سلام روزن جونم کجایی خانم گلی:72::43::46:
خب نمی گی دلمون واست تنگ می شه مهربون بیا کمی از حال دلت بگو که جات خیلی خالیه:72:
مهربونا:72: کسی از روزن جونی خبری نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روزن جونم کجایی خانم گلی:72::43::46:
خب نمی گی دلمون واست تنگ می شه مهربون بیا کمی از حال دلت بگو که جات خیلی خالیه:72:
مهربونا:72: کسی از روزن جونی خبری نداره؟
سلام
بچه ها کسی از sara joon خبر داره؟ پیداش نیست.:72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
نمی دونم چش شد یه روز اومد ما رو تو یه تاپیکش پیچوند و رفت بعد یه روز دیگه اومد تو یه تاپیک دیگه باز از سر گرفت یهو هم غیبش زد!!! سارا همیشه نت دمه دستشه اما...
البته احتمال داره این ترم زیاد نتونه به خونه سر بزنه چون دانشگاهش یه شهر دیگست و قبلا هم تا اونجا که من بدونم از خونه آن می شد.
براش آرزوی موفقیت دارم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
انشالله هر جا كه هست وجود نازنين اش در سلامت و تلاش است . فكرهاي بد نكنيد . با صداي بلند و با امواج مثبت صدايش كنيد حتما خبري از خودش به ما مي دهد . منتظر مي مانيم
چه تاپيك باحالي تا به حال سر نزده بودم.....:46::72:
راستي روزن جان هنوز منتظريمااااااا
نازنين بانو چي شده؟چرا دلت شكسته؟مشكلاتت هنوز ادامه داره خانمي؟:46:
سلام
حال و احوال دوستای مهربون و همدرد چطوره
سایه ماه عزیز کامران 007 شوخ من چند وقتی نبودم تازه اومدم همه چی روبراه
دماغتون چاق
سلام
بچه ها کسی اگه ازشرایط نازنین خبری داره بگه
زدرد بیکسی دارم یواش یواش ذارمیزنمواسه تمومه قصه هام اسمتوفریادمیزنم
میخوام بگم دوست دارم عاشقتم تاآخرشرسمش نبودکه بی وفامنوکاشتی ازاولش
هیچی نخواستم غیرتوودوست داشتمتفکرنمیکردم که میری من میمونم تواین قفس
رفتی و من باخاطره عطرتن تو زنده امرفتی ولی بدون عزیزحقم نبودکه بی توام
تو این غمار بی کسی تنها منم بازیگرشبازیچه ی دست تو و بازیچه دست همه
سلام. حالم بدک نیست. دلخوشم به درد و دل کردن و خوندن حرف های شما عزیزان:228:
سلام دوستان كاشكي يكي هم بود حال من رو بپرسه !
بچه ها از mardomak (مردمك) چه خبر ؟!:46:حالش خوبه ؟!:D
چقدر دلم واسه دوست خوبمون آرمان و m- moud تنگ شده جاشون خالي نباشه جاي همه اونهايي كه نيستند سبز باشه
:72::43:سلام خوبید مهربونای نازنین؟
چقدر دلم واستون تنگ شده بود...:72:
:72::43:دوستان گل و مهربونم:72::43:
اگه وقت کردید یه سری هم به من بزنید و از حال و احوال دلتون بگید.
آخه می خوام مطمئن شم همگی خوبید.
.................................................. ...............................
:72:آنی عزیزم خوبید؟
از خانواده محترم چه خبر؟ این مدت خیلی نگران شما بودم اگه امکان داشت از حال پدر، برادر و خواهرتون بگید...:72:
سلام estar7 عزیز،
از حال و هوای دل مهربون خودت بگو. نوشته بودی که این مدت سرت شلوغ بوده، همه چی مرتبه؟:72:
estar7 نازنين و مهربان ام
خيلي ممنون از لطف و مهرباني ات عزيزم .
همينطور از كيوان و سايه هاي ماه و نيلوفر 25 هم تشكر مي كنم .
هر چند كه براي من مهر شما دوستان بسيار قشنگ است اما راضي نيستم كه نگران من باشيد .
پس با اطمينان مي گويم:براي من هميشه همه چيز در بهترين حالت است و از هيچ تجربه اي نمي هراسم .چرا كه اين تجربيات حتما حكمتي دارند و درسي در هر يك از آنها نهفته است .من هم سعي مي كنم شاگرد خوبي باشم .
