آقای shookan4 ویرایش هر پست فقط تا 20 بعدش امکان پذیره
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای shookan4 ویرایش هر پست فقط تا 20 بعدش امکان پذیره
من یک پستی را که یک ساعت بعد از پست قبلیم فرستادم در همون لحظه اول نتونستم ویرایش کنم شاید به این دلیل که پستهای متوالی از یک نفر فقط یک پست حساب میشه.
پستهای متوالی از یک عضو یک پست حساب میشه اما راستش من به زمانش دقت نکردم . شاید دلیلش همین باشه که خودتون گفتید یعنی چون با پست قبلی یکی حساب میشه دیگه امکان ویرایش نداره .
به نظر شما این مشکل قابل حل هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
سلام
عکسها اگر حداکثر 500*500 باشند خودشان نشان داده می شوند و اگر طول و عرض آنها بیشتر از 500 پیکسل باشه ،برای اینکه قالب تالار به هم نریزه خود بخود کوچک تر می شوند که برای دیدن اصل عکس باید روی عکس کلیک شود.
درسته ، حداکثر استفاده از شکلکها هم 15 تا هست. این به خاطر اینست که حجم پستها خیلی زیاد نشود و در نهایت صفحات یک تالار هم زودتر باز شود و هم شکل مطالب خیلی به هم نریزه
ولی اقای مدیر اخه من احساس میکنم دوستان از شکلکهای بالاتری استفاده میکنن و مشکلی وجود ندارد
من فکر میکردم من طریقه استفاده اش رو بلد نیستم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
مدت باقیمانده شارژ توسط یک برنامه به صورت اتوماتیک کسر می شود. و محل آن در پروفایل اعضاء هست. اما این صفحه عمومی هست و همه می توانند دسترسی داشته باشند. لذا به جهت اینکه شاید بعضی کاربران تمایل نداشته باشند سایرین مدت باقیمانده شارژ آنها را بدانند ما مخفی کرده ایم.
گل مریم عزیز...
. در مورد عکس ها که بسیار کوچک نمایش داده می شوند علتش این است که در هنگام نوشتن آدرس تصویر..... شما "لینکی" را انتخاب می نمایند که آپلودنشده است و همین امر باعث می شود تصاویر کوچک نشان داده شوند... و دلیل دوم را هم مدیر محترم فرمودند.
در مورد شکلک ها ....اگر می بینید دوستان از شکلک های بیشتری استفاده می نمایند که البته اصلا و به هیچ عنوان توصیه نمی شود علتش این است که آن شکلک ها شکلک های خود تالار همدردی نیستند و چند کد هستند که در هنگام ارسال استفاده می شود.
با سپاس
من میرم تو اپلود تصاویر ،بعد اینکه اپلود کردم عکسو ،ادرس درج در فروم رو کپی می کنم
شما منظورتون اون اپلود کردن هست؟
بله...تمام مراحل را درست میروید... خب حتما مشکل از همان علتی که مدیر محترم فرمودند.
دقت کنید عکسی که برای آپلود کردن انتخاب می نمایید نیز باید دارای اندازه مناسب جهت نمایش باشد وگرنه کوچک تر نمایش داده خواهد شد... در ضمن می توانید بعد از آپلود کردن هیچ یک از گزینه ها را انتخاب نکنید و تنها بر روی خود عکس اپلود شده "کلیک" کرده و گزینه "copy shortct" را بزنید و سپس آن را در قسمت قراردادن تصویر کپی نمایید.
سلام:72:
فکر کنم این مشکل قبلا مطرح شده باشه ولی شدیدا با این مساله در گیر هستم
واسه 90% تاپیک ها یک صفحه اضافه تر مشاهده میکنم که وقتی رو لینک آخرین صفحه هم کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...31daccf18f.JPG
این مساله واسه تاپیک هایی که تعداد صفحاتشون خیلی زیاده و به راحتی نمیشه به اخرین صفحه رجوع کرد واقعا دردسر ساز هست.
پیشاپیش از راهنماییتون و رفع مشکل سپاسگذارم:72:
سلام صبا_2009
مشکل مورد نظر پیگیری شد و متاسفانه در برخی تاپیک ها بخصوص تاپیک های طولانی این مشکل مشاهده می شود و دلیلش نیز حذف موضوعات آخر صفحه است که در پاره ای مواقع لازم و ضروریست.
امیدواریم مدیر محترم همدردی این مشکل را به زودی برطرف نمایند... اقدام خواهد شد.
