمکم کنید از این هوسم خلاص شم
[align=justify]سلام دوست عزیز،
من یه سفارش دارم که امیدوارم حتما بهش توجه کنید. و اون اینکه به روانشناس مراجعه کنید.
اینجا مسئله اصلا اون خانم و لباس هاش نیست، بلکه ضعفیه که در خود شما وجود داره، ضعفی که باید برطرفش کنید.
اینکه دیگران تا این حد می تونن شما رو متاثر کنند مسئله ی جدی ایه که باید خیلی بهش توجه نشون بدید و بیشتر از اینها جدی بگیریدش. چرا که این منحصر به همین خانم هم نیست، حالا ایشون انسان شریفی هستند و از شما دوری می کنند، ولی خیلی ها به قصد سوء استفاده ممکنه از این مشکل شما بهره برداری کنند!
موفق و پیروز باشید.[/align]
RE: خیانت: کمکم کنید از این هوسم خلاص شم
دوست عزیز با سلام :72:
من تاپیک شما را از ابتدا تا انتها خواندم، برایتان خوشحالم که توانستید بر میلی که داشتید غلبه کنید و فکر آن خانم را از سرتان بیرون کنید:104:
در پاسخ شما لازم می دونم بگم همان جور که خودتان هم قبلا اشاره کرده بودید بسیاری از ما درگیر اعتیاد هستیم، نه مصرف به مواد و این جور چیزا بلکه به داشتن رفتارها و عادت های ناجور و گاها ناپسند. نکته مثبتی که در مورد شما وجود داره اینه که به وجود عادتی ناپسند در مورد خودتان آگاه هستید و این بسیار ازرشمنده. من کمکی که میتونم به شما بکنم معرفی یک کتاب برای مطالعه هست. در بهشی از این کتاب دقیقا به مشکل شما اشاره شده: دوازده گام-برای ترک عادت ها ناپسند- نوشته ترنس گورکی و ترچمه رویا منجم
در کنار آن مطالعه کتاب وابستگی متقابل هم فکر می کنم برایتان مفید باشد.
موفق و پیروز باشید