واما
پدرم همچنا ن با بيماري دست و پنجه نرم مي كنند و هر روز به نوعي شرايط خاصي را در بدن شان تجربه مي كنند .قبل هم گفته بودم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است . اين روزها هم از اعماق وجودشان و با تمام سلولهاي بدنشان مادر و فرزندانشان را فرياد مي زنند .
برادرم هم فعلا از ناحيه يك چشم بينايي اش از دست رفته و پزشكان اميدوار هستند كه با جراحي هاي بعدي بتواند يك ديد تار و سفيد وسياه را در حد يك - دو متر را تجربه كند . برادرم هم مرد قوي و خو ش فكر ي است و با شرايط به خوبي كنار آمده و به انتظار جراحي هاي بعدي هستيم .
و اما خواهرم. دخترك پرنشاط من ، موفق شده كه شرايط جديداش را كاملا بپذيرد و نوع نگاه اش را به زندگي تغيير دهد . شايد تجربه سختي بود و تاوان سنگيني براي اش داشت . اما به هر حال موفق شده . دختر سخت كوش و مثبت انديشي است كه با تمام انرژي كار مي كند و هدفمند تر از گذشته براي زندگي اش برنامه ريزي مي كند و من از اين باب خوشحالم . هنوز هم پدر و مادرم در مورد بيماري وي چيزي نمي دانند . اما من و فرزندانم و همسرم شانه به شانه اش هستيم و در اين مسير دستانمان در دست يكديگر است .
از تمام دوستاني كه در اين مدت براي خانواده ام انرژي مثبت فرستادند سپاسگزارم و مطمئن هستم كه دعاي شما دوستان و انرژي هايتان بسيار اثر گذار بوده . بازهم تشكر مي كنم .
اميدوارم آب و هواي دل تمام دوستان ام در تالار بهاري باشد و حس زندگي و بودن و چگونه بودن در رگهايتان جريان داشته باشد .
بچه ها سلام
کسی از سورنای عزیز خبر نداره؟اصلا تالار سر نزده اند
من نگرانشونم
بايد يك مدت صبر كنيم تا دوستان به مرور متوجه بازگشايي تالار بشوند . مطمئنم جاي نگراني نيست و حتما سورنا خوب خوب است . سورنا مرد قوي است . مثبت انديشي بار انرژي خوبي براي دوستانمان خواهد داشت .
واقعا از تذکر بجایتان ممنونم خانم انی
ای کاش من مثبت اندیشی رو از شما یاد می گرفتم
این روحیتونو تحسین میکنم
گل مريم عزيز
خواستن توانستن است . چرا كه نه . همين امروز به بهانه ي سورنا مثبت انديشي را تمرين كنيد .
:72:سلام آنی بزرگوار از اینکه با صبر و حوصله واسمون نوشتید ممنون کاش می شد دستای مهربون شما را ببوسم:46: ،خدا را صد هزار بار شکر که به بهترین وجه ممکن شما و خانواده محترمتان با این شرایط کنار آمده اید. از صمیم قلب از خداوند مهربون بهترین ها را برای شماها می خوام.:203:
philosara:72: سلام مهربون.:72:
حال دل خانم خانمای تالار همدردی چطوره؟ دلتنگتون بودم گلی جون:46:
عزیزم تشکر می کنم از اینکه از حال و هوای دل من پرسیدید. از دعای خیر شما خوب شدم
خداروشکر. می دونید مهربون الان دیگه حال دلم خوب شده و به لطف خدای بزرگ سختی های یه امتحان را پشت سر گذاشتم و باز هم محکم ایستادم.
استر عزيزم
من روي ماه ات را بوسه باران مي كنم و مجددا از مهرات تشكر مي كنم . چرا شرمنده ام كردي ؟! :302:چرا ؟!:54:( اين شكلك ها نشان از ميزان ناراحتي ام دارد و نه من البا ب شوخي و سبك بودن ، چرايي ام )
و اما
يك خواهش استر 7 محترم
تو عزيزي و صاحب عزت و احترام ، خواهش مي كنم حتي به نشان تواضع و فروتني و مهر از بعضي از واژه ها مدد نگير و استفاده نكن . ( اين يك درخواست جدي است )
صورت ماه ات را عرق بوسه مي كنم و به تو نازنين مي گويم كه بي نهايت عزت و بزرگواري ات را مي ستايم و براي وجود نازنين ات احترام قائل هستم .
ani عزیز
خوشحالم که خانوادت حالشون بهتره. امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشون به دست بیارند. موفق باشی عزیزم.:43:
سلام
دعا می کنم حال همه مریض ها بهبود پیدا کنه
امیدوارم حال همه شما هم خوب باشه ؟
احساس میکنم این قسمت یه جورایی سرور گیره
یعنی زیاد جنبه تخصصی بودن تالار رو نشون نمیده:305: .میسپرمتون به خدا
خدانگه دار
متشکرم یاعلی مدد.