اگر این مشکل قابل حل نیست برای رسیدن به صفحات انتهایی حالت جستجو داشته باشیم
یعنی باکسی داشته باشیم که شماره صفحه را در تاپیک مورد نظر وارد کرده و با زدن دکمه ای به آن صفحه دستیابی داشته باشیم
با تشکر:72:
سلام مجدد:72::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با تشکر از توضیحات مدیر محترم..
من متوجه نشدم دانستن مدت زمان باقیمانده شارژ سایرین چه اشکالی دارد؟
ولی اگر مشکلی هست کاش تمهیداتی در نظر گرفته شود..من الان مدتی است فکر می کنم و اصلا نمی دانم چقدر از شارژم مانده است؟
کاش فکری به حال این موضوع شود و اگر اعضا مشکلی ندارند از حالت مخفی خارج شود...من به شخصه با دانستن میزان شارژم توسط دیگر اعضا محترم مشکلی ندارم...
یا مثلا هر عضو کدی داشته باشد با پسورد خود در محلی وارد کند تا شارز وی معلوم شود..
ممنون می شم اگر برای این موضوع هم فکری شود..
ب تشکر از زحمات شما سروران////:43:
سلام خدمت مديران محترم تالار همدردي
مي خواستم بدونم بخش پاسخ هاي تخصصي به مراجعين جديد مربوط به چه تاپيك هايي ميشه و چه نوع موضوعاتي را مي توان در آن بخش عنوان كرد .
با سلام
ارسال مطالب در انجمن پاسخ هاي تخصصي به مراجعين ، صرفا به عهده مدیریت تالار همدردی هست و شامل سئوالاتی هست که مکرار مراجعین در بخشهای مختلف تا کنون، از مدیر همدردی داشته اند و به مرو تغذیه می شود.
این انجمن می تواند منبع خوبی برای دسترسی سریع اعضاء به خلاصه پاسخهای مشاوره ای باشد.
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
مشکل مذکور مرتفع شد. :324:
سلام؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سطل زباله رو خالی کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
چرا بعضی از کاربران بااینکه انلاین هستند اما تو لیست افراد انلاین دیده نمیشوند؟
براي اينكه در كنترل پنلشون كنار گزينه "مرا در ليست افراد آنلاين نشان نده" تيك زدن.......در واقع invis هستن:82:
من یه سوال دارم
چرا بعضی از تاپیکها صفحه ارسال ندارن ؟ مثل گالری گل و گیاه :302:
نمیشه من گل بذارم تو این تاپیک
سلام
چون بعضی اعضاء به نظرات فرشته مهربان مبنی بر کم حجم بودن و انتخاب عکسها با طول و عرض مناسب بی توجهی کردند.معمولا عکسهای حجیم و با طول عرض زیاد و متعدد در پستهای یک تاپیک مشکل ایجاد می کند.
البته شما می توانید رزولشن کامپیوتر خود را افزایش بدهید شاید بتوانید همه صفحه را ببینید.
سلام
میخواستم ببینم که میشه آهنگ ورودی تالار را حذف کرد؟
یه سوال دیگه: چرا فقط کلید تشکر وجود داره؟
دلایل تشکر خیلی مختلف هستند از تشکر به خاطر جواب دادن تا موافقت با نظر ارسال شده.
به نظر من اگر کنار این کلید دو کلید موافقم و مخالفم هم باشه خیلی راحتتر میشه نظر داد و از ارسال پست های اضافی هم جلوگیری میشه.
ببخشيد كدوم آهنگ!!!!!!من هيچ وقت آهنگ ورود به تالار رو نشنيدم!!!!!!!!:302:
بستگی به مرورگرتون و تنظیماتش داره که این آهنگ اجرا بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
من هروقت با موبایلم میخوام برم صفحه اول تالار این آهنگ شروع میشه و حتی اگر موبایلم silent یا mute هم باشه بازم این آهنگ اجرا میشه.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدصالح
یکم:
شما می توانید صدای موسیقی را ببندید.
دوم:
این کار به تغییرات برنامه نویسی و فنی تالار دارد که فعلا مقدور نیست.