سلام دوست خوبم کنجکاو جان:
من حرفی ندارم و از مدیریت محترم خواهش می کنم در صورت صلاحدید اگر این قسمت سرور گیره (یعنی زیاد جنبه تخصصی بودن تالار رو نشون نمیده) و می بینند که لازم نیست حذف شود...
در پناه حق
مثل اینکه بنده دیر رسیدم..............
ولی به هر حال کوچک همه های شما بزرگان تالار هستم و برایتان بهترین ها را آرزو می کنم
استار خانوم.....نگران نباشید این قسمت حذف نمی شود ...مگر می شود قسمت مهر و محبت و مهربانی تالار را حذف کرد اگر هم چنین شود یاد این تاپیک همیشه زنده است
چكامه - سورنا - طاهره - گرد آفريد و.....
آهاي بچه ها كجا هستيد ؟!
استر خانم گل
يادت باشد در اولين فرصت يك دفتر حضور و غياب درست كنيم
بالاخره یه جایی تو تالار باید باشه که حال واحوال همدیگه رو بپرسیم دیگه
این باعث صمیمیت میشه ویه دلیل دیگه اینکه وقتی ما همدرد هم هستیم که از حال همدیگه خبر داشته باشیم، جز اینه؟
انی عزیز گردافرید دیروز صبح بود،طاهره هم من پستشو بعد ازاینکه تالار بالا اومده دیدم ،فقط از چکامه وسورنا نگرانم
مخصوصا سورنا ،چون اگه خاطرتون باشه این اخریا اوضاع روحیش خراب بود،اگه کسی ازش خبری داره بگه
چكامه را هم ديدم كه به تالار آمده ولي سورنا هنوز ازش خبري نيست . جاي نگراني نيست . بازهم عرض مي كنم سورنا مرد قوي است
سلام,
همدردان گرامی ،مدتی هست که بنده با مشاهده ارسال جدید در این تایپک ,بدون هیچ تأملی به سراغش می آیم ،تا ببینم که شما عزیزان سراغ از کدام دوست میگیرید!
در این میان همیشه منتظر بودم ؛یعنی به نحوی میتوان گفت:شاید شما را سنجیده باشم؛
در این میان منتظر بودم تا نامی از digitalmanگرامی آورده شود؛ایشان قبل از اینکه تالار با مشکل مواجه شود فعالیتش کم شده بود و همچنین بازدیدهایش ,خب شاید مشغول است و کمتر میتواند به اینجا بیاید ,اما ما که نباید از یادشان غافل شویم.
این نوشته ها شامل دوست عزیز mkeو روزن گرامی و ....میشود.
بدرود
سلام مهربونای عزیز دل
به به...
چقدر خوشحال شدم اثری از برادر بسیار خوب و محترم جناب گردآفرید دیدم.
خیر مقدم داداش جونی صفا اوردید.
سلام بچه ها .
من خیلی خوب نیستم یعنی دلم خیلی گرفته ولی همین که می ایم توی تالار میبینم همتون دورتون جمعه اکثر مشکلای بچه ها حل شده منو خشنود می کنه بازم شکر این تالار و بچه ها هستن تاکمی آروم بشم .
به امید روزی که صاحب کل جهان بیاد و همه ی غم ها از دلها کوچ کنه .
digitalman از وقتي رفتند خواستگاري كم كم فعاليتشان كم شد و من هميشه فكر مي كردم سرشان به نامزد بازي گرم است و به نوعي خيالم با اين فكر اينگونه راحت مي شد .
با mke هم در طول تعطيلي تالار چند بار ايميل رد و بدل كرديم و فكر كنم آخرين ايميل مربوط به 5-6 روز پيش باشد كه خدا را شكر حالشان خوب بود .
متاسفانه از روزن خبر ندارم .
فكر كنم قلب سپيد هم جايش خالي است . كسي خبر ندارد ايران است يا دوباره برگشته خارج از كشور ؟!
آخرين خبر از وضعيت mke
او دلخور است . از تالار و نحوه دوستي هايمان . از ناديده گرفتن شدن توسط يك حلقه دوستي هاي ثابتي كه براي همديگر ساخته ايم و .....