شنیدن موسیقی صفحه اول با مرور گر اینترنت اکسپلور مقدور هست. اگر فایرفاکس استفاده می نمائید نیاز به اضافه کردن افزونه دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
منظور از صفحه اول تالار همان home page هست به این آدرس:
www.hamdardi.net
تا چند روز پیش ارسالهای هر تاپیک و پیام خصوصی به inbox ایمیلم ارسال میشد اما چد روزه که پیامهای خصوصی به spam ارسال میشه و ارسالهای دیگه با inbox چرا ؟
با سلام
احتمالا شما یکبار ایمیلی که از همدردی برای شما آمده و در Inbox شما بوده است، روی گزینه spam در بالای ایمیلتان کلیک کرده اید.
برای رفع این مشکل شما به پوشه spam بروید یکی از ایمیلهای همدردی رو باز کنید و روی گزینه Not Spam که در بالای ایمیل هست کلیک فرمایید.
ممنون اقای سنگ تراشان حق با شما بود مشکلم حل شد ؛ ممنون
اقای مدیر کتابهای دیجیتال فقط تو سیستم میشه ذخیره کرد یا روی گوشی هم میشه ؟
نرم افزار خاصی یعنی همون آکروبات ریدر رو میخواد (برای گوشی ) ؟
راهنمای همدردی عزیز
اگه امکانش هست دکمه Undo در قسمت ارسال اضافه بشه ، خیلی کاربرد داره و با نبود این دکمه خصوصا در تغییر اندازه و رنگ متن به مشکل می خوریم.
ممنون:104:
سلام
متاسفانه تغییر در ادیتور برنامه mybb که تالار همدردی تابع اون هست، ساده نیست، مگر در نسخه های آینده شاید تغییرات ویرایشگر در mybb صورت بگیرد.
البته شاید در بعضی مواقع گرفتن کلیدهای Alt+Z بتواند کمکی بکنه.
همچنین پیشنهادم این هست مطالبتون را به خصوص اگر طولانی هست ابتدا در word تایپ کنید و بعد به تالار انتقال دهید.
با تشکر
اگه در Word ، سایز و رنگ و.... رو تغییر بدیم ، این امکان هست که وقتی به ادیتور تالار می آوریم از همون تغییرات تبعیت کنه؟
:302: نه
خدمت جناب byby باید عرض کنم که امکان undo کردن در ادیتور هست . اونم به این صورت که روی صفحه تایپ کلیک راست کنید و بعد روی undoکلیک کنید ، البته توجه داشته باشید که تاقبل از این که ادیتهاتون رو پیش نمایش بزنید با کلیک راست و انتخای گزینه undo میتونید به قبل برگردید .
امیدوارم تونسته باشم واضح بگم
با عرض سلام و خسته نباشید
چرا به افرادی که شارژشون تموم میشه نمیشه رتبه داد؟ و رتبه این افراد اصلا نشون داده نمیشه؟
بعضی از کاربران در حال حاضر فعال نیستند ولی در گذشته فعالیتهای سودمند و مفیدی داشتن
ایا امکان تشکر (در قالب دادن رتبه) از این افراد در حال حاضر مقدور نیست؟!
از پاسختون ممنون و سپاسگزارم.
ممنونم فرشته عزیز
شما مدیر همدردی رو هم از نگرانی نجات دادید، می خواستم به ایشون بگم "گریه نکن ، مشکلت رو تو تالار مطرح کن. از این همه همدرد مهربون و بی ریا حتما پیشنهاد یه راه حل خوب خواهد رسید:104:
ما مخلص همه شما دوستان همدردی هستیم که با وجود شما مشکلات هم شیرین هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
undo همان Alt+Z می باشد. که همیشه مثل word جواب نمی دهد. خواستم بگویم زیاد روی آن حساب باز نکنید. لذا بهتر است کپی از مطلبتون داشته باشید.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Niloo55
بررسی میشود:303:
و اما یه مطلب هم بگویم،
متاسفانه بعضی مواقع اعضاء فراموش می کنند که با رتبه دادن به افراد فعال و سازنده آنها را تشویق کنند اگرچه تشکر می کنند اما لازم است با رتبه و جملاتی که می نویسیم آنها را تشویق کنیم و از آنها قدردانی داشته باشیم.
سلام
یه پیشنهاد دارم::
به نظر من بهتره به جای اس ام اس های تصادفی که معمولا هم تکراری و بی مزه هستن برنامه ها و فیلم ها و مستندهایی که از صدا و سیما(البته در موارد نادر که مفید هستند:303:)پخش میشن و از نظر مدیران مفید هستند به اعضا معرفی بشه....
مثلا"هزار باید و شاید" یا " آژیر" و......