براي دلجويي و اثبات اينكه وجودش برايمان مهم است و حضوراش اهميت دارد و بود و نبودش هم برايمان فرق مي كند لطفا با پيام خصوصي براي وي پيام بفرستيد .
البته اگر صلاح مي دانيد .صحبت من در حد پيشنهاد بود .
*sara*, adnan, ahwaz1358, amoonsun, bandvar, baran, baran.68, bloom, cknd, digitalman, elina, estar7, ghazaleh*, gole mohamadi, Hamidam, hamta, HIDDEN WAY, jahangard, joje, kamran2007, keyvan, kimiakhaton, lمریم, m.mouod, maloos_6482, milkseller, mohat, montazer_313, M_d, nasrinshokohi, omed, parandeh, philosara, poune, psy133, romina, Royka1, rsrs1380, saeed.m007, samanins_62, sayehhaye_mah, sekseke, serareh59, sogand66, somi, termeh, فرشته مهربان, قاصدک رهگذر, مقاوم سازی, مهناز پويا, ماه تابان, مثل من, محمدابراهیمی, مدیرهمدردی, مشاور*, نقاب, چکامه, چشم بارانی, کنجکاو, کامران007, کارسرشار, گل مریم, گرد آفرید, zibaalizade, آگرین, آرمان 26, النا61, بال تكين, ثمین2, دلداده, دانه, درياي آبي, زمانه, سهيل, ساقی, شیلا, صبا_2009, طاهره, غریب آشنا،سورنا ، mke،قلب سپيد وشاد ....:72:
سلام به همه ي بچه هاي خوب تالار :72:
و معذرت خواهي از كساني كه اسمشان از قلم افتاده :203:
حال شما ؟چه خبر ؟
هميشه و در همه حال به ياد همه ي شما نازنينان هستم و دوستتان دارم :72:
اين استر7 آتيش پاره اين تاپيك را باز كردو رفت .كجاييييييييي؟
خانمي تاپيك انتظار تو را مي كشد تا از حال و احوال همه خبر بگيري .
سلام علیکم...
""آنی"" گرامی عجب حافظه خوبی دارید اسم همه را به خاطر دارید!!!
ما خوبیم....بسیار عالی..بهاری...ناز..مامان
شما خوب هستید؟؟؟
من ""نقاب"" ...این عضو کوچک تالار هم تمام اعضایی محترم را مانند خواهر و برادر خود ""دوست دارم"".
چه خوبه یه مادری مثل "آنی" گرامی داریم که به یاد بچه هاش هست...مادر ما مخلصیم
سلام آنی جونم:72:
حاضری منو هم بزنید لطفا که با ارادت تمام در خدمتم.:P:46::43:
:72:
سلام.
خدا رو شکر که حال شما خوب است.
دوستان هوا بشدت برای من ابری است , یعنی چند ماهی است.....
تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن.
كيوان جان
نبينم آب و هواي دلت ابري باشه :302:. چرا برادر اين همه مهارت و دل ابري كيوان ! :303::305:
طاهره عزيزم خداراشكر خوبي و حاضر :P. آفرين . دختر خوب حاضري ات را زدم :43:
نقاب پسر خوب و گل من :72:. من هم دوستت دارم . :D
طاهره - كيوان و نقاب دوستتان دارم . :72:
یادت ای دوست به خیر
بهترینم خوبی.
روزگارت شیرین و دماغت چاق است؟
خبری نیست زتو
یادی از یار نکردن..بی وفا..رسم شده؟
نکند خاطرات از شکوه من خسته شود.
دل من می خواهد...که بدانی بی تو
دلم اندازه دنیا تنگ است
یادت ای دوست به خیر
می سپارم همه زندگی ات را به خدا
که چو آیینه زلال
همچو دریا آرام
مثل یک کوه....پر از شوکت بودن باشی:72::72::72:
به یاد تمام دوستان و اعضایی قدیمی که فعلا در جمع ما حضور ندارند ولی یادشان....شیرینی و گرمی کلام هایشان همیشه در یادها باقی خواهد بود...
دلم برای همه آنان تنگ شده....کجایید؟؟؟:16:
گاهی اوقات مهارت هم کم میاره؟!
من مثل کوه محکم ایستادم,و زود تسلیم نمیشم؛
اما چه کنم که فعلا" ساز مخالف میزنه و میزنند ؛
خدا یارتان